برای من که امروز در ساعات رایگان تبدیل به اینترانت شده بود و فقط سایتهایی داخلی مانند دانلودها و سافت 98 را باز میکرد وهیچ سایت خارجی باز نمیشد
Printable View
برای من که امروز در ساعات رایگان تبدیل به اینترانت شده بود و فقط سایتهایی داخلی مانند دانلودها و سافت 98 را باز میکرد وهیچ سایت خارجی باز نمیشد
دوستان من الان از سرویس 1 مگ محدود 12 گیگ برای 6 ماه استفاده میکنم که قبلا از ماکس نت گرفته بودم و حالا مشکل اینجاست که دیگه نمیشه از سایت ماکس نت تمدید کرد ولی در عوض همون سرویس های ماکس نت دارن اینجا و داخل اسیا تک ارائه میشن و قابل خرید هستن ولی من وقتی این سرویس رو از ماکس نت تهیه میکردم زیر جدول قیمت ها گفته بود که 12 گیگ هم میتونی برا شبانه استفاده کنی و بیش از اون هم رایگان محاسبه میشه یعنی 2 تا 8 صبح علاوه بر حجم 12 گیگ معمولی . 12 گیگ هم شبانه داشتی وبعد پایان اون هم میتونستی به صورت رایگان شبانه دانلود کنی . الان داخل اسیا تک همون سرویس 1 مگ با 12+12 شبانه هست ولی ننوشته بعد اون 12 گیگ هم رایگانه و میشه استفاده کرد!حالا من موندم از کجا مطمئن بشم . پشتیبانی هم جواب درستی نمیده . کسی تا به حال این کارو کرده یعنی تمدید و استفاده از بسته های ماکس نت در اسیا تک و شبانه بعد اون 12 گیگ چطوری محاسبه شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان اگه یادتون باشه من میخواستم نت آسیا بگیرم و تا خریدشم رفتم ول. چون قیمت شهاب نیم گیگ رو نجومی برد بالا از مخابرات گرفتم شاید باورتون نشه 512 مخابرات که اگ. تقیسم بر 8 کنیم. میشه 64 ولی با سرعت 200 تا دان دارم ولی چون شبانه نداره از بسته شبانه ایرانسل استفاده میکنم واقعا عالیه سرعتش با 3 g تا 500 تا هم میره از 300 تا هم پایین نمیاد به نظر من که بهترین سرویسه واسه هم وبگردی هم دانلود فقط تنها مشکل اینه که سیمکارت من 4 g نیس گوشیم spهستو 4g ساپورت میکنه به نظرتون چند میگرن یه سیمکارت 4 g بدن
مرسی نگاه میکنمنقل قول:
فروشگاه انلاین اسیا تک مشکل داره ؟ الان بسته 30 گیگ میخوام بخرم و موجودی هم 731 تا داره ولی هر کاری میکنم مینویسه سبد خرید خالی است ؟ DSLBOX هم نمیشه خرید !
تعرفه برا تعویض سیم کارت های ایرانسل و تبدیل به 4g دور بر 10 تا 15 هزار تومان هستش مونده به فروشنده که دزد نباشه و طبق قانون 10 هزار تومن بگیره .نقل قول:
این
چطوری هست ؟ من که سر درنیاوردم ؟
این ماله نمایشگاه هست برا مدت محدود :
حالا زده 30 درصد تخفیف پاییزه اونم اینطوری محاسبه میشه دیگه ؟ ولی تو سایت که اصلا DSLBOX برا فروش نیست !
بسته های اینترنت با 30 گیگ حجم اضافه (به ارزش واقعی 83 هزار تومان) ، تخفیف ویژه نمایشگاه الکامپ به مبلغ 60 هزارتومان ویژه مشترکین جدید و قدیم
* اعتبار تا پایان اردیبهشت 1395
یعنی این حجمو داشته باشی سرویست هم تموم بشه و دوباره تمدید کرده باشی تا اون زمانی که خودش گفته پابرجاست یا با اتمام زمان سرویس فرت این حجم هم میره ؟
شما با user و پسورد واردنقل قول:
شو
بعد که وارد شدی، به صفحه
برو
و اضافه کردن به سبد را بزن و بعد بقیه مراحل را طی کن.