تو مرورگر تون تایپ کنید 192.168.1.1 تا وارد تنظیمات مودم بشیدنقل قول:
همونجا می تونید تغییرات رو اعمال کنید فکر کنم تو قسمت general هست
Printable View
تو مرورگر تون تایپ کنید 192.168.1.1 تا وارد تنظیمات مودم بشیدنقل قول:
همونجا می تونید تغییرات رو اعمال کنید فکر کنم تو قسمت general هست
اینترنت من با سیم از پریز تلفن به مودم و بعد به کامپیوتر وصل میشه.3تا سوال...
1_
می تونم مودم بیسیم بگیرم؟ هم زمان یکی با کامی یکی با لپ تاپ و یکی هم با موبایل ، وصل بشیم و استفاده کنیم؟
2_
wifi چی میشه؟
3_
چه مدلی بگیرم؟
درسته, من 2 مگ رو امتحان كردم در حد 1 مگ بود ولي 512 رو بعيد ميدونم شبا 120 دانلود بده چون من با يك مگ شبا 120 ميگرفتم گاهي اوقاتنقل قول:
دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی ولی بله مودم وایرلس میشه هم زمان با چند دستگاه به اینترنت متصل بودنقل قول:
مدلش هم با توجه به پیشنهاد ISP خودت بگیر که سازگار باشه و مشکلی نداشته باشی.
مرسی.
کدوم تایپیک برم؟
مرسی.نقل قول:
کدوم تایپیک برم؟
فروش اقساطی بهمراه مودمه ... دوتا طرحم بیشتر نداره ... 512 سالانه با حجم 20 گیگ و 1024 با حجم 25 گیگنقل قول:
هزینه نصب تو شرکتهای دیگه بین 10 تا 15 هزارتومنه (البته بعضیا واسه جذب مشتری رایگانم انجام میدن) در وایمکس اگه تهران باشید 12 و در شهرستان 8 هزار تومن ...
میتونید 3ماه 12 گیگ بردارید که میشه همون ماهی 4 گیگ با قیمت 58800 تومن ... 4گیگم قبلا ماهی 18900 بود که 3ماهش میشد 56700 ...نقل قول:
این قسمت صغحه مشترکین اشتباه میکنه...من 7 روزه از طرح 20 گیگم میگذره نوشته ميزان اعتبار موجود در حساب:2,490 ريال
نقل قول:
lمن تو فایلای کوچک و پارت های 100 مگ یا 200 مشکلی ندارم مشکل اصلی من با پارت های 1 گیگ هست و گاها 500 مگ
من برای هر مودم یه کامپیوتر دارم یعنی دو کامپیوتر جدا برای هر مودمنقل قول:
سرعتم یکی 2 مگ و یکی 512
از نظر سخت افزاری با نرم افزار های مخصوص چک کردم کامپیوتر قدیمی سالمه از نظر بد سکتور روی هارد هم چیزی پیدا نکرد
باید تست کنم ببینم مشکل از دو مودم کنار هم نباشه و همچنین لیچر
ممنون بابت راهنمایی
پولي كه توي حسابت مونده رو نشون ميده اگه اشتباه نكنمنقل قول:
خیر این قسمت درسته ... این میزان اعتبار حساب شما یعنی مبلغ 249 تومن بیش از هزینه طرح یا حجم اضافه بحساب مبین نت منظور شده و بخاطر همین تو حسابتون مونده ...نقل قول:
من که نفهمیدم....یعنی چند گیگ دیگه دارم؟نقل قول:
این میزان اعتبار موجود درحسابی که شما گفتید یعنی هزینه یک طرح اگه 1000 تومن بوده شما 1249 تومن واریز کردید و 1000 تومن هزینه طرح از حسابتون کسر و 249 تومنی که زیاد ریختین تو حسابتون مونده ...نقل قول:
یعنی 249 تومن اضاف دارم؟ غیر از اون مبلغ اشتراک 1 ماهم؟
بله ... مثلا اگه طرح یک ماه شما با سرعت 512 و حجم 2 گیگ 10500 بوده شما 10749 ریختید و اون 249 تومن اضافه تو حسابتون هست ...نقل قول:
پس میزان حجمی که مصرف کردم رو کجا میشه دید و چقدر دیگه حجم واسم مونده؟
سلام کسی تو شهرری مبین نت داره بگه وضعیت چطوریه واز همه بچه ها میخوام بهم بگن بهترین مودم داخلیه مبین نت چیه ؟؟
جمعه ها از ساعت چند تا چند رایگانه؟
سلام من چند روزي مسافرت بودم و مودم هم دست يكي از دوستام بود و فقط شبانه ازش استفاده ميكرد
الان رفتم حسابمو چك كنم ديدم صفحه كنترل حساب عوض شده
رفتم به بخش گزارش مصرف اينترنت ميزان اعتبار باقيمانده رو نوشته موجود نيست ولي به اينترنت متصله
آخه مگه ميشه 19 گيگ ترافيك رو تو 5 روز مصرف كرد ؟
به خدا نميشه - 24 ساعته هم در حال دانلود بوده باشه بازم 19 گيگ نميشه
مشكل چيه ؟ سايت خرابه يا بازم شاهد يه دزديه ديگه هستيم؟ اين ترافيكي كه نوشته بر اساس چه واحدي هست بايت يا كيلو بايت يا مگا بايت ؟
اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از طریق زیر وارد حساب کاربری خودتون بشید و ببینید اونجا حجم باقی ماندتون چقد هستنقل قول:
کد:
http://109.203.108.18:9080/nser/login/loginToECAction.do?method=init
يعني هر دفه كه بخوام حسابمو چك كنم بايد برم به اين آدرس ؟نقل قول:
اين چه سيستم آشغاليه ديگه بابا
اگه ميخواين صفحه مشتركين رو تغيير بدين خوب عين آدم تغيير بدين ديگه
يه مشت ...... واسه من جمع شدن نظر خواهي هم گزاشتن
آدم ميخواد سياسيش نكنه نميشه يعني نميزارن كه بشه
من شهرري هستم دوست عزيز مودم داخلي مدل DX-350 دارم و تو خونه پشت پنجره 2 خط آنتن دارهنقل قول:
سرويسم 512 هست سرعت دانلودم تو روز بين 100 تا 120 هست و در شب بين 50 تا 90 متغيره
نقل قول:
عکستون الان برام لود شد کجا زده شما 19 گیگ مصرف کردید؟؟؟؟
منظورشون اینه که قبل از اینکه برن مسافرت 19 گیگ تو حسابشون بوده ولی حالا نیست :46:نقل قول:
اگه منظورشون اونجاست که زده موجود نیست در واقع این صفحه مشتریک فارسی هنوز کامل نشده و فعلا بهتره از قدیمیه استفاده بشهنقل قول:
سلام
واسیه خرید اقساطی من 10 روز هست ثبت نام کردم تماس نگرفتن تو سایت نوشته 3 روز
تو توضیحات سایت واسیه شهرستان شماره تماس 89369 نوشته ولی 021 و یا با صفر اول هم میگیرم شماره اشتباه هست این شماره رو چطور میشه گرفت
مرسی
براي خريد ترافيك چي ؟ اين سيستم اين قسمتشم ناكامله يا درسته ؟ نريم پول بريزيم پولمونو بگيرن بدن به اون مهموناي خارجي بگن پول ندادينقل قول:
نه آقا جان مشکل نداره، من با همین سیستم تعرفه عوض کردم. اگر ترافیک اضافی ام منظورتونه، هر چقد مد نظر دارید واریز کنید، تقریباً بلافاصله تو حسابتون نمایش داده میشه.نقل قول:
این صفحه مشترکین از کجا اومده ؟؟؟ چطور واردش شدین ؟؟ :18: جدیده رو میگما
نگران نباش این موجود نیست یعنی سیستم به این مولفه در بانک داده دسترسی نداره (فعلا) حجمت هم 19 گیگش سرجاشهنقل قول:
اگه 19 گيگم پريده بود با بيل مكانيكي مبين نت و صاف ميكردم:3:
سلام
چطور میشه جایی که مبین نت آنتن نداره درخواست داد آنتن نصب کنن...همونطور که گفته بودم ما شهرک صنعتی نزدیک سمنان هستیم.
میشه لطفا راهنمایی کنید ، ما برای شرکت اینترنت با پهنای باند اختصاصی میخوایم ، آیا امکان داره؟
لطفا بیشتر راهنمایی کنید
ممنون
دوستان يه سوالي داشتم وقتي پول واريز ميكنيم براي ترافيك اضافي اين ترافيك اضافي كه خريداري شده رو به همون حجم باقيمانده اضافه ميكنه يا تو يه جاي ديگه نشون ميده ؟
فکر کنم میره تو اعتبار موجود
تو این 50 صفحه ای که خوندم همش از آقای مبین نت و شرکت مبین نت بد گفته شده بود مشکلی هم باشه مربوط به مشکلات معمول اینترنته لطفا و خواهشا از لحن تند و کلماتی مانند مبین زرت استفاده نکنین ما ایرانی ها یاد گرفتیم به جای اینکه باهم برای هدفمون تلاش کنیم هم دیگرو نردبان قرارد بدیم آقای مبین نتم مثل من و شما خیلی دوست داره اینترنت پیشرفت کنه اما چی کار میونه بکنه فقط میتونه اطلاع رسانی کنه حالا یکی هست سوالاتونو جوای میده و کمکتون میکنه خوب نیست تهمت ناروا بزنین و بگین دز.. و ... که واقعا شرم داره تازه حتی اگه مبین نت بخوادم نمییتونه اینترنت رو درست کنه
1-وضعیت اینترنت در ایران که همه بهتر می دونین با چه قانونایی
2-مبین نت چطوری میتونه به دکل بفهمونه تا کجا آنتن بده -دکل آنتن دهیش محدوده !!!!!!من حتی بعضی جاهای تهران به gps و gprs نمیتونم وصل یشم :41:چه برسه وایمکس(البته با تقویت و گذاشتن آنتن بیشتر میتونه اما هر شرکتی اید سودی ببره)
و یه مشکلی که کاربرا دارن پایین بودن سرعت سرویسای جدیده که من از مبین نت خواهش میکنم بگن چرا ؟؟؟؟
و حرف آخر این که اگه متحد باشیم هرگز شکست نمیخوریم این وضع تایپیک دقیقا همون چیزیه که اونا میخوان
نه , اصلا به حجمت اضافه نميشه. از اعتبارت كم ميشه.نقل قول:
بچه ها نظرتون در مورد مودم داخلیه DX-350 {یه اگر مودم با مدل بهتر میشناسید به من بگید
ترافیک رایگان جمعه ها حذف شده ...نقل قول: