ای بابا. بازم ازت سپاسگزارم
Printable View
ای بابا. بازم ازت سپاسگزارم
باز اگر فکر می کنی کاری از دست ما برمیاد تا صدارو به حالت قبل برگردونیم در خدمت هستم:n01:نقل قول:
دیروز زنگ زدم فروشگاه راستین، بهم گفت آمپ ریست کن تا برگرده به تنظیم های پایه.نقل قول:
ریست کردم درست شد. نزدیک بود ببرم نمایندگی. بازم ازت سپاسگزارم داوود جان:n16:
سلام.دوستان متخصص من یه سیستم صوتی مناسب خونه میخوام تهیه کنم که هم کیفیت صدای خوبی داشته باشه قابلیت اجرای دی وی دی و یا یواس بی رو داشته باشه و بتونه درصورت لزوم یه مجلس و مهمونی رو تویه فضای سالن 100متری جوانگو باشه.درضمن بودجمم از1500 تا 2500 قابل افزایشه.
سلام.دوستان..یک سوال برایم پیش امده...
فرق ساب ووفری که در اتومبیل استفاده می شود وانهایی که به صورت اکتیو در سینمایی خانگی استفاده می شود چیست....هدف از این سوال این است می شود ساب ووفر ماشین از نوع با کیفیتش را اکتیو کرد و در سینمای خانگی استفاده کرد؟؟؟
دوستان ارزونترین و ساده ترین ساند بار سونی چنده قیمتش و چه مدلی هست؟
صدای زیاد یا همون وات بالا برام مهم نیست اصلا .
صدای ۵.۱ هم برام مهم نیست و همون ۲.۱ کارم رو انجام میده
ورودی اپتیکال ترجیها داشته باشه بهتره ... نداشت هم مسئله ای نیست .
کیفیت صدا هم قابل قبول باشه
و اینکه بودجه هم نهایتا ۵۰۰ ، ۶۰۰
با این بودجه اگه مدلی از شرکت های سامسونگ یا ال جی هم هست چی پیشنهاد میدید؟ کلا توی محصوصلات صوتی ال جی بهتره محصولاتش با سامسونگ؟؟
ب نظر شما با این بودجه اسپیکر تهیه کنم بهتر نیست؟؟ اما خوب ساند بار طراحی بهتری داره نسبت ب اسپیکر
ممنونم از پاسخگوییتون
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید با حدود 1/5 چه سینمایی بخرم ترجیحا سامسونگ باشه چون تلویزیونم سامسونگ هست،البته پایونیر مدل 838 هم به نظر جالب میاد
زیرنویس فارسی هم بخونه و mkv هم پخش بکنه
خواهشا سریعتر راهنمایی کنید تا جمعه می خوام حتما بخرم.
متشکرم
سلام
دوستان من دنون 1311 دارم متاسفانه بعد از 8 سال با تی وی جدید 4 کا من کار نمی کنه و هیچی نشون نمیده و همش اخطار میده که ساپورت نمی شه.مدل تی وی بنده 9995 سام هست
ظاهرا باید عوض کنم یا اینکه من بلد نیستم که چکارش کنم. لطفا راهنمایی کنید.
اگر نیاز هست که عوض کنم به نظرتون DENON AVR-X520BT
مناسبه تهیه کنم؟ میخوام یه امپ باشه که HDMI ARC داشته باشه. اگه بشه زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه. بشه وایرلس فیلم و موزیک توش پخش کرد. پورت همه جوره داشته باشه و قیمتش دیگه نهایت 2 تومن
راستی میخوام روی همین باندهای 1311 بزارم. به نظرتون مچ میشن؟ اگه مدل بهتر با امکانات بیشتر سراغ دارید لطفا معرفی کنید. لطفا بگید که چطور و از کجا بخرم؟ من قم هستم باید تماس بگیرم با فروشنده که برام ارسال کنه. تشکر میکنم پیشاپیش بابت راهنمایی
هیچ کس نیست؟
سلامنقل قول:
توی این انجمن بچههای با اطلاعات خیلی بیشتر از من هستن ولی نمیدونم چرا فعال نیستن
در عدم حضور این دوستان مجبورم با سواد کم خودم پاسخ دوستان رو بدم
دوست عزیز دستگاه شما 1080 هست و از 4K پشتیبانی نمیکنه
شاخصه هایی که مد نظرتون هست بیشتر به سینمای ال.جی و سامسونگ میخوره. اِی.وی ری.سیور کاراییش فراتر از اینایی هست که میفرمائید
منظورتون از ساپورت زیرنویس فارسی چیه؟ تا جایی که میدونم اِی.وی ری.سیورها از روی پورت USB فقط موزیک پخش میکنن. فیلم پخش نمیکنن که حالا زیرنویس ساپورت کنن
بعد فرمودید: "میخوام روی همین باندهای 1311 بزارم. به نظرتون مچ میشن؟" ، اما نگفتید باندهاتون چی هستن!
مدلهای بهتر هم میشه معرفی کرد اما باید توضیحات دقیقتری بدید
پلیر شما چیه؟ اسپیکرهاتون؟ چه انتظاری از سیستمتون دارید و......
نقل قول:
فقط 1 احمق می تونه از همچین شاهکاری که 3 ساله جایزه بهترین whathifi گرفته اینقدر بد بگه هر کی نفهمه انگار داره مارشال می خره این بابا یا نمی دونه صدا چیه یا پولی چیزی گرفته با اگر می گفت صداش بدک نیست هم قابل تامل بود. من صدای همیت رو از نزدیک در جمهوری شندیم قطعا با 3.5 هیچ برند دیگه ای در ایران بهش نمی رسه با توجه به قیمت های الان هر چند من سری سیلور خیلی بیشتر دوست دارم اما همون میزان هم باید پول بدید کلا این بابا چرند نوشته و با خیال راحت بخریدش صداش حرف نداره شما 1 سایت معبر خارجی پیدا نمی کنید از سری برنز بد گفته باشه حتی سری قدیمی ترش
آیا برای اتصالِ یک سیستم صوتی دالبی به تلویزیون بهترین انتخاب سینمای خانگی هست؟
اگر بله چه مدلی پیشنهاد میکنید؟ (الآن پایونیر دارم از کیفیت و نرمی صدا راضی هستم)
جز سینمای خانگی انتخاب دیگه ای نداری!نقل قول:
و اگر سیستم پایونیر داری که دالبی دیجیتال هست و راضی هم هستی نیازی به سیستم جدید نداری.
مرسی از پاسختون.
الآن برای کسی دیگه میخوام. خودم چند سال پیش خریدم ولی مدلی که من دارم بلوری پلیرش ضعیف هست. سیستم جدیدتر یا بهتر از دالبی هم هست که به درد خونه بخوره؟
خواهش میکنمنقل قول:
اگر سیستم بلوری داری پس یعنی صدای دالبی و دی تی اس HD هم داری که در حال حاظر پیشفرته ترین سیستم صداست. مگر این که صدای دالبی آدموس بخوای که روی سقف بلندگو نصب میشه و نیاز به فیلم های مخصوص داره و کلی تجهیزات و دردسر نصب که اون بحث جدای داره.
برای کسی میخوای بهتر ساند بار بگیری که برای شبکه های HD بسیار مناسب است.
درودنقل قول:
برای آمپ 522 پایونیر در سامانه تودوروکی rs777 میتونی یه تنظیمهای صدایی برای بلندگوها بدی؟ میخوام صدا کریستالی تر شه.
تنظیمهای کنونی:
حالت: استریو 2.1
بلندگوهای جلو: لارج
ساب: پلاس
دی بی همه: 0
اکس اوور: 120 هرتز
زیر و بم: 0
فاصله بلندگوها تا جای شنیدن: 1 متر
اکولایزر: روشن
مد: استریو
PCM: روشن
لادنس: روشن
ساند ریتریور: روشن
کریستالی شدن به کیفیت پلیر و موزیک بستگی دارهنقل قول:
این تنظیمات کلی اشتباه است
کراس اور گذاشتی 120 هرتز این یعنی بلندگوهات مثل میدرنج کار میکنن
بزار روی 40 هرتز
صدای زیر روی مثبت 5 و باس روی مثبت 2
صدا روی bitstream نه PCM تا الان هرچی صدای HD داشتی به صورت فشرده شده پخش شده
دوتای آخری اشتباه نوشتی نفهمیدم چیه!
