نههههههههههههههههههههههه:n 04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
اینو نشنیده بودم
خوش به حال بچه هامون :n08:
Printable View
نههههههههههههههههههههههه:n 04::n04::n04::n04::n04::n04:نقل قول:
اینو نشنیده بودم
خوش به حال بچه هامون :n08:
بالاخره ما هم رفتیم رو 9 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دوتا مشکل دارم :
1- سرعت تک کانکشن پایینه (البته شبا خوب میشه)
2- پینگم بالاست
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
جه فایده برادر انگار دارن اینترانت میدن 9 مگ نه اینترنت چون اگه با سرور های خارجی یک تست بگیری میبینی که سرعت دانلودت حداکثر همون 450 (4 مگ) هست ... پینگ بالا مربوط به نویز خط هست چون روی 9 مگ بسته شده و البته هر چی فاصله ات تا مرکز مخابراتی کمتر باشه به نفعت هست اما سرعت تک کانکشنت مربوط میشه به سروری که داری ازش دانلود میکنی (البته اگه برای همه سرورا اینجوریه دلیل دیگه ای داره )نقل قول:
البته یه روشی هست که اگر سرعت سرور خارجی پایین باشه و داخلی بالا باشه میشه با وصل شدن به اون اکانت سرعت سرور خارجی رو افزایش داد....نقل قول:
چه روشی اخوی ؟نقل قول:
خوشحال میشم از معلوماتت به ما هم بدی :n01:
نقل قول:محتوای مخفی: l2tp
توجه کن اگر سرعت سرور داخلیت زیاده و خارجی پایین هست این روش جواب میده وگرنه که هیچ!
دوستان دقت کردین خیلی از پرتها و پروتوکولهایی که توی تمام آی اس پی ها بازه رو پارس آفلاین بسته؟ توی فیل تر کردن همیشه پیشتازه پدسگ :n02:
دوستان نظرتون در مورد سرویس 256 نا محدود پارس آنلاین چیه؟
زده حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
20 گیگ
یعنی من میتونم 20 گیگ دانلود و استفاده کنم و بعد از این مقدار سرعت من 1 به 8 یا همون 32 میشه درسته؟
کلا کسی داشته؟چجوریاست؟
در مورد پینگ من قبلش از مخابرات اینترنت داشتم پینگش خوب بود.ولی پارس از همون اول پینگش بالا بود حتی زمانی که رو 4 مگ بودم. دانلود تک کانکشن هم برای همه سرورا کم سرعته. دیگه سرور بهتر از appstore هم هست ؟؟؟؟ مثلا با speedtest سرعت نهایتش میشه 2 مگ ولی با idm سرعت خیلی بالاتره.نقل قول:
تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که این سرویس مشمول «33GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5Mbps» میشه. اگه این درست باشه، به نظرم این «حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)» باید بعد از به اتمام رسیدن اون ترافیک جایزه باشه که این جوری یعنی علاوه بر اون 33 گیگ جایزه، تضمین میکنه که در دوره باقیمانده سرویس تا آخر ماه که سرعتت میآد روی سرعت اسمی (256kbps) حداقل بتونی 20 گیگ دیگه دانلود کنی.نقل قول:
به هر حال شما اگه یه سرویس 256 نامحدود داشته باشی که روی سرعت اسمی بسته شده باشه و کل ماه رو بدون وقفه ازش استفاده کنی (دانلود مستمر 24 ساعته و 30 روز درماه) باید بتونی حدود 75 تا 80 گیگ دانلود داشته باشی.
اما از اونجا که معمولاً چنین اتفاقی نمیافته و پرمصرفترین کاربرا هم ممکنه بیشتر از 60 تا 70 درصد کل زمان رو استفاده نکنن برای سرعت اسمی یه چیزی حدود 48 تا 56 گیگ کل ترافیک دانلودی معقولشون میشه. حالا 33 گیگ جایزه گذاشته با سرعت بالا مابقی رو هم 20 گیگ تضمین میده، این جوری میشه 53 گیگ تضمین شده، که نزدیک همین عدد در میآد.
البته این چیزی که من دارم میگم صرفاً برداشت خودمه و هیچ مستندی نداره.
در مورد این که این سرویس خوبه یا نه، هم بستگی به کاربرد شما داره. اگه اهل دانلود زیادی و میتونی لینکهای سالم و مستقیم داشته باشی بهتره یک سرویس محدود با سرعت بالاتر ولی ساعت رایگان داشته باشی. این جوری هم تو ساعتهای غیررایگان اینترنت با سرعت بالاتری داری و هم میتونی دانلودهات رو بگذاری برای ساعات رایگان. ضمناً هزینهاش هم کمتره.
اما اگه حجم دانلود بالا برات اهمیت نداره، و در ماه حداکثر تا 30 گیگ ترافیک ایجاد میکنی، یعنی روزی 1 گیگ که بیشتر هم تو ساعات عادی توزیع شده، بهتره بری سراغ همین نامحدود 256. بالأخره سرعت 1 تا 1.5 Mbps با روزی 1 گیگ ترافیک برای خیلی کارهای معمولی تو وب کافیه.