چرا من وقتي پسورد درست ايميل رو مي زنم واردش نمي شه ايميلم ياهوست هكم نشودم
Printable View
چرا من وقتي پسورد درست ايميل رو مي زنم واردش نمي شه ايميلم ياهوست هكم نشودم
سلام دوباره كسي ميدونه بدون ارسال فايل چه جوري ميشه آي دي هك كرد؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sajjad kharrazi
یاهو داره روی صفحه جدید که الان بصورت بتاست کار میکنه برای همینم وقتی میخواهید لوگین کنید از شما میخواد کلیک کنید تا صفحه مربوط به میل بتای آسیا رو براتون ارسال کنه یعنی اونو ببینید
اگه بخواهید برید به صفحه قبلی میتونی با ابزار پنهان کردن آیدی فعلا" این کار رو انجام بدید
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط zendegi
انشا.. که دیگه مشکل پیش نمی یاد ضمن این که خدایش خودمم آلان اسم اون برنامه هایی رو که درخواست کردید در ذهن ندارم البته میتونید با تونل هم آیدی خودتون رو مخفی کنید و اگر میخواهید کلیه امکانات چت رو داشته باشید میتونید با بوتر هایی که آیدی به روم میفرستند نیز این کار رو انجام بدید و ضمنا" کسی هم نمیتونه برای شما پی ام بفرسته و یا این که از خود مسنجر پی ام های خودتون رو ببندید اون برنامه رم انشا.. وقت پیدا میکنم و قبل از رفتنم براتون میزارم اگه اینایی رو که براتون نوشتم پیدا نکردید بنده رو در جریان بگذارید
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط *Zahr@RT*
دوست عزیز برید و تمام کوکی ها و آدرس های هیستوری تون رو از اینترنت اکسپلورر پاک کنید و سپس به همون آدرسی که در ارور مشخص شده برید و اون تمپ رو که در آخر هست پاک کنید و ریستور کنید
انشا.. مشگل برطرف میشه
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط metax
دوست عزیز وقتی آیدی رو عوض میکنید در مسنجر برید و همون تنظیماتی رو که با آیدی که مشگلی باهاش ندارید رو برای آیدی دیگرتون نیز تست کرده و عوض کنید به احتمال زیاد تنظیماتش مشگل نداره
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط tabasom_20200
دوست عزیز یعنی آیدی رو قبول میکنه و در میل نمیره یا خیر
اگر آیدی رو قبول میکنه که به جهت در حال عوض شدن صفحه میل یاهو ست و شما با کلیک بر روی همون جایی که مشخص کرده میتونید وارد صفحه میل جدید بشید که توضیحاتشو در بالا برای یکی دیگر از دوستان دادم
و اگر اصلا" وارد نمیشه که صد در صد یا آیدی رو اشتباه میزنید و یا پسورد رو و غیر از این نیست و یا پسوردتون عوض شده
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Himself
دوست عزیز
یکی از راه هاش اینه که شما از کرکر استفاده کنید که در تاپیک بوفور هست و میتونید یکیشون رو دانلود کرده و کارتون رو انجام بدید
موفق باشید
ممنون از جوابتون طرز كار همشون يه جوره؟
ممنون میشم اگه که برام از اون برنامه ها که فرمودید از بهتریتش آپلود کنید وهمچمنین چون من زیاد وارد نیستم آموزشش رو هم بفرمایید..........بازم مرسی از توجه شما.....نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com