ای ول آقا کامارو چه خوب توضیح دادی :n12:
حقیقتش بگم گاهی از همین چیزایی که نوشتین استفاده کردم ماشین خودمم درست کردم ولی ماشینم پرایده ها آمریکایی نیست:n02:
یه چن باری هم دوستا ماشین آمریکا داشتن خراب بوده منم یه چیزایی از حرفاتون یادم بوده بهشون گفتم تونستن درستش کنن خیلی حال کردن و میگفتن اینارو از کجا یاد گرفتی؟ منم قیافه میگرفتم میگفتم از خودم اوستا شدم:n26:
خلاصه کارتون خیلی درسته شما منکه خوشم میاد مینویسی حتی منم میفهمم چی به چیه:n06:
راستی آقا یه سوالی داشتم این عکسایی که آخر حرفاتون میذارین از کجان؟خیلی باحالن آدم کلا میره تو همون حال آمریکایی سواری اصن یه وضعی:n19:
آقا آرمی دوربیل جان همه که نمیتونن خوب بنویسن وگرنه همه درست مینوشتن مشکلی نبود که الانه ببین خودت چقده قاطی پاتی مینویسی؟! :n15:
الان آقا کامارو هرچی بدونه قشنگ توضیح میده هرچی هم ندونه میگه نمیدونم میرم میگردم یاد میگیرم میام بهتون میگم اما تو خدایی هرچی بهت بگن میگی بلتم آخرش هم هیچی:n37:
رفیق گلم این که بری یاد بگیری که بد نیست یادته پینت بلد نبودی بهت گفتم رفتی یاد گرفتی وگرنه الانه هنوز داشتی 1 و 2 کج و کوله مینوشتی و فلش میزدی عینهو که رفته باشه زیر تریلی 18 چرخ له لورده شده:n04: خو یاد بگیر گلم عزیجم مهربونم فدات شم :n16:
یه سوالی ازت دارم میگم شما با اون مکانیکا آمریکا حرف میزنی؟ باهاشون رفیقی؟ زبونشون بلدتی؟ میگی من از دستوراتشون پیروی میکنم کار میکنم چطوریه؟:n36:
اینایی که میگی که خودت الان ماشین نداری روش کار نکردی چطوری میگی درسته؟ :n41:اونوخت اون چیزایی که تو سایتا نوشتن و همه میبینن و انجام میدن میگی درست نیست؟:n13: