امروز روی 4 مگ بود که شاخ در آوردم ولی تو تایم رایگان روی همون 1 مگ رفتنقل قول:
Printable View
امروز روی 4 مگ بود که شاخ در آوردم ولی تو تایم رایگان روی همون 1 مگ رفتنقل قول:
چه طرحی گرفتین؟نقل قول:
دوستان سرعت منم برنزی دارم الان روزیه 270 کیلوبایته یعنی خطمو رویه چند بسته
2 مگنقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
دیشب سرعت شبانه عادی بود و همون 250 میرفت .
بچه ها اگه کسی راهی میدونه که با اینترنت مخابرات بشه از اریجین با حداکثر سرعت دانلود کرد بگه .
پاییزه نقره ای الانم دوباره سرعت رفت رو 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دم از این باغ بری میرسد! سرعت من خیلی اومده پایین، مدتی پیش طرح 128 رو گرفتم که به گفته خودشون شبانه هم نداشت ولی سرعت روی 1 مگابیت بود از دیروز سرعت شده 16 کیلوبایت! از زمانیکه این آقای ملک جعفریان قدم مبارکش رو گذاشته توی این مخابرات فقط شاهد رکودشکنی هستیم! از اول: کم کردن تایم شبانه طرح بعثت -> اختلال اینترنت و کم کردن سرعت شبانه -> گران کردن طرح بعثت به میزان 2 برابر -> حذف طرح بعثت -> حذف شبانه از اکثر طرح ها -> مجبور کردن مشترک به ثبت اشتراک های 6 ماهه و یکساله برای داشتن شبانه -> افزایش دادن هزینه شارژ حجمی -> گنجاندن حجم بسیار محدود در طرح ها و مجبور کردن مشترک به خرید حجم اضافه -> ایجاد تنوع کاذب در طرح ها ولی یکسان بودن آنها -> گران فروشی بیش از حد در برابر سایر ISP ها -> پاسخگو نبودن در برابر این اقدامات
پ.ن: تا زمانیکه این آقای ملک جفعریان بر صندلی ریاست تکیه کرده، هیچ امیدی به بهبودی اوضاع نیست. کارنامه ایشون در این مدت به خوبی گویای همه چیز هست.
با مخابرات که از اوریجین دانلود میکنی از سرعت زیاد شروع میشه و کم کم سرعت کم میشه و میاد پاییننقل قول:
اما اگه چی پی ان بزنی از کم شروع میشه و کم کم زیاد میشه
به نظرم سیاست مخابرات از اول همین بود,نقل قول:
اول طرح های نامحدود با قیمت مناسب خیلی پایینتر از بقیه شرکت ها برای جذب مشتری,
بعد طرح بعثت با سرعت شبانه عالی,
حذف طرح های نامحدود....
اضافه کردن شبانه رایگان به همه طرح ها حتی خانواده...
حذف طرح بعثت و اضافه کردن طرح های مختلف با قیمتای مناسب...
سرعت شبانه عالی برای طرح های نقره و طلایی
آخر هم افزایش قیمت طرح ها,حذف شبانه از بیشتر طرح ها....
محدود کردن سرعت شبانه طرح های قدیمی...حذف شارژ ماهانه از سامانه...
محدود کردن سرعت شبانه به سرویس اسمی...
کارنامه درخشانیه با هزار نکته ناننوشته ...
