تست همین الان صبانت 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تست همین الان صبانت 512
تست همین الان آشغال نت (منظور کل نت ایران اعم از صبانت و بقیه شرکا)
من 2 مگابایت دارم سرعت دانلودم شده 5 و پشتیبانی پاسخگو نیست و می خواهم وایمکس بگبرم از ایرانسل یا رایتل یا مبین نت بگیرم ؟ یا وایرلس بخرم ؟
اگه هنوز به درخواست تخلیه ات گوش نمیدن تنها راهش اینه که شکایت کنینقل قول:
یکی از دوستان تو همین تاپیک همین مشکل تخلیه نکردن پورت داشت و حواله اش به بعد عید میدادن بعد ار شکایت بالاخره تخلیه کردند
کسی تا حالا این تجربه رو داشته !
اینکه فوتوشاپه !نقل قول:
کافیه به حجم فایل و زمان باقی مونده توجه بشه !
نقل قول:جهت یاد آورینقل قول:
سیستم لحظه ای زمان رو میسنجه نه به اون دقتی که شما فکرشو میکنی
و من پیک سرعت استارت رو برات گذاشتم نه میانگینش رو ...
الان که دارم این مطلب رو مینویسم سرعت دریافتم رو 800 تا 900
و لحظه ای بالای 1 مگ
ولی شما فکر کن فتوشاپه اینطوری بخودت تسلا بده ...:n16:
دوستان زیادی گویا از طرف صبا نت جدیدا میان پست میزارن که سرعت صبا نت خوبه و عالیه من 3 روز پیش تخلیه کردم بعد از یک سال و نیم و 4 ماه سرعت شبانه 35 تا 45 یه عکس از نمایندگی صبانت تو شیراز میزارم ببینید خودتون میفهمید
کد:http://www.2318008.ir./news/details/id/1140
عزیزم این که جیغ میزنه غیر واقعی هست،دوست داری بهت توجه کنن این روش مناسبی نیست:n08:نقل قول:
این امکانش هست ولی زمانی که شما سرعت لیمیت می کنید یک لحظه آزاد می کنید سرعت لحظه ای می ره بالا ولی سرعت اصلی شما همون 800-900 هست .نقل قول:
برای همین تایم دانلود و سرعت با هم نمی خونه شما دروغ نگفتید اشتباه نرم افزاری idm هست .
من گول تبلیغات این شرکت رو خوردمو این ماه از این شرکت اینترنت گرفتم . علاوه بر اینکه بعضی وقتا توی ساعتای رایگان حجم کم میکنه (!) تو ساعتای عادی هم یهو میبینی 1 گیگ کم شده و من هیچ دانلود یا ... نداشتم . یعنی کاملا واضح دزدی میکنن
تو این مملکت خر تو خر جایی نیست واسه شکایت ؟ کسی نیست دهن این دزدا رو صاف کنه ؟!
حیف که سه ماهه گرفتم نمیشه قیدشو برنم صد رحمت به شاتل !
تازگی اینجوری شده شبا هم فک کنم کم میکنن حجمو کلا از همه راه دزدی میکنن اینا البته بگم اکثر شرکتا دزدننقل قول:
سلام :n01:نقل قول:
منظورتون از اینکه به از ترس رانژه براتون محدود نبستن چیه ؟:n13:
6 مگ مشهد شبانه چقدره الان 380 تا نهایتشه:n03:
اشتب شد منظورم تخلیه بود :n02:نقل قول:
منی که 7 ساله مدام از این isp نت میگیرم ضررشونه که یه دفعه کوچ کنم جای دیگه
درخواست تخلیه دادم تماس گرفتن گفتن مشکل شبانتون قابل حله و شد ...
الان حدودا شبی 9 تا 10 گیگ میگیرم
همینم برام کافیه
نیست ؟
واقعا واسه خودمون متاسفم چون ما داریم برای سرعت های زیر 1 مگ و شبانه رایگان با هم کل کل میکنیم ولی تو خارج نه شبانه ای است و نه سرعت زیر 1 مگ و نه اینترنت محدود:n03:
[IMG]{\rtf1\ansi\ansicpg1252 {\fonttbl\f0\fnil\fcharset0 ArialMT;} {\colortbl;\red255\green255\blue255;\red84\green39 \blue10;\red255\green255\blue255;\red255\green255\ blue255; \red71\green71\blue71;\red200\green189\blue124;\re d98\green180\blue232;} \deftab720 \itap1\trowd \taflags0 \trgaph108\trleft-108 \trbrdrt\brdrnil \trbrdrl\brdrnil \trbrdrt\brdrnil \trbrdrr\brdrnil \clvertalt\clvertalbase \clshdrawnil \clwWidth9860\clftsWidth3 \clmart10 \clmarl10 \clmarb10 \clmarr10 \clbrdrt\brdrs\brdrw20\brdrcf7 \clbrdrl\brdrnil \clbrdrb\brdrs\brdrw20\brdrcf7 \clbrdrr\brdrs\brdrw20\brdrcf6 \clpadl0 \clpadr0 \gaph\cellx8640 \pard\intbl\itap1\pardeftab720\sl600\qr\partighten factor0 \f0\fs24 \cf2 \cb3 \outl\strokewidth166 \strokec4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] \cell \lastrow\row}[/IMG]
دادا این عکس های سنگین چیه میذاری
خوب همون اسپید تست بذار قبوله لازم نیست عکس 600 کیلویی بذاری
سنگین؟؟؟؟؟؟؟؟ شوخی میکنید؟؟؟نقل قول:
جهت یادآواری :نقل قول:
پیک سرعت همیشه یا در ابتدای کار اتفاق میفته و یا وقتی که باز در ابتدای کار Full-connected صورت میگیره !
پس یعنی شما تا 24 مگابیت بر ثانیه یهویی آزاد شده !
به هر حال خوشا به حال شما !
مرسی از طرز بیانتون که نشان از شخصیتتون دارهنقل قول:
بله حق با شماست این فقط یه اشتباه نرم افزاری در زمان شلوغی سی پی یو و ناتوانی در پردازش لحظه ای
و با آزاد شدن ناگهانی پهنای باند یهو این اتفاق صورت میگیره
وگر نه تا مادامی که دان استریم و مکس استریم من رو isp رو 6 و 10 مگ بسته باشه ، تو جیه پذیر نیست که بتونم بالاتر از این رو دریافت کنم!
ازشون یه شکایت کردم اینجا :
البته مملکت خر تو خره و .... 100 درصد نتیجه ای نداره فقط خودمو الاف کردم
والا منم بهمن ماه یه شکایت کردم . چند روز پیش زنگ زدن گفتن نفت گونی چندـه ! یعنی بعد از حدود 50 روز . بعد طرف میگه که شما که 1 مگ دارین باید سرعت دانلودتون 16 باشه . یعنی 1 مگ تقسیم به 8 و سپس هرچی دراومد دوباره تقسیم به 8 به خاطر اشتراک 1 به 8 . گفتم خیلی هم متشکر . باعث زحمت هم شدیم دیگه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هفته پیش هم تو یه پست گفتم . ولی متأسفانه بعدش جناب مخبر خبر آوردن که پستتون پاک شده و به مدت یه هفته هم بن هستید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از مسئولین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه رسیدگی میشد باید تعجب میکردین :دی
البته من واسه دزدی حجم شکایت زدم
توی قسمت درخواست تخلیه واسه دلیل انصراف خودشون گذینه " کاهش حجم" رو دارن ! منم همین موضوعو تو شکایت مطرح کردم که طبق همین اینا خودشون هم میدونن دارن دزدی میکنن !
دوستان میشه لطف کنین بهترین شرکت سرویس دهنده رو معرفی کنین ؟ قبلا شاتل داشتم خدایی خیلی بهتر از این بود من میخواستم بهتر شه خودمو انداختم تو چاه
من از شاتل اومدم صبا، تبلیغاتش را نمیخوام بکنم ولی شاتل شبانهاش اصلاً ارزش روشن گذاشتن سیستم نداشت و آنوقتی که صبا دانلود شبانهاش باز بود و من با 128 شبی دو گیگ میگرفتم با شاتل شبی 500 مگ هم نمیتونستم بگیرم! (البته نمیدونم الان شاتل شبانه اش چطوره!)نقل قول:
متاسفانه الان صبا شده مثل شاتل و دیگه شبانهاش Share نیست و به هر کس به اندازه سرعتی که خریده تو تایم رایگان شبانهمیدهند
شاتل کم کم سرعت شبانه کم میشد اگه زیاد دانلود نمیکردی خوب بودنقل قول:
من از شاتل اومدم صبا، تبلیغاتش را نمیخوام بکنم ولی شاتل شبانهاش اصلاً ارزش روشن گذاشتن سیستم نداشت و آنوقتی که صبا دانلود شبانهاش باز بود و من با 128 شبی دو گیگ میگرفتم با شاتل شبی 500 مگ هم نمیتونستم بگیرم! (البته نمیدونم الان شاتل شبانه اش چطوره!)
متاسفانه الان صبا شده مثل شاتل و دیگه شبانهاش Share نیست و به هر کس به اندازه سرعتی که خریده تو تایم رایگان شبانهمیدهند
از 1 تا 8 صبح هم بود صبا از 2 تا 7
در کل به نظرم فعلا شاتل بهتره
شنیدم مثه اینکه واسه اینکه بریم تو لیست شبانه ها باید مودمو ریست کرد بعد از ساعت 2 درسته ؟ !!
نه نیازی نیستنقل قول:
خود صبانت از ساعت 0155 سرعت را میاره پایین (از سرعت 350 میاره حدود 80 برای سرعت یک مگ و بعضی شبها همون 80 هم نوسان داره)!
دوستانی که سرعت های یک مگ و دومگ دارن سرعت شبانتون چقدره روزانتون چقدره ببینم اگر ارزش داره برم روی یک مگ یا دومگ بالاترش فکر کنم برای خونه ارزش نداره هزینه اش بالامیره البته قیمت ندارم مجوز ندارم اذیت که نمیکنن میکنن ؟ یکیشون یه بار گفت میدن بدون مجوز
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوستانی که سرعتشون بالای 1 مگ است سرعت شبانشون چطوره ؟
یعنی سرعت شبانه 1 مگ چقدره ؟ دو مگ چقدره ؟ و 4 و 6 هم همینطور :n01:
تا قبل عید سرعت شبانه 1 مگ 300 بود ولی بعد عید سرعت شبانه 2 مگ شده 30نقل قول:
2 مگ سرعت شبانه شده 30نقل قول:
همه ی شرکت ها با اقدامی هماهنگ سرعت ها رو کم کرده و تعرفه ها رو زیاد کردند ................
بستگی داره شما کدوم شهر باشین!نقل قول:
تو منطقه ما، یک مگ سرعت شبانهاش حدود 80 هستنقل قول:
تستش را هم تو صفحات قبل گذاشتم
قبل عید من 1 م سرعت شبانه 250 تا 300 داشتم ولی بعد عید 2 مگ سرعت شبانه 15 تا 30نقل قول:
پشتیبانی چی میگه؟نقل قول:
از 1 ماه قبل عید تا 1 هفته پیش یک روز در میان تماس گرفتم فقط 2 بار جواب دادند و 4 بار شکایت تهران کردم صبانت و 2 بار تماسنقل قول:
جواب شکایت ندادند و تماس هم می گویند با دفتر اهواز تماس بگیر
اهواز حتی اسمم رو ثبت کردند توی فرستادن کارشناس به محل ولی 10 روزه نیامده و درخواست جمع آوری دادم و جمع آوری نمی کنند ...
و می گویند از هر شرکتی بگیری همینه ................
1 مگ مشهد، بعضی شب ها 4.5 5 گیگ و گاهی 5.5 هم دانلود دارم بعضی شب ها هم مثل دیشب 2.5 گیگ
میانگین ولی شبی 3 دارم
یک شب این مقدار گرفتم 6146 نوسان داشته ولی جالبه ریز مصرف من رو از 14 فروردین تا الان زده :
312878 مگ :n29: این مقدار دانلود شبانه من است توی این بازی زمانی
ولی من فکر نکنم 300 گیگ گرفته باشم :n17: نمیدونم والا شایدم گرفتم دیگه:n13:
اینا که سواد درست حسابی ندارند احتمالاً 128 برات بستن :n02:نقل قول:
من برای یک خطم سفارش دادم یکماه تمام زنگ میزدم میگفتم اقا این خط رانژ نشده ، اونم قبول نمیکرد میگفت نه یکماه پیش رانژ کردیم ،اخرش رفتم نمایندشون اوردم پای سیستم تا قبول کرد هنوز رانژه نکردند :n09:
سرعتت در طول روز چقدره ؟