دوستان عزیز پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟
اگه اصفهانی هم داریم تو پیج خواهشا بگه
Printable View
دوستان عزیز پینگتون با 4.2.2.4 چند هست؟
اگه اصفهانی هم داریم تو پیج خواهشا بگه
دوست عزیز پینگ چون با نویز خط در ارتباطه فکر نکنم بشه با یه جای دیگه مقایسه کرد باید با شرکت ارائه دهنده برسی بشهنقل قول:
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
سلام دوستان.من چندساله مخابراته اصفهان دارم ولی چون سرویسم دیگه تمومه و دیگه شبانه ارائه نمیکنه میخوام شرکتمو عوض کنم.مرکز قندی اصفهان هستم.دوستان اصفهانی به نظرشون شاتل اوکی و خوبه؟ بعد به نظرتون سرویسای جدیدو بخرم بهتره یا سرویسای قدیمو چون سرویس قدیمم میفروشن انگار.۳ ماهه ۸ مگ که تا ۱۶ هم میره با ۹ گیگ ترافیک و ۳ ماه هم بسته دانلود شبانه و هزینه نصب ۱۵۰ و خورده ای میشه
خرید سرویس جدید یا قدیمی به خودتون بستگی داره.نقل قول:
اما از نظر من سرعت 8 تا 16 با 9 گیگ ترافیک برای اینترنت خونگی نه تنها توجیهی نداره، بلکه یکجور توهین به مصرف کنندست.
حتی سرعت 4 م.بیت هم همینطور.
پس بنابراین به نظر من که یک نظر شخصی هست سرویس های جدید بهتره.
اما بازم خدمتتون میگم، خرید سرویس جدید یا قدیمی کاملا به خودتون بستگی داره و اگر ترجیح میدید سرعت بالا با حجم کم داشته باشید مسلما حق شماست و کسی نمیتونه بگه این کارو نکنید.
ا\ه شرکته دیگه تو منطقه نیست که مجبورین شاتلو بگریننقل قول:
اگه نه که اصلا طرف شاتل نیان
نقل قول:
اتفاقا با شرکت هم صحبت کردم گفت خطتون مشکل نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا چند روزه دوباره دارن رو یک سری از شهرها یک چیزی تست میکنن من سرعت تک کانکشنم هم تومده پایین
نقل قول:بله خودمم دیدم بدردم نمیخوره زنگ زدم عوضش کردمنقل قول:
گفتم فعلا سرویس ۱ ماه از همین جدیدا بهم بدید.با بسته شبانه شد ۶۰ تومن و با نصبش کلا شد ۹۰
ولی این الان خیلی خوب شد چون اولا سرعت ۸ بیشتر واقعا احتیاج ندارم.
دوما من تو مخابرات در ماه ۲ تا ۲۰ گیگ ترافیک میخریدم(چون اینستا و اینا زیاد میرم) و میشد ۶۰ تومن.الان همونو در ماه میدم ۱۷۵ گیگ دارم شبانه هم دارم
درباره شاتل.اتفاقا تو این مرکزی که هستم پورت شاتل اصلا کیر نمیاد و یه ۲-۳ سالی هست تو نوبت بودم که حالا خداروشکر اوکی شد
مخابرات که شبانش مالید و هیچی
فن اوا رو با اینکه وضعیتش پورتش رو نمیدونم ولی تو تاپیکش دیدم همه مینالن و بیخیالش شدم
پارس انلاین هم که میگن پهنا باند کم داست الانم که دار ادغام میشه که هیچی به هیچی
والا اخرین سنگر همین شاتله که قطعا کیفیتش از این شرکتای کوچیک بیشتره که ۸ مگ نگیرم ۳ مگ تحویل بده
شاتل گرفتید؟نقل قول:
نقل قول:اطلاعات اولیه رو ازم گرفتن تا فردا پیک بفرستن هم هزینشو بدم هم مدارک.چطور؟نقل قول:
دوستان چه ترفندی استفاده کنم که مخابرات سریع تخلیه کنه تا شاتل رانژه کنه؟
شکایت در سایت 195نقل قول:
نقل قول:
برو بست بشین توی مرکز بگو خط رو از رانژه در بیارید تا برم... با همشون هم با لبخند حرف بزن..دیدی نشد بدون اینکه به کسی بگی برو سمت MDF اونجا به مسئولش گیر بده بگو جونه مادرت از رانژه در بیار...
بگو شاتل یه پورت خالی داره گفته اگر تا ظهر خالی نکنی میپره.. خیالت راحت زود در میارن...
شیتیل هم فکر کنم کارساز باشه.نه؟:n10:نقل قول:
والا کار 1 دقیقه شیتیل میخواد چیکار؟؟ بگو میدم... انجام داد به پیچ بررو :))))))نقل قول:
نمیدونم چقدر با سیستم اداری مملکت اشنا هستی و کارت گیرشون افتادی ولی یه جاهایی برای جواب سلام گرفتن هم باید شیتیل داد:n08:نقل قول:
البته من که پول به اینا نمیدم ولی یه کارت تخفیف ۲۰ تومنی دیجی کالا دارم به کارمم نمیاد میگم کارمو راه بندازی اینو میدمت:n09:
سلامنقل قول:
من تا حالا از شرکتهای شاتل صبانت اسیاتک مخابرات پارس انلاین داتک فن اوا سرویس داشته ام از هر کدومش هم چندبار سرویس گرفتم و تخلیه کردم هر بار هم خواستم تخلیه کنم اول زنگ زدم و دو ساعت بعدش هم حضوری رفتم یه روزه خطتم تخلیه شده مخابرات منطقه تون وقتی ایمیل تخلیه از شرکتی که ازش اینترنت دارید بدستش برسه سریع تخلیه رو انجام میده اما خوده شرکتها برای اینکه مشتری رو منصرف کنن عمدا برای ارسال ایمیل لفتش میدن این ترفندی هست که تمام شرکتها انجام میدن وقتی برای تخلیه حضوری برید و بگید همین الان ایمیل تخلیه رو بفرستید مجبورن ارسال کنن اما فقط با زنگ زدن دو سه هفته برای ارسال ایمیل علافت میکنن
من مخابرات اصفهان هستم نه تو پنل گزینه برای تخلیه داره نه تلفنی میشه فقط باید حضوری رفت بعد شنیدم تو این مرکز کلا اذیت میکنننقل قول:
از بیست نت داری حضوری دفتر بیست نت رفتی دفتر مرکزیشنقل قول:
ببین اگه پارس آنلاین بت سرویس میده اول برو سراغ اون پلن b را بزار شاتلنقل قول:
۲ نکته وجود دارهنقل قول:
اول اینکه چندسال پیش پارس داشتم و تجربه خوبی ازش مخصوصا ترافیک دزدیاش ندارم
دوم اینکه این مرکز من خیلی افتضاح و شلوغه.در حالت عادی فقط پورت برای خوده مخابرات و شرکتای دره پیت پیدا میشه
پارس هم همین مشکل پورت نداشتن تو این مرکزو مثل شاتل داره ولی خب الان که امروز یه ساعت رو مخ واحد فروش راه رفتمو تونستم یه پورت واسه خودم جور کنم دیگه نمیخوام ریسک اینو بذارم رو استندبای و برم پارسو پیگیری کنم.چون صبح باید مدارکو پولو بدم اگه ندم دیگه هیچی
ویرایش:
ببین یه بحثی هم وجود داره.ما تو این مملکت کلا آی اس پی خوب نداریم.همه بدن.فقط باید بین بد و بدتر و بدتر بدتر و.... انتخاب کنیم.
همه هم میدونیم وضعیت نت شرکتا شهر به شهر که هیچ،مرکز با مرکز هم فرق داره.منم از جایی که یکی از دوستانم همین مرکزه و از شاتلش راضیه پیگیر شاتلم.همون تاپیک پارس هم ببینی مشکلاش خیلی زیاده ملت فرارین حالا نمیدونم هنوز قراره ادغام بشه یا نه
نقل قول:
اگر بخوایم مقداری خوشبینانه تر به این موضوع نگاه کنیم.. 2 تا شرکت که اینترنت بهتری ارائه میدن در حال حاضر شاتل و بعد پارس آنلاین هست که پارس هم بعد از ادغام کامل ممکنه بدتر بشه..
خوشبختانه هر موقع هر مشکلی بوده از طریق درخواست توی سایت شاتل باهام تماس گرفتن و کاملا برطرق شده و اصلا نیازی به تهدید کردن و یا شکایت به 195 نبوده...
پیشنهاد میکنم بقیه دوستان هم یکبار هم شده اینکار رو انجام بدن و ببینن مشکلشون برطرف میشه یا خیر...
شما هم همین شاتل رو بگیر انشالله که خیالت کاملا راحت میشه...
سلام دوستان
سرویس nfg شاتل دارم میخوام به fg ارتقا بدم که از ساعت ۱ تا ۸ رایگانه، فقط میخوام بدونم نامحدوده تو این بازه یا بازم یه محدودیتای حجمی داره؟ الان تو سایتش نوشته حداقل ترافیک بین الملل ۵ گیگه برای سرویس شبانه، این ینی چی ینی ۱ تا ۸ برای یک ماه فقط ۵ گیگ رایگانه؟!
من دارم استفاده میکنم کاملا نامحدودنقل قول:
کجا نوشته پنج گیگ؟
تشکر پس ارتقا میدم، اینجا نوشته:نقل قول:
بصورت شبی پنج گیگ نیست اما نامحدود هم نیست بسته به مصرف هست اگر شبهای متوالی دانلود زیاد داشته باشی سرعت رو تا یه مدتی شدیدا محدود میکند.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام دوستان
میشه یکی از دوستان که از شاتل لند کامل استفاده میکنه منو راهنمایی کنه ؟
من شاتل گرفتم و سرویس 30 روز شاتل لند رو به مبلغ 10900 هم خریدم
الان میخوام فایل اپلود کنم میگه خطایی رخ داده
چکار کنم ؟
اتفاقا تماس گرفتم گفتن نا محدود هست وچنین چیزی نیست داداش من روزها لینکهای دانلود رو ذخیره میکنه شبها تا صبح 8میزاره دانلود الان ماه دوم هست داره اینکار رو میکنه
ولی باز هم پیگیری میکنم اگر اینطور باشه گزینه دانلود از همراه اول سه تا هفت خیلی بهتره حداقل سرعت نصبت مقدار ساعت شاتل برتری داره
فکر کنم این سرویس فقط برای کسانی هست که اکانت سه وشش ودوازده ماه خریداری کنننقل قول:
فایل بالای دو گیگ رو نمیتونی اپلود کنی باید کمتر از دو گیگ باشهنقل قول:
اول؛ محدود کردن سرعت بر خلاف مصوبه جدیده. برا همینم اون 5 گیگ نمایشی رو نوشتن اگه خواستن قطع کنن شبانه رو که از حجم روزانه کم بشه ولی محدود کردن سرعت نباید دیگه اعمال بشه.نقل قول:
دوم؛ تا جایی که من از اطرافیانی که اهل دانلود هستند شنیدم 1 ترابایت در ماه الان با شاتل راحت دانلود دارند و مشکلیم بابت تموم شدن اون 5 گیگ نداشتن :n09:
ینی یجور نوشتن آدم فقط گیج میشه!نقل قول:
الان نوشته حداقل ۵ گیگ این ینی چی؟ اگر محدود به ۵ گیگ بود باید مینوشت حداکثر ۵ گیگ، بیشتر توضیح بدید اگر شما فهمیدید
فکر کنم این 5 گیگ مقدار تضمین شده باشه چون قبلا که این سرویسای غیر حجمی میفروختند اینجوری می نوشتن تو توضیحاتش.نقل قول:
منم میخوام این بسته رو بگیریم ولی سرویس یه ساله هستش میشه فقط برا یکی دو ماه فعالش کرد؟
یعنی حجم دانلود شبانه 5 گیگ و بیشتر خواهند بود. حداقل 5 گیگ رو دارید ولی حداکثر نداره و تصمیمش با شاتله که چقدر بزاره دانلود کنید بیشتر از 5گیگ.نقل قول:
فعلا مشکلی نداره بابت دانلود شبانه. حداقل از این بابت شاتل چندان شاکی نداره این روزها .
راستش من خودم تجربه ای راجع به دانلود شبانه ندارم هفته پیش میخواستم شبانه بگیرم زنگ زدم از پشتیبانی خود شاتل سوال کردم که این پاسخی که اینجا گفتم رو بهم داد که سیستم بصورت نرم افزاری تنظیم شده که اگر دانلود زیاد متوالی داشته باشید برای مدتی سرعتتون محدود میشه بهمین خاطر هم نگرفتم و شاتل لند گرفتم. اگه واقعا محدود نشه و باهمون سرعت روز بشه نامحدود دانلود داشت که خوبه اما نمیدونم چه دلیلی داره که پشتیبانی بخواد دروغ بگه!نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خب پس با توضیحات دوستان و شما مشخص شد که میشه هر شب ۵ گیگ دانلود کرد اما اگر بیشتر بشه (یا خیلی بیشتر بشه) سرعت احتمالا تا دوره بعد یعنی ماه بعد محدود میشه.نقل قول:
خب دوستان من بعد از اینکه دوشنبه ثبت نامم رو تکمیل کردم سه شنبه رفتم مخابرات برای تخلیه.مسئول اداری که گفت یک هفته مسئول ام دی اف هم گفت ۱۵ روز! داشتم روان شاد میشدم:n09:.خلاصه کلی حرف زدم یه کارت تخفیف دیجی هم داشتم شیتیل دادم فردا صبحش یعنی دیروز تخلیه شد و زنگ زدم شاتل و گفت اوکیه و میریم برای رانژه.امروز مودمو روشن کردم تست کنم دیدم به به چراغ ای دی اس ال روشن شد ولی بعدش با این صحنه مواجه شدم
زنگ زدم هم یوزر پس رو بگیرم هم ببینم این چرا ریتش اینقدر پایینه که گفت تو سیستم زده در انتظار رانژه و رانژتون تکمیل نشده.گفتم امروز تموم میشه؟ که گفت نه ۴-۵ روز طول میکشه و تعطیلات هم هست و....... میره واسه دوشنبه و اونورا
حالا من واقعا میخوام بدونم نمیشد یه روزه رانژه کرد؟ من چندین بار تو همین انجمن دیدم طرف نوشته صبح خطش تخلیه شده ظهر شرکت بعدی براش رانژه کرده و استفاده کرده حالا ما از شر مخابرات به راحتی خلاص شدیم گیر شاتل افتادیم:n02:
پینگ فوق العاده بالا رفته شده باز 200 من نمیدونم چکار دارن میکنن؟؟
احتمالا کم بوده شیتیله :n31:نقل قول:
درودنقل قول:
رانژه انجام شده و شرکت منتظر تایید مخابراته و از اونجا هم که این روزا عیده تا نامه رو بزنن طول میکشه:n09: . درباره ریت هم نگران نباشید درست میشه هنوز تنظیمش نکردن از dslam
نه دیگه شیتیل خوب بود.اون بنده خدا هم کارشو انجام داد دیگه.۱ روزه تخلیه کرد:n09:نقل قول: