كل سيوت كه از دست نميده اما اون بازي رو بايد از نو انجام بدي
Printable View
كل سيوت كه از دست نميده اما اون بازي رو بايد از نو انجام بدي
سلام البته من سعی نمی کنم که شما رو تشویق به دانلود این ادیت فایل کنم چون می دونم بیشتر شما ادیت فایل قبلی رو خودتون تغییرات دادین... ولی اونهایی که تغییر آنچنانی رو روی ادیت فایلشون انجام ندادن توصیه می کنم این یکی رو دانلود کنن من این رو به صورتی بهتر و با حوصله تر ساختم و فقط آپشن انگلیسی رو تغییر دادم این باعث می شه موقع تغییر زبان گزارش بازی کرش نکنه بازی شما. من مشکل کرش رو در هنگام خروج از بازی و تغییر زبان گزارش رو فهمیدم مشکل از این بود که ادیت فایل قبلی کل اسامی تیم ها رو به انگلیسی تغییر نام می داد ولی این بار این طور نیست توی ساخت این فایل دقت بیشتری به خرج داده شده فیس های بیشتری ریلینک شده و پیراهن های بازیکنان دیگه روشون عبارت Fake نداره توی ادیت فایل قبلی پشت پیراهن بازیکنان فیک عبارت بعضا ناقص [FAKE] وجود داشت که در این ورژن این مشکل اصلاح شده. البته تغیرات اونقدر نیست که بیخیال ادیت قبلی بشید ولی خوب اگه تغییرات زیادی اعمال نکردید من این جدید رو توصیه می کنم
لینک دانلود
کد:http://www.multiupload.com/WEPG81SSI2
كسايي كه پچ هاي pesedit.com رو دنبال ميكنن اين آخريه يعني ورژن 2.1 رو كه البته روي ورژن 2 نصب ميشه بدانلودن كه خيلي توپ شده
علاوه بر تمام چيزايي كه درست كرده تيم هاي منتخب جهان و منتخب قاره هاي مختلف رو هم چاقيده. به نظر من بي نقص ترين پچ موجود كه واقعا ارزش دانلود داره همينه
کد:http://pesedit.com/forums/showthread.php?6-PESEdit-com-2010-Patch-Version-2-1-12-03-10&p=8012&viewfull=1
نقل قول:
بازم تشکر از krauser عزیز :10:
یه سوال تغییر اسم تیم ها فقط با PES Editor ممکنه؟؟؟!
ورژن PES Editor برای ادیت pes آپدیت شده با پچ خودت باید چی باشه؟؟!!
و اینکه با استفاده از PES Editor میشه از بازیکنی دابلیکیت گرفت!؟؟
راستش میخام تیم منتخب جهان اختصاصی خودمو درست کنم ، راه دیگه ای هم هست که بشه 1بازیکن توی 2تا تیم باشه؟؟؟؟
بازم ممنون:31:
سلام
من تو become a legend یه مشکل دارم
وقتی رو نیمکت هستم هر کاری مینکم وقت تند نمی گذره
رو x2 هم میذارم هیچ فرقی نمیکنه!!!
نقل قول:
سلام
من تو become a legend یه مشکل دارم
وقتی رو نیمکت هستم هر کاری مینکم وقت تند نمی گذره
رو x2 هم میذارم هیچ فرقی نمیکنه!!!
دقیقا من هم این مشکل رو چند وقت پیش مطرح کردم و جوابی براش پدا نکردم.
سلام من وقتی pes 10 بازی میکنم و قتی تیم مقابل حمله میکنه همه ی دفاع هام جلو هستند و عقب برای دفاع هیچکس حضور ندارد چیکار کنم که دفاع هام فقط عقب بایستند و جلو نیایند ؟ با تشکر
شما تو قسمت Tactics دفاع هارو براي حمله Disable كن تا اونا حمله نكنن و همه عقب بايستند!:27:نقل قول:
ــــــــــــــــــــــــ
سوال خودم:
چند وقتيه وقتي ميرم به سيو مستر ليگم پيغام مياد!
