عزيز فكر كنم اشتباه متوجه شدين اينجا جايه سوال در مورده كنسوله 360 هست نه بازي ........
بازي cod4تاپيك داره خودش.
اميدوارم قانع شدين...
عزيز فكر كنم اشتباه متوجه شدين اينجا جايه سوال در مورده كنسوله 360 هست نه بازي ........
بازي cod4تاپيك داره خودش.
اميدوارم قانع شدين...
دوستان انقدر شلوغش نکنین، لطفا فقط سوالات مربوط به X360 رو تو یه پست بذارید تا جواب داده بشن...
مسعود جان شما هم سوالت رو در این تاپیک مطرح کن نه اینجا:
در ضمن برای تهیه ریجن هم انقدر وسواس به خرج ندین به 2 دلیل:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=123086
1- ریجن دیگه اهمیت زیادی نخواهد داشت چون قرار تا سال آینده همین یکسری بازی هم که برای ریجنهای مخصوص تولید میشن از ریجن Free پشتیبانی کنن. (یعنی قفل منطقه ای در بازیها دیگه وجود نخواهد داشت)
2- تمام ریجنها خوبن چه ریجن PAL چه J هیچ فرقی هم ندارن (فقط به نسبت بقیه ریجن ها PAL یکمی ارزون تر هست)
موفق باشید... :46:
شما یه سر بیا تهران با همین قیمت میتونی به جای Arcade مدل Elite رو بگیری (البته با ریجن PAL) :5:نقل قول:
تاييد ميشه و همينطور پست2631:10:نقل قول:
جالبیش می دونی چیه؟مموری 256 رو دستگاهو بر می دارن،جداگانه بهت 20 تومان می فروشن.یارو آرکید غیر فالکون رو می ده 500 که مفتشم گرونه.دزدی تو روز روشن.بازی رو هم که از 8 تومان ارزون تر پیدا نمی کنی.بعضی جاها بازی های play box آشغالو می دن 12 تومان.نقل قول:
play box اونقدرها هم اشغال نيست من بيشتره بازي هام play box هست و راضيم:46:نقل قول:
من دیروز رفتم جمهوری اونجا فقط xbox360 مدل ارکاد داشتن که 450000 هزار تومان بود خواستم بدونم ارکاد صد در صد دارای مادر برد فالکونه یانه و کلا مدل خو بی هست یا نه راستی چون هارد نداره مشکلی تو اجرای بازی بوجو میاره یا نه چقدر گفتم یا نه
بله دوست مننقل قول:
100 درصد الان FALCON هستن
قيمتش هم بد نيست
چون جاهاي ديگه 470 هم ميدن
هارد هم فعلا لازم نداري
تو SAVE بازي ها كارت رو راه ميندازه
ولي از پاييز بايد فكر هارد باش
هارد 20 گيگ الان 80 تومانه
هارد 120 گيگ هم 160 تومان
دوستان من هم امروز كنسولم رو تحويل گرفتم
premium
pal