من شخصا دیگه adsl نمیگیرم همون gprs بهتره...:(
به منم كه خط دادن پي سي ام دادننقل قول:
روش نميشد اينترنت گرفت ولي وقتي از خود مخابرات اينترنت بگيري برات از تو باكس درميارن
من ميخواستم فن آوا بگيرم سر همين مجبور شدم از مخابرات بگيرم
البته شنيدم از هر شركتي اينترنت بگيري انگار خودشون با يه جرياناتي از تو باكس درش ميارن
ولي اگه از مخابرات بگيري ديگه تا آخر عمر بايد باهاش بسازي هيچ شركتي ديگه نميتونه بهت اينترنت بده
من یک مقداری در این قضیه پیش رفتم و متوجه شدم که تمام اون طرح های خوب و قیمت های مناسبی که مخابرات داشت مربوط میشد به مدیر قبلی این سازمان یعنی آقای علی کارگزار و از زمانیکه که این آقای ملک جعفریان اومده نه تنها اقدام مثبتی انجام نداده (حداقل در رابطه با اینترنت) بلکه با وعده های واهی مثل مودم رایگان و پشتیبانی دائم شروع کرده به تبلیغات بسیار وسیع و همه جانبه برای جذب مشترک جدید. ایشون در دوران مدیریتش طرح هایی مثل نامحدود و بعثت رو حذف کرده، بدون اطلاع مشتری نقض قرارداد کرده و ساعات شبانه رو تغییر داده و قیمت ها طرح ها رو به شدت بالا برده. اگر این سیاست مخابرات باشه باید در سطح کلان و در همه استان ها اجرا بشه ولی تا جاییکه میدونم هیچ استانی مخابراتش به این صورت نیست. در ضمن یادم هست مدتی قبل یکی از دوستان لینکی رو گذاشته بود از روزنامه خراسان که از درآمد چندصد میلیاردی و نامشروع مخابرات پرده برداشته بود. این مورد رو هم قطعا باید به کارنامه درخشان آقای ملک جعفریان در این دوران اضافه کرد، امیدوارم ایشون یا خودش استعفا بده یا از طرف مسئولین بالاتر برکنار بشه.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
درمورد اون قسمت حرفتون که گفتید اگه این سیاست های مخابرات باشه باید در همه استان ها اجرا باشه با توجه به اینکه بنده از مخابرات فارس هم سرویس دارم باید خدمتتون بگم این سیاست های کثیف برای سود هرچه بیشتر بدون هیچگونه مشتری مداری و جلب رضایت مشتری گویا بصورت خاص در مخابرات خراسان رضوی اجرا شده و متاسفانه هیچ نهادی هم جلوی بی قانونی مخابرات این استان رو نمی گیره و توضیحات بیشتر رو در پست زیر دادم:
حتی اگه شما به تعرفه های موجود در سایت رسمی مخابرات ایران در لینک زیر دقت کنید می بینید که افزایش پیدا نکردن،ولی مخابرات خراسان رضوی بصورت خودسر افزایش داده
واسه من 90% سایتها باز نمیشه از دیروز این مشکل واسم پیش اومده حتی گوگل هم باز نمیشه.از 4.2.2.4 هم پینگ میگرم جواب نمیده .سرعت دانلود روزانه هم از 200 به 120 کاهش پیدا کرده :n21:
در نا به سامانی وضع اطلاع رسانی وضع مخابرات همین نکته کافیه که تعرفه هارو به صورت پی دی اف میذاره و بیشتر کاربرا نرم افزار پی دی اف خوان ندارن و ٩٠ درصد ورودی وبلاگ من میشته تعرفه اینترنت مخابرات...
هیچ شرکتی اینطوری نیست اطلاع رسانیش...
به هر حال من در کل از سرعت و کیفیت مخابرات راضی بودم ...البته دانلود از استور ویندوزفون با سرعت ٢ مگ هم مشکل داشت همیشه و الان.....
ولی دیگه با این قیمتا دیگه نمیصرفه adsl بگیرم !نزدیک شده به تعرفه وایمکس...تازه اون قابل حمله...
به پایین اومدن طرح ها هم امیدی نیست به این زودیا...پس خدانگهدار adsl مخابرات بعد ٣ سال:eek:
سلام دوستان. الان میخواستم نتمو شارژ کنم . متوجه یه چیزی شدم.
وقتی تمدید طرحمو میزنم که 3 ماه و 6 گیگه.قیمتش میشه 79500 تومن. ولی وقتی از قسمت شارژ حساب 3 ماه و 6 گیگ انتخاب میکنم قیمتش میشه 62540 تومن.خیلی به صرفه تره از قسمت شارژ حساب برا ی من:n02::n02:
شما طرحتون چیه که تمدید زمانی هنوز فعاله؟نقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم . البته الان خوبهنقل قول:
فکر میکنم هر چی هست مربوط به همین 22 بهمن باشه
سلام دوست گرامی،نقل قول:
درسته، حداقل من در مورد 3 استان تهران، مازندران و آذربایجان شرقی که اطلاع دارم (از کاربران همین فروم) وضع شون خیلی خوبه و قیمت های بسیار مناسبی رو ارائه میکنند حالا باید استان فارس رو هم با توجه به گفته شما به لیست این استان ها اضافه کنیم.
