امروز صبح.نقل قول:
اون دو روزم جزو خدمت حساب میکنن؟:n02:
یه سوال دیگه چرا تو برگه سفید مدت خدمتو نمینویسه؟ من قبلا سه ماه خدمت کردم تو برگه سفیدی که 3 سال پیش برام اومد نوشته بود اما تو این فقط نوشته 90 روز خدمت کردید اما ننوشته چقدر مونده!
Printable View
امروز صبح.نقل قول:
اون دو روزم جزو خدمت حساب میکنن؟:n02:
یه سوال دیگه چرا تو برگه سفید مدت خدمتو نمینویسه؟ من قبلا سه ماه خدمت کردم تو برگه سفیدی که 3 سال پیش برام اومد نوشته بود اما تو این فقط نوشته 90 روز خدمت کردید اما ننوشته چقدر مونده!
سلام
یه بزرگوار توضیح بده از آزادی بهترین راه رسیدن به 01 چی هستش؟مترو اشاره کردن دوستان ولی فکر کنم کارت بخواد که ندارم من
ترجیحا brt و تاکسی رو توضیح بدین
طهران زیاد اومدما اما اون قسمت شرق زیاد نرفتم:n02:(ماشالله تهران انقدر بزرگه یه رفیق طهرانی داشتم میگفت 2سال پیش یه سر رفته بوده افسریه ....خخخخخخ):n09:
سلام خدمت همه
دوستان برای کسی که پدرش فوت کرده . اینجوری شنیدم که میوفته تو شهر خودش.
آیا بهش امریه هم میدن ؟
من میخوام جایی بیوفتم که در هر هفته حداقل 4 یا 5 روز رو ساعات اداری خدمت کنم تا بتونم بقیه روز رو وقتمو بزارم برای خوندن ارشد.
امریه هم نباشه مشکلی نیست. هر جایی که میخواد باشه ولی وقت اداری بتونم برگردم .
از دوستانی که تبریز خدمت کردن ممنون میشم راهنماییم کنند
پیروز باشید
احتمال داره اگه موردی دیدن کارتتون باطل بشه، اگه رشوه اینا هم داده باشین و بفهمن شاید تبعات دیگری هم داشته باشه.نقل قول:
1- پست قدیمی در مورد ولیعصر داشتم آخر وقت با ویرایش مجددا قرار میدم.نقل قول:
2- ولیعصر تبریز با کد 01 بهترین آموزشگاه ناجا در ایران هست.
3- پارتی تون باید در مرکز تقسیمات ناجا در تهران باشه تا بیندازه استان خودتون
4- پارتی دومتون باید در فرماندهی استان برش داشته باشه بندازه شهر خودتون
5- در ناجا خدمت 24 ساعته هست و بخش اداری به غیر از ستاد فرماندهی خیلی خیلی کم هست، در ستاد فرماندهی هم تا 4-5 معمولا هستند، و در ضمن در آماده باش های مداوم هم که همیشه باید باشین.
بله حساب میشه.نقل قول:
هیچ وقت نمینویسن ادامه اش چقدر هست.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز همه دوست دارن 4-5 روز اداری خدمت کنن، با لباس شخصی برن و بیان و... ولی در واقع این نصیب تعداد خیلی کمی آدم با پارتی خوب میشه، در واقع شما تنها استفاده ای که از وضعیتتون میتونید کنید اینه که در شهر خودتون خدمت کنید.
ممنون . اخه من نه پارتی داشتم نه کار دیگه ای کردم (رشوه) . به صورت نرمال معافیت گرفتم . خود شورای عالی قاطعانه بهم گفت طبق قانون معافی دیگه . حالا من نمیدونم چرا بین این همه ادم منو خواستن .نقل قول:
میبینین تو رو خدا . تازه یه جای خوب پیدا کردم واسه کار . اینا همین الان باید بیاین این کار رو با من بکنن . فوتبالیست مملکت معافیت قطع نخاعی داره راست راست راه میره ، به مای بدبخت که چندرغاز ته جیبمون نیست گیر میدن .
یعنی دوشنبه اول دی اعزام نیس؟:n13: واسه همه اینجوریه یا مرکز به مرکز فرق داره؟:n01:نقل قول:
دقیقا نمیشه گفت. بستگی به این داره تو این سیستم چه تاریخی ثبت یشه. ولی فکر کنم از اول ماه حساب بشه. این که ننوشتن شاید به خاطر اینه که دستشون باز باشه :)نقل قول:
با توجه به اینکه گفتید رای شما را خود شورای عالی صادر کرده و بالاترین مقام ذیربط در این باره هستند پس نباید انشالله مشکل خاصی نباشه. به هر حال شما باید در تاریخ مقرر حضور یابید با توجه به متن عواقبی که در متن نامه اشاره کردند.نقل قول:
دوست عزیز شما که خدمت قبلی دارید بهتر می دانید که ممکنه فرد در حین خدمت اضافه خدمت بخوره بنابراین زمان خدمت ممکنه از حد معمول افزایش می یابد.نقل قول:
دوست عزیز من یه آشنای خوب تو نیروی انتظامی دارم.نقل قول:
چجوری میشه از این آشنا استفاده کرد و تو یه جایی افتاد که اداری باشه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
با سپاس