دوستان نت شما هم قطع شده الان؟
ویرایش: بعد از یکساعت وصل شد.
Sent from my D6633
Printable View
دوستان نت شما هم قطع شده الان؟
ویرایش: بعد از یکساعت وصل شد.
Sent from my D6633
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream : 16384 kbps
Upstream : 504 kbps
سلام سرویس 8 مگ دارم الان یهو خودکار ریست کرد بعد رفتم تو تنظیمات مودم آوردن روی 2 مگ چیکار کنم؟
خطت رو چند بستن ؟:n13:
سلام
این برنامه های هلپ که زده با نصب نرم افزار فشفشه 3 گیگ هدیه بگیرید، چرا من نصب کردم فشفشه نداد ؟:n27:
نام کاربری و کلمه عبور تو وارد کن بهت میده
وارد کردم اما نمیده :n27:نقل قول:
تو بانک مجازی میره !!!! ببین اونجا نرفته --- همچنین شما باید IP --46 داشته باشی که وصل بشهنقل قول:
های وب کاری نمی تونه بکنه !!!نقل قول:
ممنون. پیداش کردم :n39:نقل قول:
بهترین جوابی که تونستم بعد 5 با تماس بگیرم اینه که گقت مشکل از سمت شما نیست از زیر ساخته. :n34:
حتی رو ایپی ایران هم تایم اوت داره نمیشه از VPS ای کوفتی استفاده کرد...
از دوباره فشفشه 40 گیگ 30 تومن اومد
سلام قسمت پنل نوشته credit finished یعنی چی؟سرویس 8 مگ 9 ماهه دارم 23 روز مونده 6 ماهم تموم شه یجا دیگه هم نوشته admin kill و سرعت منو از 8 به 2 مگ محدود کردن کسی میدونه واسه چی؟شکایت کنم فایده ای داره ؟
زنگ بزن به پشتیبانی ببین چی میگننقل قول:
این جمله به معنی اتمام اعتبار هست که فکر کنم اشتباهی برات رخ داده
سلام ببخشید میخواستم بپرسم از بچه های اینجا کسی هست که اهوازی باشه و از های وب اشتراک adsl گرفته باشه؟
سرعت دانلود و پینگش خوبه یا نه؟
مرسی
برای دانلود gtav گذاشتن :n39:نقل قول:
لعنت خدا بهشون.... تا همین 4 روز پیش پینگ 8.8.8.8 فوق العاده بود... در بهترین حالت 85 90 بود و در بدترین حالت 120 بود... ولی الان وافعا قابل تحمل نیست... پینگ 300 !!!!!!!!!!!!نقل قول:
نیاز به یه مودم اضافه دارم به نظرتون مودمی که تو های وب هست بخرم؟ و اینکه مودمی که های وب میده با مودم tplinkw8901gکدومش بهتره
برا منم بالاخره وصل شد!
یه سوال. این های هلپ رو که نصب کنی فشفشه ای رو ک میده باید همون روز استفاده کنی یا میشه بذاری برا بعدا؟
سرعت آپلود و پینگ داغونه! با این وضع بازی آنلاین بعید میدونم بشه! زنگ بزنی پشتیانی سرعت آپلود رو یکم نمیبره بالا؟ کسی راهکاری نداره بشه با های وب بازی آنلاین کرد؟
سرویس 512. سرعت من همین الان:محتوای مخفی: سرعت دانلود و پینگ
همچنین یه سوال دیگه. بهشون چی میگین که سرویس بعضیاتون رو روی 8 بستن؟ (با اینکه سرویس پایین تر دارین)
سلام دوست عزیز مبارکهنقل قول:
تو چندتا صفحه اخر تایپیک راجب اینکه های وب الان بدترین پینگ و تک کانکشن داره خیلی صحبت شده کاش قبل از اقدام یه نگاه به پست بچه ها مینداختین!!! در ضمن الان خوبه رفته رفته به عصر که نزدیک بشید بدتر هم خواهد شد. های وب چون طرح فشفشه داره همیشه پهنای باندش درگیره و سرعت و پینگ کیفیت خوبی ندارن ضمن اینکه پهنای باند کمبود دارند. تنها راهش اینه مرتب زنگ بزنید پشتیبانی و بعد از چهل نفر در انتظار بگید مشکلتون که جوابش اینه از زیر ساخت هست یا مخابرات یا نویز دارید ......
Sent from my iPhone using Tapatalk
یه راه پیدا کردم! ولی پولیه! نرم افزارای کاهش پینگ کسی سراغ داشت بذاره، این اکانته جواب میده ولی هم محدودیت حجمی داره هم هی باید هرماه برا اینم پول بدی!!
قبل استفاده:
بعد استفاده:
دوستان من صبانت رو جمع کردم و قصد دارم از شرکتی دیگر سرویس بگیریم..بین های وب و اسیاتک موندم...شما کدومو پیشنهاد میدین...خودم رشت هستم...ممنون
بله این هم فکر خوبی هست .... در وافع میشه گفت تنها راهیه که از شر این پینگ بالا خلاص شد. میشه لطفا اسم سایتی که این سرویس رو ازش گرفتید رو پیام خصوصی بگید ؟؟؟نقل قول:
خودم یکی امتحان کردم ولی اورد واسه خول و حوش 160 .. که بازم بالاست... ولی 110 عالیه تقریبا
حذف شود ..... ممنون
کی می خواد این پینگ و تایم آوت تموم بشه خدا میدونه! الان 1 ماه افتضاح شده! حداقل پینگ 200 بدن بدون تایم آوت بازم آدم راضی! اصلا پهنای باند ندارند روی درو دیوار تبلیغات فشفشه میکنند! قشنگ ری..دن توی نت! :n34:پیر شدیم این Adsl درست نشد وضعیتش :n30::n14:
دوستان مشکل سراسری هست میتونید تایپک های شرکت های دیگه را هم بخونید
سرعتو کیف کنین. تست آپلود که fail میشه دانلود هم اینجوری:
دوست عزیز مشکل های وب هستش ، من با شاتل مشکلی ندارم ، تست ساعت 9 شب از سرور فرانکفورت :نقل قول:
محل کار شاتل دارم اصلا مشکلی نداره. متاسفانه از عید به بعد، پینگ بالا، تایم اوت، افت شدید سرعت کاملا مشهوده.
عجب گیری افتادیم از دست این زیر ساخت :n34::n34::n34:
سایتهای داخل رو بعد از 5 دقیقه باز میکنه تازه بعد از چند ده بار رفرش کردن :n21::n21::n21::n21:
این که شبا نابود میشه مشکل های وبه یا سراسریه؟؟
من همشونو امتحان کردم گزینه ای نمونده که تعویض کنم. فکر کنم باید با همین بسازیم
سلام. تازه اومدم های وب. یک سوال دارم در مورد پینگ
پینگش همیشه اینطور بده یا دوره ایه و خوب میشه؟ شب ها بهتره یا صبح ها؟
امیدی هست؟
ما که ۲ سال و خورده ای مشترک بودیم پینگش همیشه همین بودهـــــــنقل قول:
صبح ها معمولا بهترهــــــــ
پس با این اوصاف باید قید بازی انلاین تو ایران رو زد. خاک تو سرشون...
پس با این اوصاف باید قید بازی انلاین تو ایران رو زد. خاک تو سرشون...
40 روزی هست های وب افتضاح شده
خدا به دادمون برسه سرعت افغانستان هم از ما بالاتره (داعش بیا منو بخور راحت شم):n34::n34::n34::n34::n34::n04::n04:
سلام دوستان اینجا 17 روز هست ، های وب به گند کشید شده . پینگ بد نیست ولی تایم اوت وحشتانک داره :n28:
سرعت ارسال و دریافت هم وحشتناک پایین اومده :n34:
این طرح فشفشه پدر ما رو به فنا داد :n02: موندم این پهنای باند ندارن ، الکی چرا فشفشه ارائه میدن :n02:
به پشتیبانی هم که زنگ میزنی علت نقص رو جویا بشی جواب سربالا میده :n02:
بچه ها الان میگن آسیاتک خیلی خوبه :n02: .
بنظرم بهترین پینگ رو برای بازی مخابرات داره.نقل قول:
با این وی پی ان های کاهش پینگ روی مخابرات معمولا 4.2.2.4 رو 97-98 میلی ثانیه میگیرم.
روی های وب هم روزا میشه حدود 110-120 گرفت.
در حال حاضر های وب از ساعت 5 بعدازظهر دیگه قابل استفاده نیست، بیشتر از یک ماهه اینطوری شده.
سلام ، بجه ها با سرعت 256 تو اون سه ساعت چه قدر میشه دانلود کرد معمولا ؟؟؟ آیا سرعت شبانه 256 و 512 و 1 مگ با هم فرق داره ؟؟؟؟