tam_farzanegan عزیز:
به نظر من کار جالبی میشه از همین الان شروع کنید
بله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آره کار جالبیه.:دی
Printable View
tam_farzanegan عزیز:
به نظر من کار جالبی میشه از همین الان شروع کنید
بله؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... آره کار جالبیه.:دی
ممنون عاطفه خانوم
راستي اين آواتورم قشنگتر هست يا اون مرد عنكبوتي؟
اگر باز بيام روي صندلي داغ بازم سوال داري بكني؟
سلامت باد ،دو صد ای معنوی مادر من
به عرش سوزان بینمت ، ای قادره زن
به روز آخرت باشد تکیه بر این تخت
برت روزگاران شود همی تلخ و سخت
سلام
خوبی که؟
من امرلدم دوست جون من خوبه؟
چه غذایی رو خیلی دوست داری؟
w0rm عزیز:
كمك درو باز كنين.!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بازه.. بفرمائید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فردا اخرين روز صندلي نشيني شما است .
نفر جديد فردا ساعت 8 شب معرفي ميشه .
ممنون از وقتي كه ميزاري .
بهروز
و اما يك سوال : فكر ميكني نفر بعدي كي باشه؟
نقل قول:
سلام..
دیگه دارم استفاده میکنم، خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاج مهدی اینا رو به من هدیه داده. مجانی.
موفق باشی:11:
فردا جمعه است و صندلی نشینی شما هم تموم میشه!نقل قول:
بلاخره رسیدی، پس همچین دیر هم نیست، خوش اومدی.
آره یه مدته حس سوال کردنم پژمرده شده (متضاد گل کرده!) یا نمیپرسم و یا کم می پرسم و یا ...نقل قول:
1- منو میشناسی؟(فکر کنم بشناسی!)از کجا میشناسی؟چقدر؟از کی؟چطور شد منو شناختی؟(به همشون جواب بده)
خیلی وقت پیشا زیاد میدیدمت تو متفرقه، صندلی داغ هم میدیدمت زیاد سوال کنی، ولی یه مدته کمتر میبینمت، فکر کنم به خاطر درس و مدرسه باشه.. اولین بار فکر کنم تو صندلی داغ بود دیدمت که داشتی سوال میپرسیدی.. همینا یادم اومد.
آره به خاطر درسه!منم که حساااس به نمره:41:باید درس بخونم و آخر هفته یعنی پنجشنبه و جمعه ها میام!دیروز چهارشنبه هم چون واسه امروز درس نداشتیم امدم.
سنمو اشتباه گفتی!من فکر می کردم 15 سالمه ولی حساب کردم دیدم 13 سالمه:31:البته شناسنامم میگه 14 سالمه ولی در واقعیت 3 ماه مونده تا 14 سال.تو پروفایلمم نوشته.نقل قول:
فکر میکنم یه پسر 15 ساله ی خیلی خوب و مودبی باشی.
ولی خصوصیاتو خوب و درست گفتی :دی:31:
پس آماده شدم واسه کاندید شدن!بچه ها اگه کاندید شدم بهم رای بدید.میشم اولین رئیس جمهور 14 ساله!:31:نقل قول:
ممم، خب آره، چرا که نه.
اگه من بشم رئیس جمهور به همه یک بلیط رفت و برگشت به خونتون و 50 هزار تومان چک امضا نشده میدم:دی:31:
دقیقا :دی :31:نقل قول:
9- نظرت در مورد هر کدوم از اینا:
من؟
مودب و مومن...
ووکمن کرک شده قبلا اکتیو نبود:دی (ووکمن ناراحت نشی.شوخیه.:31:)نقل قول:
ووکمن
اکتیو و مهربون...
AaVaA که نوشته میشه ((آوا)) !من چون گفته بودم 1- من 2- خودت اومدم واسه این که ضمیرش کامل شه او هم آوردم!خوب سر کار رفتیا!نقل قول:
او؟
فکر کنم AaVaA منظورت باشه
دشمنت شرمنده.نقل قول:
10- میتونی یه عکس از اتاقت بزاری؟
شرمنده.
من به هر کی گفتم گفت شرمنده یکیم بود قرار بود بزاره ولی نزاشت!
خودتی:31:نقل قول:
آخی..
انشااللهنقل قول:
انشاالله که همینطور که دوست داری میشه...
اولا زبونتو گاز بگیر :31:بر اساس فتوای من عید فطر شنبه است:31:ولی حتما میپرسه اما ممکنه نوبت من نشه:31:من در رابطه با سوال نکردن هم شانس دارم و هم میتونم یه جور دبیرو بپیچونم!(البته بعضیا رو) ولی امتحان کتبی نمیشه!تلبم که بلد نیستم فقط 3-2 بار به طور ضایع (یا دبیرا نفهمیدن یا به روشون نیاوردن:31:)تقلب کردم:31:نقل قول:
اگه هم خدایی نکرده عید شد جمعه، انشاالله که دبیرتون نمیپرسه ازتون.
انشالله.نقل قول:
دوران درس و مدرسه خیلی زودی میگذره.
همچنین.نقل قول:
موفق باشی تو درسهات و زندگیت.
---------------------------------------------------------------------------------
سوالام:
1- حدودا چند بار تو درس تقلب کردی؟(از اول ابتدایی!)
2- این سوال چند خاطره و ... است و همشو کامل جواب بده:
الف) یک خاطره ترسناک بگو؟
ب)یه خاطره خنده دار بگو؟
پ) یه خاطره ی زیبا بگو؟
ت)یه خواب ترسناک بگو؟
3- هدیه چی آماده کردی؟لا اقل بگو چند تاست؟
4- فکر می کنی چند سال عمر کنی؟
5- فکر می کنی پی سی ورلد عمرش تا کیه؟
6- نظرت درباره ی اینا:
آیت الله خامنه ای
احمدی نژاد
خاتمی
رفسنجانی
کروبی
حداد عادل
شاهرودی
7- از چیا میترسی؟
8- اگه الان که داری این متنو بخونی حس کنی یه چیزی داره رو پات راه میره و بعد نگاه کنی ببینی یه سوسک گنده هست چکار می کنی؟:31:
9- حالا اگه یه موش بیاد کنار صندلی کامپیوترت قدم بزنه چکار میکنی؟:31:
10- مشهد اومدی؟نظرتو در موردش بگو و حسابی نقدش کن.هم خودشو و هم مردمشو.یه خاطره ی زیبا هم از سفرت به مشهد بگو.
بازم احتمالا میام سوال بپرسم.
خداحافظ.
من نبودم .. اصولا هم اعصاب ندارم کل صفحات رو بخونم سوال میپرسم تکراری بود شرمنده
مقدمه: چند سالته..بچه کجایی..بچه چندم خونواده ای..بابا رو بیشتر دوست داری یا مامان رو...(کلیشه ای جواب ندیا)
1.شناخت درونی یعنی چی؟ اصولا سعی کردی خودت و دوروبرت رو بشناسی
2.تا حالا تو زندگیت افسرده شدی .. اگر شدی چطور باهاش مبارزه کردی
3.تا حالا شده به فکر خودکشی بیفتی
4.مانویان..زرتشت..بودا..یهود.. .مسیحیت...اسلام برای چه رو کار آمدند؟به نظرت هدف اصلی رو شناختی
5.پسرها باید چکار کنند تا شما دخترها ازشون راضی باشید؟
6.تا حالا با خودت درگیری فکری داشتی که چرا دختری؟
7.نظرت در مورد این شعر چیه؟میتونی با فرهنگ کشورت در این چند ساله مقایسه کنی.
سعدی به روزگاران مهری نشسته در دل بیرون نمیتوان کرد الا به روزگاران
سلام به مادر معنوي كل فروم .
تقديم به يو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب جمعست اومدم چند تا سوال از طرف اموات بپرسم و برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-اشكالي داره يكي مثل من كه با جنبه است و آدم خوبيه سه تا زن بگيره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-نشعه ي خر بيشتر ارزش داره يا لاشه ي سگ يا مردار شغال؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-استقلال ؟؟؟پيروزي؟؟؟پرسقلال؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فكر ميكني اگه من هنرپيشه ميشدم بايد در كدوم فيلم و در كدوم نقش بازي ميكردم؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-اگه خودتون بوديد چي؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-به عشق اينترنتي اعتقاد داريد؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
ستایش خدای ا که بر بنده خود بی بی توفیق مجدد بداد که پرسش خویش ز مادر معنوی این فروم جویا شود و شبهه ایی ز شبهات خود را بر طرف نماید
1- درد را خدای تعالی ز باب چه بداد ؟
2- گویند که خدای پستی نیافرند و هر چه آفریده نیک است و ما را پرسش این است که چگونه است که خدای شیطان بیافرید و نیروی شیطانی ؟
3- سخن عشق از چه روی ز هر سخنی خوشتر است؟
4- مرد به که گویند ؟ نامرد به که ؟
5- ازدواج به چه سنی شایسته و نیکوست ؟
6- خدای را عادل گویند و ما به عمر خویش مردمان کور بدیدیم و کچل و شل و پنچر و بمانیدیم انگشت به دندان که خدای عادل را این بی عدالتی ز بهر چیست؟
7- چون بی بی را غم بسیار گشت و ز یار و دیار دل برید و به آن شدیم که ز این کوی دیار رهت بر بندیم و رویم یاران و مریدان ما را گفتند که یا شیخ گر تو نباشی ما نیز نمانیم و ما ز بهر ایشان بر این سامان بماندیم و هر چند دل خویش اسیر این دیار بدیدم و حال با غم یار چه کنم ؟
8- شما را با کدام فیلسوف مراوده بود با کدام یک مرافعه ؟
9- ز خدایگان این دیار کدام را به بدیدی؟
10- پندی بده ما را که محتاج پند چون تو نازنینی هستیم :11:
تا بعد
دوباره سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمت مادر معــنوي! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فردا هم كه صندلي نشينيت تموم ميشه ... پس سوال پيچت ميكنم كه خاطره اي از من به يادگار داشته باشي .... (به نيت 17 تن 17 مورد ازت ميپرسم!)
---
الف) سوالات عشقي!
1) نظرت راجع به اين اسمايلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟!
2) حاج مهدي فروم رو چجور آدمي ميبيني؟!
3) مادر معنوي يا مادر مهنوي يا ...؟! خودت دوست داري بهت چي بگن؟!
---
ب) سوالات رياضي
4) آيا E در هر شرايطي مساوي mc2 بيد؟!
---
پ) سوالات جغرافيايي
5) چرا پي سي ورلد؟!
6)چرا نت؟!
7)چرا اراك!؟
8)چرا ايران؟!
9)چرا آسيا؟!
10) چرا كره زمين؟!
---
ت) سوالات هنري
11)اهنگاي سامي يوسف رو شنيدي به نظرت چه جور آدميه؟!(به نظر من كه پسر گليه!:40:)
12)نظرت راجع به Sandy (شهرام آذر) ؟! ميشناسيش؟!
13)نظرت راجع به محمد اصفهاني؟!
14) نظرت راجع به سيروان خسروي؟!
15) اصلا به آهنگ علاقه اي داري؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
ث) سوال تاريخي
16) كوروش رو به عنوان ذوالقرنين كه در قرآن معرفي شده قبول داري؟! (ما كه نوكرشيم! :46: )
---
چ) سوال مذهبي
17) نظرت قلبيت راجع به اين شخصيت هاي مذهبي: (قشنگ ترين حديثي كه بلدي راجع به هر شخصيت رو هم بنويس)
حضرت محمد (ص) :
امام علي (ع):
امام حسين (ع):
امام رضا (ع) :
امام زمان (عج):
خوش باشي
سايه ي مادر معنوي بر سر پي سي ورلد پاينده باد .... :31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox عزیز:
یه سری سوال دیگه ، با حوصله جواب بده :
سلام، ممنون، حتما.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی بچه بودی و مامانت بغلت می کرد می رفتین دَدَر دودور ، احتمالا برات اتفاق افتاده که سرت رو روی شونه مامانی بذاری . اونقت وقتی همه آدما ، ساختمون ها ، خیابون ها و... همه رو با زاویه انحراف 90 درجه می دیدی چه حسی داشتی ؟
حسی نداشتم، همه چی خوب بود و خوش میگذشت.
تا حالا شده دلت بخواد شعر بگی ، ولی بعد از دو سه بیت از شعری که گفتی خندت بگیره ، شعره چی بوده ؟
نچ، من بلد نیستم شعر بگم..
بچه بودی می خواستی چی کاره بشی ؟
آموزگار مهربون (با همین نوع هم میگفتم )
اولین کلمه ای که گفتی چی بوده ، ماما یا بابا ؟
فکر کنم ماما بود.
می دونی کی برای اولین بار تو گوشت اذون گفته ؟ ببینیش چی میگی بهش ؟
مامانبزرگم، هیچی نگفتم در این باره بهش..
وقتی خاله بازی می کردی ، چه نقشی رو بر عهده می گرفتی ؟
مامان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین نامه ای که نوشتی واسه کی بوده ؟
واسه داییم بود که رفته بود هند درس بخونه.
یه آرزوی قشنگ واسه بچه های فروم می کنی ؟
انشالله همشتون همیشه سلامت و خوشبخت باشید، و هیچموقع جایگاه خودتون رو فراموش نکنید.
سعادت دنیوی از نظر تو چیه ؟ بهش رسیدی ؟
سعادت دنیوی رو من جایگاهی تصور میکنم که انسانیت خودمون رو باور کنیم و بشناسیم، یعنی بدونیم کی هستیم، خدای ما کیه، چطور باید بهترین باشیم... گاهی احساس میکنم خیلی بهش نزدیک شدم، گاهی هم فکر میکنم دور شدم.
برداشتت از اون دو بیتی که تو امضام نوشتم چیه ؟
چقدر قشنگه، نخونده بودمش..
فکر میکنم این معنی رو میده که حاضری برای بهترینت هر سختی رو بکشی، حتی از جانب خود طرفت.
خوشحالم کردی...
سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blackfox عزیز:
سیخ هست ، مایع جرم گیر هم هست . هر کدوم رو خواستی تقدیم کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک رو اشتباه اومدی
خب چی کارش داری، بنده خدا دلش واسه مادر معنوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنگولیده شده بوده، به این بهونه اومده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz عزیز:
اين دوستمون مثل اينكه تازه وارده .
بلك فاكس عزيز از جواب دادن به اين پستها خودداري كن . كافيه بر روي اين ايكون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اون پست بيهوده كليك كني و اين پست اشتباه رو گزارش كني .
تا مديران خودشون پاكش كنن.
آره خب، اینم یه حرفه درستیه.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجهت .
RohAm Ram2 عزیز:
اجباری
1
سلام حال شما چظوره ؟
سلام دوست من، خوبم، شما چطوری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
به ضندلی تکیه ذاذی یه ذوره ؟
ها؟ فکر کنم باید بگم آره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3
ذوره ی بعدی کیه ؟
نمیدونم..
3.1
Do You Like ?
what ?
4
به کجا چنین شتابان ؟
به هر آن کجا که باشد، به جز این سرا، سرایم.
5
چرا معنوی ؟ روحامی بهتر نیست ؟
نه بهتر نیست. معنوی قشنگتره.
6
دیروز ، امروز ، فردا
امروز
اختیاری
1
یخ بدم خدمتتون ؟
نه، هوا سرد شده، زود گفته بودی میگفتم بده.
2
یور ایج
Sky
3
یور لیسنس
In Future Student...But In This Time, Not Busy
4
چند تا کاربری داری ؟
همین یکی دیگه..
5
روح ؟
نمیدونم.
6
دیروز ، امروز ، فردا
امروز.
احساسی خاطره ای (ورژن دو سئوالات اجباری)
1
بابا
وقتی که بچه بودم هر روز صبح از بابام پول میگرفتم، فقط هم سکه های، پولای کاغذیو فکر میکردم قلابی ان.
2
مامان
دوم ابتدایی که بودم، همش فکر بازی و تلوزیون بودم تا درس و مشق، یادمه وقتی بعد اظهری بودم، موقعی که میخواستم برم مدرسه یادم میوفتاد مشقامو ننوشتم، از اونجایی که زود اشکم در میاد، خودم از اینکه هیچ کاری نکردم وا میستادم به گریه، من گریه میکردم، خواهرم مشقامو مینوشت، مامانم بهم غذا میدا. ولی نمیدونم چه طوری معدلم 20 شد، نیمدونم چرا مبسر بودم، نمیدونم چرا اونقدر معلممون منو دوست داشت.
3
آدم
همسر حوا
4
حوا
همسر آدم
5
روحام
همون روحانی و اینا رو معنی میده؟
6
دیروز ، امروز ، فردا
امروز.
تست هوش و باقی قضایا
1
یه روز 3 تا زرافه عقب یه پیکان نشسته بودن 2 تا فیل جلوش.داشتن میرفتن با یه تریلی شاخ به شاخ تصادف میکنن.زرافه ها میمیرن. فیلا هیچی شون نمیشه. چرا؟
چون گردن زرافه ها درازه، احتمالا همشون ضربه مغزی شده بودن... شایدم الآن میخوای بگی خب عمرشون تو دنیا بوده.
2
شب سرد یاداور چیست بر من و تو
همان شبی را که پشت پستو ... ؟
از دوبیتی های بابا روحام
پستو نمیدونم چیه؟! ولی خب همان شبی که هر دومون داشتیم میلرزیدیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3
عجایب خلقتی دیدم در این دشت
سرش پنج و تنش پنج و نفس چهار
به هشت پا می رود ده دست دارد
دو پای دیگرش اندر سر دار
Easy Vesion !
جالب بود.. من فقط اینو شنیده بودم که میگه:
عجایب خلقتی دیدم در این دشت.. بقیشو یادم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4
نانو سیلور !؟
فکر کنم یعنی نقره ایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5
دو دو تا
زمان ما که 4 تا میشد.
6
دیروز ، امروز ، فردا
امروز
و در آخر ...
و...
1
خدا
رحمان و رحیم
2
نماز
ستایش معبود.
3
تعقیبات
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4
رمضان المبارک
خیلی خوب بود، دوستش دارم، ولی زود داره تموم میشه.
فی الحسن للختام !
نعم..
1
اقرا الدعا فی حق الادامین البی سی !
شکر لله الی الملاقات البی سی، ...
اینجارو بلد نیستم عربیشو بگم.. ولی خب از خدامون میخوام، همیشه خوب باشن، خوشبخت باشن، و به همه ی چیزای خوب خوب برسن
2
اکتب الدعا فی هدایه الیوزرز
از خدامون میخوام همیشه همه ی بچه های گل پی سی، تو زندگیشون، بهترین تصمیم رو بگیرن، بهترین باشن، و خوشبخت ترین، و به همه ی چیزای خوب خوب برسن.
4
ای مادر ! در حق ما نیز بفرما دعایی
تا ما هم بشویم صندلیایی داغیایی
خداجون RohAm Ram2 هم زوده زود بشه صندلی نشین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی..
موفق و سربلند باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه میشه جوابتو ندم؟نقل قول:
Lord_theOne عزیز:
جواب مارو نداديها
شما بزرگواری، ببخشید دیر شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابتو امکان نداره ندم..نقل قول:
blackfox عزیز:
جواب ما رو هم ندادی ، از سوالام خسته شدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم مشتاق سوالات هستم..
اینجور فکرا رو نکن، منو ببخش دیر شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
archi-girl عزیزم:
سلام مادر معنوی عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خانم خانومای گل، دختر جونم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبی؟
آره عزیزم خوبم، تو خوبی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرز جواب دادنات خیلی خوشم اومد..واسه همین برای اولین بار اومدم صندلی داغ که سوال کنم (افتخار دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فدای تو، خیلی لطف کردی عزیزم، واسم افتخاره که بار اول که میبینمت اینجاست.
1- خسته نمیشی تو این هفته 10بار موهاتو رنگ کردی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نگو روسریه چون سر من کلاه نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نه باور کن اینا همه روسریه، اگه قرار بود روزی چند بار موهامو رنگ کنم که الآن کچل بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. من فقط این روسری رو داشتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بعد اینو خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بعدش بقیه رنگها رو حاجی برام خرید..
2- لینوکسی هستی یا ویندوزی؟
ویندوزی
3- نظرت در مورد بیل گیتس چیه؟
ثروتمندترین مرد دنیاس، فکر کنم آدم خوبی باشه.
4- چرا انقدر پسرای فروم بیشتر از دختران ؟
چون بیشتر پسرا تو خط اینترنتن.
5- اگه بازم ازت بخوان بیای روی صندلی داغ میای؟
نه، هر چیزی کمش بهتره..
6- کی بهترین سوالا را تا حالا ازت کرده؟
bb و NOSHIN_99
7- نظرت در مورد تاپیک خانم ها چیه؟
تاپیک خیلی خوبیه، اونجا تنها جاییه که دیگه پسرا نیستن و ما میتونیم با هم صحبت کنیم.
8- اگه بخوای فکر کنی کجا میری؟
میرم یه جای دیگه، غیر از اینجایی که هستم.
9- کجا را بیشتر از همه جا دوستداری؟
آسمون، رو ابرا..
کنار دریا، توی ساحل
10- یک مکان رومانتیک به نظرت چه شکلیه؟
جاییه که فقط آرامش باشه و زیبایی.
11- کدوم قسمت از شهرت را دوست داری؟ چرا؟
باغ ملی.. واقعا نمیدونم، چون چیز خاصی نداره.
12- اگه یک غول چراغ جادو بیاد ازت بخواد 3 تا آرزو کنی چی می گی؟
اول کارشناسیمو قبول بشم، بعد یه کار خوب، بعدیشو نمیدونم دیگه.
13 -زیبا ترین کلمه به نظرت چیه؟
مـحـبــت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- اگه یک وقت خواستی یکی از مردا را خوشبخن کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و زنش بشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسم بچه ات را چی میذاری؟ (دختر - پسر)
اسم دخترم مهتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسرم، دانیال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- اصلا یکی خوبه یا دو تا بسه؟
یکی کمه 2 تا زیاده.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17- جاهای ساکت را دوست داری یا شلوغ؟
ساکت واسه وقتی احتیاج به آرامش دارم..
و شلوغی که همه با هم دوست باشن و بگو بخند باشه خوبه.
18- اگه میتونستی انخاب کنی دوست داشتی کجا تو این کره خاکی زندگی می کردی؟
همین جا.
19- میای با هم دوست بشیم ؟
آره عزیزم، خیلی هم خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 - اینا چه رنگین؟
میگم الآن..
زیرزمین
سیاه
پشت بام
توسی
تهران
قهوه ای
اراک
کرمی
شیرینی
نارنجی
کتاب
آبی
مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی
قربونت گلم، ممنون از خودت.
راستی چر ا سوال 15 را جواب ندادی؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گذاشتم دفه دیگه که فردا باشه بیای بپرسی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال شدم گلکم.
IcY عزیز:
اول یه چیز بگم بعضی از دوستان زیادی اسپم میدن و وقتی مادر معنوی به سوالهای کسی جواب میده میان و الکی نقل قول میکنن که چیزه خوبی نیست
عیبی نداره آی سی.. مهم اینه پسری به خوبیه تو دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند تا سوال دیگه(مامان جون به همه ی سوال ها بطور زیادی کامل جواب بده)
حتما پسرم، به روی چشام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-دوست داری تو یه هوای بارونی راه بری یا هوایی که فقط ابریه؟
هوای بارونی رو دوست دارم، وقتی راه میرم خیس میشم، با وجود چاله چوله های زیاد شهرهامون، وقتی پامو تو یه چاله خیس از بارون میزارم خوشم میاد، آخه یه هویی تفکراتم به هم میخوره و خنک میشم.
2-دوست داری دوباره از اول به دنیای بیای؟اگه آره دوست داشتی چیا تو زندگیت عوض شه اگه نه چرا نه؟
نه آی سی دوست ندارم، از دوران مدرسه خوشم نمیاد، اون دوران واسه خودش خوشیهای زیادی داشت، الآنم یادش برام قشنگه، ولی دوست دارم زمان رو ادامه بدم تا اینکه به عقب برگردونم.
3-بنظرت میشه ستاره ای که همیشه توی آسمونها میبینی رو روزی بچینی؟
چه قشنگ.. اینا جزء رویاهای دوران بچگیم بود، که یه ستاره واسه خودم داشته باشم.. احساس میکردم خیلی نزدیکن، فکر میکردم اگه با هواپیما برم بالا ابرا، اونموقع میتونم یه ستاره بردارم، ولی وقتی بزرگ تر شدم و رفتم تو ابرا، هیچ ستاره ای معلوم نبود، چون هواپیما حتی نمیذاشت آسمونو نگاه کنم.
4-امضای منو دیدی بنظرت عاقبت من چی میشه مادر؟
آی سی یکی از بهترین کاربرای اینجایی، از بهترین پسرای من، چند صفحه قبل بهت گفته بودم نظرم در موردت چیه، همیشه نظرم همونه، تو حتما میتونی قلبتو جایی ببری که باید باشه.
همیشه یکی قلب بزرگتر داره، یکی قلب کوچیکتر، قلب کوچیکتر باید توی قلب بزرگه باشه، سعی کن تو قلب بزرگ باشی، چون جنسیتت و هستیت اینطور بودنتو قشنگ میکنه.
5-بنظرت چرا بیشتر مردم از دریا تو شب میترسن؟
دریا خیلی آرومه، خیلی لطیفه، صدای موجهاشو هر چی بیشتر بشنوی بیشتر آروم میشی، ولی شب که میشه، شاید دریام میخواد غصه هاشو بیرون بریزه، یه خورده امواجش بزرگتر و بیشتر میشه، اونموقع اگه بهش نزدیک بشی، ممکنه محکم سرت داد بزنه.
6-چرا وقتی ناراحت میشیم هیچ چیز به اندازه ی دیدن روی مادرمون نمیتونه شادمون کنه؟
آی سی نگو ناراحتی خب؟ مادر تنها کسیه که تو زندگیمون ما رو درک میکنه، حتی اگه حق با ما نباشه، ولی بازم اونه که حقو به ما میده.
7-اگه خدا بهت دو بال پرواز بده اولین جایی که میری کجاست؟
میرم تو آسمونا میگردم، میرم شهرمون و آدما رو، همه رو از بالا ببینم، بعد ...
8-چرا همیشه از بچگیمون رویای پرنده بودن رو تو سرمون پرورش میدیم؟
چون بچه ها اونقدر پاک و معصومن که فکر میکنن چون جسه ی کوچیکتری دارن، میتونن 2 تا بال واسه خودشون درست کنن و پرواز کنن، یادمه من و دوستام هر کدوم عکس 2 تا پروانه رو می چسبوندیم رو شونه هامون، بعد میرفتیم رو پله و خودمونو مینداختیم پایین و دستامونو تکون میدادیم، همش انتظار داشتیم پرواز کنیم.
9-چرا این قلبی که خدا به ما داده وقتی گرفتاره یکی میشه دیگه نمیشه راحتش کرد؟
چون دیگه یه غم تنها نداره، غم یکی دیگه رو هم با خودش حمل میکنه، اونم قلب کسی که براش عزیزه.
10-بنظرت سوالهای من چرا همه دراماتیک بود مثلا مادر من هستی باید بدونی بچت چشه دیگه؟
گلی آی سی.. چیزی شده؟ چرا اینقدر ناراحتی آخه؟ اگه دوست داشتی بهم بگو پسرم چش شده، شاید بتونم یه جوری آرومت کنم، مطمئن باش.
سوال ها چطور بود؟
عالی بود، مرسی.
جوابام زیادو خوب بود؟
خیلی خوشحالم کردی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت اون کارم ازت معذرت میخوام، نمیخواستم ناراحتت کنم.
مواظب قلب بزرگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قلب کوچیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باش.
Lord_theOne عزیز:
ممنون عاطفه خانوم
سلام.. خواهش میکنم، ممنون از شما. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي اين آواتورم قشنگتر هست يا اون مرد عنكبوتي؟
هر دوش، هم این خوشگله، هم اون.
ولی چرا اینو انتخاب کردی، گفته بودی از مرد عنکبوتی خوشت میاد.
اگر باز بيام روي صندلي داغ بازم سوال داري بكني؟
آره، من همیشه پره سوالم، اتفاقا الآن که بیشتر شناختمت بیشتر میتونم سوال پیچت کنم.
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RohAm Ram2 عزیز:
سلامت باد ،دو صد ای معنوی مادر من
به عرش سوزان بینمت ، ای قادره زن
به روز آخرت باشد تکیه بر این تخت
برت روزگاران شود همی تلخ و سخت
سلام ای پسر روحانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا کجا سخت میشه، اتفاقا خوبه که هفته ای صندلی نشینا مشخص میشن، اینطوری همه زودتر و بهتر با هم آشنا میشن.
مرسی از شعر خیلی قشنگت..
امروز روز آخرم نبودا.. فردا روز آخرمه.[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
eMerLad عزیزم:
سلام
سلام امرلد جان..
خوبی که؟
خوبم عزیزم، تو چطوری خوشگلم؟
من امرلدم دوست جون من خوبه؟
خیلی خوبه، امرلد عزیزه من حاش خوبه خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه غذایی رو خیلی دوست داری؟
قرمه سبزی و ماکارنی گلم.
خوشحالم کردی عزیز.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواظب خودت باش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz عزیز:
فردا اخرين روز صندلي نشيني شما است .
اوهوم، بله.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفر جديد فردا ساعت 8 شب معرفي ميشه .
خوبه، مرسی.
ممنون از وقتي كه ميزاري .
ممنون از شما.
بهروز
ارادتمندم.
و اما يك سوال : فكر ميكني نفر بعدي كي باشه؟
نمیدونم.. شاید یکی از خانومای پی سی باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید پست دو بار اومد این که اولی بود رو پاک کردم
بازم شرمنده
سلام بر مادر معنوی ، مادر مهربان:cool:
حالتون خوبه؟
امید وارم که همواره موفق باشید
خوب اینم سوال های ما:
1- به نظر خودت واقعا معنوی هستی ؟؟ یعنی آدم متشرعی هستی؟؟
2-(اختیاری)مانتو می پوشی یا چادر؟
3-دوست داری چی صدات کنن؟
4-چه نوع :8: گوش میدی؟؟ ( پاپ رپ راک سنتی فارسی انگلیسی عربی روسی ...)<==اگه تکراری بود شرمنده
5-راستی کرمان اومدی ؟نظرت درباره کرمان چیه؟
6-نظرت درباره لهجه ی ما چیه؟؟(به نظر خودم خیلی ردیفه:5: )
7-از کدوم ماشین خوشت میاد ؟اگه همون ماشینو داشته باشی دوست داری چه رنگی باشه؟
8-نظرت درباره من چیه ؟ چند سال دارم ؟ کجایی هستم:exclamati:exclamati
راستی آواتارت خیلی قشنگه
===>اگه میشه زود تر جواب ما رو بدین (لطفا خارج از نوبت)<===
bahdar عزیز:
فردا جمعه است و صندلی نشینی شما هم تموم میشه!
آره.. چقدر زود دیر میشود.
آره یه مدته حس سوال کردنم پژمرده شده (متضاد گل کرده!) یا نمیپرسم و یا کم می پرسم و یا ...
آره به خاطر درسه!منم که حساااس به نمرهباید درس بخونم و آخر هفته یعنی پنجشنبه و جمعه ها میام!دیروز چهارشنبه هم چون واسه امروز درس نداشتیم امدم.
امیدوارم موفق باشی تو درسهات.
سنمو اشتباه گفتی!من فکر می کردم 15 سالمه ولی حساب کردم دیدم 13 سالمهالبته شناسنامم میگه 14 سالمه ولی در واقعیت 3 ماه مونده تا 14 سال.تو پروفایلمم نوشته.
ولی خصوصیاتو خوب و درست گفتی :دی
سنتم میخواستم کمتر بگم گفتم شاید واقعا سنت کم نباشه ناراحت بشی، پس به حدسیات من نزدیکی دوست من، خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس آماده شدم واسه کاندید شدن!بچه ها اگه کاندید شدم بهم رای بدید.میشم اولین رئیس جمهور 14 ساله!
اگه من بشم رئیس جمهور به همه یک بلیط رفت و برگشت به خونتون و 50 هزار تومان چک امضا نشده میدم:دی
خیلی خوبه، میشی یه رئیس جمهوری که قشر محصلای هم سن و سالتو درک میکنی، لابد زمستونا کلا تعطیل میشه اونوقت تا بچه ها یه وقتی سرما نخورن.
اولا زبونتو گاز بگیر بر اساس فتوای من عید فطر شنبه استولی حتما میپرسه اما ممکنه نوبت من نشهمن در رابطه با سوال نکردن هم شانس دارم و هم میتونم یه جور دبیرو بپیچونم!(البته بعضیا رو) ولی امتحان کتبی نمیشه!تلبم که بلد نیستم فقط 3-2 بار به طور ضایع (یا دبیرا نفهمیدن یا به روشون نیاوردن)تقلب کردم
نه دیگه، نمیخواستم ناامیدت کنم، ولی عید فطر واقعا جمعه ست، حالا خوبه مثه منی شانس داری..
منم تو دوران مدرسه زیاد شانس داشتم، وقتی نیمخونم معلمه نمیپرسد ازم، یا اگه میپرسید اصلا یه جور میشد نمره خوب بهم میداد.
----------------------------
سوالام:
بفرمائید.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- حدودا چند بار تو درس تقلب کردی؟(از اول ابتدایی!)
من از اول ابتدایی تا اول راهنمائی خیلی خیلی کم تقلب میکردم، زیاد اهل این چیزا نبودم، یعنی خب خیلی هم خجالتی بودم و میترسید که معلم منو ببینه، واسه همینم کم پیش میومد.
اما
از دوم راهنمائی تا وقتی دیپلم گرفتم، سال به سال وضعیت تقلبم بیشتر میشد، دیگه فکر کنم امتحان بدون تقلب رو من ندادم.
حالا یه خاطره بگم این روز یکی مونده به آخر صندلی نشینیم..
سال آخر هنرستان بودم، جلسه ی آخریه تاریخ و نمیدونم چم شده بود که نرفتم مدرسه (فکر کنم سرما خورده بودم)، بعد دوستم به من گفت، دبیرمون گفته تاریخ فقط سوالایی که جوابشون حداکثر 4 خطه و خیلی هم تابلو میزنن میدم.
آقا منم نشستم فقط 4 خطی ها و جاخالیا رو خوندم، از اونایی هم که خوندم کلی نسخه برداری کردم (همون نوشتن تو کاغذ و حمل تقلب) موقع امتحان یه برگه 2 طرفه از سوالا بهمون دادن، سوال اولی رو بلد بودم (فکر کنم جا خالی بود)، سوال دومی رو بلد نبودم، سوال سومی رو تقلبشو با خودم آورده بودم، همین و بس..
یعنی این برگه 2 طرفه دیگه چرا راستی 2 جاخالی هم بود که نصفه جوابشونو دادم، من دیگه هیچی بلد نبودم.
همه سوالا جوابشون جزء جوابای بالای 4 خطی بود، گفتم دیگه این سال آخری چه گندی دارم میزنم..
یه برگه سفید (نسخه پشتیبان من داشتم) در آوردم، 4 قسمتش کردم، به هر 4 طرفیام دادم، خلاصه هرکی 2-3 تا از جوابا رو برام نوشت و برگه ی من پر شد.
2- این سوال چند خاطره و ... است و همشو کامل جواب بده:
الف) یک خاطره ترسناک بگو؟
وقتی تو خونمون هیچکس نبود، بعد یه هو یه سوسک اومد تو اتاقم.
ب)یه خاطره خنده دار بگو؟
پسر دایی هام از خارج از کشور اومده بودن (امریکا و هند).. واسه اینکه خاطره های خوب خوبی از اومدنشون داشته باشن تا یه مدت، پسرای فامیل باهاشون یه بازیه خیلی دردناک کردن، نمیدونم اسم بازیش چیه، ولی اینطوری بود که همشون به صورت دایره وا ایستاده بودن، بعد والیبال بازی میکردن، هر کی توپش میوفتاد زمین، باید میرفت وسط مینشست، بعد تا یه عدد مشخص که پسرا توپ رو برا هم مینداختن، وقتی میرسید به اون عدد، هر کی توپ بهش پرتاپ میشد باید محکم میزد به اون فرد (یا افرادی) که وسط نشستن، و این بازی ادامه داشت تا 2 نفر بمونن.
ما هم نظاره گر بودیم و میخندیدیم.
پ) یه خاطره ی زیبا بگو؟
وقتی که خدا تو اوج تنهاییم دستمو گرفت، هیچوقت فراموش نمیکنم.
ت)یه خواب ترسناک بگو؟
خواب دیدم یکی از تاپیکام ترش رفته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- هدیه چی آماده کردی؟لا اقل بگو چند تاست؟
قرار بود بیشتر باشه که نشد.. ولی خب یه چیز یادگاری و خیلی کوچیه.
4- فکر می کنی چند سال عمر کنی؟
نیمدونم... فکر نکردم.
5- فکر می کنی پی سی ورلد عمرش تا کیه؟
همیشه.
6- نظرت درباره ی اینا:
آیت الله خامنه ای
نظری ندارم.
احمدی نژاد
نظری ندارم.
خاتمی
بد نبود.
رفسنجانی
هی..
کروبی
نظری ندارم.
حداد عادل
نظری ندارم.
شاهرودی
نظری ندارم.
7- از چیا میترسی؟
خیلی چیزا.. بعضی وقتا حتی از آدما هم میترسم.
8- اگه الان که داری این متنو بخونی حس کنی یه چیزی داره رو پات راه میره و بعد نگاه کنی ببینی یه سوسک گنده هست چکار می کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وایییی.. یه جیغ میکشم، زبونتو گاز بگیر پسر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د ها.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- حالا اگه یه موش بیاد کنار صندلی کامپیوترت قدم بزنه چکار میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای دعا کنم فیزیک معلمتون ازت بپرسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- مشهد اومدی؟نظرتو در موردش بگو و حسابی نقدش کن.هم خودشو و هم مردمشو.یه خاطره ی زیبا هم از سفرت به مشهد بگو.
مشهد 4 ساله پیش تقریبا بود که اومدم.. عید بود، خاطره ی قشنگم لحظه ای بود که گنبد حرم رو میدیدم، مشهد رو خیلی دوست دارم، هم خودش خوبه، هم آدماش خوبن، هم جاهای دیدنی قشنگی داره.
بازم احتمالا میام سوال بپرسم.
خوشحالم میکنی، پیشاپی عیدت که فردا باشه مبارک. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ.
خدانگهدارت، موفق باشی.
سلام
فک کنم منو جا انداختی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست شماره ی 10492
یه چند تا سوال دیگه هم دارم.
از قیافه ی خودت راضی هستی؟
زیبا ترین بازیگر زن و مرد ایرانی کیه به نظرت؟
تا حالا تو مراسم تشییع جنازه شرکت کردی؟
اگه مطمئن باشی که داره جنگ می شه و موقعیت خروج از کشورو داشته باشی چی کار می کنی؟
ممنون .
موفق باشی.
T.K عزیز:
سلام بر مادر معنوی ، مادر مهربان:cool:
سلام دوست من، مرسی لطف داری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالتون خوبه؟
خوبم، شما چطوری؟ خوبی؟
امید وارم که همواره موفق باشید
منم امیدوارم شما همیشه موفق و سرزنده باشی.
خوب اینم سوال های ما:
بفرما..
1- به نظر خودت واقعا معنوی هستی ؟؟ یعنی آدم متشرعی هستی؟؟
تا حدی آره معنوی هستم، ولی نه زیاد... این اسم هم یکی از کاربرای بزرگوار به من نسبت داده.
2-(اختیاری)مانتو می پوشی یا چادر؟
مانتویی.
3-دوست داری چی صدات کنن؟
هر کی هر چی دوست داشت، تک، مامان تک، خاله تک، مادر معنوی، عاطفه، هر چیزی..
4-چه نوع :8: گوش میدی؟؟ ( پاپ رپ راک سنتی فارسی انگلیسی عربی روسی ...)<==اگه تکراری بود شرمنده
خواهش میکنم، من تکراری هام جواب میدم..فارسی - پاپ و گاهی انگلیسی.
5-راستی کرمان اومدی ؟نظرت درباره کرمان چیه؟
شما کرمانی هستی؟
چه خوب.. نه متاسفانه نیومد.
6-نظرت درباره لهجه ی ما چیه؟؟(به نظر خودم خیلی ردیفه:5: )
لهجتونو تو تلوزیون شنیدم قشنگه، به قول خودت ردیفه.:31:
7-از کدوم ماشین خوشت میاد ؟اگه همون ماشینو داشته باشی دوست داری چه رنگی باشه؟
کمری.. سفید.
8-نظرت درباره من چیه ؟ چند سال دارم ؟ کجایی هستم:exclamati:exclamati[/COLOR][/COLOR]راستی
راستش تا حالا ندیده بودمت که الآن افتخار آشنایی باهاتون نصیبم شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم 23 ساله باشی، حتما کرمانی هم هستی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتارت خیلی قشنگه
ممنون، قابل شما رو نداره، آواتار خودتم قشنگه.
===>اگه میشه زود تر جواب ما رو بدین (لطفا خارج از نوبت)<===
اینم زودتر به خاطر شما، خوب شد؟
خیلی خوشحال شدم.
موفق باشی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول که تشکر میکنم از مادر معنوی به خاطر جوابشون
دوم این که سن منو اشتباه گفتی مادر جان !
مادر معنوي گرامي! جواب مارو بده Plz ميخوايم برويم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه اعلام کردند؟کی؟نقل قول:
نه دیگه، نمیخواستم ناامیدت کنم، ولی عید فطر واقعا جمعه ست،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سال آخر هنرستان بودم، جلسه ی آخریه تاریخ و نمیدونم چم شده بود که نرفتم مدرسه (فکر کنم سرما خورده بودم)، بعد دوستم به من گفت، دبیرمون گفته تاریخ فقط سوالایی که جوابشون حداکثر 4 خطه و خیلی هم تابلو میزنن میدم.
آقا منم نشستم فقط 4 خطی ها و جاخالیا رو خوندم، از اونایی هم که خوندم کلی نسخه برداری کردم (همون نوشتن تو کاغذ و حمل تقلب) موقع امتحان یه برگه 2 طرفه از سوالا بهمون دادن، سوال اولی رو بلد بودم (فکر کنم جا خالی بود)، سوال دومی رو بلد نبودم، سوال سومی رو تقلبشو با خودم آورده بودم، همین و بس..
یعنی این برگه 2 طرفه دیگه چرا راستی 2 جاخالی هم بود که نصفه جوابشونو دادم، من دیگه هیچی بلد نبودم.
همه سوالا جوابشون جزء جوابای بالای 4 خطی بود، گفتم دیگه این سال آخری چه گندی دارم میزنم..
یه برگه سفید (نسخه پشتیبان من داشتم) در آوردم، 4 قسمتش کردم، به هر 4 طرفیام دادم، خلاصه هرکی 2-3 تا از جوابا رو برام نوشت و برگه ی من پر شد.
بالاخره تقلب یاد گرفتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ما هم نظاره گر بودیم و میخندیدیم.
از بس نظر دادی خسته نشدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- نظرت درباره ی اینا:
آیت الله خامنه ای
نظری ندارم.
.
.
.
نظری ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وایییی.. یه جیغ میکشم، زبونتو گاز بگیر پسر... د ها..
همین الان تلویزیون زیر نویس کرد که تا اطلاع ثانوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنبه اول شوال و عید است ولی گه خبری شد اعلام می کنند.دعا نکنی بهتره!نقل قول:
میخوای دعا کنم فیزیک معلمتون ازت بپرسه؟
چند لحظه صبر کن دارم با آقا موشه و خانوم سوسکه برنامه میریزیم به صرف سحر بیان خونتون اگرم فردا عید بود ناهار در خدمتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پیشاپی عیدت که فردا باشه مبارک.
سوالام:
1- نظرت در مورد موارد زیر:
سوسک
موش
گربه
مگس
ملخ
2- هر کدام از موارد زیر رو مجسم کن و بگو اگه در این شرایط قرار بگیری چه میکنی؟
الف) داری یه میوه گاز میزنی و چشتم داره صفحه کامپیوترو نگاه میکنه.بعد که میوه رو خوب خوردی یه نگاه میندازی به میوه و میبینی نصف جسد یک کرم خوشکل تو میوه است(نصف بدنش تو معده ات هست). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چکار میکنی؟
ب) داری تنهایی تو خیابون راه میری میبینی یه سگ داره بدو بدو تو خیابون میدوه و داره میاد طرفت.چکار می کنی؟
پ)تنهای رفتی پارک(یا هر جای دیگه ای که نیمکت دراره) بعد داری مجله می خونی یهو مجله از دستت میفته رو زمین خم میشی ورش داری دستتو میبری پایین و گوشه ی مجله رو میگیری و میبینی یه طناب رو هم با هاش ورداشتی وقتی آوردی بالا و نگاهش کردی میبینی ضمیمه ی مجله جسد یک موش گندیده رو از دمش گرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .چکار میکنی؟
سوالا رو نپیچون دقیق جواب بده.
ببخشيد TEC خانم اين قضيه مادر معنوي چيه ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی خیال براکم:46:نقل قول:
ما ها یک مدتی نبودیم ...
نمیدونیم چی به چی شد:31:
نقل قول:شما هم ميتوانيد به اسکاتلنديار بپيونديد ... واحد تبليغات برون مرزي :دینقل قول:
خب منم امشب سوالاتمو ميپرسم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خواب وزندگی نداریU؟:31:نقل قول:
خب لینکشو تو پ -خ ..بفرست بینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی که توی یاهو جواب نمیدم (خودت میدونی که ..چرا)
سلام شیر دل جان!!! چطوری داداشی!!!:10:نقل قول:
مامان ما رو هم پسره خودشون نمو دند !!! البته به عنوان شماره 2 که شمارو درمبارزه با انگلیسی ها(که40درصد ایرانی هارو ...یه زمان کشتند) وپرتقالی ها یاری نماییم وباعث ترویج معنویت بشویم!!!:5:
راستی کجا بیایم برای دفاع ؟؟ارتش راه افتاده؟؟؟ :19:
برای اینکه پست بیهوده نباشد ویرایش شد با 2سوال!!!
کدوم یک از فیلم های "مل گیبسون" رو میپسندی؟؟ اون روبه عنوان یک کارگردان قبول داری یا یک بازیگر؟؟
متشکر.
نقل قول:
اسکاتلنديار هميشه بيدار است :دی
خب همينجا جواب رو ميدم که دوستان ديگر هم بتونند استفاده کنند :دی
شعار حزب :
استيلاي حقوق بانوان ، مبارزه با استعمار انگليس ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپيک حزبمون چند وقت رفت پيش عمو اکوا :دی ، اما اسکاتلنديار هيچ گاه نابود نخواهد شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اونجا اصلا از پارتي بازي خبري نست ، اينکه مثلا مادر من تو فروم شد مادر مهنوي کل حزب هم يه جور تنوع سياسي بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
باور کن مادر مهنوي رو صندليه نه من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (جواب سلام واجبه بهرحال ... )
ارتش هم کم و بيش داريم ... بقيه توضيحات رو هم واگذار ميکنم به خود صندلي نشين ...
لانارک امنيت صندلي نشين رو تامين ميکند ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
خب يک سوال که پست اسپم نباشه ... :
شعار اسکاتلنديار ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزم
دو روز نبودم حسابی استراحت کردیا
فکر کنم دیگه اخرین روز باشه
پس من هم اخرین سوالامو می پرسم
یکی از ایه های قرانو که خیلی دوسش داری با ترجمه بنویس
زندگی رو به یه چیزی تشبیه کن
بلدی اماما رو از اول تا اخر به ترتیب از حفظ بگی(غیر از اون شعری که تو کودکستان یادگرفتیم)
تجربه نشون داده که کتابای دینی و معارف هیچ اثر مثبتی رو بچه ها نداره. تو یک راه برای معرفی دین به بچه ها پیشنهاد کن.
معماری الان خونه ها وشهرهای ایرانو چجوری میبینی؟حستو بگو.
اگه یه بوم 100 در 70 داشته باشی و سه رنگ قرمز و زرد و ابی به علاوه سفید و سیاه و ازاد باشی که رنگا رو هر جور که دلت می خواد روی بوم بپاشی. اول کدوم رنگو انتخاب می کنی؟
اهل حسادت هستی؟ از هر نوعش
فکر می کنی زرتشت برگزیده ی خدا بوده یا صرفا یه انسان پاک و خوب بوده یا اصلا اینا همه اش چرنده؟
اگه تو یه مصاحبه ی مطبوعاتی یا هر چی با رئیس جمهور تریبونو به تو بدن ازش چی می پرسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنی در اینده برای ازدواجت از روی عقل تصمیم بگیری یا احساس؟ حدستو بگو نه اون چیزی که دوست داری
تحمل بیماریو داری؟
اگه کسی مریض بشه تو دوست داری ازش مراقبت کنی؟ یه بیماری بد نه سرماخوردگی
نسبت به یه کولی یا بچه ی خیابونی چه احساسی داری؟ مثلا می تونی بغلشون کنی؟
خوب بلدی جوک تعریف کنی یا بی مزه تعریف می کنی؟
اگه الان اختیار داشتی که یه مشکل بزرگ یا یه صفت انسانی بد یا هر چیزی که بدت میاد رو به کل تو دنیا ریشه کن کنی. انتخاب تو چی بود؟
در اخر
ببخشید که تو این مدت وقتتو گرفتم...
خیلی قشنگ جواب سوالا رو دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..من که همشونو خوندم.... و باید بگم خیلی بهم شبیهیم
خیلی دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و امیدوارم همیشه موفق باشی
به به مادر مهنوي رو عشق است :دی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با شيوه خودم پيش ميريم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، يک دسته سوال ميکنم و يو ازت ميخوام که سريع جوابشو بدي که تا فرصت باقي مونده بشه يکي دو بار تکرار رو رفت ...
مادر ، مادر مهنوي ، اسکاتلنديار ؛ سلام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- با کاتيوشا ميشه هواپيما زد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- نظرت در مورد اون فوتباليست فرانوسويه که سيسه نامي بود چيه ؟ (بدون منظور به شخص خاص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
3- گاليله چوکاره کريستف پلمب بوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- نظرت در مورد ملکه سابق فرانسه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- وضعيت آشپزيت چجورياس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ جز نيمرو پلو چيز ديگه اي هم ياد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- اگه يکي نصف شب با يک اسب بياد خونتون و با شيهه اسبش از خواب پاشي چوکا ميکني ؟ تريپ شجاع دل :دی (به عمو ويليام چيزي نگي ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
8- اگه بنا بود آقا کارگر باشن (پدر مهنوي رو عشق است :دی ) ، سر گذر واميستاد با بهش ميل ميزدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- راستشو بگو چقدر دنبال سوال 5 گشتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- سقراط گفته يوناني ها دروغگو هستند ولي خود سقراط هم يونانيه پس دروغ ميگه که يوناني ها دروغ ميگن پس يونانيها راستگو هستند و سقراط هم که يک يونانيه پس راستگوست پس راست ميگه که يونانيها دروغگو هستند پس...........آخر يونانيها دروغگواند يا راستگو !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11- وقتي اون زمانا اومدي تاپيک اسکاتلنديار بعد ديدي اسمت بدون اطلاع قبلي اونجاس چقدر شوکه شدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12- اگه جاي شيردل کبير بودي اسم من منم ، پادشاه انگليس نسبتش با ملکه فرانسه چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- من رفتم جنگ ، نايت مور تير خورد ، چرا حاجي مهدي چپه شد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14- قزلباشا به رضا شاه کمک کردن ، کمک ميکردن ، کمک بکن ... بازم کمک کردن ، اينقدر کمک کردن جونشون در بياد ، من نمنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- نظرت در مورد افرادي که تو انجمن دلفي پست در مورد سي ميدن چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16 - نظرت در مورد اين جمله که جديدا مد شده چيه :
مثل اینکه برای مسخره بازی دنبال موضوع میگردید؟
لطفا تمومش کنید .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17 - اسلحه اصليه آرنولد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18 - عشق يک روزه يا اينکه عمر دو روز هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
19- اگه يک روز مونده باشه به آخر عمرت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20- هدف کليت از زندگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجاي اون سوال اسپمي :دی - چرا يو اين اسمايلي رو زياد استفاده ميکني و بهش علاقه مندي > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد روسري هات هم ، من از اين مدلش > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،خوشم اومد ، که البته تلفيقي از روسري و کلاهه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از وقتي که بابت جواب دادن ميگذاري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]