خوب! فقط از بابت سی پی یو مشکل دارین... حداقل سی پی یو برای اجرای بازی باید Intel Pentium D 2.6 GHz باشه.نقل قول:
در صورتی که سیستمتون ویندوز ویستا باشه از بابت رم هم حداقل احتیاج به 2 GB دارید.
Printable View
خوب! فقط از بابت سی پی یو مشکل دارین... حداقل سی پی یو برای اجرای بازی باید Intel Pentium D 2.6 GHz باشه.نقل قول:
در صورتی که سیستمتون ویندوز ویستا باشه از بابت رم هم حداقل احتیاج به 2 GB دارید.
دوست عزیز چرا اگر ویندوز ویستا نسب باشه باید رم 2 گیگباشه.نقل قول:
ویندوز Vista خودش در حالت عادی حدود 800 مگ از رم رو استفاده می کنه که از میزان رم مصرفی در XP بیشتر هست. پس میزان رم مورد نیاز برای بازیها در ویندوز Vista بیشتر از Xp خواهد بود.نقل قول:
ببشید Dx 10 با DX9 توی ویندوز ویستا این بازی رو اجرا کنیم ،چه فرقی می کنه؟
سیستم من هم اینه::
4gig of ram
1gig (VGA)Graphic card
3.0 اینتل Full
سلام بچه ها
من اگه بخوام توی این 2 تا بازی یکی رو انتخاب کنم کدوم رو باید انتخاب کنم
آخه میگن هر 2 تقریبا شبیه هم هستن
Prince of Persia ______ Assassin's Creed
لطفا کمک کنید
موندم کدومو انتخاب کنم ... البته اولویت با گرافیک بهتر و ماجراجویی بیشتره
ممنون
Prince حالت تخیلی داره
ولی assassin به واقعیت نزدیک تره
البته هر دوی اونها بازی های بزرگی هستن...سلیقه ها فرق می کنه
ولی من assassin رو انتخاب می کنم
اصلا عمق داستان بازیه اساس ادم رو به خودش جذب می کنه
و بنظر من از نظر داستانی بسیار قوی تر از بازی های دیگه هست که تا حدودی با واقعیت همراهه
من وقتی داستانشو خوندم بلافاصله بعد این که تمام کردم دوباره شروع به بازی کردم
کاملا موافقمنقل قول:
حالت تخیلی داره prince
ولی assassin به واقعیت نزدیک تره
در مرحله 4 گیر افتادم.
یعنی داخل هر شهری میرم .تو ماموریت ها مینویسه باید از 6 ماموریت 3 تا ماموریت انجام بدی تا بتونه به ماموریت اصلی برسی و میگه برای باز کردن ماموریت ها باید از ساختمان(عقاب) بالا بری تا تو نقشه باز بشن.من این کار را در 3 مرحله قبل میکردم و
ماموریت ها روی نقشه میومد.
ولی الان تمام عقاب های باقی مانده را انجام دادم ولی هیچ ماموریتی روی نقشه نمیاد.
سوال دوم هم این هست که وقتی یکی را نجات میدم شکلی از اون شخص روی نقشه میاد.اون چه سودی داره
باید تمام اون برج ها رو بالا بری همه ی شهر ها بعد e رو بزنینقل قول:
سوال دوم هم اینه که وقتی علامت میاد یعنی وقتی با سربازها درگیر میشی توی اون محوطه باشی یه سری غول هیکل اونا رو می زنن
آقا plz کمکم کنین . نمیدونم چرا تو بازی سیستمم کند عمل میکنه . گرافیکشو چی ببرم بالا چی پایین هیچ فرقی نمیکنه . مشخصات سیستمم اینه .
cpu=3.40
ram=4GB
vga=512-8500