به کی دادید درست کنه ؟؟؟؟نقل قول:
به کی دادید درست کنه ؟؟؟؟نقل قول:
عجب آدمایی پیدا میشن.نقل قول:
دوهفته مگه میخواد کنسول تولید کنه
بیخیال بابا.خیلی دیگه دارن شورشو درمیارن
من دادم مبین (فلکه ی احمد آباد ابتدای خ احمد آباد)نقل قول:
شما جای بهتری سراغ نداری از آنوجا بگیرم ببرم اونجا درستش کنه؟؟؟
همین مبین کینکت رو میده 195 الته خرداد 185 تا 190 بود
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
مبیننقل قول:
از ایکس باکس چیزی حالشون نیست فقط یا پلی استیشن کار میکنند
فکر کنم ایکس باکس منو تازه داده به یکی دیگه که درایوشو درست کنه
حالا هم میگه نمیشه آپدیتش کرد و.....
دوستان اگه جای بهتری سراغ دارید بگید؟؟
خیلی ممنون از راهنماییهاتون واقعا مفید وکاربردی بوده
:20:
دوستان اموزش عوض کردن mtu رو کسي داره لطفا؟
سرزمین رایانه خیابون توحید میانی /// یا نارسیس سیتی سنتر چهار باغ (اگه قبول کنه)نقل قول:
تو مجتمع پارک هم پاسکال هست که بازم خوب نیست...
سرزمین رایانه خوبه ولی خیلی گرون میده مگر نه خیلی حالیشه . نارسیس که فقط تو کاره PS3 هست . من رفتم اونجا برای اینکه کنسول بخرم جیکم که دراومد گفت بیا یه PS3 بدم بهت از همه نظر بهتر از xbox هست حالا من هرچی بهش میگم حالا xbox چنده ؟ میگه بیا تا بهت یه PS3 بدم xbox میخوای چیکار . فک کنم این PS3 ها رو دستش باد کرده البته پسر داییم یکی ازش خرید . من تو مجتمع پارک هیچ وقت نمیرم از بس که اونجا گرون میدن و یه مشت آدم نفهم اونجا هست . فقط سرزمین رایانه بین اینا خوبه که اینا اون کسی که مسئوله کنسولا در قسمت هایپر مارکت هست بهم معرفی کرد .نقل قول:
واسه هر روتری فرق می کنه. شما بگو روترت یا همون مودم ADSL ت چیه مدل دقیقش. معمولا تو قسمت WAN هست گزینش تو مودم های مختلفت. و مقدار پیشفرضش هم هست 1492 معمولاً.شما مقدارشو عوض می کنه و save میکنی. همیننقل قول:
دوستان ببخشید ولی تاپیکو به گ----ه کشیدین... چه وضعشه... همه دارن بحث میکنن سر اینکه تو اصفهان از کجا بخرن و فلان جا رفتن و یارو کیه و یارو تو خیابون دیدمش و از این چیزا... دو تا پست آخر هم خیلی خنده داره... آخه کسب درآمد از اس ام اس چه ربطی به ایکس 360 داره؟؟؟
بببببببسیبشیسزسیزسی هم یه مدل جدید ایکس360ــه که بعد اسلیم قراره بیاد؟؟؟ یا شاید درایو جدید اسلیمه؟؟؟
symphoy ممنون ميشم اگه بگي :31:نقل قول: