دو حالت دارهنقل قول:
1-یا میدونی که میدونم seo چیه
2-یا میدونی که نمیدونم seo چیه و میخوای ازت بپرسم:31:
شوخی کردم حالا این seo چی هست؟
دو حالت دارهنقل قول:
1-یا میدونی که میدونم seo چیه
2-یا میدونی که نمیدونم seo چیه و میخوای ازت بپرسم:31:
شوخی کردم حالا این seo چی هست؟
سلام.نقل قول:
امییدوارم منظورتون از RDR همون Red Dead Redemption خودمون باشه! تا درست متوجه شده باشم!ببخشید من یه کم پیرمردم خوب بلد نیستم!:46: من پیشنهاد میکنم بازی رو از مراحل قبلی که سیو کردین و مشکلی نداشته یبار دیگه اجرا کنید ببینید این مسئله رو بازم حس میکنید؟افت فریم چیزی نیست که راحت بشه تشخیصش داد!شاید حساس شدین یا جسارتا ً مغزتون نسبت به یه بازیه باکیفیت دیگه شرطی شده و این بازی رو مشکل دار میبینه!!!
من هم در شرف انجام این بازی بودم که آپدیت کردم و هیچ فرقی در اجرا یا کیفیت تصویر بازی نکرده.اگر DVD بازی مشکلی نداره، نباید مسئله جدی باشه.
پس من چيکار کنم دوباره به live وصل شم؟ :41: :41: :41: :41:نقل قول:
آقا من وصل می شم لایو بعد می گه آپدیت کن منم آپدیت می کنم اون می گه آپدیت کن منم آپدیت می کنم و مداوم می گه یه آپدیت 3 مگی هست.
برای دستگاه مشکلی داره؟
البته بگم بعد از آپدیت بازی های کپی رو هنوز اجرا می کنه
دوستان ارکید با بورد فالکون ارور e74 هم داده چند میخرن؟؟
بله منظورم ردددردمپشنه:31:نقل قول:
ممنون که داری از لحاظ روانی ذهن منو تسکین میدی:31: اتفاقا خودمم نمیدونم دارم درست متوجه میشم یا نه مخم پکیده:27: به جزییات توجه میکنم که اینه حالو روزم! ولی بازم فکر میکنم که فریم پایین تری نسبت به قبل میده مثلا موقعی که میرسی به یه دهکده یا جایی پر از آتیش و شلوغ . دیگه نباید از 27 فریم پایینتر بیاد درسته؟ همین نگرانم کرده:19: در ضمن هنوز نمیدونم چرا کنسول دیر خاموش میشه:41: کلا مصیبتم!:31:
من مشکل دیر خاموش شدن رو ندارم و البته کنسول از قبل سریعتر روشن میشه :دی قبلا در حد چند صدم ثانیه موقعی که با دکمه خود کنسول روشنش میکردم تاخیر داشت و در حد حدودای 1 ثانیه با کنترلر ، ولی الان جفتشون خیلی خیلی کمتر شدن...
منم حس میکنم FPS م بعضی جاها خیلی میاد پایین. عددشو از کجا میشه فهمید؟ مثلاً تو اون مرحله که با پسرش جک میره شکار وقتی به اونجا که برف ریخته رو زمین میرسه قشنگ میشه افت فریم رو حس کرد. اوایل بازی این مشکل خیلی کمتر بود اما این اخرا خیلی زیاد شده.نقل قول:
سلام من وقتی کنسولمو خاموش میکنم به اندازه 10 ثانیه چراغ اداپتورش رو حالت سبز میمونه بعدش زرد میشه در صورتی قبلا بمحض اینکه خاموش میشد چراغ اداپتور زرد میشد...ممکنه به کنسول صدمه بزنه؟
سلامنقل قول:
نه مشکلی نداره.