وقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
Printable View
وقتي با يه بازيكن داريد حركت ميكنيد(آروم نه با سرعت)l1 رو پشت سر هم بزنيد پا عوض ميكنه اگه با رونالدينيو يا كريستين رونالدو اين كار رو بكنيد يه كار باحال انجام ميدن حتما امتحان كنيد
رونالدو هم به همچنيننقل قول:
آره ولي اون ديگه به درد نميخورهنقل قول:
وشته شده توسط mojtaba007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رسیدم به فصل 2011
وقتی نقل و انتقالات را تمام کردم 30000 تا بدهی اوردم
برای همین هم وقتی میخواهم وارد بازی بشوم مینویسد game over
حالا میخواهم بدونم کسی کد تقلبی نداره که بشه پول را افزایش داد
اخه بازیکنهای توپی را خریدم دوست ندارم از اول شروع کنم
بازیکناتو یا بفروش یا relise کن .. پولت برسه
چه طوری با Game Graphic عکسها رو میشه جا به جا کرد ؟
خوب دريبل ها پيدا كردم زيدان با كيبود خيلي سخت نميشه به اين راحتي ها زد ولي با تنظيم اون R ميشه اين دريبل زد
دريبل 2 طرفه هم به اين شكل كيليد R2 هر چي هست گذاشتيد براي كيبرد نگهداريد كليد جهات اول عقب و بعد جلو
كمي تكرار كنيد ميفهميد جريان
با كليد هاي تركيبي R1-r2-l1-l2 هم ميتوانيد خودتون به زمين بندازيد
سلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!نقل قول:
اينم برنامه واسه كاري كه شما مي خواي. راهنماي كارشم به فارسي توش نوشته. اسم سازنده راهنماش هم توي خوده راهنما هست.نقل قول:
قصد تبليغ ندارم. فقط اطلاع رساني مي كنم.نقل قول:
http://abolfazl-p.persiangig.com/tools/Art%20Money.rar
تنها سايت رسمي و تخصصي و ثبت شده ويرايش سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران:
نقل قول:
http://www.PersianPes.com
سلامنقل قول:
سلام. R2 ديگه لازم نيست!!!!!!!
براي دوطرفه مي گيد
ديگه كسي دريبل هاي ديگه بلد نيست مثلا اين دريب پشت پا با رونلديو چطوري
يك سايت كامل مرجع اصلي براي اين تاكنيك وجود داره با عكس يا چيزي نشون بده متن هم باشه اشكالي نداره
نه براي به زمين انداختن و گول زدن داور. :10::8:نقل قول:
من كه گفتم. تنها سايت تخصصي و جامع واسه سري بازي هاي Pro Evolution Soccer در ايران،هستش.کد:www.PersianPes.com
عزيزم ممنون دستت درد نكنه اگه بازم چيزي پيدا كردي بزارنقل قول:
فرقي نداره قصد داشته باشي يا نهنقل قول:
يه دفعه ميبيني پستت پاك ميشه!