پخش کننده جدا ندارم. آهنگها یه راست از روی فلش که به آمپ زدم پخش میکنم. کیفیت آهنگها 128 و 320 هستندنقل قول:
با این دستگاه فیلم نگاه نمیکنم. تنها موسیقی گوش میدم. بازم فرکانس کات بذارم روی 40 هرتز؟ گمون نکنم ووفرهاش بتونند صدای بم تا این اندازه پایین پخش کنندنقل قول:
نمیشه با حالت فلت، به صدای کریستالی تر رسید؟نقل قول:
آمپ گزینه بیت استریم نداره ولی Auto Surround و Stream Direct داره. منظورت همینه؟ از سوی دیگه من آهنگهای mp3 گوش میدم هیچ کدوم HD نیستند، این گزینه کارکردی روی صدا داره؟نقل قول:
Loudness و Sound Retriever هستند. دومی برگشت فشردگی فایلهای فشرده شده mp3 به حالت پیش از فشردگی اونهاسنقل قول:
سلام دوستان
من سینمای خانگی yamaha 2910 دارم که همینطور که میدونید بلندگوهایش کوچک است. حالا میخواهم بلندگوی ایستاده ترجیحا از همین برند yamaha تهیه کنم. مدل خاصی پیشنهاد میدهید؟
آمپ این پکیج اینقدر قدرت نداره که براش بلندگوی ایستاده بگیری.نقل قول:
همین پکیج با یک ستاپ خوب صداشو ارتقاء بده.
مشخصات آمپ این مجموعه را میخوندم زدهنقل قول:
- --- 100W per Channel (6 ohms, 1 kHz, 0.9 % THD, 1 ch driven
- --- 70W per Channel (6 ohms, 20 Hz-20 kHz, 0.09 % THD, 2 ch driven
- --- 135W per Channel (6 ohms, 1 kHz, 10 % THD, 1 ch driven, JEITA
درسته؟
الان سیستم های مشابه که بلندگو ایستاده دارن، حداقل چقدر قدرت خروجی دارن؟
وات اسمی به تنهایی مهم نیست.نقل قول:
قدرت جریان خروجی امپ هست که مشخص کننده توان راه اندازی بلندگوست.
100 وات با 5 امپر و 100 وات با 20 امپر تفاوت در جریان الکتریکی نه شدت صدا
آمپ شما بسیار مدل عالیه اما برای بلندگوهای ماهواره ای طراحی شده که نیاز به جریان پایینی دارند.
باسلام. منيكتلويزيونسوني 65x8500e ويكسينماخانگيسونيخريدم. Tv روباكابل hdmi بهسينماخانگيمتصلكردم... وقتي tv وسينماخانگيروروشنميكنم،بعضيوقتهاپيشميادكهدرهمونلحظهاولِروشنشدنِسينما،يهثانيهصداازباندهايسينماپخشميشهوبلافاصلهقطعميشهوديگهصدابهباندهاي tv همبرنميگردهوبايدسينماروخاموشروشنكنمتادوبارهصدابيادتوسينما..! بايكيازتعميرگاههايسونيهممشورتكردم،گفتناحتمالدارهازكيفيتپايينكابل hdmi باشه. امامنكابلباكيفيتخيليبالاهمخريدم،وبازهماينمشكلرودارم. لطفاراهنماييكنيد. ممنونم
زنهار از بی اسپیسینقل قول:
باسلام. منيكتلويزيونسوني 65x8500e ويكسينماخانگيسونيخريدم. Tv روباكابل hdmi بهسينماخانگيمتصلكردم... وقتي tv وسينماخانگيروروشنميكنم،بعضيوقتهاپيشميادكهدرهمونلحظهاولِروشنشدنِسينما،يهثانيهصداازباندهايسينماپخشميشهوبلافاصلهقطعميشهوديگهصدابهباندهاي tv همبرنميگردهوبايدسينماروخاموشروشنكنمتادوبارهصدابيادتوسينما..! بايكيازتعميرگاههايسونيهممشورتكردم،گفتناحتمالدارهازكيفيتپايينكابل hdmi باشه. امامنكابلباكيفيتخيليبالاهمخريدم،وبازهماينمشكلرودارم. لطفاراهنماييكنيد. ممنونم
سلام..اقا دادود خوبید.من مطالب شما در سایت بهرنگ برزین مطلعه می کنم..خیلی خوبه..نقل قول:
دو تا سوال داشتم..
در سوال دوستم در مورد مقدار وات که فرمودید...100 وات در 5 امیر و 100 در 20 امپر یعنی چی؟؟کجای مشخصات امپلی باید نگاه کنم که وات را در چند امپر هست؟؟؟من امپ سینمایی پایونر vsx923 دارم7.2 کاناله با هر کانال 150 وات..
و سوال دومم..
مقدر اینچ در ساب ووفر چقدر نقش توی اجرای افکتها دارد؟؟؟؟یعنی هر چی اینچ بزرگتر باشه بهتره ؟؟؟مثلا دو تاساب 8 اینچ از یک ساب 12 اینچ بهتر یا نه؟؟؟
من در سایت جناب برزین هیچ مطلبی نمی نویسم! فقط در نظرات فعال هستم.
