مخابرات مازندران که خرابه یعنی تمام مخابرات استان ها.سرعت 512 حجمی 150 هست.از پارس بعیدهنقل قول:
Printable View
مخابرات مازندران که خرابه یعنی تمام مخابرات استان ها.سرعت 512 حجمی 150 هست.از پارس بعیدهنقل قول:
مخابرات شهر ما مشکلی نداره...بهترین پینگو داره میده..نقل قول:
این پارس هم توی شهر ما داره بدترین سرویسو میده!!:n15:
مرکز ما مشکل پهنای باند داره و از نظر اینا سرعت 100 مشکلی نداره و اقدامی نمیکنن×
این دوستانی هم که میبینی سرعتشون زیاده از خوش شانسیشون بوده!چرا که مرکز خلوتی دارن......
مخابراتا که بدهکاری دارن هیچ کدوم از استان ها وضعیت خوبی ندارن فکر کنم استان شما و قزوین قضیش فرق میکنه ولی در کل مخابراتی ها فعلا دچار مشکلن کی خوب بشه خدا میدونه.
پس شما از مخابرات شانس اوردین:n02:
نگاه نکن که وضعیتمون خوبه!!نقل قول:
اینا گرفتن نامحدود رو بردوشتن و شبانه رو روی 30 محدود کردن تا ترافیک شبکه خلوتتر باشه....از این طریق اومدن صرفه جویی کردن:n02:
قزوین اگر میبنی که خوبه دلیلش اینه که پهنای باند منطقه شمال غرب از قزوین بین استان ها پخش میشه..و اینا اول از همه بیشترین سهم رو در پهنای باند برای خودشون بر میدورن و چیزی برای بقیه استانا نمیزارن:n02:
نقل قول:تا جایی که من یادمه تو چند صفحه قبل پشتیبان پارس آنلاین اینجور گفتن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا نمیدونم منظور ایشون کدوم پسته:n13:
نخیر عزیز من شما هم معلومه اطلاعاتت کامل نیست اگه اینطوره پس اون 20 گیگ مصرف منصفانه چی هست؟ یا باید بعد از 20 گیگ باشه یا 10 گیگ. سوال منم همینه. تا وقتی هم که اینجا به جواب درست نرسم ول نمیکنم !!!!نقل قول:
از ساعت 8 قطعی های پیاپی شروع شد!!
هر 20 ثانیه یبار قطع میشه!:n04:
برا بقیه دوستان هم همینطور هست؟
منم قطعی دارم...
سرعتم که فوق العاده افتضاح شده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنتـــ بر پارس انلاین:n21:
بله قطعی ها دهن مارو امروز صاف کرده !!! یعنی لامصب نمیزاره یه صفحه باز کنی هی قطع میشه !! خیلی عصبانیم از دستشون ... :sq_10:نقل قول:
خوبه حالا من یه وایمکس ایرانیسل برا همین روزا دارم:d
کسی زنگ زده بپرسه مشکل چیه؟من زنگ زدم نفر12 بودم حوصله نداشتم منتظر بمونم