جناب پارس انلاین شما که واردید ممنون میشم یه جوابی هم به سوال من بدید که سوال خیلی از دوستان هم هست. اون 10 گیگ و 20 گیگ نامحدود کلا یعنی چی؟
Printable View
جناب پارس انلاین شما که واردید ممنون میشم یه جوابی هم به سوال من بدید که سوال خیلی از دوستان هم هست. اون 10 گیگ و 20 گیگ نامحدود کلا یعنی چی؟
@پاس آنلاین :
من دوتا مشکل دارم.
1- پینگم بالاست. هر بازی که میارم پینگم بالاست.در حالی که قبلش از مخابرات اینترنت داشتم سرعتش خوب بود.
2-سرعت تک کانکشن پایینه.یعنی فقط با iidm سرعت دانلود خوبه ولی سرعت باز کردن پیج کمه.یا مثلا از خونه میخوام دوربین مداربسته ببینم کیفیتش خوب نیست در حالی که قبلش با مخابرات این مشل رو نداشتنم.در ضمن با speedtest که تست میگیرم سرعت رو خعلی پایین نشون در حالی که با idm بالاست.
سلام
ما فکر میکردیم فقط شاتل تو خط محدود کردن هست.
ما تازه اومدیم تو پارس(سرویس 128 محدود)
چند روزی دانلود شبانه خوب بود شبی 5 تا 7 گیگ میزدم ، ولی بعد یک هفته سرعت را بستن الان شبانه هیچی نمیشه گرفت.
دوستان تو این چند شب دانلود چجوری بوده؟
من را محدود کردن یا سراسرس هست؟
1 مگ محدود پارس افلاین!!:n21:
واقعا که....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی شما تا 10 گیگ سرعت بالا دارید مثلا 200-300 بعدش این حجم رد شد می شه سرعت واقعی 128 که حداکثر 16 تا 20 سرعت میده به شما .نقل قول:
پارس آنلاین برای هر اکانتیک عدد خاصی گزاشته مثلا برای 128 کنم 40-50 گیگ هست .... بعد این حجم سرعت شبانه کم می شه چند صفحه قبل هم ساپورت خود پار آنلاین این رو تایید کرده .نقل قول:
256
قبلا خیلی سرعتم بهتر بود الان خرابش کردن:4:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت ایران بر اساس اینترانت, اینترنت هست پس توقع سرعت واقعی اینترنت طی 24 ساعت نداشته باشد ولی سرعت داخلی 99% مواقع ثابت هست .
حاجی ساپورت پارس آنلاین توی کدوم پست گفته که شبانه را محدود میکنن ؟؟؟نقل قول:
اگه میشه لینکش را بذار!