محکوم کردن مخابرات خراسان هم پیشکش، اینا دارند به عنوان سرویس دهنده برتر در سطح کشور انتخاب میشن!! :n04: باورتون میشه؟! یعنی چقدر نهادهای نظارتی باید بی در و پیکر باشند که مخابرات خراسان رضوی بشه بهترین مخابرات! :laughing: :wac: :weird:
واقعا من نمیدونم کاربران اینترنت خرسان چه گناهی کبیره ای به درگاه خداوند مرتکب شده اند که آقای م.ج و تیمش باید به عنوان مامور عذاب انتخاب بشن!
حالا انصافا عیب هم که میگیرم عیب درست باشه. الان دیگه اکثرا موبایل ها هم به طور پیشفرض PDF رو باز میکنن دیگه کاربر کامپیوتری که نتونه یک فایل PDF رو باز کنه همون بهتر که گرفتار گرگی مثل مخابرات بیوفته!نقل قول:
من رو تبلتم,گوشیم و کامپیوترم :D فقط وقتی لازم دارم نصب میکنم,بیشتر سیستمایی هم که ویندوز میخواستم نصب کنم pdf reader نداشتن...خدارو شکر ویندوز ٨ پیشفرض داره...نقل قول:
مخابراتم اینقد عذابم داده که حتی همین pdf که نکته خیلی مثبتیه برا من یعنی یه زحمت اضافه...
بیشترین مشکلم با اینترنت مخابرات هم فقط به خاطر دانلود از استور ویندوزفونه که فاجعست به خاطر پینگ بالا همش قطع میشه...نه بازی آنلاین امتحان کردم نه زیاد وبگردی میکنم.
فقط اگه سرعت دانلود از سرورای خارجی کم نمیشد بازم با وجود گرانی طرح طلایی پاییزه میخردمش.
باز الان نزدیک به تایم رایگان شده و سرعتم کم شده...
واقعا برای مخابرات متاسفم که اینقدر سرویس هاشو گرون میده مطمعنا این پولی که اینا در میارن حلال نیست بدبختی اینه که بعضی ها مثل من نمیتونن از جای دیگه اینترنت بگیرن و این قول حروم خور بهشون تحمیل شده خدا نگذزه از اونایی که مخابرات رو مفت و مجانی دادن دست این برادرای حروم خورکه این بلا ها رو سر ما بیان.
بیاین یه صفحه تو فیسبوک در باره ملک جعغریان بزنیم شاید خجالت کشد طرح نامحدود+کاهش قیمت داد.:n06:
دیگه رکورد شکنی مخابرات به آخرش رسیده 2 شبه دارم یه رام دانلود میکنم 50 درصدش تموم نشده...
تست سرعت همین الان
اینترنت مخابرات اوایل خوب بود الان خیلی خیلی افتضاح شده قیمت ها بالا و کیفیت خیلی خیلی پایین اومده و گاهی وقتها حجم هم کاهش میدن و جوابگو هم نیستند .
من 5 سال صبانت داشتم خیلی خوب بود مخابرات اومد گفت باید برید روی مخابرات و از این حرف ها ما هم رفتیم بعد از 4.5 سال دیدم خیلی خرابه پیگیری شدم دیدم ما کافوی مسی هستیم اصلا مخابرات نمیتونه به ما بگه برو روی اینترنت مخابرات و رفتم درخواست خالی کردن خط دادم و گفتند نمیشه گفتم خط ما کافوی مسی هست و نمیتونید بگید میشه یا نمیشه 3 روز الاف شدم و پیگیری بالاخره خالی کرد و رفتم از یک شرکت دیگه گرفتم خیلی عالیه و الان 1 هفته هست اینجام هیچ مشکلی ندارم و خیلی عالیه 3 ساعت دان رایگان داره که در همون 3 ساعت کم کم میتونی 3 گیگ شبانه دان کنی با سرعت 256 از دیروز من رفتم روی 512 تا امشب ببینم چقدر میتونم دان کنم . پیگیری بشید میتونی از مخابرات خلاص بشید .
از زمانی مخابرات به گلدنت سپرده شده که کلا افتضاح هست
دوستان کسی شماره اقای ملک جعفریان رو داره؟
دیگه خسته شدم می خوام برم طرح الماس بگیرم
لطفا اگه کسی شمارشو داره بزاره
09151150001نقل قول:
الان از چه شرکتی اشتراک دارید؟نقل قول:
طرح الماس؟! حتی کافی نت هایی هم که فیبر هستند این طرح رو نمیگرند چون قیمتش چند برابر تمام سرویس های مخابرات فضایی و غیر واقعیه! پیشنهاد میکنم برید با ISP هایی مثل شاتل، پارس آنلاین یا صبانت و ... صحبت کنید و بگید براتون بیان آنتن نصب کنند. یادمه 3-2 سال قبل میگفتن قیمتش 100 تومنه ولی الان نمیدونم چقدر شده. اما خب، این هزینه رو فقط یکبار میدید و بعد از شر مخابرات خلاص میشید. دیگه میتونید از اون ISP سرویس بگیرید :n06:نقل قول:
من طرحم ازین جدیداست.پاییزه طلایی 3ماهه.نقل قول:
هه هه این ملک جعفریان اصلا نمیدونه فیسبوک چی هست!!! اینا اهل خجالت و این حرفا نیستن و گرنه زودتر از اینا باید خجالت میکشیدنقل قول:
نقل قول:
میشه یه تست سرعت بگیرید
Sent from my RM-914_eu_euro1_225 using Tapatalk
طرح 128 12 گیگابایت 3 ماهه+بدون دانلود شبانه:n21:
خدایا ملک جعفریان و دارودستش رو به درک واصل بفرما............
دوستان من فیبر نوری داشت خطم رفتم مخابرات برام اینترنت وصل کردند حالا اگه بگم پورتو تخلیه کنند میتونم از شرکت دیگه اینترنت بگیرم؟
فیبر نوری فقط از مخابراتنقل قول:
ولی من شنیدم خطی که از روی pcm برداشته بشه میشه از یک شرکت دیگه هم اینترنت بگیرد کسی اطلاعی ندارد؟
شما اصلا اینترنت دارید ؟ با این وضعیت به نظر من هیچی ندارید دیال آپ بهترهنقل قول:
ببین از دوستان من تو مخابرات هست منم داستانم رو صفحه قبل نوشتم به راهنمایی دوستم متوجه این کار مخابرات شدم شما بهترین کار اینه که به یک isp تماس یگیرید و بگید ازش اینترنت میخواین ایشون شمارتو چک میکنه و میگه شما فیبر نوری هستید یا مسی و بعد میگه میتونید از شرکت ها بگیرید یا نه . این تنها راه هست . اگر نوری باشید اصلا نمیتونید بگیریدنقل قول:
سلام من الان سرعت دانلودم روی ۱۵ کیلوبیته چیکار کنم از دست این مخابرات دزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طرحمم نقره ایه این مرتیکه جعفریان اومد هی قولای الکی داد و رفت روزبروز هم وضعیت و قیمتها بدتر میشه
مال منم همینطوریه یه نیگا به پینگ و سرعتم بنداز خنده داره تو قرن 21 اینترنت میدن سرعتش از سرعت 1قرن پیش دایل آپ آمریکا کمتر هست:n08::n08:
آدرس ایمیل شخصیش رو تو سایت مخابرات خراسان رضوی گذاشتند براش یک ایمیل زدم روز بعد دیدم سرویس دهنده ایمیلم برام جواب فرستاده که ایمیل شما ارسال نشده است.فهمیدم اینم الکی تو سایت رسمی مخابرات زدن.خدا لعنتشون کنه. :n24:نقل قول:
سلام، این Norton ConnectSafe دهن مارو صافید
نه پوتلاکر باز میشه نه اکسپرس، چه میشه کرد؟؟؟/
عوض کردن dns...که اونم از دیروز عوض میکنی بعضی سایتا رو باز نمیکنهنقل قول: