سوالتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
Printable View
سوالتون رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
سلام به همه دوستان لینوکسی
من php کار میکنم. بیشتر سرورهایی هم که باهاشون سر و کار دارم لینوکس هستن. میخوام برای اینکه کامل بتونم با سرورها کار کنم لینوکس نصب کنم
یه مقدار سرچ کردم به این نتیجه رسیدم که Ubuntu Server Edition مناسبه چون هم من یه کم با لینوکس تازه کارم و ظاهراً اوبونتو برای شروع گزینه مناسبیه هم این اوبونتو ظاهراً حجمش خیلی زیاد نیست. بین سرورهای موجود هم درصد این اوبونتو داره زیاد میشه پس تمرینم به واقعیت نزدیکتر میشه شایدم یه مدت که باهاش کار کنم خوشم بیاد از ویندوز مهاجرت کنم :31:
فعلاً دو تا سوال دارم
اول اینکه یه دونه فایل ایمیج تو سایت هست (ubuntu-9.04-server-i386.iso) برا دانلود. حجمش 577 مگابایته در مقایسه با بعضی فایلا که تو سرچ کردن دیدم حجمش یه کم، کم نیست؟ فایل دیگه ای هم باید موقع نصب یا بعدش دانلود کنم؟ آخه دیگه پهنای باند این ماهم داره ته میکشه باید شبانه دانلودش کنم (سرعتش کمتره!) اگر خیلی حجمش زیاد بشه مشکل پیدا میکنم
سوال دومم هم در مورد نصبشه
قبلاً یه نسخه پارسیکس داشتم خواستم تو microsoft virtual machine نصب کنم گرافیکش قاطی میکرد! حالا نمیدونم مشکل از پارسیکس بود یا ماشین مجازی ویندوز!
این توزیع اوبونتو رو میشه تو VMware نصب کرد دیگه نه؟ فعلاً همه برنامه هام تو ویندوزه و لینوکس رو به عنوان سرور مجازی میخوام (یک XP هم برا تست مرورگرها تو همین WMware نصب کردم که همشون شبکه شدن) نمیتونم برا هر سری تست کردن یه بار ریستارت کنم!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام حجمش درست هست.نقل قول:
ولی به نظر من بهتره نسخه ی دسکتاپ رو بگیرید و خودتون بسته های Apache, PHP, MySql و یا هر بسته ی مربوط دیگه رو نصب کنید.
چون نسخه ی سرور برای کسی که تازه می خواهد وارد بشه زیاد مناسب نیست و ممکن براتون دردسر ساز بشه.
در مورد مشکل با VM هم مشلکی نخواهد بود.
سلام
2 تا سوال داشتم
یکی اینکه شنیدم برنامه ای هست که نرم افزارهایی که تو ویندوز اجرا میشند رو تو یوبونتو اجرا می کنه ! سرعتش خوبه ؟ مطمئنه ؟ از کجا می تونم دانلود کنم ؟
یک سوال دیگه اینکه من حدود 3 ,4 ماه هست که هرچی سفارش سی دی میدم نمیاد (نمیدونم باید اینجا بگم یا نه) فکر کنم جای خالی دوم آدرس رو روی پاکت نمی زنه ! (یک بار یک پستچی خیلی فداکاری کرد از روی کدپستی آدرس رو گیر آورده بود و ... ) چه کار کنم ؟
سلام
معادل دستور yum در سنت او اوس تو ابونتو چیه؟
معادلش دستور apt-get هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را حتما ببینید.نقل قول:
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
ت واین چند روز که پی سی ورد قطع بود نسخه سرور رو دانلود کردم. حق با شما بود این نسخه سرور یه کم برای من که زیاد با دستورات لینوکس آشنا نیستم مشکله الان دارم نسخه دسکتاپش رو دانلود میکنم تا یه کم یاد بگیرم بعد برم سراغ نسخه سرور
برای نسخه دسکتاپ apache, php, mysal باید جدا دانلود بشه نه؟ یا اینکه باید مستقیم از اینترنت نصب بشه؟
من یه سی دی کوبونتو ۹.۰۴ دارم که وقتی می ذارم که از روی سی دی بیاد بالا پسورد می خواد.هر چی به ذهنم می رسید زدم اما جواب نداد.چیکارش باید بکنم؟می خوام فقط از روی سی دی باهاش کار کنم.
معمولا موقع لود یوزرنیم و پسورد رو میده. user:root & pass:toor رو امتحان کنید معمولا همینه
سلام
چطور مودم دایال اپمو به اوبونتو بشناسونم؟
مودمم U.S. Robotics V.92 Voice Modem هست
چطور مودمو نصب کنم؟
چطور یه کانکشن دایال اپ بسازم؟
ورژن اوبونتوم 9.04 هست