سلام
من یم سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
کسی که مدرک مهندسی نرم افزار داره میتونه ارشد رشته مثلا طراحی و یا معماری شرکت کنه ؟
در این صورت آیا باید واحد های پیش نیاز بگذرونه ؟ اگر آره ، چند واحد و چطوری هست شرایط
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
Printable View
سلام
من یم سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
کسی که مدرک مهندسی نرم افزار داره میتونه ارشد رشته مثلا طراحی و یا معماری شرکت کنه ؟
در این صورت آیا باید واحد های پیش نیاز بگذرونه ؟ اگر آره ، چند واحد و چطوری هست شرایط
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
یعنی تسویه حسابم نکردی؟! هرچه سریعتر برو تسویه کن .احتمالا الان دانشگاه نامه اتمام تحصیل داده به نظام وظیفه و شما از تاریخ اخرین نمره ثبت شدتون یکسال فرصت داری دفترچه خدمت پست کنینقل قول:
Sent from my G3 using Tapatalk
سلام آره میتونید شرکت کنید واحدهای پیشنیاز هم بستگی به دانشکده داره و التبته پول واحدا رو هم باید پرداخت کنیدنقل قول:
فکرکنم معماری نشه این کارو کرد! حالا دوستان بهتر میدونننقل قول:
Sent From My GLXphone
خوب من دنبال جواب قطعی میگردم. بخشنامه داره که چند واحد باید بگذرونی یا اینکه همینطوری دل بخواهیه و هر دانشگاه خودش مجزا تصمیم میگیره؟نقل قول:
نقل قول:
چرا و به چه علت ؟
بستگی به دانشگاهی داره که در اون قبول میشیدنقل قول:
بخشنامه گفته بستگی به دانشگاه داره حالا ممکنه دانشگاه بگه شما باید 6 واحد از دروس کارشناسی رو بگذرونید یا 3 واحد یا شاید هم بیشتر
سلام دوستان
يكي از بچه ها ارشد 94 تو تكميل ظرفيت پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان واحد چابهار قبول شده
الان تو آزمون ارشد 95 رشته هنر دانشگاه تهران رو ميخواد بره ...
آيا چون 94 قبول شده
ميتونه 95 بره دانشگاه ؟!
تبصره زير رو مشاهده كنيد :
آيا پرديس دانشگاه سيستان و بلوچستان اونم تو تكميل ظرفيت جزوش ميشه يا نه
- 6- داوطلباني كه در آزمون كارشناسي ارشد سال 1394 در دورههاي روزانه پذيرفته شدهاند، حق ثبتنام و شركت در اين آزمون را ندارند.
سلام
با تشکر از دوستان ، من یکبار دیگه سوالم رو مطرح میکنم تا دوستانی که اطلاع دقیق تری دارند راهنمایی بفرمایند
--------
من یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
اگر دانشگاه ازشون پول میگیره نه مشکلی نیست ولی اگر دارد از تحصیل رایگان استفاده می کند مجاز به شرکت نیستنقل قول: