بعد از 3-2 ماه اومدم بپرسم لیلی زن بود یا مرد :دی
میگم این انتشارات رمزینه کتاب کلاس برای ریاضیات پایه نداره ؟!
بعد از 3-2 ماه اومدم بپرسم لیلی زن بود یا مرد :دی
میگم این انتشارات رمزینه کتاب کلاس برای ریاضیات پایه نداره ؟!
اگه هندسه تحلیلی و دیفرانسیل پیش 2 رو زودتر چاپ کنه راضییم پایه پیشکششنقل قول:
درمورد شیمی شک نکن !نقل قول:
برای دین و زندگی آیات و نکات گاج فوق العاده است.تمام آیات رو بررسی کرده حتی آیاتی که مثلن تو اندیشه و تحقیق و تطبیق و ... رو که تو کتاب آدرس آیه داده بری بخونی (مثلن آیه 15 شوری رو بررسی کنید و ...) رو هم تو کتاب آورده و بررسی کرده یه کتاب تمام عیاره.
برای معارف تست نزن فقط بخون تست زدن وقت تلف کردنه (تو 90 درصد مواقع) به جاش اون وقت رو بزار و کتاب درسی رو بخون(یا شاید هم بخور....)
هندسه پایه مبتکران دو جلده (هندسه 1 جدا 2 هم جدا)کتاب خوبیه.
آموزش تحلیلی کتاب سبز کانون بیشتر توصیه میشه.اگه هیچی هم سرت نشه با این کتاب کلی مسلط میشی.
اگه میخوای تو شیمی مشکلی نداشته باشی و وقت داری هم آموزش رو بگیر و هم تست یعنی با کتاب و آموزش بخون و مفهوم رو یاد بگیر با کتاب تستش هم تست بزن و کار کن.من خودم کتاب آموزش 3 و پیش 1 رو دارم عالیه یعنی الان بعد از خوندن این کتاب ها فهمیدم تا الان این معلما چی میگفتن (بخصوص ترمودینامیک)در زمینه ی آموزش و تست بازرگانی یکه تازه شک نکن.نقل قول:
میتونی به توصیه یکی از دوستان هم عمل کنی فقط اونایی که مشکل داری آموزشش رو بگیر
بالاخره این گاج آیات و احادیث رو بگیرم یا نه با توجه به این که همگامان رو می گرم و گاجی که خودم دارم رو هم کار می کنم ( وقتمو نمی گیره؟)
نقل قول:
کتاب جامع دینی گاج کاملترین کتابه
با داشتن این کتاب هیچ کدوم از این کتابهای ایات و ... نیست
اینجا نظر همه ی دوستان محترمه خوب هر کسی نظر خودشو داره.اما من جای شما باشم فقط روی دینی همگامان کار می کنم من پارسال دینی گاج رو خواندم و خیلی ضربه خوردم.به نظر من ضعیف ترین کتاب های عمومی برای انتشارات گاجه.می تونی وقتی رفتی برای خرید کتاب بین تمام کتاب های دین و زندگی کنکور یه مقایسه ای بکنی اونوقت می بینی که دینی همگامان بی نظیره.:10:نقل قول:
دینی همگامان خوبه ولی توجه داشته باش 70% سوالات از آیات میاد که من بهت پیشنهاد می کنم آیات گاج رو هم بگیری در کنار همگامان.نقل قول:
دوستان توی اون تاپیک برای زبان انگلیسی کنکور انتشارات شبقره رو پیشنهاد کردن...
میخواستم سطح کتاب بالا باشه.
بگیرم همینو؟
دوستان توی اون تاپیک برای زبان انگلیسی کنکور انتشارات شبقره رو پیشنهاد کردن...
میخواستم سطح کتاب بالا باشه.
بگیرم همینو؟