آقا این سرعت چرا داغون شده؟؟؟
این دی ان اس اینها که میگند تغییر بدید جریانش چیه؟
Printable View
آقا این سرعت چرا داغون شده؟؟؟
این دی ان اس اینها که میگند تغییر بدید جریانش چیه؟
امیدوارم دلیلش اضافه کردن سرویس های حجمی باشه.نقل قول:
البته امیدوارم کیفیت حجمی مثل نامحدود فاجعه نباشه!
سرعت دانلود من چد وقتیه خیلی اومده پایین همه این مشکلو دارن یا باید کار خاصی بکنیم!
از سایتهایی که داخل ایرانن دانلود میکنم خیلی سرعت خوبه . ولی اپلودسنتر های معروف کلا سرعتش داغونه !!
برای منم همینجوری میشه هی خوب و بد میشه 10 مین خوبه 10 مین بدنقل قول:
دوستان مخابرات دیگه اشتراک جدید به کاربران نمیده ؟
من 2هفته ای میشه از طریق سایت ثبت نام کردم ولی هنوز در حالت آرشیو شده مونده
چطوری باید درخواستمون رو لغو کنیم اگه دیگه سرویس نمیدن ؟ :n13:
تعرفه دقیقا یادم نیست چون بخش نامش حجمی اومده ولی مخابرات زرنگی می کنه یا چی فعلا برای فروش نزاشته من مدیر منطقه آشنا هستم با دستور ایشون گرفتم .نقل قول:
تست روی 2 مگ هست معمولا ولی idm سرور خارجی 16 کانکشن نهایت سرعت میده .
دوست من سایت کلا الکی هست روش حساب نکنید .نقل قول:
کیفیت زیاد فرقی نمی کنه یک مورد این که سرعت مثلا دو مگ فیکس هست مثل نامحدود 1.67 نیست فقط مثل من شانس بیارید داون استریم روی 4 مگ باشه .نقل قول:
من خودم دیدم پنلی که در مخابرات هست کارمند مخابرات از طریق اون براتون درخواست adsl می کن پلن حجمی هست ولی اینها می گن نیست زیاد پیگیری کنید برید پیش ریس منطقه می بنید می دن .
دوستان کسی ش یلتر شکن خوب سراغ داره که با مخابرات کار کنه، ما که هر چی تست کردیم با این دیگه جدیدا به مشکل خورده..
zenmate , psyphon , f r ee ga te همه پوکیدن... و تو این سرویس ها کار نمیکنن
کریو خوبه .نقل قول:
دوست عزیز من زنگ زدم به 2020 گفتن هنوز سرویس حجمی راه نیفتاده!؟نقل قول:
نقل قول:
خیلی ببخشید ها اونها یک مشت گاگول هستن اونجا جمع شدن
باور نداری بگو بهشون اینترنت تجاری می خوام می گن بانک تجارت نیست اشتباه گرفتید :n08:
اینترنت حجمی داره خود سایت هم می شه ثبت نام کرد من الان گرفتم .
دنبال شیلر رایگان هستم، باز این نت آشغال چیه که یه پول اضافه هم بدیم بابت دو تا سایت شیلتر، همینطوریشم تو روز نصفش، اینترنت ملی میشه .. و ..نقل قول:
کر ی و رایگان هم که یا نیست یا اطمینانی نیست .. یا ..
برادر برنامه که زیاده ولی همه مشکل دارن من تنهای اکانتی که دیدم اوکیه کریو بود .نقل قول:
خب دیگه مشکل همینه که خیلی ها پوکیده و کار نمیکنه !! واقعا موندم چه کنم !! اصلا خیلی اوضاع خود نت هم بده ..نقل قول:
سرعت اپلود 512 روی چند بسته میشه ؟
مال من روی 155 بسته . کم نیست ؟
مال ما هم همونقدره.. کمتره دیگه به نسبت دانلودتنقل قول:
نقل قول:کریو هم مشکل داره اگه بخواید باهاش دانلود کنید .نقل قول:
بعد از یه مدتی قطع میشه و udp traffic is blocked میده و تا یه مدتی نمیتونید دوباره به اون سرور وصل بشید .
دوستان تا همین 2 روز پیش اینترنت هر 15 دقیقه قطع میشد ولی دوشنبه یه مودم TP-LINK خریدم
خدا رو شکر الان نه قطعی دارم نه افت سرعت ! پشت سرهم دارم فیلم دانلود میکنم ....:n19:
سرعت دانلود هم خیلی جزئی بهتر کرده :n20:
خب پس پیشنهاد شما چیه !! ؟نقل قول:
من کلی add ons واسه موزیلا و کروم گرفتم و تست کردم، اما متاسفانه همه یا خیلی کنده یا اصلا کار نمیکنه !!
والا من الان سایت tct. ir مخابرات تهران رفتم. هیچ قسمتی برای تغیر نداشت. یه قسمت بود به نام تغیر پهنای باند که روش کلیک میکردم کار نمیکرد!نقل قول:
فعلا تغییر پهنای باند حذف شده.نقل قول:
معلوم نیست چیکار دارن می کنن.
والا چمیدونم ! این مشکل کریو رو ظاهرا روی یه isp های دیگه وجود نداره فقط مخابرات اینطوریه ! یه جا دیگه هم خوندم که اونم میگفت یه سری از یوزرهای مخابرات مشکل دارن ، اینجا هم یکی از دوستان گفت که چند روزه با sstp همین مشکل رو داره ، دیگه خودتون حساب کنید .نقل قول:
خدا به خیر کنهنقل قول:
سلام به همه ی دوستان من با ssl نمیتونم دانلود کنم ولی میشه page باز کرد با tunel میتونم دانلود کنم کسی با ssl مشکل نداره؟
من الان سرویس هم 2 مگ هست میخوام برگردم به همون 1 مگ چیکار باید بکنم
داره کلی هزینه برام اب میخوره
سلام سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات حدودا تو دانلود کردن چند کیلوبایت میده ؟
سرعتش حدود 220 هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال منم رو 155 بسته شدهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله متاسفانه اینجا هم اینطوری شده
دردسر زیاد می کنن فقط
چون ما که ول کن نیستیم:n02:
بچه ها کمک کنید
چرا اینترنت من شبا کانکت هست ولی دیتا نداره واسه همین فایلام نصفه دانلود میشه و همینجوری گیر می کنه. باید حتمآ یه بار کانکت و دیسکانکت کنم تا مشکل حل شه که تو دانلود شبا نمی تونم این کارو کنم.
اگه تو حجمی هم تک کانکشن نهایت سرعتو نده که کلا کنسل میکنم از دست این غده سرطانی خلاص میشم.نقل قول:
ظاهرا دارن تغییر به پلن های حجمی رو تو سایت ادد میکنن، چند روز صبر میکنم ببینم چی میشه.
من از hotspot shield استفاده میکنم واقعا عالیه سرعت دانلودم باهاش مثل حالت معمولیه.نقل قول:
الان تو اون یکی فروم دیدم پشتیبانی به یکی از کاربران که مشکل داشته گفته برو دیجی کالا یه کلیپ دانلود کن ، طبیعتا چون دیجی کالا روی شبکه ملی هست سرعت دانلودش بالاست .
یکی از دوستان در این مورد حرف خوبی زده بود و گفته بود هر وقت پشتیبانی از این دست خزعبلات بهتون گفت ، بگین من دارم بابت اینترنت پول میریزم تو شکم مخابرات نه بابت شبکه میلی !
واقعا این مسئولین پشتیبانی مخابرات گاهی اوقات بدجوری به شعور کاربرا توهین میکنن .
کیفیت که خیلی بهتر هست چون دقیقا تست کردم .نقل قول:
در مورد گزاشتن پلن هیچ کسی خبری نداره شاید به دلیل دیگه برداشتن ولی من دقیق می دونم پلن ها رو مخابرات داره ولی نمی ده بنده هم با پیگیری مدیر مخابرات گرفتم .
دوست عزیز این این تست اسپید تست بنده هست بیزحمت شما هم دقیقا با همین سرور ها بزار یه بررسی کاملی داشته باشیم.نقل قول:
سرعت من 1 مگ نامحدود مخابرات
پینگ
سرور اصفهان :کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=197ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=196ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=195ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=198ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=198ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=195ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=196ms TTL=43
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=201ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=199ms TTL=43
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 15, Received = 11, Lost = 4 (26% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 195ms, Maximum = 201ms, Average = 197ms
Control-C
سرور پاریس :
سرور لاندن :
سرور Los Angeles, CA آمریکا
باسلام خدمت اساتید محترم،من قبلا یه خط با سرعت ۵۱۲ از مخابرات(استان کردستان شهر بانه)داشتم سرعتش اصلاً خوب نبود یعنی اگه میانگین حساب کنم دانلودم رو ۶۰ تا بود بعد رفتم ارتقاش دادم به ۱ مگ ولی هیچ که بهتر نشد بلکه بدترم شد،الان اگه میانگین حساب کنم دانلودم اومده رو ۲۰ کیلوبایت،هرچی هم به مخابرات سر میزنم میگن مشکل از ما نیست از سیم کشی خونست،گفتن از سیم جلو در امتحان کن که بازم همان اش و همان کاسه شد،من عکسی از مقدا downstream و upstream گرفتم که نشون میده ظاهراً مشکلی ندارم،یعنی خدایش موندم چیکار کنم،اگه ممکنه راهنماییم کنید،چون کارمندهای مخابرات هم سواد کافی ندارن، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم جای سوالم اشتباست،ولی ممنون میشم اگه جواب دهید
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفیت خط خیلی عالی !نقل قول:
کجا ساکن هستید شما ؟
ببنید ملاک فعلا در ایران سرور داخل ایران هست اینترنت وضعیت خوبی نداره
بعد یه ماه اومدم خونه نشستم پای اینترنت ، همون اشغالی که بود چه بسا بد تر
از ساعت 2 تا الان یه سایت رو برام درست و حسابی بالا نیاورده ، دور فیسبوک رو که کلا باید خط کشید
عجب گیری کردیما :n23:
مچکر از اینکه جواب دادید،تو پست قبلی نوشتم کردستان شهر بانهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]