90 تومن هست تو حساب نشون هم میده ولی میگه 84800 باید بریزمنقل قول:
Printable View
90 تومن هست تو حساب نشون هم میده ولی میگه 84800 باید بریزمنقل قول:
اون اس.ام.اس ها رو ولش کن :n02: اینا کار ندارن پول هست یا نیست، فقط چپ و راست اس.ام.اس میدن که پول...پول...پول. اگه پول هست مشکلی نیست و بیخیال اس.ام.اس ها بشو.نقل قول:
کلا دوست دارن در هر صورت بگن پول بده:n09:
به قول کیوون برره: "نامحدودت، محدود بید که محدود بید، پول وده...پول زور وده:n24:"
دانلودم شاید به 5گیگ هم نرسه فقط واسه وبگردی و دانلود در حد همون 2,3گیگ مناسب باشه...نظر خودم روی طرح 256 سه گیگ ماهانه هست .هنوز مودم های رومیزی تخفیف نخورده منتظر تخفیفم چون 200 تومن هزینه برای یه مودم واقعا زیاده اونم برای کاربری مث من... ناراحت اینم هستم که آیا 256 وایمکس ایرانسل سرعتش روی 32ثابت هست یا خیلی متغیره؟نقل قول:
من که بعد از اخطار سوم که ساعت 8 صبح اومد سر ساعت 12 ظهر سرعتم صفر شده!
کل چراغهای مودم هم روشنه ها ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه
نمیدونم مشکل چیه
نمیدونم کلا از بیخ قطعش کردن:n24:یا مشکل از چیز دیگست
مشکل احتمالا از آنتن هست. من چند هفته پیش اینطوری شده بودم. ساعت 2-1 صبح اینطوری شد و صبح ولی درست شد.نقل قول:
با ریبوت مودم و ... درست نشد ؟
اگه آنتن و منطقه ای که هستی خوب و با تراکم کم باشن ، سرعت ثابتی داری اکثرا.کاملا به منطقه ای که هستی و آنتنی که وصل هستی بستگی داره.نقل قول:
آنتن وایرلس تقریبا هم قیمت مودم وایمکس هست و اگه حتی 1 یا 2 نفر دیگه توی ساختمان(اگه توی ساختمان هستی) پیدا کنی قیمت آنتن هم به نسبت کم میشه و فقط یک سوییچ 40-30 تومنی هم میخواد که اونم تقسیم میشه قیمتش و هرکدون میتونید سرویس جدا و سرعت جدا داشته باشین.
قیمتش هم تقریبا یکی هست با وایمکس با حجم و سرعت بیشتر. با حدود 25-20 میتونی اینترنت 1مگابیت با ترافیک 3 گیگ و معمولا دانلود شبانه رایگان پیدا کنی.
لطفا پست حذف بشه
پس رو این حساب وایرلس بهتر و بصرفه اما متاسفانه خط ثابت ندارم...کلا این منطقه ای که هستم اینترنت داغونی داره و الان از اینترنت همسایه پایین (البته با اجازه خودش ) استفاده میکنم که به سختی میتونم بهش وصل شم.اما با سیگنال ضعیف سرعتش تا 100 کیلوبایت در ثانیه هم میرسه...
لطفا حذف بشه
نقل قول:
خود به خود درست شد
حق با شما بود
ممنون
وایرلس احتیاجی به خط تلفن و ... نداره . مثل وایمکس که فقط مودم میخواد ، این هم فقط آنتن میخواد. منتهی فرستنده و گیرنده باید تو دید هم باشن.نقل قول:
اگه شرکتی که درست باشه و وایرلس بده اطرافتون هست ، به احتمال زیاد از وایمکس به صرفه تر هست.
بازهم یک تحقیق بکنید که توی منطقه شما چه سرویس دهنده هایی هستن و وضعشون چطور هست و بعد تصمیم گیری کنید.
گزینه شرکتی حقیقی و شرکتی حقوقی رو میشه استفاده کرد باسه این مورد ( حقوقی هاش یکی درخواست می ده باسه بقیه که بجای اینکه کارمندها تک تک برن دنبالش سریع یوزر پس رو بگیرن.)نقل قول:
خوب یک نظریه جدید من دارم ( گرچه بخاطر عدم داشتن حجم مصرفی روزانه بقیه ممکنه خطا خیلی داشته باشه )که اینها یک رابطه ریاضی بین مصرف کاربر، حجم مصرف شده ، تراکم حجم مصرف شده ساختن و دارن بر اساس یک منحنی و یک خط مرزی بررسی می کنند که اگر نمودار از ان خط مرزی رد بشه اخطار می گیرد طرف.نقل قول:
فعلا از روابط پیشو پا افتاده استفاده کردم و و هنوز خیلی کار داره ( بدون داشتن نمونه مصرف بقیه حتی ممکنه غلط هم باشه ) ولی احتمال می دم شاید کار کنه :n15:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو که گفتی الان یاد همون صحبتم با پشتیبانی افتادم. وقتی که داشت حرف میزد یکجا نمیدونم از دهنش در رفت یا اشتباه کرد ولی دقیقا یک چیزی راجع تراکم کاربرها و حجم و این خط مشی مصرف گفت . جمله دقیقش یادم نیست اما شبیه این بود که : تبریز(مطمئن نیستم تبریز بود اما یک شهر دیگه) تراکم زیادی نداره و نیست (خط مشی مصرف مثل اینجا). البته میگم درستش یادم نیست اما چیزی شبیه به این بود . البته بعدش تو حرف هاش گفتش که منظور چیز دیگه بوده و منم فک کردم منظورش چیز دیگه بوده.نقل قول:
با این شرایط که واسه بعضی کاربرهای 1مگ روی 80 گیگ اومده و واسه بعضی 2 مگ ها هم بعد از 120 نیومده جور در میاد.
===
مصرف من بیشتر از120 گیگ شده(حدود 123 گیگ) و فعلا توی ecare حجم 120.2 گیگ ثبت شده که از 120 بیشتر هست و فعلا اخطاری هم نیومده تا الان.
احتمالش هست که مصرف توی ساعات رایگان رو با ضریب کمتر حساب کنن و یا کلا حساب نکنن ؟
منم رد کردم 120 رو و حدود 125 گیگ دانلود کردم اخطاری خداروشکر نیومدهنقل قول:
ساعات رایگان کلا حساب نمیشه من الان چند شبه برای اینکه حجمم خیلی نره بالا شب ها دانلود های سنگین و حجم بالا رو دانلود میکنم که حجم مصرفی حساب نشه
من به 130 گیگ رسیدم و خبری از اخطار با اس.ام.اس یا ایمیل نیست.
احتمالا مصرف شبانه رو حساب نمیکنن. (چیزی حدود 50 گیگ از مصرف من مصرف شبانه بوده)
آقا پس به سلامتی رقم مصرف منصفانه مشخص شد
120 گیگ یعنی زیر 20% کل حجم دانلودی که باید بدن
بچه ها لطفا هر کس شکایت داره مثل من کامل بره توضیح بده و ثبت کنه
نقل قول:
بله متاسفانه. 120 گیگ میشه حدود 19 درصد ظرفیت :n15:نقل قول:
مشکل آخه اینه که الان من از 120 رد شدم و هنوز اخطار نگرفتم.:n13:
مشکل این هست که هنوز معلوم نیست که محدودیت چقدر هست و در ضمن اون قراردادی که ما واسه گرفتن اینترنت امضا کردیم دست ایرانسل رو واسه هرکاری باز گذاشته.
سلام دوستان... یه سوال فوری!!!!!!!!!!!!
