سرعت تو مشهد هم افتضاه شده
الان 3 روزه دانلودم از 40 بالاتر نرفته خیلی وقتا هم 10 میشه؟؟!!! :41:
خدا لعنتشون کنه این پارس آنلاینیا و اون وزی ر ی که ادعا میکنه اینترنت ایران عالیه!!!!
Printable View
سرعت تو مشهد هم افتضاه شده
الان 3 روزه دانلودم از 40 بالاتر نرفته خیلی وقتا هم 10 میشه؟؟!!! :41:
خدا لعنتشون کنه این پارس آنلاینیا و اون وزی ر ی که ادعا میکنه اینترنت ایران عالیه!!!!
من دیشب حدود 2 گیگ دان داشتم نسبت به گذشته این جند روز اوضام بهتر بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه صفحه باز کردی، که درخواست همون صفحه هستش.نقل قول:
موقع دانلود هم ، به سرور میگی که فلان بسته اطلاعاتی رو دریافت کردم.
دوستان یه چیز مهم
الان رفتم نگاه کردم بمن 1 گیگابایت ترافیک هدیه دادن . برید نگاه کنید ببینین به شما هم دادن؟
حالا یه سوال
من 3 روز دیگه باید اشتراکم رو تمدید کنم ایا این 1 گیگ به دوره عد منتقل میشود با خیر؟ لطفا رهنمایی کنید.
فقط پینگو عشقه که دشمن شکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML] الان رفتم نگاه کردم بمن 1 گیگابایت ترافیک هدیه دادن . برید نگاه کنید ببینین به شما هم دادن؟ [/HTML]
آره به منم یک گیگ دادن :31: به مناسبت عید فطر
به مناسبت عید فطر پارس آنلاین یک گیگ ترافیک رایگان به کاربران هدیه داده:18::27::5:
من بار قبل که تمدید کردم هر چقدر که مونده بود رو انتقال داد به سری جدید ( حدود650مگا بایت):20:نقل قول:
من 3 روز دیگه باید اشتراکم رو تمدید کنم ایا این 1 گیگ به دوره عد منتقل میشود با خیر؟ لطفا رهنمایی کنید.
من سرویسمو عوض نکردم شاید اگه سرویسو عوض کنی انتقال نده ( نمیدونم)
ما که گفتیم میدن:31:.
ولی هنوز به من ندادن !!!!!
به ما هم چیزی ندادن
یک گیگابایت ترافیک به مناسبت هدیه عید فطر به من داد
به به پارس آنلاین 1 گیگ هم به ما داده
بلاخره عید فطره و کاربرا رو تحویل میگیرن
از کجا باید دید؟
به من هم هنوز چیزی اضافه نشده
نقل قول:فکر کنم به اونایی که شب ها زیر 500 مگ دانلود میکنن میدن!!:31::31:نقل قول:
---
دوستانی که بهشون اضافه شده میشه بگید کدوم شهر هستید؟
سلام
به من ا گیگ دادن-شیراز
به اکانت من هم 1 گیگ اضافه شده ...
طول میکشه به همه بدن! فکر کنم دستی اضافه میکنن :دی
سری قبل هم فکر کنم 3 روز طول کشید تا به حساب همه اضافه کردن!
من که اصلا شب ها دانلود نمیکنم از بس سرعتش مزخرفه 10 کیلوبایت ...نقل قول:
2 شب سرعت کمی بهتر شده مثل اینکه میخوان تلافی کنند تا مشتریها نپرند:31:
دیروز صبح واسه من ایمیل اومد که یک گیگ هدیه میدیم
امروز اصافه شد
پارس انلاین همدان
نقل قول:
تو کنترل پنلتون برید تو سایت پارس آنلاین و قسمت گزارش مالی مشخصه
منم الان چك ميكنم
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
دمش گرم اضافه شده
برا منم اضافه شده هورا هورا:31:
البته اميدوارم روزي بشه ديگه محدوديتي نداشته باشيم كه واسه يه گيگ اينجوري مثل من خوشحالي بكنيم:31:
چقدر دست و دلباز شدن اينا! واسه منم اضافه شده
ميگم مناسبت بعدي كي هست؟ :دي
فكر كنم رفتيم تا عيدنقل قول:
واقعا! خجالت آوره!!! ببینید با کاربران چیکار کردن که برای این مسائل اینطور خوشحالی میکنننقل قول:
دقیقا مثل تاریخ گذشته ی کشورمون هست. کشورهای استعمارگر ملت رو اینقدر گرسنه نگه داشته بودن که وقتی یه تیکه نون خشک میدادن بهشون، ملت از شدت خوشحالی زار زار گریه میکرد :( فقط الان مسئولان کشوری شدن استعمارگر...
باور کنید الان با دیدن پستهای قبلی اینها یادم اومد. رقت انگیزه. نمیدونم چرا یکم تلاش نمیکنیم که وضعو تغییر بدیم
إ
برا همه اضافه شده که !!! :دی
چه خبره ؟؟؟ پارس دست و دلباز شده ؟؟؟
شرط می بندم دوبرابرش رو الکی از حجممون کم می کنه :دی
سری قبل که رایگان داده بودن حجم من خیلی زود می پرید
ببخشید دوست عزیز ولی حرف زدن خیلی راحتهنقل قول:
باور کنید الان با دیدن پستهای قبلی اینها یادم اومد. رقت انگیزه. نمیدونم چرا یکم تلاش نمیکنیم که وضعو تغییر بدیم
مرد عمل پیدا کردی خبر بده تا تلاش کنیم :20::11:
به من هم اضافه شده:8: دارن باج میدن حالا برای چیه؟ خدا داند؟
به منم اضافه شد
چند ساعت پیش نبود
حالا اینقدر پشت سر این پارس انلاین حرف بزند تاسری بعد بجا این که 1 گیگ اضافه کنه 1گیگ کم کنه
دست گلشون درد نکنه.
بحث تلاش که به جای خودشنقل قول:
هر چی هم تلاش نکنیم اخرش یه نفر از راه میرسه میگه همین یک هفته گذشته میگه تروخدا نکنید همین رو هم میگیرن ول کنید سرعتمون کم میشه و... :19:
تأیید میکنم حرفای شما
دقیقا به جایی که میخواستن رسیدیم که حتی دیگه هیچ کس حرفی رو هم غیر از چیزی که خودش با حرص و عصبانیت میگه قبول نداره...
مرد عمل رو تو تاپیک شکایت از isp ها کشتن رفت شما خوابی برادر :27:نقل قول:
وقتی که طرز فکر ها و سطح افکار عمومی اینقدر پایین باشه نمیشه کاری کرد
همش داریم میگیم فرهنگ سازی n زمان میبره m زمان میبره خب دلموش خوشه به چی اخه؟ به این ها؟! یا به اونها؟!
این که همش داره بدتر میشه خب! اگر فرهنگی هم بود دیگه تموم شد و رفت...
تو 10 سال که بشه این تو 100 سال چی میشه :18::18:
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
مصداق حرفامون همینه دیگه :31::41:نقل قول:
1 گیگ رو هم کم میکنه:46:نقل قول:
با این تفاوت که وقتی میخواد کم کنه ، یهوای کم نمیکنه که تابلو باشه:27:
پ.ن: 1 گیگ برای منم اضافه شد.
دمشون گرم به منم یک گیگ دادن!!!:31:
اقا میثم ما که هر وقت اومدیم تو این تاپیک همه داشتن از دست این پارس انلاین مینالیدن و ازش ناراضی بودن گفتم حالا که اومده یه کار مثبتی انجام داده دیگه بابت این کارش بدو بیرا بهش نگیم.همین.:46:نقل قول:
اینم که گفتم سری بعد به جا اینکه 1 گیگ زیاد کنه 1 گیگ کم کنه را رو مزاح گفتم.شما جدی نگیر:20:
اگر میخواستم این حرفو به شما بزنم که نقل قول نمی کردم عزیز :20:نقل قول:
این بدترین 1 گیگی بود که پارس بهم داده ! :2:
صبح زنگ زدم و گفتم چند روز پیش که 1 گیگ به اشتباه از من کم کرده بودید، رو ندادید. زنیکه گفت: امروز تا آخر وقت بهت برمی گردونیم !
(شانس آورد که دقت نکردم ببینم اسمش چی بود، وگرنه فردا صبح از خجالتش در می اومدم ! :31:)
راستی از بچه ها کسی بوده که 26 اُم مرداد (اشتباهاً) ازش حجم کم کرده باشن و تا حالا برگردونده باشن؟ کِی برگردوندن؟ من که هر چی زنگ میزنم ، امروز فردا می کنن!:19:
کو به من که چیزی اضافه نکرده این پارس آفلاین :19:
-------------
ویرایش: نه اضافه شده :دی الان رویت شد ! :31:
من هنوز نگاه نکردم ولی سرعت برای من به شکل فاجعه باری اومده پایین دو سه هفته س...حتی بعضی وقتا یاهو مسنجرو هم نمیتونه باز کنه :دی