امروز ۱۲۸ گرفتم سرعتش از ۱ مگ بیشتره!!!!هر چه پول بیشتری بدی آش کمتری میخوری!!!
Printable View
امروز ۱۲۸ گرفتم سرعتش از ۱ مگ بیشتره!!!!هر چه پول بیشتری بدی آش کمتری میخوری!!!
حسابگر سرویس های نامحدود رو برگردوند پ
خودش گفته با 8 برابر سرعت اسمی
قیمت ها یکم بالاس اما خوب شاید برای برخی نیاز باشه نامحدود
- - - Updated - - -
حسابگر سرویس های نامحدود رو برگردوند پ
خودش گفته با 8 برابر سرعت اسمی
قیمت ها یکم بالاس اما خوب شاید برای برخی نیاز باشه نامحدود
دوستان اگه امکانش هست لیست قیمتهاشو بزارین.ممنون
Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk
نامحدود حسابگر
سرویس های نامحدود مدت زمان قرارداد یکماهه 128 نامحدود قیمت (تومان) 29.000 256 نامحدود قیمت (تومان) 49.000 512 نامحدود قیمت (تومان) 97.000 1024 نامحدود قیمت (تومان) 234.000
- - - Updated - - -
نامحدود حسابگر
سرویس های نامحدود مدت زمان قرارداد یکماهه 128 نامحدود قیمت (تومان) 29.000 256 نامحدود قیمت (تومان) 49.000 512 نامحدود قیمت (تومان) 97.000 1024 نامحدود قیمت (تومان) 234.000
دوستان مخابراتی،سرعت چطور شده؟؟
کمی بهتر شدهنقل قول:
بعضی شبا فول میشه بعضی شبا هم پر از نوسان و افت شدید
شخصا اگه های وب پورت خالی داشت اونجا میگرفتم با این هزینه ای که توی مخابرات میکنم واقعا داغونه
کسی از حسابگر داره؟ اوضاعش چطوره؟ دانلود/؟ پینگ و سینگل لینک؟؟؟
سلام من از مخابرات سرویس دارم ولی نصف سایت ها برام باز نمیشه. شما این مشکل رو ندارین؟
سلام.نقل قول:
چطور!!سایتی،چیزی میاره بالا؟؟؟
راستی چه سرویسی داری؟؟شبانه سرعتش روی چنده؟؟
کسی های وب داره؟؟چه سرویسی؟؟؟سرعت شبانه چطوره؟؟؟دانلود رایگانش از چند تا چنده؟؟؟خوب هست؟؟ :n13:
خیلی زیاد شد،نه؟؟!! :n02:
بله بنده هم با بعضی ای پی ها همین مشکل رو دارمنقل قول:
عزیزان من هم همین مشکل باز نکردن بعضی سایت ها رو دارم
حالا جدای از اون مسئله اینجاست که اینترنت من هر دو سه دقیقه یک بار قطع میشه و باید مودم رو ریست کنم تا مجددا متصل بشه ، البه چراغ ای دی اس ال و اینترنت هر دو روشن هستن ولی اینترنتی روی سیستم ندارم
چند روز مسافرت بودم برگشتم دیدم پروتوکل بریدج رو بستن منتثل کردم روی ppoe این طوری شد
اوایل فکر می کردم مشکل از مخابرات باشه خودشون حل می کنن الان هم 2020 تماس می گیرم پاسخگو نیستن
یه مشت مفت خور ریختن تو مخابرات،هیچی هم بلد نیستن،یا میگن مشکل کلیه،یا میگن مشکل از ما نیست!!!!!!!
اتفاقا ظهری باز تماس گرفتم با بیست بیست رفت روی پاسخگوی خودکار و گفتش که مشکل کلی هست صبر کنید :n02:
هنوز هم منتظریم
سایت زیر رو کپی کن،یه شکایت بنویس.خودم امروز یکی براشون فرستادم،برا مشکل سرعت و ...!!هرچه بیشتر باشه،بهتره.نقل قول:
complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=dd55790c-99df-41d9-9122-2362514b9806
سایت هایی مثل سافت 98 یا ایمیل یاهو برام باز نمیشه...نقل قول:
من 1 مگ دارم شبانه هم سرعتش نصفه یعنی حدود 60 کیلوبایت!
با dns jumper ،یه dns تغییر بده،99 درصد خوب میشه.نقل قول:
ولی بازم خوبه 60 کیلوبایت رو میگیری،1 مگ گرفتم 15 بیشتر نمیرفت!!
اقا یک دفعه کیفت خط من افت کرد
قبلا 10 مگ رو راحت می کشید ولی الان فقط تا دو مگ بیشتر نمی کشه
از سر خطم تست گرفتم ...مشکلی از سیم کشی داخل ساختمون نبود
اشکال از خود مرکز مخابراتیه از کجاست؟
باید دور مخابرات رو خط کشید که دیگه کسی نره دور و روش!کل سرویس هارو خراب کردن!!نقل قول:
کسی های وب داره؟سرعت شبانه اش چطوره؟؟
برا منم ساFت 96 بالا نمیاد!!!!!
الان که میبینم هیچ سایتی رو بالا نمیاره،dns هم تغییر دادم ولی نشد!!
الان دوبار زنگ زدم 2020 برا باز نشدن سایت ها،2 با هم خطمو رست کرده،بازم همون مشکلو دارم!!!هیچی بالا نمیاد،فقط گوگل!!!!!!!
دوستان صرفا جهت گیم چه isp خوبه ؟ ( مخابرات ولیعصر)
از دست هایوب :n34:
من 1مگ مخابراط دارم فیبر نوری شبانه رایگان شبی 2.5 گیگ دانلود میکنم
کیفیت فیبر نوری خوبه نوسان نداره . حالت عادی هم بین 250 تا 300 کیلوبایت دانلود دارم
دوستان ip مخابرات هرچی مودم ریست میدم عوض نمیشه ... یع ttl 46 هست که سالی یه بار گیر میاد ....
دوستان صبانتی یه تست پینگ از 8.8.8.8 و یه هاست ایرانی میذارین ؟
زنگ زدم صبانت (مرکز ولیعصرم) گفتن پورت خالی داریم ولی فقط 6 ماهه و یه سالس :n24: قیمت 6 ماهش 130 اینا بود .
نظرتون چیه دوستان ؟ بگیرم ؟ (برای بازی میخوام فقط ) الان هایوب دارم داخلی 130 خارج (8.8.8.8) 400ms :n04:
دروغ نمیگن واسه پورت ؟ یه وقت از هایوب تخلیه نکنم بگن نداریم:n35:
- - - Updated - - -
دوستان صبانتی یه تست پینگ از 8.8.8.8 و یه هاست ایرانی میذارین ؟
زنگ زدم صبانت (مرکز ولیعصرم) گفتن پورت خالی داریم ولی فقط 6 ماهه و یه سالس :n24: قیمت 6 ماهش 130 اینا بود .
نظرتون چیه دوستان ؟ بگیرم ؟ (برای بازی میخوام فقط ) الان هایوب دارم داخلی 130 خارج (8.8.8.8) 400ms :n04:
دروغ نمیگن واسه پورت ؟ یه وقت از هایوب تخلیه نکنم بگن نداریم:n35:
1 مگ شبی 2.5 گیگ والا خوبه،1 مگ میگیرم شبی 600 مگ،الانم که دو مگ گرفتم شبی 2.5 گیگ!!!نقل قول:
سلام،مگه خانه تون کجای کرمانشاه است که فیبر نوری داری؟:n04: شبانه مخابرات قطعی نداره؟
سلام،مگه خانه تون کجای کرمانشاه است که فیبر نوری داری؟:n04: شبانه مخابرات قطعی نداره؟:n28:
سلام،دوستان من از سرویس 1 مگ شرکت حسابگر استفاده میکنم،و جدیدا 3 روزی میشه سرعتم روزا میشه 200 کیلوبیت و شب ها که رایگان داره میشه چیزی بین 30 تا 70 کیلوبیت!
ساکن کنگاور هستم حالا میشه یه سرویس دهنده بهم معرفی کنید که مشکل افت سرعت دانلود تو روز و شب رو نداشته باشه،حسابگر خدا نابودش کنه سرعتش تقسیم بر 8 میشه و شبا تقسیم بر 10
دوستان میخوام از هایوب بیام بیرون . بین پارس آنلاین و صبانت (اینا پورت خالی دارن) و حسابگر موندم . صبانت میگه باید 6 ماهه برداری ولی پارس نه میشه معمولی گرفت . کدومو واسه گیم بردارم . فقط واسه گیم
شماره فروش حسابگر تو کرمانشاه چیه ؟ تو سایتش رفتم شماره گرفتم زنگ که زدم گفتن اشتباه گرفتین:n04:
پست قبلی رو بخون که من گذاشتم،حسابگر بگیری بدبختی منم میخوام حسابگر و جمع آوری کنم و که پیشگامان بگیرمنقل قول:
کسی از سرویس نامحدود حسابگر خبری داره؟؟ چطوره اوضاش؟؟
مگه حسابگر نماینده کرمانشاه پیشگامان نیست؟نقل قول:
دوستان هیچ شرکتی وایرلس نمیده ؟:n27:
اوضاعش مزخرفه ببین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بر عکس هرروز سرعت حسابگر درست شد ولی نه کامل
1 مگ دارم شده 700 کیلوبیت
این سرویس دهنده هر چند مدت یکبار سرعتش افت پیدا میکنه
سرعت دانلود نامحدود 128 حسابگر حدودا چنده ؟
دانلود آسیاتک چطوره شبانه؟
1280 تا 5 گیگ دو مگه بعد محدود میشهنقل قول:
خخخخخخخ