آمپر از روی مشخصات ترانزیستورها و نقشه مدار میشه فهمید, بروی خود امپ درج نمیشه.
کاملا هم دقیق نمیشه گفت چه امپی چقدر میزان آمپر خروجییش هست. اگر دو برند از یک نوع ترانزیستور و نقشه استفاده کنن باز میشه چند امپری تفاوت بینشون باشه.
باسلام
دوستان یه سوالی داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ،
من سینمای خانگی ال جی دارم با چهار تا باند ایستاده و ساب و ....
به خاطر متراژ خانه فقط از دو تا از باندهای ایستادم استفاده میکنم و دو تای دیگه بی استفاده شده . راهی واجود داره بشه اون دو تا باند بدون استفاده به طریق دیگه ایی توی یه سیستم دیگه استفاده کرد . منظورم اینه راهی داره مثلا اون دو تا باند به دی وی دی پلیری یا دستگاه دیگه ای وصل بشه و بدون استفاده نمونه ؟ ( یا مثلا یه ساندبار ارزون چینی بگیرم و این دو تا باند رو به ساب اون وصل کنم ؟ )
عکس نوع اتصال بلندگو ها رو هم میزارم که ببینید .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دوستان کسی نمیتونه بنده رو راهنمایی کنه ؟نقل قول:
درود بر شما. گمان کنم بشه ولی بررسی کن که مقاومت و توان این بلندگو با آمپلی فایری که به آن میزنی همخوانی داشته باشد.نقل قول:
سلام..دوستان یک سوال دارم شاید مربوط به این تاپیک است..من سینمای خانگی دارم.امپ پایونر 7.2 کاناله..بلو ری های اورچینال که خیلی گران است واز فیلمهای دانلودی برای فیلم نگاه کردن استفاده می کنم فیلمهای توی نت اکثرا 2 کاناله ریپ شدند چطو این فلمها را توی سینمای خانگی به صورت لااقل 5.1 کاناله تبدیل کنم..دوستان به این مورد برخورد کردند؟؟؟
سلام قیمت اسپیکر edifier s760d 5.1 surroun sound در حال حاضر هشت میلیونه در صورتیکه سینما خانگی های 5.1 کاناله تقریبا نصف این قیمت هستن دلیل قیمت بالای اسپیکر edifier چیه قدرت و کیفیتش بیشتره یا دلیل دیگه ای داره؟
با این وضعیت بازار باز میشه چیزی خرید؟ الان ست پایونیرو گذاشتن 9.5 - 11.5 ، ستی که میشد 2 تومن خرید. دیگه سیستمهای های اند نظیر فوکال و دنون و ... بماند.
تا اونجا که من میدونم اگرم تبدیل بشه بصورت مصنوعی تبدیل میشه. از همون اول وقتی تبدیل میکنن باید بصورت 5.1 یا .... ریپ کنن.
سلاک صدا به صورت pro logic II اجرا میشه.یعنی 5.1 مجازی.البته طمئنا هیچ لذتی نداره وولی خب اگر خیلی علاقه داری به این موضوع کارت راه می اندازهنقل قول:
اسپیکر خوبیه.صدای قوی و چالبی داره.در مورد قیمت هم بنظرم تو این بازار هیچ لوازمی نزدیک به قیمت اصلیش نیست ولی چه میشه گرد.سینمای ارزون قیمت هم نمیدونم منطورت چه مدلیه ولی چیزی که سرش به تنش بی ارزه زیر این قیمت ها نیست.نقل قول:
سلام دوستان من یک سینمای خانگی سامسونگ دارم ( که البته اصلا به درد موسیقی نمیخوره و از صداش برای فیلم دیدن هم راضی نیستم!) بگذریم مشکلش اینه که بلوتوث نداره و از این بلوتوث های دانگلی باتری دار چندین تا گرفتن تا حالا و به AUX وصلش کردم ولی هم کیفیتشون خیلی بالا نیست و هم اینکه زود باتریشون تموم میشه! چه بلوتوث خوبی رو پیشنهاد میکنین براش بگیرم که اصلا مستقیم به برق وص بشه نه باتری ( اگه موجود هست)
مرسی
Earldom m6نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من مدل TP LINK HA100 گرفنمنقل قول:
اگه چیز حرفه ای میخوای این مدل خوبه - قیمتش دیجی کالا حدود 180 - 190 تومنه
آداپتور خودش داره مستقیم به برق وصل میشه