مودم usb به همراه تقویت کننده ... 50 تومن می ارزه؟؟ نو هست... تا چه سرعتی ساپورت میکنه؟؟؟
با سپاس:n16:
به علت عدم رعایت «خط مشی استفاده منصفانه»، سرویس شما به ضریب اشتراک بالاتر تغییر یافت.
در نظر داشته باشید در پایان دوره، سرویس شما به صورت خودکار به حالت قبل باز می گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به wimax.irancell.ir مراجعه فرمایید .
اين پيام توسط سيستم ايجاد شده است. لطفاً به آن پاسخ ندهيد
وایمکس ایرانس
خب اساتید محترم سرعت هم تقریبا روی 18 اومد.
تا آخر شب هم مقدار مصرف رو اعلام میکنم.
سرویس شما 1 مگ هست یا 2مگ؟نقل قول:
این میزان مصرفتون رو حتما بگید که بفهمیم از چه میزانی ضریب بالا میره
و خوبیش حداقل اینه که از اول دوره دوباره محدود نیست و به حالت قبل برمیگرده
ایول سرویس نامحدود میگیریم بعد بیشتر از ۲۰ درصدش رو نمیتونیم استفاده کنیم
این روز خوب نمیاد اقا نمیاد روز بروز بدتر از دیروز اگر مجبور نبودم بلافاصله سرویسم رو جمع میکردم
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
اینترنت من 1 مگ هستشنقل قول:
و حجم مصرفی 105 گیگ و 750 مگا بایت
حالا اساتید ماشین حساباشون رو دربیارن حساب کتاب کنن
خب دیگه ما موندیم و مبین نت حجمی 2 مگ که این 4 روز رو باهاش سر کنیم
دوستان به نظرتون طرح ایرانسل رو تغییر بدم؟
یعنی اگه برم رو 2 مگ میتونم 300 گیگ دانلود داشته باشم بدون اخطار؟
واسه اینترنت توی کشور ما هیچ دقت روز خوب نمیاد:n03:نقل قول:
همه فقط سعی دارن بین بد و بدتر انتخاب کنن :n14:
2مگ میشه 2برابر 1 مگ یعنی همین حالتی که داری روی 200 گیگ برات پیش میاد.نقل قول:
در ضمن مطمئن نیستم اما فک کنم دانلود شبانه توی خط مشی مصرف محاسبه نمیشه.
اوه این خیلی خوبه که شما 2 مگ 200 گیگ تا 210 گیگ میتونی دانلود داشته باشی البته اونم نه بدون اخطار بدون افت سرعت چون شما میگی سومین اخطار هم توی این مدت برات اومدهنقل قول:
و فکر میکنم از 150 گیگ به بالا هم برای 2 مگابایتی ها اخطار بیاد تا 200 گیگ که مثل شما ضریب رو بالا ببرن تا پایان دوره
دوست عزیز چک کن ببین از سرورهای داخلی هم سرعتت محدوده؟نقل قول:
استاد اینترنت من یک مگ هستنقل قول:
و 105 گیگ دانلود داشتم
شاید هم من متوجه عرایض جنابعالی نمیشم چون میفرمایید 2 مگ و 200 گیگ که دقیقا دوبرابر سرعت و حجم دانلودی من هستش
بله استاد سرور امتحان کردم سرور داخلی هم محدودهنقل قول:
رایگان شبانه هم محدوده
کلا از 1 مگ رفتم به 128
من طرح 128 سه ماهه دارم که چند روز دیگه تموم میشه. چطور میتونم تعرفه رو تغییر بدم که بعد از این مدت غیرفعال نشه و بره روی مصرف ازاد؟ همچین گزینه ای توی منوی تغییر تعرفه نیست. ممنون که پاسخ میدین
عزیز من جواب سوال آخر شما رو دادم که گفتید اگه برم روی 2مگ تا 300 گیگ میتونم دانلود داشته باشم بدون اخطار ؟نقل قول:
من گفتم با این حسابی که میگید برای 1 مگ روی 105 گیگ ضریب رو افزایش دادن
پس برای 2 مگ میشه روی 200 تا 210 گیگ
پس دیگه کاریش نمیشه کرد!نقل قول:
باز اگه از داخلی محدود نبودی راه حل داشت.
مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن.نقل قول:
من تست کردم ( انهم با کمترین ضریب خطا ) ولی اخطار سوم قشنگ زد هم فرمولم رو بهم زد هم حرف شمارونقل قول:
چند روز دانلود نداشتم بعد یک روز همین ساعات شبانه رایگان - دوباره یکی دو روز نداشتم و بعد باز ساعات شبانه ولی اخطار امد
نتیجه می گیریم ساعات شبانه باسه اخطار مثل ساعات عادی هست.
تا الان یا کلا اینها حجم رو محاسبه می کنند یا در رابطه فرمول منحنی خط قرمز اخطار به شدت به حجم مصرفی وابسته است.
الان شما کدام استان هستید؟
شما البرز هستید درسته؟نقل قول:
نقض شده - بالا گفتم:n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ماه بعد باز می تونی این کار رو باسه بررسی اینکه دوباره کی محدود می کنن سرعت رو ،تست کنی؟
بعد شما کدام استان هستید؟
من هم اخطار سوم رو گرفتم ( موقعی که می خواستم فرمولم رو تست کنم ) روی 82 گیگ اخطار امد و زمانی که ساعات مصرف ازاد بوده. مواظب باشید.
هنوز خیلی ناقص هست اطلاعات فرمولی ( اگر فرمولی باشد:n23: - شک دارم فرمولی باشد - احساس کسایی رو دارم که موندن ایا واقعا رابطه خیلی ساده است و من الکی دارم خودم رو می پیچونم یا خیلی سخت
که درک من نمی رسد.... )
هنوز باید این تست بشه که ماه بعد از چه حجمی دوباره محدودیت اعمال میشه:n15: ... اصلا جالب نخواهد بود بیان روی 20 گیگ محدود کنن.....نقل قول:
شما هم باز همه چی رو کنترل کن در دو مگ
انتخاب خودت هست:n06:نقل قول:
من مال خودم رو عوض کرد تا ببینم تاثیری در اخطارها داره یا نه (خوبه رو 20 گیگ منو محدود کنه :n08:- همان لحظه شروع می کنم باسه درخواست adsl)
بنظرم باسه احتیاط یک ضریب اطمینان 0.9 یا 0.85 بزار که بشه 180 یا 170 گیگ که اخطار نگیری ( کار اینها حساب نداره )نقل قول:
نقل قول:
من هم نگاه کردم نبود - زنگ بزن 707 بپرس چجوری میشه فعالش کرد.:n15:
بله من البرز هستمنقل قول:
تا الان هم 132 گیگ دانلود داشتم و هیچ اخطاری هم نداشتم تا الان خداروشکر 2 روز دیگه هم سرویس این ماهم تموم میشه
من تهران هستم.نقل قول:
حدود 144 گیگ دانلود داشتم که بیشتر از 57 گیگ اون توی ساعات شبانه بوده. 3 روز به آخر سرویس مونده و اخطاری نداشتم.
شاید بعد از دریافت احطارها شبانه و روازنه یکی حساب میشه.
به حجم مصرفی وابسته هست یعنی چطوریه ؟
اقا یه سوال سرعته 512 باید چند باشه ؟؟؟؟؟
اگه می گید باید 65 باشه پس چرا سرعت من روی 35 تا 45 هست ؟؟؟
سرعتش حداکثر روی 64 باید باشه عزیز (یعنی در بهترین حالت منطقه شما و دکل و جای مودم و همه این ها بهترین سرعت روی 64 باید باشه )نقل قول:
ولی به دکل منطقه و ترافیک دکل بستگی داره
و سرعت شما متغیر بین 8 تا 64 میتونه باشه که در این صورت قانونی هست و مشکلی نداره در نظر ایرانسل
بله حتما از پس فردا که دوره جدید شروع میشه سرعت و حجم رو به طور دقیق رصد میکنمنقل قول:
ماه بعد باز می تونی این کار رو باسه بررسی اینکه دوباره کی محدود می کنن سرعت رو ،تست کنی؟
بعد شما کدام استان هستید؟
من هم اخطار سوم رو گرفتم ( موقعی که می خواستم فرمولم رو تست کنم ) روی 82 گیگ اخطار امد و زمانی که ساعات مصرف ازاد بوده. مواظب باشید.
هنوز خیلی ناقص هست اطلاعات فرمولی ( اگر فرمولی باشد:n23: - شک دارم فرمولی باشد - احساس کسایی رو دارم که موندن ایا واقعا رابطه خیلی ساده است و من الکی دارم خودم رو می پیچونم یا خیلی سخت
که درک من نمی رسد.... )
و قصد دارم از اینترنت رایگان شبانه ایرانسل استفاده نکنم (چون یه مبین نت هم دارم و از اون استفاده میکنم)
من از خوزستان هستم
میگم این بچه های نامحدود یه تاپیک جدا برا پیگیری طرحشون بزنن با این سرعت داغون وایمکس 10 صفحه تاپیکو رد کردم کل مبحث سر اخطار سوم بود
:n25:
الان 2 هفتس کلا وایمکس داغون در حد لیگ دسته ی 3 !!! از قبل از بارش برف شروع شده این داستان
بنده کرج هستم تو قسمت Scanner مودم که میزنم دکل ها همه شهید شدن !!! cinr ها زیر 10 اون دکل که هم همیشه بهش وصل میشدم نیست ! مکشو داشتم
پینگ 8.8.8.8 وحشتناک نوسان داره از 270 تا 800 900 و تایم اوت
سرویسم 256 5 گیگ هست و الان این صفحات فروم رو به زور باز میکنه تازه مودمو گذاشتم تو بالکن !! معلومه ترافیکشون خیلی بالاست
پشتیبانی فقط بلده دستورات کلیشه ای بده : جای مودم و عوض کن . فریمور آپگرید کن و اینا انگار با هالو طرفه
همین مخابرات که همه بد میگن ازش همین منطقه پینگ 120 گرفتم صبح !!! منتها خونه ما تلفن نداره
به هیچ وجه وایمکس نگیرید مگر اینگه مثل من خط تلفن نداشته باشین . چه نامحدود چه محدود همش آشغاله
از برج 6 که وایمکس گرفتم هر هر 3 ماه یه 2 هفته ای با این افت شدید و نوسان سرعت و پینگ مواجه شدم
البته تو سرعت زیر 512 اصلا محسوس نیست چون من با سیگنال 75 و CINR حدود 10/9 یه زمانی هم پینگم خوب بود همون سرعتم سقف سرویسم بودنقل قول:
فعلا کل مشکل وایمکس سر ترافیک بالاشه همینجوری دارن هی میفروشن بدون اینکه پهنای باندو ارتقا بدن
[QUOTE=Mr.Aras;8105092]مثل این که طرح مصرف آزاد را برداشتن
سلام باید بگم که طرح مصرف آزاد را در شهر تهران وخوزستان متاسفانه برداشتن
بقیه شهرستانا مصرف ازاد میتونن انتخاب کنن
کلا ایرانسل هرچی طرح خوب هست از تهران برداشته از جمله مصرف ازاد و تعرفه 3 ماهه و 6 ماهه
در حال حاضر در تهران فقط میتونید تعرفه یک ماهه برای سرعت های 128-256-512-1024-2048 و یک ساله برای سرعت های 128-256-512
داشته باشید.
ایرانسل در اقدامی عجیب تنوع تعرفه ها را برای تهران برداشته به نظر شما چرا ؟؟