موتور خودروی 405 کلید اینرسی یا کلید قطع کن داره؟؟ کجا نصب شده؟
Printable View
موتور خودروی 405 کلید اینرسی یا کلید قطع کن داره؟؟ کجا نصب شده؟
مطمئن نیستم ولی فکر می کنم حدود 20 و یا با تعویض 30 باشه ولی کاری به پارگی نداشته باشید و اونو عوض کنید تا به بقیه قسمت ها صدمه نرسهنقل قول:
موتور سنگینه و ایین مورد با توجه به کیفیت و طراحی قدیمی و نوع جاده های ما خیلی زود پیش میاد
در مورد آب هم همونطور که گفتم با دستگاه از دمای واقعی آب مطلع شید ولی معمولا سمند ها همون جا معنی 90 درجه رو میده و فن رو روشن می کنه ( فکر می کنم در 96 درجه)
امروز ماشین ـو(پراید) روشن کردم بعد از چندثانیه سریع فن ـش روشن شد و دیگه تا وقتی خاموش نمیکردم ماشینُ خاموش نمی شد. بُردم ـش باطری ساز که یه نگاه بنداز ـه. رل ـه فنُ از زیر باطری دراورد گفت ایراد از این ـه، برو یکی بخر بیار. منم خریدم و وصل کردم، اما هیچ فرقی نکرد و فن همچنان کار می کرد. یه نگاه دیگه انداخت گفت پس ایراد از فشنگی ـه پشت باطری ـه که کار ـه من نیست. :| الان خواستم ببینم اصلاً اون رله فنی که خراب شده بود تاثیری روی فن داشته یا نه ؟ مرسی.
سلامنقل قول:
این مطلب شما و دهها مطلب دیگه یه سوال برای بنده مطرح میکنه :
شماها وقتی یه تعمیرکار میگه این باید عوض بشه اون باید عوض بشه , ازش نمیپرسین اگه این رو عوض کردی درست نشد چی ؟ قطعه رو برمیداری و پولش رو بهم پس بدی ؟
اگر تعمیرکاری اینه که فقط پول بگیریم و بگین برو این بخر و بیار و بعدش وصل کنم و پول بگیریم ( چه درست بشه چه نشه ) پس بنده بیام تو هر شهری ده بیست تا شعبه برای تعمیر همه چیز بزنم .
:20:
باید با مکانیک طوری معامله کنید که احساس مسئولیت کنه .
یعنی بگیم اگر کاری رو که میگی انجام دادم درست نشد یک ریال نمیدم قطعه هم به حساب خودته .
اونوقت ببینین چند تا مکانیک قبول میکنه !!!
بیشتر مکانیکها روش تشخیص مشکل و عیب یابی به روش اصولی رو بلد نیستند یا ابزارهاش رو ندارند برای همین با حدس و گمان ماشین مردم رو تعمیر میکنند و پول میگیرند و بعدش هم با خونسردی میگن هاااا پس فلان چیزش هم خرابه !!!
=====================================
تو ماشین شما به احتمال زیاد چند رله ی شبیه به هم هست
آیا رله ی فن رو با یک رله ی دیگه عوض کردین ببینین درست میشه یا نه ؟
سر منفی باتری رو برای دو سه دقیقه برداشتین ببينيد درست میشه یا نه ؟ ( اگر از کامپیوتر باشه )
====================================
الان تو تاپیک تعمیر آبگرمکن هم یکی از دوستان نوشته سه تا تعمیرکار آورده همه کلی پول گرفتن و رفتند و آبگرمکن هم هنوز خرابه !!!
به خودتون ظلم نکنید .
با تعمیرکار شرط کنین اگر درست نشه نه پول قطعه میدین نه اجرت اونوقت ببینین چند نفر حاضر میشن تعمیرکار بشن
مرسی محمد جان، منم همینُ بهش گفتم قبل از تعمیر و باهاش طی کردم اگه درست نشه خبری از پول نیست. اما رله فن رو دیگه از یدکی فروشی خریدم که نمیشد پس داد :| اینُ شما کاملاً درست میگی، اشتباه کردم که فقط گفتم دستمزدُ نمیدم، باید پول قطعه هم ازش میگرفتم. :|
اما رله فن ـه خوده ماشین به کل از داخل انگار نابود شده بود و خورد. یه جورایی فکر کنم به کل باید عوض می کردم رله ی فن رو، اما دیگه نمیدونم اصلاً ربطی به خاموش شدن فن داشت این قطعه یا نه !
اون قسمت چند رله ای هم بله دیدم. یعنی الان جای اون 3 تا رو با هم عوض کنم یا هر کدوم رو دونه دونه با رله ی فن تعویض کنم؟
مرسی از کمک های واقعاً عالی ـتون! :)
سلامنقل قول:
اختیار دارین . بنده کاری نکرم دوست عزیز
برق فن از رله ی فن میاد
و رله ی فن هم از چند جا دستور میگیره برای برق دادن به فن :
اگر حرارت کولانت ( آب رادیاتور ) زباد بشه , سنسور حرارت آب ( فشنگی آب ) پیام میده به کامپیوتر ecu اون هم پیام میده به رله تا برق بده به فن
رله معمولاً چهار تا پایه داره . اگذ به دوتاش برق 12 ولت بدین , آهنربایِ الکتریکی که توی رله هست ارتباط بین دو تا پایه ی دیگه رو وصل میکنه و برق از رله میگذره میره برای مقصد ) فن یا پمپ یا کلاچ کمپروسور یا هر قطعه ی دیگه )
پس با برق 12 ولت و اهمتر هم میشه چک بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه دیگه برای برق رسانی به رله , از طریق دکمه ی کولر هست .
به محض زدن دکمه ی کولر برق به رله ی فن وصل میشه و فن روشن میشه
پس اگه دکمه کولر هم مشکل پیدا کنه فن همینجور روشن میمونه .
باید از آسونترین آزمایش ها شروع کرد تا عیب پیدا بشه
جابجا کردن رله ی فن با رله ی موتور یا رله ی پمپ بنزین آسونترین هست چون اگه خراب باشه ماشین استارت میخوره اما روشن نمیشه .
سعی می کنم فردا حتماً کارایی که گفتین رو تست کنم، اما خواستم یه نکته ی دیگه رو بگم که شاید مشکل رو دقیقتر متوجه بشین. دمای ماشین اصلاً بالا نمیاد، حتی تا خط دوم هم چندان بالا نمیاد و فکر کنم نشون میده که فن کار ـه خنک کننده ـگی رو درست انجام میده، اما تنها مشکل اینجاست که خوده فن دیگه خاموش نمیشه. تا دیروز بعد از یه مدت که فن روشن می شد دوباره خاموش می کرد(با اینکه طول میکشید) اما از امروز بعد از چند ثانیه که ماشین روشن میشه(شاید تقریباً 50-60 ثانیه) فن ـش هم روشن می شه و تا وقتی سویچ ماشین خاموش نشه فن کار می کنه...نقل قول:
سلامنقل قول:
بله متوجه شدم مشکل چیه .
همونطور که مکانیک گفته ممکنه از سنسور حرارت کولانت هم باشه یعنی با بالا رفتن حرارت برق رو رد میکنه اما بعد از خنک شدن دیگه برق رو قطع نمیکنه
اون رو هم میشه با اهم متر در دو حالت سرد و گرم چک کرد تا معلوم بشه سالمه یا جاسمه
سوال فنی :
دو ماشين داریم که هر دو دقیقاً مثل هم هستند . بنزینشون هم مثل هم هست . همه ی تنظیمات موتورهاشون هم دقیقاً مثل هم هست .
یکیشون تو منطقه ی "کره ی ماهِ ایران" هست و دیگری در بردسیر
اگر نمیدونین بردسیر و کره ی ماهِ ایران کجاست :
موتور کدوم ماشین قوی تر هست ؟ چرا ؟
نقل قول:
سلام برشما دوست عزیر و بقیه ی دوستان .نقل قول:
ممنون از پاسختون
جوابتون درسته .
ماشینی که در کره ی ماهِ ایران هست موتورش قوی تره .
اما ....
منظورتون از غلظت هوای بیشتر چی هست ؟
سلام .نقل قول:
بله , کاملاً درسته .
هر چی ارتفاع کمتر باشه از سطح دریا فشار هوا بیشتره و در مرحله ی مکش , هوای بیشتری وارد سیلندر میشه بنابراین انفجارش هم نیروی بیشتری تولید میکنه و قدرت موتور بیشتر میشه .
درست مثل سُرنگی که پییستونش بیاد پائین اما به جای اینکه هوا با فشار هوای اطراف واردش بشه , با فشار زیاد هوا رو وارد سرنگ کنند .
ماشینی که در بندر عباس کار میکنه قویتر از مشابهش در اصفهان هست که یک کیلومتر و نیم بالا تر از بندرعباس هست .
=============================================
همین مسئله ی به ظاهر ساده باعث شد که یک آدم باهوش و علاقمند , سیستم توربو چارجر رو اختراع کنه
طرز کار موتور توربوچارجر خیلی ساده هست .
با استفاده از فشار هوای منیفولد دود , یک توربین به چرخش در میاد و یک طرف دیگه ی همون توربین ,هوای ورودی به منیفولد هوا رو فشرده میکنه که باعث میشه در مرحله ای که پیستون برای مکش هوا و سوخت پائین بیاد ,هوا با فشار زیاد وارد سیلندر بشه و چند برابر موتور معمولی هوا و سوخت بره توی سیلندر .
بعدش در مرحله ی تراکم و انفجار قدرتی بسیار بیشتر از موتور معمولی تولید میشه که موتور رو قدرتمند تر میکنه .
====================================
اما قویتر بودن موتور در ارتفاع کم یک علتِ دیگه هم داره
میدونید چیه ؟
سلام دوستاننقل قول:
عیدتون مبارک
با دیدن این عکسها به علتِ دوم پی میبرید که خیلی هم مهم هست
سلام
علتِ دوم قوی تر بودنِ موتور ماشین در کنار دریا , این هست که گاز اکسیژن از تمام گازهای موجود در هوای اطرافِ ما سنگینتره .
یعنی درصدِ اکسیژن در یک لیتر هوا در کنار دریا بیشتر از یک لیتر هوا در مناطق مرتفع مثل اصفهان هست که بیش از 1600 متر از بندر عباس بالاتره .
پس موتور ماشین در کنار دریا هم مقدار بیشتری هوا وارد سیلندر میشه ( یه خاطر فشار هوا ) و هم اکسیژن بیشتری وارد سیلندر میشه چون درصدِ اکسیژن در کنار دریا بیشتر از مناطق مرتفع هست .
حالا دیگه اگه از مناطق مرتفع رفتین به جاهای پَست و ماشینتون جون دارتر شد تعجب نکنین و برعکس .
بله دارهنقل قول:
توی کاپوت سمت شاگرد کنار گلگیر یه کلید با روکش لاستیک قرمز رنگ هست