صبانت خوبه ولی یکم گرونه....نقل قول:
Printable View
صبانت خوبه ولی یکم گرونه....نقل قول:
حجم مازاد مثل هلو داره میندازه به ما این 20 نت :n10: 1 گیگابایت استفاده کردیم ماه قبل تا حالا 4 گیگ اضافه زده :x
یعنی 16 تومان :|
زنگ زدم میگه شنبه .... :|
پست قبلی من رو بخونید راجب همین ترافیک مازاد هست اگه تو یک ماه بیشتر از حجم معین شده استفاده کنید ترافیک مازاد اضاف میشه حالا مشکل مازاد اینه که حتی با وارد شدن به ماه جدید بازم ترافیک مازاد حساب میشه:n15:نقل قول:
حالا فردا زنگ بزنیم ببینیم چی میگن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 20نت من جمع آوری شد | تجهیزات بنظر برداشته شد و لینک ندارم.
صورتحساب 2روز بعداز ارسال جمع آوری اضافه نشد.
فقط بوق خطم هم قطع شده بود که با 117 ظرف 20دقیقه وصل شد امروز.
صرفا جهت اطلاع.
------
عمرا دیگه برگردم 20نت. آخیش...
تا ساعت 9 که مخابرات خوب بود، یهو پکید
دیگه بهش امیدی نیست.
من رایتل میگیرم.
بابا چرا 20 نت امروز اینقدر افتضاحه؟؟؟؟؟؟/کسی میدونه چه مرگشونه باز!!!
مشکلی نداره برای من ...نقل قول:
اگر این انجمن منظورتون هست .. اشکال از خود فرومه
tapatalk
دوستان این بیست نت رو چطور میشه قطع رانژه کرد؟
بعد گفتید مودم باید خاموش باشه؟
دهن ما که سرویس شده از 2-3 روز پیش تا حالا...نابود شدیم.به ... رفتیم.اصن یه وضیا:n29:نقل قول:
سرعت دانلود من 26kB هست!!
کسی اینجا نامحدود پارس آنلاین داره؟
دوستان ميشه درباره اين سروريس هاي اسيا تك راهنمايي كنيد
اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ 128 134000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت حامي نامحدود نقره اي ( با 2 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 8 گيگ) 128 189000 ريال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ) 128 289000 ريال
اگه نامحدود هست پس جريان اين گيگ هاي هديه چيه
و اين كه سرعتش چه جوره؟
دوستان برای جریان حجم مازاد الان زنگ زدم گفتند آخر ماه خود سیستم درست میکنه قیمت ها و حجم ها رو در کل گفت نترسید :n27:
باید نترسند هزینه روی قبض میاد آمد چه بخواهی چه نخواهی باید پرداخت کنی اینترنت 20 نت با این سرعت نابودشنقل قول:
آره به منم همینو گفتنقل قول:
مازاد برای هر ماه جداگانه حساب میکنن
حتی داغون ترین isp شیراز هم گزینه حجم باقیمونده در پانل کاربریش داره ولی مخابرات دزد نت این گزینه رو برای اینکه همینطور الکی از ما حجم کم کنه نداره و میگه باید زنگ بزنی به خودمون تا بگیم چقدر حجم داری و شب اول که گذاشتم برای دانلود شبانه 2 گیگ از حجم اصلی من کم کرده بود و امروز با بدختی زنگ زدم بهشون و با کلی جر و بحث برام درستش کرد و دارن علنی دزدی میکنن و من که قیدش رو زدم اصلا برم طرف دانلود شبانش و یه سیم کارت رایتل بگیرم که اینترنم وصل بمونه اینو درخواست جمع اوری میدم:n28:
مخابرات قطع نت تو دزدترین و پست ترین isp بودی که تا حالا دیدم:n21:
این 20 نت چند وقتی هست که شده دزد نت....
نقل قول:
اره من هم به همین رفتار مخابرات مشکوک هستم امدم سر برج قبض آمد 200 هزار تومان حالا هر چی بگی من منصرف نکردم کی گوش شنوا هست باید مبلغ بدی
مخابرات قطع نت تو دزدترین و پست ترین isp بودی که تا حالا دیدم
دوستانی که مشکل شبانه داشتن راهنمایی کنن چجوری دانلود شبانه از حجمشون کم شده؟
من الان یه هفته هست شبانه مصرف میکنم هر روز توی پنل کاربری چک میکنم که چقدر از حجم روزانم کم شده که یه وقت مشکلی پیش نیاد. البته مودمو هم تنظیم کردم بعد از ساعت 1 شب رست بشه تا احتمال اشتباه کمتر بشه. ولی در کل به اینا اعتماد ندارم:n02:.
یه راهنمایی کنید مشکل شما دقیقا چجوری بوده؟
سمت نامحدود آسیاتک نرید که نامحدودش از مخابرات هم بدتر هست. من 512 نامحدود با حداقل تبادل 10 گیگ داشتم. هر 24 ساعت حدود 175 مگابایت که مصرف میکردم سرعت از 60 میشد 10_20 کیلوبایت. یه وقت میخواستی یه فیلم 700 مگابایتی دانلود کنی باید 3_4 روز دانلود میکردی تا تموم بشه :n08:نقل قول:
روی تعرفه 155 تومن قیمت مودم حساب نشده و رایگان هست، تعرفه 99 تومن هم برای کسانی هست که مودم را نیاز ندارند و به مقدار ارزش مودم که درتعرفه قبلی حساب نشده از قیمت کسر شدهنقل قول:
دوستان دفتر اسياتك كجاس؟؟؟
دز ضمن اقا اهريمن اگه بخوام جمع اوري كنم چند روز طول ميكشه؟
دفتر مرکزی خیابان آبیاری هستش.نقل قول:
سمتش نرید بهتره آخه منم از آسیاتک داغ دیدم شدیددد.
متاسفانه منم گول ي نفر اشنا رو خوردم اومدم اسياتك ، الانم هر چي بهش ميگم برام جمع اوري كن اين كارو نميكنه!نقل قول:
الانم نادم و پشيمون دارم ميرم بدم جمع اوريش كنن!
نقل قول:اطلاع ندارم در این ضمینه.
آدرس: شیراز،خیابان آبیاری، کوچه 24، پلاک 71 تلفن تماس: +98 (711) 1844
+98 (711) 830-2996 +98 (711) 830-2996 , +98 (711) 830-3004 +98 (711) 830-3004
تماس بگیرید 1844 با خانم کبیری صحبت کنید و درخواست بدید.نقل قول:
دوستان ماتریکس چطوره پینگش خوبه؟
ممنون دستت درد نكنه.نقل قول:
کسی شماره تلفن از مخابرات که کار بیست نت رو انجام بده نداره؟ این شماره زنگ میزنم کسی بر نمیداره 6281188
دوستان سرعت اينترنت شبانه محدود 1024 بيست نت چنده؟
دوستان منم 512 نا محدود 20نت رو دارم و سرعت دانلودم 16 هست فقط حدودای 3 صبحتا 7 سرعتم میاد رو 60...
پیشنهاد میکنید چیکار کنمم...
سیستمشون رو بخوان جمعکنن 20 روز بی اینترنتم که اصلا طاقتشو ندارم
محدود هم بگیرم که مثل اینکه محاسبشون تو پاجه آدممیکنن...
2 مگ 0 گیگ بگیرم بعد 10-12 گیگ دانلود ماهیانه داشته باشم خوبه؟ یا بازم تو پاجم میکنن؟ رو شبانه میشه حساب کرد؟
چه کار کنمممممممممم!!!!!
دانلودم زیاده با کیلیککردن شیرین 7 8 گیگ میخورم
ما مجبوریم 20 نت بگیریم شمو فرار کن!!نقل قول:
یعنی چی؟ عوض کنم؟نقل قول:
خوب درخواست که بدم جمع کنن مثک 20 روز طول میکشه ولی پولش پام حساب میشه... توی این 20 روز نت ندارم؟
برم چی بگیرم که بشه روی دانلود شبانش حساب کرد؟
وزیر ارتباطات گفته قراره پهنای باند اینترنت تا پایان سال 93 ده برابر بشه ...
خب حالا من از شما می پرسم : 0x10 چند میشه ؟؟؟؟؟
اصن 0x100000000 چند میشه ؟؟؟؟
من دیگه حرفی ندارم :))
قبل از اینکه درخواست جمع آوری بدی از توی قسمت تغییر تعرفه، سرویستو تغییر بده به ارزون ترین سرویس. اینا که ماهی 7_8 تومن هست.نقل قول:
اینجوری توی این مدت 2_3 تومن بیشتر ضرر نمیکنی.
اینایی هم که جمع آوریشون دیگه خیلی طول کشید و توی این فروم کلی گِله و شکایت کردن حدود 15 روز جمع آوریشون طول کشید. حالت نرمال کمتر هم هست. دیگه این 20 روز از کجا اومد؟ :n02:
سلام
دوستانی که از بیست نت دارین از چه ش ی لتر شکن استفاده میکنین؟ برای من ساکس و اوپن شی پی ان اصلا کار نمیکنه .کریو هم که وصل میشم بعد از یه مدت مثلا یکی دو دقیقه دیگه دیتا نمیده دیگه اعصاب نزاشته برام! سایپون هم دل بخواهی وصل میشه بعضی وقتا بعضی وقتا هم اصلا و ابدا !! لطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه !؟
دوستان پیشنهادتون واسه وایرلس چی هست؟
داداش من الان فکر کنم 25 روزه که درخواست جمع آوری دادم و هر رپز پشتیبانی یه بهونه واسم میاره . کلا دیگه قیدشو زدم . فقط سپردم به یکی از آشناهامون تو مخابرات که شاید تونست کاری کنهنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
25 رووووووووووووووووووووز!!!!!! !!!! :n04: عجب آدمایی هستن اینا دیگه:n21:.نقل قول:
وقتی درخواست جمع آوری دادی سرویس چند تومنی فعال بود؟
دوستان سايت بيست نت چه جوري باز ميشه؟
روي صفحه اولش قفل مي كنه
آره برادر . هنوز مونده تا این حروم خورا رو کامل بشناسیم .نقل قول:
آخرین تعرفه م دو مگ ۸ گیگ بود که تا یه هفته بعد از درخواست فعال بود و هزینه واسم مینداخت . که دیگه زنگ زدم نت رو قطع کردن ولی خط هنوز رانژس . هم دارن پول آبونمان میگیرن هم من نمیتونم از یه شرکت دیگه نت بگیرم .
خدا از نون خوردن بندازشون که اینطوری با مردم بازی میکنن.
Sent from my HTC One using Tapatalk
اینترنت نامحدود 2020،512 رو دارم اولش سرعت 64 بود الان سرعت دانلودم 16 هست.فکر کنم share یک به 32 بشه.
این هزینه ای که مخابرات داره بابت 512 میگیره باید یک چهارم بشه. آیا هزینه کم کردن سرعت رو برمیگردونه؟
شاید سیاست کلی دولت اینه که ارتباطات بین مردم و خارج از کشور کم بشه نظرتون چیه؟