The Save files is curpurred يعني چِي؟:18:
البته ميدونم يعني فايل آسيب ديده ولي چطوري مشكل از كجاست!؟
بله البته ویرایشگر Pro Evo هم هست که امسال متاسفانه زیاد آپدیت نمیشه ولی PES Editor واقعا پیشرفت کرد امسال و تبدیل به ویرایشگر اکسترنال نامبر وان واسه بازی شده! هر کاری میشه باهاش انجام دادنقل قول:
ویرایشگر که دیگه ربطی به پچ نداره با PES Editor می تونی ادیت فایل (من معمولا به ادیت فایل آپشن فایل نمی گم چون با Option File که حاوی تنظیمات شخصی هست اشتباهی گرفته نشه) درست کنی. من یک پکیج لایسنسر که حاوی فایل های متنی هست که اصلاح اسامی فیک رو میسر می کنه ایجاد کردم خوراک همین PES Editor هست شما در عرض یک روز می تونید یه ادیت فایل با اسامی اصلاح شده بسازید برا خودتون. اگه فرصت کنم می خوام یه ادیت فایل مجزا بسازم که واسه پچ خاصی نباشه. اون وقت تمام کسانی که اصلا پچ استفاده نمی کنن می تونن دانلود کنن
منظورت رو می فهمم ولی نحوه این کار متفاوت هست شما روی یک بازیکن دلخواه راست کلیک می کنی و اکسپورت می کنی اکسپورت کردنی شما یه فایل رو ذخیره می کنی بعد روی یک بازیکن خام راست کلیک و ایمپورت می کنی فایل اکسپورت شده رو روی بازیکن خام ایمپورت می کنی حا از اون بازیکن 2 تا داری. به همین راحتی
نقل قول:والا من پریروز با سیستم ذغالی شرکت که بازی می کردم این مشکل وجود داشت واسه تمامی قطعات BAD می ده وارد بازی هم که میشم قبلش میگه بیخیال شو نمی تونی بازی کنی که من ایگنور می زنم و وارد بازی می شم و با END فلاکت بازی می کنم. و متوجه شدم که روی اون سیستم تغییری در سرعت دو برابر اعمال نمیشه. حدس می زنم چیزی باعث شده سیستم شما تضعیف بشه حالا احتمالا ویروسی چیزی باعث بشه. که سیستم شما سنگین بشه و این مشکل بروز کنهنقل قول:
شما اگه دفاع برات اینقدر اهمیت داره می تونی استراتژی All Defence رو فعال کنی وقتی توپ رو از دست دادی بلافاصله فعال کنی این استراتژی رو تا همه برگردندنقل قول:
سلام به همگی دوستان
می خواستم بدونم بهترین گزارش فارسی PES2010 که تا حالا اومده و گزارشگرش معروفه چیه؟
اگه کسی لینک دانلود فایل گزارش فارسی رو داره برای دانلود بذاره تا من جایگزین فایل گزارش انگلیسی کنم.
سلام فعلا که نوین پندار هست با گزارش فردوسی پور
وی فایل گزارش بازی رو یه کاری کردن که اگه تو بازی های دیگه بریزی کار نمیکنه
عجب نامردایی هستن.نقل قول:
آخه یکی از دوستام با گزارش فارسی داشت و منم فای گزارش اونو جایگزین فایل اصلی بازی کردم و به راحتی جواب داد. البته گزارشش خیلی داغون بود و منم پاکش کردم.
حالا غیر از این نوین پندار دیگه چیز درست و حسابی دیگه ای وجود نداره؟؟؟
سلام من جدیدترین نسخه ی برنامه ی pes editor رو میخاستم اگه کسی داره لطفا بذاره:20:
من هر کاری میکنم نمیتونم توی مستر لیگ بازیکن بخرم
دوست عزیز من الان میخواستم توضیح بدم دیدم یکی اینکه قبلا توضیح زیادی دادم بعد الان چند وقت هستش دیگه مثل قبلا زیاد مسترلیگ نمیرم. به خاطر همین یکمی سرچ کردم و توضیحاتی که خودم داده بودم رو پیدا کردم. یه سری از اونارو میذارم شاید به دردت بخوره:نقل قول:
نقل قول:
در مورد خرید بازیکنان بزرگ مثل بوفون یا دروگبا شما در چند راه می تونید اونارو بخرید یکی این که اونا در لیست فروش تیم خودشان باشند که برای دیدن آن باید در گزینه search گزینه اخر رو انتخاب و گزینه transfer list رو انتخاب کنی و ok کنی و بعد لیست بازیکنان میاد و اگر اون بازیکنان که میخواستی بودن رو انتخاب کن و به لیست اضافه کن و بعد از چند هفته باهاشون مذاکره کن و بعد احتمالا چون منچستر هستی بهت راحتتر بازیکن میدن.توجه کن که حتما scout در لول5 باشه.
اگر بازیکنان بزرگ در لیست فروش نبودند شما میتونی اونارو همیشه در لیست خودت قرار بدی و آن قدر بهشون پیشنهاد بدی تا قبول کنن البته شما اول فقط مذاکره میکنی و بعد اگه قبول کردن یه مبلغی بهتون میگن که شما میتونی اونو کم و زیاد کنی. کلا نقل و انتقال در این بازی خیلی راحته و شما شاید فصل اول نتونی بازیکن زیاد بخری ولی در فصلهای بعدی میتونی بازیکنان زیادی بخری.
نقل قول:
دوست عزیز نوشتن chance almost zero دلیل نمیشه که اصلا نشه بازیکن رو بخری.شما کلا دلیل اینکه بازیکن بزرگ نمیتونی بخری یکی میتونه این باشه که تیم تاتنهام تیم درجه یک مثل چلسی یا منچستر نیست و خرید بازیکنان بزرگ راحت نیست. یک دلیل دیگه این میتونه باشه که در Operating Costs شما گزینه اسکات رو در لول آخر نذاشتی که با توجه پول زیادی که داری بعید می دونم
کلا جدای از اینها شما برای اینکه بازیکنهای بزرگ رو بخری بهترین راه این هست که بازیکن به مدت طولانی در لیست خرید شما باشه و شما به اون آن قدر پیشنهاد بدین که آخر قبول کنه. من خودم با تیم هایی مثل چلسی و میلان و رئال بیشتر بازیکنانی که می خواستم رو راحت گرفتم و هیچ مشکلی در نقل و انتقالات نداشتم.
نقل قول:
شما باید کلا در کل فصل به فکر نقل وانتقالات باشی.فکر کنم میدونی که در کل فصل میشه نقل و انتقالات رو انجام داد نه؟میتونی هر هفته به بازیکنان پیشنهاد بدی و به نظر من در پستهایی که میخوای بازیکن بخری توی لیستت چند بازیکن بذار و مثلا یه بازیکن نشد برو سراغ بازیکن دیگه.آن قدر پیشنهاد بده که بتونی اونارو بخری. در مورد scout قسمت operating costs اگر بری چیزهایی مثل سطح مربی و سطح تمرین دهنده و دکتر و ... هستش و گزینه scout رو هم میتونی پیدا کنی.فکر کنم در مورد تمرین درست و حسابی نمیدونی نه؟ چون اصل بازی تمرین دادن هستش.باید دقت زیادی در این مورد داشته باشی.
اينم اروري كه وقتي ميخوام فايل مسترمو باز كنم ميده!
يك چند روزيه اين ارور ميا دنميدونم از چيه!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.2shared.com/file/12124328/a9ad0b9/Error-Pes10.html
قبلاً هر وقت PES یا FIFA را دستکاری می کردن و مثلاً گزارش مینداختن روش بازی کمی از حالت طبیعی خارج میشد.نقل قول:
این دفعه چی؟با قرار دادن گزارش بازی مشکلی نداره؟
سلام
پس به همراه لیگ برتر ایران اومده کدوم نسخه به بازیکنا نمره واقعی تری داده؟
سلام
اين بازيو ميشه آنلاين بازي كرد ؟!!
لطفا جواب مارو هم بدید :19::19::19::19::19:نقل قول:
PES 2010 Editor V 2.0 Releasedنقل قول:
Version 2.0
- added support for 1.05 DLC ( new boots, change OF version etc. )
- added random assign of goal celebrations ( see global adjust tab )
- improved transfers ( is possible to transfer player into ML hide teams - keep pressed CTRL )
- hiden skills are supported via CSV import
- list of player's boots is back
- quick kit setting for whole team via context menu [ (un)tucked / tight / baggy ]
- added "Age" and "Sum" filter into global adjust tab ( see new format of element "limits" in "../utils/Example of tweak file/" )
- added function "autoselect commentary" to the edit player window ( search in commentaries when shirt name changed )
- added global function "check & assign commentaries"
- FM stats delimiter is optional in tab "Settings" ( should be compatible with new format of FM Genie Scout file )
- updated "Paste stats from PSD" function ( hidden stats supported and conversion of dribbling and playmaking stars to the new card system is optional )
- added tooltips with explanation of abilities and cards to the player edit window ( thx to PSD members )
- optimalization of the code
کد:http://www.multiupload.com/9IRBHKFJYP
لینک مستقیمکد:http://rapidshare.com/files/353968484/PES_2010_Editor_v2.0.rar
منبعکد:http://downloads.fifacz.com/editor/PES_2010_Editor_v2.0.rar
کد:http://www.moddingway.com
http://www.fifacz.com
سلام من کیت و لوگو تیم منتخب اروپا و اسامی بازیکنان این تیم رو میخاستم
سلام دوستان
کی میتونه به یه مبتدی که تازه از سربازی برگشته کامل توضیح بده که چه طور میتونه PES 2010 رو آنلاین بازی کنه ؟
اگه پچ خاصی رو هم باید نصب کنم لطفا لینک دانلودش رو هم بدین ...
ممنون و همگی موفق باشید
من می خوام بدونم بهترین تنظیم برای قسمت config کیت سرور چیه اگه امکانش هست یه عکس از بهترین تنظیمش برام بذارید ممنون می شم.
در ضمن من توی مستر لیگ خواستم بکهام را از تیم انگلیس بخرم ولی پیداش نکردم و تو هیچ باشگاه دیگه هم نبود نمیشه کاری کرد بکهام را خرید.
در ضمن در مستر لیگ نمیشه کاری کرد پول بی نهایت داشته باشی.
مگه بكهام تو ميلان نيست پچ جديد رو نصب كن بكهام تو ميلانه
سلام دوستان من pesedit patch V.2.1 رو دانلود کردم ولی هنگام نصب این رو مینویسه :
PESEdit.com 2010 Patch 2.1: (read this please before asking)
You need to install these versions first to get the full package:
1.9:2.0:کد:http://pesedit.com/forums/showthread.php?6-PESEdit-com-2010-Patch-Version-1-8-1-17-02-10&p=4860&viewfull=1#post4860
یعنی برای دسترسی کامل باید پچ 1.9 و 2.0 رو نصب کنید.کد:http://pesedit.com/forums/showthread.php?6-PESEdit-com-2010-Patch-Version-2-0-06-03-10&p=6323&viewfull=1#post6323
حالا من باید پی کار کنم ؟؟ باید اونارم دانلود کنم؟ و اگر دانلود نکنم و نصب نکنم چی میشه؟
اول بايد پچ هاي قبلي رو دانلود و نصب كني و بعد اينو نصب كني
در واقع اين بروزكننده پچ هاي قبليه
نقل قول:بکهام Free Agent هست توی مستر لیگ هم نمیشه بازیکن Free Agent خرید باید توی یک توی از تو آکادمیش سر در بیاره تا بتونی توی مستر لیگ بهش دسترسی پیدا کنینقل قول:
ترینر افزایش پول هم توی پست 9000 هستسیوت رو لود میکنی بعد هر مبلغی خواستی رو تایپ می کنی و بعد Doante می زنی اون میشه پول شما در مستر لیگ
ساده بگم دوست عزیز... شما اگه تونستی راهی پیدا کنی واسه آنلاین بازی کردن تک تک برا بچه های این تاپیک رو در جریان بذار :41:نقل قول:
سلام
برای آپدیت کردن یا در یافت فایل آپدیت pes 2010
چی کار باید بکنم با تشکر
لطفا جواب من رو هم بدید با تشکر :19::19:نقل قول:
سلام
بچه ها من مردم با این بازی.
ساکر 09 بهتر میشد بازیکن بخری . اینجا اصلا پیشنهاد اولیه تو قبول نمیکنن.
یکی بگه چه کار کنم. دیگه خسته شدم. از این بازی.
حتی به یه بازیکن خیلی آماتور هم پیشنهاد میدی قبول نمیکنن.
بازم ساکرهای قدیمی خیلی بهتر بودن.
لطفا کمک کنید.
تازه کارم زیاد وارد نیستمنقل قول:
salam bacheha sale no pisha pish mobarak
man win 7 nasb kardam moshkele seda dare yani sedaye tashvighe tamashagara pakhsh nemishe
shenidam ye patch hast ke in moshkelo hal mikone har chi gashtam peydash nakardam.
mishe loft konid in patcho baram bezarin.
نقل قول:حل مشکل صدا و بی حالی تماشاچی ها تو ویندوز 7
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4498080&postcount=1413
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حالا میشه به من بگین برای اینکه تیمها همه اسم خودشون رو داشته باشن و پرچم و استادیوم و ... هم درست باشه و بازیکنها هم همه به روز باشن چه از نظر نقل و انتقالات و چه از نظر قدرت و قیافه و ... چی کار باید بکنم ؟
البته اینم بگم که من اصلا مثل شما حوصله ی اینو ندارم که خودم برم و همه ی اینها رو ادیت کنم ...
اگه ممکنه یه پچی معرفی کنین که همه ی این کارها رو بکنه ...
اگه ممکنه یه توضیحی هم راجع به کیت سرور بدین ، اصلا این کیت سرور چی هست ؟
باز هم ممنون میشم اگه جواب بدین
چرا نمیشه این ترینر افزایش پول در مستر لیگ را دانلود کرد نمیشه این فایل را دوباره آپدیت کنید ممنون میشوم.نقل قول:
خودتون ببینید.
http://www.multiupload.com/HJM7Q19TXZ
نقل قول:
توی صفحه 900 توضیحات کاملی در مورد پچ krauser داده شده من این پچ رو پیشنهاد میکنم
کسی که با pes editor کار کرده میتونه بگه امکان این که ترتیب تیم ها عوض بشه وجود داره؟؟؟ یعنی مثلا بارسا بیاد تیم اول لالیگا باشه؟
ممنون
ممنون...نقل قول:
بله شما توی قسمت Players تیم هایی که می خوای جاشون رو تعویض بکنی انتخاب می کنی و بعد راست کلیک می کنی روی اسم یکی از بازیکنان و گزینه Swamp RTeams with all setting رو می زنی جاشون تغییر می کنه ولی اگه اشتباه نکنم باید لوگوها و کیت تیم ها رو خودت از کیت سرور درست کنی
خوب شما باید متوجه بشید که این لینک لینک برنامه نیست آدرس صفحه دانلود هست شما وقتی به این مسیر می رید چند تا لینک از آپلود سنتر های مختلف میده که به دلخواه یکی رو انتخاب و بعد دانلود می کنیدنقل قول:
نقل قول:
مراجعه کن به پست 9000 همین تاپیک صفحه 900نقل قول:
شما موقعی که می خوای بازیکن بخری به بازیکن رو از لیست پیشنهادی اسکوت انتخاب کن در این صورت احتمال پیوستن اون بازیکن بالای 50 هست ولی اگه خودت سرچ کنی شاید بازیکن آماتور رو هم نتونی بخری با تیمی مثل رئال سیستم خیلی مورد داری پیدا کرده سیستم ترانسفر. در کل مستر لیگ امسال نتونست حتی نمره قبولی رو هم بگیره مشکلات زیادی داره امیدوارم در نسخه بعدی اصلاح بشه تا بتونیم ازش لذت ببریمنقل قول:
داخل مستر ليگ منظورته ؟نقل قول:
تا جايي كه من ميدونم امكان ويرايش مسترليگ با اين برنامه وجود نداشت