خب حالا تکلیف من چیه؟ حرف شما درسته یا ایشون؟نقل قول:
اصلا میشه به سوالام جواب بدین شمام؟
خب حالا تکلیف من چیه؟ حرف شما درسته یا ایشون؟نقل قول:
اصلا میشه به سوالام جواب بدین شمام؟
شرمنده اینم سوالم:
نقل قول:
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم منو از سردرگمی دربیارید
من متولد اسفند 70 هستم ... در کنکور 89 قبول نشدم و در حال حاضر دارم واسه کنکور 90 آماده میشم و چون دیفرانسیل 2 رو هم افتادم ... الان در نوبت بزرگسال دارم این یک درس رو حضوری پاس میکنم
حالا یه سوال دارم... بعد از فارغ التحصیلیم... یعنی وقتی این 1 درسو پاس کردم و مدرک پیش دانشگاهی گرفتم ... باید واسه فرستادن دفترچه اقدام کنم ؟ یا لازم به این کار نیست و با ثبت نام واسه کنکور 90 اسمم میره تو لیست کنکوریها و لازم نیست دفترچه بفرستم ؟
آخه میگن احتمالش هست اگه الان دفترچه بفرستی جوابش یهو بیاد و مجبور بشی بری خدمت ...
ولی خوب از طرفی اگه نفرستم میترسم غیبت بخورم
نقل قول:نقل قول:
مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده پاسخ و راهنمایی می باشد.
..
جواب نمیدن ... اگه میدادن اینجا چیکار میکردمنقل قول:
نقل قول:
بعد از فارغ التحصیلی در هر مقطعی 6 ماه مهلت داری تا جای دیگه قبول بشی ...
.
یعنی اگه من این دی ماه فارغ التحصیل بشم 6 ماه فرصت دارم ؟ خب اگه دانشگاه قبول بشم مهر 90 میشهنقل قول:
یعنی 9 ماه بعدش
پس تکلیف من چیه ؟ باید چیکار کنم؟
نقل قول:
شما باید تو مهلتی که داری دفترچه رو پست کنی ، اگه قبول شدی (که انشاا.. میشی :20: ) تو هنوز تاریخ اغزامت نرسیده که معافیت تحصیلی می گیری و میری دانشگاه ، در غیر اینصورت باید بری خدمت و اگه خواستی برگردی برای دانشگاه
اگه دفترچه رو پست نکنی و اضافه بخوری دیگه معافیت تحصیلی خبری نیست
.
سلام داداش:20:نقل قول:
پیرو سوالات قبلی:دی
من که قبل از دانشگاه دفترچه را پست نکردم و الان هم 2ساله دانشجو هستم(یعنی دارم از معافیت تحصیلی استفاده میکنم)، مطمئن باشم که غیبت نخوردم؟
به عبارت دیگر:دی
من متولد تیر 68 هستم و سال 87 کنکور دادم و رفتم دانشگاه
امکان داره من غیبت خورده باشم؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما اگه فاصله بین دو مقطعتون بیشتراز 6 ماه نبوده باشه اضافه نخوردین (البته به شرط اینکه دانشگاه معافیت شما رو رد کرده باشه)
.
ممنون:20:نقل قول:
کدوم دو مقطع؟ پیش دانشگاهی و دانشگاه؟
خب من سوالم فقط مربوط میشه به قبل از دانشگاه..... چون من سال دوم کنکور دادم (متولد نیمه دوم بودم) آیا باید دفترچه میفرستادم یا نه؟
شرمنده هی سوال میپرسما:19: