نقل قول:
کسی این مدل بالا رو داره یکم توضیح بده دربارش ؟ ازش راضیه چطوریاس ؟؟ ممنون
Printable View
نقل قول:
کسی این مدل بالا رو داره یکم توضیح بده دربارش ؟ ازش راضیه چطوریاس ؟؟ ممنون
کیفیتشون در حد بارسلونا .......:31:نقل قول:
از نظر من بهترین سری hp همین DV6 هست که در همه رنج قیمت داره .....
------------------------------------------------------------------------------------------
الان تمام لپ تاپ ها بدلیل کانفیگ بالا داغ میکنن .
اما اصلا جای نگرانی وجود نداره چون قطعات طراحی شدن که با این دما کار کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می تونید به تاپیک : نکاتی برای نگهداری بهتر از لپ تاپ مراجعه کنید.
================================================== =========
موفق باشید
به نظر من شما یکم بزار روش 3150 بگیر که فینگر پرینت هم داره.نقل قول:
با تشکر از پاسخ گویی شما.نقل قول:
من تو خود سایت HP هم مشخصات این لپ تاپ رو با همین کانفیگ دیدم.
فکرکنم این مال سایت اچ پی آمریکا باشه.
به نظرتون این سیستم با توجه به این که اپتیکال خارجی دارد مشکل داغ شدن رو باز هم خواهد داشت؟کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02022280&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=us&product=4098491
یکی میگفت برای این روش اپتیکال داخلی نذاشتن که داغ نکنه.
یا اگه داغ شد با یه فن قابل حل نیست.
منظورم اینکه اعصاب خورد کن داغ میکنه؟
خیلی خوشحال دوست عزیز نظر شما رو هم راجع به HP Envy 1104-tx بدونم.نقل قول:
و این مشکل داغ شدنش که اشاره کردن.
برادر این مدلی که معرفی کرده 200 تومن گرونتره هارد 640 و 6 گیگ رمش که اصلا به درد من نمیخوره ولی شما مدلی سراغ نداری با همین مشخصات 3140 که finger print هم داشته باشه ؟ ممنون .نقل قول:
به نظر من با وجود مدل های عالی از سری DV6 خرید این مدل به صرفه نیست ........نقل قول:
موفق باشید
سلام و وقت بخیر خدمت همه بر و بچ....
من خودم فروشنده لپ تاپ هستم...فقط هم دل و سونی کار می کنم.
جدیداً متوجه شدم که کیفیت این دو برند اومده پایین..واسه همین تصمیم دارم به مشتریام از این به بعد hp رو پیشنهاد بدم..
البته اول میخوام واسه خودم یکیشو بخرم تا با خیال آسوده به مشتریامم پیشنهاد بدم.
در حال حاضر از مدل 3190 خوشم اومده..میخوام بدونم کسی این مدل رو داره؟نظرش راجع بهش چیه؟
و در کل و صرفنظر از قیمت و فقط از نظر کیفیت لپ تاپ های hp نسبت به دل و سونی چطورن؟
من در هفته حداقل 20 تا لپ تاپ میفروشم و نظر شما کاربرایه عزیز واسم خیلی در ادامه کارم مهمه...
ممنون...
کی گفته 200 تومان بیشتره.حدود 100 تومان.الان خرید اینترنتیش 1190تومانه که تو بازار خیلی کمتر هم پیدا میشه.1 ماه پیش دوستم تو رشت قیمت زد 1100 بدون گارانتی.نقل قول:
هیچ کی نسیت جواب ما رو بده؟؟؟؟
اینجا همه ... اند که:31: