شما یک عکس از قسمت تنظیمات مودم بگیر تا بتونم راهنمایی کنمنقل قول:
Printable View
شما یک عکس از قسمت تنظیمات مودم بگیر تا بتونم راهنمایی کنمنقل قول:
از کدام صفحه دقیقا؟نقل قول:
از همون صفحه ای که تنظیمات وایرلس توش هست عکس بنداز . شما وایرلس را آن کردید و موبایل آن را پیدا نمی کنه ؟؟نقل قول:
سلام من مودمم دیتا شین و کلید ریست هم نداره یوزر و پسوردش رو عوض کردم ، اونم یادم رفته کمک....
ببینید،از طرف شرکت که امد مودم را فعال کرد و وصل شد به اینترنت،همون موقع با لپ تاپش وصل شد با وایرلسنقل قول:
به اینترنت ADSL حالا من با گوشی سرچ که می کنم مودم را پیدا می کنه وصل هم میشه،اما انگار وصل نشده و هیچ استفاده ای از اینترنت نمی کنه،نه صفحه وبی باز می کنه و ...
خوب اگه بعد از اینکه خودش چک کرد مشکلی نداشت ولی با گوشی مشکل دارید میتونه از تنظیمات گوشی باشه شما تنظیمات قسمت WIFI گوشی را دستکاری کم احتمال زیاد درست میشه ولی اگر درست نشد تو مرورگر اینترنت بزن 192.168.1.1 بعد با پوزد و پس admin وارد بشو و از قسمتی که نوشته وایرلس عکس بنداز .نقل قول:
ولی من فکر کنم از گوشی باشه .
قسمت وایرلس توی صفحه اصلی نداره؟!عکس:نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.shiaupload.ir/images/46194182690854722527.jpg
دوستان برنام زیر را حتما دانلود کنند:
نرم افزار فوق العاده برای مانیتورینگ Wi-Fiکد:http://www.xirrus.com/library/wifitools.php#inspector
دوستانی که Asus AM604 دارن من چند روز پیش این مودم رو تهیه کردم (تغییر ISP دادم ولی هنوز وصل نشده خطم) امروز اومدم زدم به برق که یه تستی کنم یه چراغ داره به نام Alarm به این شکل "!" که رنگش قرمزه روشنه میخوام بدونم مشکلی چیزی داره یا چون تنظیم نشده هنوز اینطوریه خلاصه قضیه چیه . ممنون .
پویا جان ممنونم از راهنمایی هایی که کردی. من تیک اون قسمتی که گفتی بزارم و تیک آیتم هایی که برای WAN بود غیر فعال وبد و دیگه هیچ مشکلی ندارم. فقط باید تست کنم دقیق مربوط به کدوم میشد یا به اون تیک که نمیدونم برای چی بود گفتی بزارم یادته؟؟؟؟ یا مربوط به تیک های قسمت WAN میشد.!!!!
راستی این آپدیتش رو یه راهنمایی کن چیکار کنم؟؟؟؟ تو سایتش که همش یه فایل بیشتر نبود اونم نشد یه راهنمایی کن. ممنونم
سلامنقل قول:
خوشحالم می شنوم مشکل شما حل شد . اون تیک ها را آره امتحان بکن حتماً . شما دقیقاً آپدیت مودم خودتون را دانلود کردید ؟؟ من رفتم تو سایتش این مدل مودم شما را نداشت تو سایت !! اگر ماله یک مودم دیگه را دانلود کردی که همین مشکل پیش میاد فقط چک کن ببین دقیقاً مال مودم خودت هست یا نه .
کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
درست وصلش کردم، phone رو به تلفن و modem رو به مودم، اسپلیتر هم آکبند هست، مشکلی هم نداره، تنها مشکلش همون شماره ننداختن روی صفحه تلفنه :41:نقل قول:
ممنون. اون تيك تكيه كه گفتي بزارم تو تنظيمات مودم بود براي چي بود اون؟!!!!نقل قول:
من تو سايتش رفتم درست مدل dsl رو انتخاب كردم بعد مدل 2640U رو داشت انتخاب كردم بعد عكس مودم رو آورد كنار صفحه سمت راست frimwire زده بود من دانلود كردم ولي آپديت نميشه. اگه شما پيدا كردي ممنون ميشم لينك بزاري.
شما مودم رو خاموش می کنید هم شماره نمیندازه؟نقل قول:
آره حتی وقتی فقط تلفن به اسپلیتر وصله باز هم همین مشکل رو داره، شاید فرکانس Caller ID تلفن جزء دیتا حساب بشه و نه فرکانس تلفن، به همین خاطر شماره نمیندازهنقل قول:
سلامنقل قول:
اون تیک اسمش چیه ؟؟ الان یادم نیست اسمش چیه بگو تا کار اون تیک را توضیح بدم .
این که آپدیت نمیشه واقعاً عجیبه چون اگر مدل مودم را درست انتخاب کردید باید آپدیت بشه .
1- اگه میتونی یه بار مودم رو رسیت کارخونه ای کن ، بعد firmware رو تست کن. یکی از آشناها اینجوری کارش راه افتاد.نقل قول:
2- اگه نشد ، بد نیست با یه سیستم دیگه تست کنی.
سلام دوستان.
من فردا صبح ميخوام برم اين مودم رو بخرم:31: (TP-LINK : TD-8811).
بنظرتون مودم خوبي هست ؟؟؟ قيمتش چقدره ؟؟ كيفيتش خوبه :46:؟؟
ممنون ميشم اگه جواب سوالاتم رو بديد.:10:
هميشه موفق و پيروز باشيد.:40:
انتخاب های بهتر هم میتونه باشه....بودجه؟>نقل قول:
سلام.نقل قول:
يعني مودم خوبي نيست:13: ؟؟؟
والا بودجم كمه ، درحد همين مودم:31: (چون بقيه پولم رو واسه هزينه نصب ،و گرفتن سرويس و ... نگه داشتم:27:!!!).
ولي حالا اگه مودم خوبي نيست چند ماه ديگه صبر ميكنم بهترش رو ميگيرم.:46:
باتشكر:40:.
سلامنقل قول:
نه مودم بدی نیست ولی مودم های بهتری هم هست ولی این مودم هم مودم بدی نیست .
سلام
میخواستم یک مودم ارزون adsl بگیرم و این گزینه ها رو پیدا کردم:
D-Link DSL-200
D-Link DSL-2500u
D-Link DSL-2520u
TP-Link TD-8811
لطفا راهنمایی کنید کدوم یکی رو بگیرم که خوب کار کنه و تقلبی نباشه
اگر قیمت هم داشتید بگید لطفا
با سلامنقل قول:
دوست عزیز 2520u و 2500u به نظرم خوب باشه
حول و حوش قیمت هم 28 الی 30 هست
موفق باشید.
من چند روزی هست که با وی پی ان وصل میشدم مشکل نداشتم آخه الان2 هته هست که از مخابرات اینترنت گرفتم وگرنه قبلا Isp دیگه بودم وی پی ان همیشه وصل بود. الان امروز با وی پی ان خواستم وصل بشم همش این خطا رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه؟؟؟ یعنی مخابرات پورت وی پی ان روب سته؟؟؟ فکر نمیکنم چون هیچ آی اس پی نبسته !!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پویا جان این گزینه رو گفته بودی تیک بزنم من هم زدم نمیدونم این برای چی هست؟؟؟ Enable IGMP Multicast)
نه هیچ مشکلی نداره. گارانتی 1 سال تعویض هم داره.نقل قول:
8811 رو بگیر با گارانتی فرادانش حدود 20 تومن .نقل قول:
مخابرات بعضی مواقع پورتها رو میبنده در صورتی که روی شرکتهای خصوصی بازه.نقل قول:
ممنونم. ديروز همش اين خطا رو ميداد اتفاقي يوزر و پسورد رو دوباره زدم وصل شد :46: خيالم راحت شد:5:نقل قول:
سلام
من یه مودم tp link مدل 8101 خریدم
وقتی تو خود مودم کانکشن میسازم کار نمیکنه حتما باید از داخل ویندوز کانکشن بسازم .
با وایرلسش هم مشکل دارم
با لپ تاپ که سرچ میکنم میشناسه ولی اینترنتش کار نمیکنه
ویندوزم سون هست
اگه میشه کمکم کنید
متشکرم
سلام
من همه کارهای صفحه اول را انجام دادم و کانکت میشه مودمم ولی هیچ صفحه ای را باز نمیکنه!
چیکارکنم؟
کانکشنی را هم که ویندوز ساخته را هم نمیزاره پاک کنم.Delete نمیشه!
وقتی با CD هم نصب میکنم اخر کار Error 020 میده!
میگه:
Please check WAN conection type and parameters
Please check your Network conectivity and retry
حالا من چکار کنم؟ عیب از چیه؟
خطم هم رانژه هست و امادست.
ممنون میشم راهنماییم کنید!
مودم w8901 tp link
سلامنقل قول:
اون کانکشنی که ویندوز ساخته که کانکشن کارت شبکه هست و نمی تونید Delete کنید باید از Device Manager کارت شبکه را کلاً حذف کنید تا اون کانکشن هم بره ول نباید اینکار را بکنید .
وقتی دستی مودم را تنظیم کردید چراغ Internet روشن میشه ؟؟ اگه روشن میشه کلید پنجره روی کیبورد را + R بزنید (Win Key+R) بعد تو اون CMD را تایپ کنید و تو محیط داس عبارت ping google.com را تایپ کنید سپس ببینید پینگ دارید یا نه یعنی Request Timed Out میده یا Reply . حتماً یکی از راه ها را اشتباه رفتید که وصل نمیشه.
نوع کانکشن و VPI ، VCI را درست وارد کرده اید ؟؟
شما با پشتیبانی هم تماس بگیرید شاید اکانت شما فعال نشده باشه .
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه تی پی لینک 8960 گرفتم و کانکشن اون رو PPOE ساختم میخواستم ببینم میشه کانکشن رو بریج بسازم و بعدش بتونم با موبایل هم به اینترن وصل بشم یا موبایل فقط با حالت PPOE کار میکنه؟ با سپاس
سلامنقل قول:
برای اینکه دستگاه ها بتوانند از طریق وایرلس مودم به اینترنت وصل بشوند باید مودم را روی پروتکل PPPoE ست کنید برای موبایل هم همینطور باید روی PPPoE ست کنید .
آقا ما این dll رو کپی هم کردیم ولی نشد و دوباره همون ارور رو میگیره و مثل اینکه ویندوز خودش دوباره همون dll قبلی رو میریزه چون دوباره حجم که میگیرم میبینم 242 kb هستنقل قول:
البته کل اینترنت رو زیر و رو کردم اینطور که فهمیدم شاید بخاطر IE8 و شاید آخرین SP3 که ریختم
من دیگه موندم چیکار کنم لطفا کمک کنید مودم من corecess 3112 UG بعلت تعویض شرکتی که adsl میگرفتم باید حتما کانفیگش کنم که نمیشه و این ارور رو میده error loading newdev.dll
ممنون میشم دوستان کمک کنند
آیا راهی هست که بشه همزمان از دو اینترنت مثلا دو تا adsl استفاده کرد؟
با سپاس از شما دوست عزیز شرمنده من نمیدونم چرا دکمه سپاس نداره واسه مننقل قول:
با سلامنقل قول:
مباحث زیادی در این مورد هست
یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه
تئوری زیاد معتبری نداره اما میگن میتونید مودم ها رو سوییچ کنید و اینترنت رو تلفیق کنید
فقط یه سری پیکربندی داره که همونایی که ادعا میکنن هم باید بیان بگن
موفق باشید.
من یه مودم tp-link TD8811 دارم تو صفحه device infoسرعت دریافتم1024هست ولی موقع دانلود حتی با دانلود منیجر سرعتش از60-70کیلوبایت بیشترنمیشه مشکل چیه؟
فریمورشم آپدیت کردم به آخرین ورژن ولی بعد از آپدیت چراغ act دیگه نمی زنه کلا خاموش مونده!!!!
با تشکر یکم بیشتر توضیح بدین
سوال من :
من یه مودم وایرلس دارم که هم با پی سی خودم و هم با لپ تاپم به اون وصل میشم
میخام از این اینترنت وایرلس همسایه هم استفاده کنه ، اما اونجا برد نداره و نمیتونه مودم منو پیدا کنه
چه دستگاه یا وسایلی رو باید تهیه کنم تا مشکلم حل بشه .
---------------------
جواب یکی از دوستان :
اگر مودم شما آنتن External دارد میتونید یک آنتن قوی تهیه کنید و برد مودم را بالا ببرید . در غیر اینصورت باید Access Point داشته باشید تا اینترنت را به بقیه شیر دهید ولی میتونید یک مودم با برد قویتر هم تهیه کنید یا مودمی که آنتن External داشته باشه.
-----------------
نه نمیشه آنتن external وصل کرد و نمیخام مودمم رو عوض کنم ، میشه بین این مودم و اون سیستم که مسافت دوری قرار گرفته یه AP قرار بدم تا اینا رو به هم وصل کنه ؟
قیمت linksys-wag 120 n
چنده ظاهرا گرون شده بهم گفتند84 هزار