اسلیم که سه چراغ نمیشه را حت باشنقل قول:
برای نصب بازی هم وقتی دیسک رو میزاریyرو بزن بعد اینیستال دیسک طول میکشه---- ولی نصب میشه
اسلیم که سه چراغ نمیشه را حت باشنقل قول:
برای نصب بازی هم وقتی دیسک رو میزاریyرو بزن بعد اینیستال دیسک طول میکشه---- ولی نصب میشه
نه بابا اگه کنسولت جاسپر باشه یا اسلیم...دور ورش خالی باشه و جریان هوا هم نسبتا باشه هیچ مشکلی نیست...نقل قول:
با خیال راحت هر چه قدر هم میخوای بازی کن...
دوستان اصل مطلب رو گفتن ولی این کاری که شما میکنید مفید که نیست هیچ تازه ممکنه ضرر هم داشته باشه! در فواصل کوتاه به هیچ وجه کنسول رو خاموش روشن نکنید! اگر میخواین به فرض مثال 15 الی 20 دقیقه یه استراحتی یا کاره دیگری انجام بدین و دوباره باز ی کنید بهتره از محیط بازی خارج شده و وارد داشبورد بشین و کنسول رو بزارید تا روشن باشه و بعد دوباره ازش استفاده کنید و وارد بازی مورد نظر بشین! در حالتی که کنسول وارد بازی نشده و در داشبورد هست هیچ پردازش سنگینی انجام نمیده و برای همین سخت افزار در اصطلاح تقریبا در حالت بی کاری قرار دارن و گرمای خاصی تولید نمیکنن.نقل قول:
پس این داغ شدن قسمت هواکش کنسول اشکالی نداره ؟ چون از فت ها بیشتر داغ می شه مثل اوتوی در حال خنک شدن هست .
به سخت افزار آسیب نمی زنه ؟
در تستی که سایت های مختلف انجام دادن دمای خروجی از اسلیم نسبت به فت بالاتره!! که خوب این بر میگرده به نوع تهویه و فضای کوجکتر اسلیم نسبت به فت.نقل قول:
اگر چند نکته ساده رو رعایت کنید کنسولتون سال ها براتون بی عیب کار میکنه.
توصیه میکنم نکاتی رو که در تاپیک زیر یحیی عزیز گفته رو مطالعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=349872
به عبارتی دمایی که قاب اسلیم میگیره از فت بیشتره ، ولی دمای سخت افزار از فت خیلی بهتره... من حدود 40دقیقه گیرز 2 بازی کردم ، بعدش کنسول رو باز کردم ، از دمای داخلش وحشت کردم :| در حالی که قابش دماش کاملا معمولی بود :دی
بابا چرا جواب ندادین اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی های کینکت به ال تی+ جدیده نیاز دارن یا نه؟ (یعنی بازیاش -- رو میپرونه یا نه؟)
د ه بزارین پیامه منو دیگه
چه جوری ؟ با روش روسی ؟؟؟؟؟؟ منم میخوامممممممممممممممممممم :18:نقل قول:
بوردت چی بود mxic یا winboard ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا توضیح بده به یارو چی بگم که با همین قیمت -- کنم برم بازیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی:46: