خب منم تبریک میگم.یه دوستی تو امضاش نوشته بود که بازی با اسلیم داره عقده میشه براش!خوشحالم که به واقعیت پیوست.
خب منم تبریک میگم.یه دوستی تو امضاش نوشته بود که بازی با اسلیم داره عقده میشه براش!خوشحالم که به واقعیت پیوست.
الان 0225 دو نوع داره :
mxic کپی خور می شه . و باید درایو یه لهیم کاری کوچیک بشه ولی دوباره مثل حالت اول بر می گرده .
winbond کپی خور شده ولی هنوز عرضه نشده چون رو بعشی از بردها کار نکرده .
سلام به تمامی برادران گلم توروخدا زود کمکم کنید خیلی ضروریه اخیرن بازی کا واسه اکس باکسم خریدم مافیا 2 بود بعد اون تا حالا بازی نخریدم پریروز رفتم دیرت 3 وال.ای.نویر خریدم میزارم رو استگاه پلی دی وی دی میاره نمیخونه امروز اخرین داپبردم که مال 2011 هست ریختم داشبردش عوض شد اما بازی ها رو نمیخونه زنگ زدم نکست جن گفت باید بازس کنید نمیدونم چی روش نصب کنی فک کنم (ال.تی) هستش این ال تی چیه ؟ مشکلش همینه؟ لطف کنید مرحله به مرحله بهم اموزش بدید چطوری خودم درستش کنم میخام خودم انجامش بدم نمیتونم بفرستم بیرون ممنون میشم زود جواب بدید
سلام دوستان
از کجا بفهمم که اکانت لایو دستگاه استفاده شده یا نه؟؟؟
ممنون
پسر تشخیص این دوتا چطوریه؟؟؟نقل قول:
در ضمن گزینه ی دومو بیشتر توضیح بده
من فکر میکنم به خاطر پاور این دو مشکل برام بوجود اومده ( منظورم آداپتر هست) چون از یه طرف افت فریم دارم و از طرف دیگه کنسول دیر خاموش میشه نظر شما چیه دوستان راهنمایی کنید:20:
A while back when I was still using the Blades UI my 360 (Brand new, only 2 months old) would shut down immediately when I initiated the shutdown, either by pressing the power button or using the xbox guide button method.
So anyway I noticed that with the NXE my console is very random, it has moments when it shuts down immediately when I initiate the shutdown but also has moments when it sometimes takes 5-15 sec before shutting down. Its like its in low power mode or something.
So my question is, is this a sign of RROD, is because the console now has to save your settings before shutting down(like a pc) or what?
باید کنسولو ببری بیرون اونجا درایوتو در میاره با یه خازن که 10 سانت بهش سیم وصل کرده به یه قسمتی از برد درایو لهیم موقت میزنه و وصل می کنه به pc جانگل فلشر رو اجرا می کنه و دیویدی کی رو استخراج می کنه و اگه مشخصات درایوت رو نشون داد mxic هست .نقل قول:
در مورد winbond اطلاعاتی ندارم
دوستان 1 سوال مسخره دارم بهم نخدین لطفا :
من وقتی با اکس باکس بازی می کنم هر 2 ساعت 1 بار برای 20 دقیقه خاموشش می کنم ( بیشتر از 2 ساعت هم می شه یه سره باهاش بازی کرد ؟ ) روزی چند ساعت می تونم باهاش بازی کنم که مشکلی براش ایجاد نشه ؟
کنسولم اسلیمه
نقل قول:
داداش اين چه كاريه ميكني :31:
باسه من اليته باهاش يه سره 4 ساعت بازي ميكنم 15 مين استراحت ميدم بش،بازي شاخ جديد دستم برسه گاهي تو روز 8 ساعت بازي ميكنم.
تا حالا آخ نگفته بنده خدا
تازه باسه شما اسليمه
خودت تا تش برو ديگه ...
دستت درد نکنه ترسم ریخت دیگه راستی چطوری باید بازی رو روی هارد کپی کنم ؟نقل قول: