بچه ها 0225 كپي خور شد؟
الان قيمت آركيد و اليت چنده؟
بچه ها 0225 كپي خور شد؟
الان قيمت آركيد و اليت چنده؟
بعد از آپدیت داشبورد و فریم ویر اینجوری شده تو بازیای دیگه مشکلی نداره... ممکنه مثلا داشبورد جدید با بازی rdr مشکل داشته باشه؟نقل قول:
آرهنقل قول:
والا پیدا نمیشه پیدا کنی نوجومیه........من800هم دیدم ولی فکر کنم650با700پیداکنی شاید.......
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
نه بابا ربطی نداره که.......نقل قول:
شما مطمین شو بازی رو نصب کردی و برای اولین بازیrdrرو بزار ببین بازم میشه
[/QUOTE]نقل قول:
نه بابا ربطی نداره که.......
شما مطمین شو بازی رو نصب کردی و برای اولین بازیrdrرو بزار ببین بازم میشه
بازی که رو هارد نصبه .....یعنی میگی فقط یه بازی نصب کنم اونم rdr? ضمنا یه مشکل عجیبه دیگه اینکه کنسول دیرتر از حالت عادی خاموش میشه... یه مقدار مکث میکنه و بعد چراغ وسطی یه با خاموش و روشن میشه بعدش آقا تازه خاموش میشه!
دستگاهم آرکاد جاسپر هست
نقل قول:[/QUOTE]
بازی که رو هارد نصبه .....یعنی میگی فقط یه بازی نصب کنم اونم rdr? ضمنا یه مشکل عجیبه دیگه اینکه کنسول دیرتر از حالت عادی خاموش میشه... یه مقدار مکث میکنه و بعد چراغ وسطی یه با خاموش و روشن میشه بعدش آقا تازه خاموش میشه!
دستگاهم آرکاد جاسپر هست
نه منظورم اینه که وقتی 2-3 ساعت کنسول خاموش بوده روشن کن و بعدrdrبازی کن ببین چی میشه......
دستگاهم آرکاد جاسپر هست
خاموش شدن دیر تر هم منم تو کنسولم دیدم...مشکلی نیست...
شما یه بار کلیر کش رو تو ستینگ بزن ...ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه...
راستی شاید قبلا که بازی میکردی جاهای سبک تر بازی بودی...از اول بازی برو شاید نظرت عوض شد...یا اینکه زیادی داری بهش توجه میکنی...:18:
نه منظورم اینه که وقتی 2-3 ساعت کنسول خاموش بوده روشن کن و بعدrdrبازی کن ببین چی میشه......[/QUOTE]نقل قول:
اتفاقا این مورد رو امتحان کردم.... ممکنه کسی که lt میریزه قطعه یا هرچی اصلا!:31: رو درست سره جاش قرار نداده باشه و بخاطر این مشکلات بوجود بیاد؟ راستی بنظرتون چرا دستگاه دیرتر خاموش میشه؟ کلا این فروشنده ها کارشون سریع هست ممکنه یه جا رو اشتباه کنن
دستگاهم آرکاد جاسپر هست
شما قلب جلو کنسول رو باز کن آموزشش همین جا هست بعد دکمه کلید رو بررسیی کن دورش یه پلاستیکی هست ببین وضعش چه جوره؟به نوک کلید هم توجه کن
من احتمال میدم کلید دچار مشکل شده کلید فت ها بد طراحی شده
چرا کلید نقل قول قاطی کرده؟
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
اتفاقا این مورد رو امتحان کردم.... ممکنه کسی که lt میریزه قطعه یا هرچی اصلا!:31: رو درست سره جاش قرار نداده باشه و بخاطر این مشکلات بوجود بیاد؟ راستی بنظرتون چرا دستگاه دیرتر خاموش میشه؟ کلا این فروشنده ها کارشون سریع هست ممکنه یه جا رو اشتباه کنن[/QUOTE]نقل قول:
آهان پس 1.9 رو ریختی احتمالا قاب رو باز کردنی کلید رو زده داغون کرده
پست بالایی که دادم بخون
راستي اگه برنامه خود مودم رو بريزيم ميشه mtu رو تقيير داد؟
MTU در حالت دیفالت 1490 (دقیق یادم نیس ولی 14xx بود) هست و این ارور ام تی یو مسالش فراتر از این حرفاس :دی