همین الان که این پست رو می زنم پینگم از 2000 3000 اومده رو 700 900
به نظر شما من پینگم خوبه؟:n15:
Printable View
همین الان که این پست رو می زنم پینگم از 2000 3000 اومده رو 700 900
به نظر شما من پینگم خوبه؟:n15:
امروز از طرف isp پیغام اومده میگه واسه کم شدن سرعت دانلود نباید اعتراضی داشته باشی چون تو سال 91 سرعتت 2 برابر تعرفه معمول بود (در صورتی که نبوده و باید بیشتر میبود) :n03: چیزی نگم بهتره :n27:
جالبهنقل قول:
یکم بیشتر توضیح بده
یعنی چی؟
مگه سرعتت چه قدر بوده؟
به پشتیبانی زنگ زدی؟
من الان واسه درس و یه سری مشغله اومدم شهرستان بعد یکی از ISP هاش نمایندگی همین آسیاتکه. تعرفم 128 طلاییه محدود (1تا8 رایگان) 4 گیگ ماهی 20 تومن، که قبل از عید روزا و شبا تا 140 هم میرفت ولی الان تا 60 بزور میره.نقل قول:
زنگ زدم میگه حل میشه ولی معلوم نیست کی :n23: من نمیدونم چرا وقتی مشکلی واسه اینترنت و سرعت و پینگ بوجود میاد باید بریم یه سری به تقویم بزنیم ببینیم چند وقت دیگه چه خبره :n29:
همچین تعرفه ای رو اسیاتک ندارهنقل قول:
تعرفم 128 طلاییه محدود (1تا8 رایگان) 4 گیگ ماهی 20 تومن
یعنی اون ISP جدا می فروشه؟
دوستان من از صبانت اینترنت گرفتم سرعتش واقعا عالیه در ضمن محدودیت سرعت هم نداره فقط تو سایتش خواستم سرویس 2 مگ بگیریم نشد بعد زنگ زدم به واحد فروشش پنل رو بدون هیچ درد سری باز کرد الان دارم روی 300 تا 350 دانلود میکنم واقعا فوق العاده است
:n12:درود بر صبانت:n12:
اینجا تاپیک آسیاتکه،صبانت نیست:n01:نقل قول:
در ضمن حالا اولشه یه مدت که زیاد دانلود کنی میری تو لیست سیاه و....
چرا داره ولی مخصوص این isp ـه.نقل قول:
بگذریم. ایشالا درست میشه :11:
سلام . بنده حدود 3 هفته ست آسیاتک گرفتم . خداییش از شاتل خیلی بهتره
فقط از دو روز پیش تا امروز صبح سرعتم اومده بود پایین ( فکر میکنم به خاطر تغییرات یا تعمیرات سرویس هاشون بوده ) که از امروز صبح سرعتش برگشت سر جاش
سرویسم 512 ، 10 گیگ : سرعت دانولدم الان 200 هست و پینگم حدود 40
( شهر قم )
با تشکر
سلام
مگه رانژه 5هزار تومان نیست؟
چرا توی مشهد 15تومان میگیرن! اگه آنلاین ثبت نام کنیم چی؟
اگر کسی از دوستان مشهدی میدونه بگه. ممنون.
تورو خدا زندگی مارو . زنگ زدم شکایات و بازرسی . زنگ زدم نمایندگی . مزخرف پشت مزخرف .
کاملا دارن قانون رو تفسیر به رای میکنن .. میگه که اینترنت دو مگ به بیت می شه 256 به بایت . بعد همین 256 رو هم بین هشت نفر شیر میکنن . یعنی سرعت دانلود شما با اینترنت دو مگ باید 32 کیلو باید باشه . نه بیشتر نه کمتر . اینی هم که بیشتر میده لطف شرکت مارو می رسونه .
یعنی پررو دیده بودم اینطوری پر رو ندیده بودم !!
کسی میدونه کجا میتونم شکایت بکنم ؟؟ مقررات تنظیم رادیویی؟؟
دقیقا هر چی رو بهت گفتن عین حرفشونو به مقرارت رادیویی شکایت کن امروز یا فردا از آسیاتک بهت زنگ میزنن که مشکلت چیه.من هم همین کار رو کردم جواب گرفتم.اینا تا زور بالا سرشون نباشه کاراشونه درست انجام نمیدن.نقل قول:
بیا اینم لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلمه پرو رو اونا گفتن بهت؟
اون 15000-----رانژه همون قیمته ولی بقیه رو برای نصب ازت میگیرن.نقل قول:
از سایت ثبتنام کنی فکر کنم 7000تومن ازت میگیرن:n13::n13:
نقل قول:
اره . منم پشت تلفن کم مونده بود خفه اش بکنم . آخرش گفتم قانون رو دارید تفسیر به رای میکنید .
زنگ زدم تنظیم مقررات رادیویی یه نفر از خواب پا شده میگه بله !! گفت 5 شنبه ها تعطیله !!
ایول دستت درد نکنه داداش . دارم این فرم شکایت رو پر میکنم .
نه بدون نصب و راه اندازی! فقط پول رانژه از 3جا هم پرسیدم هم نمایندگی اصلیش و هم یه جای دیگه هم ایمیل.نقل قول:
اونکه مرکز فروشش نبود گفت 5تومان مخابراته 5تومان آسیاتک 5 تومان هم خودمون میخوریم!:n27:
--------------------------------
اگه از سایت ثبت نام کنی کاملا غیرحضوریه؟ مدارک اینارو باید چی کار کرد؟
دوستان ما سایت نمایندگیمون با اینترنت آسیاتک باز نمیشه و برای باز شدنش حتما باید DNS هایی که اسیاتک میده رو وارد کنیم.
میخوام بدونم چرا باید اینطور باشه چون یک نمونه هم تا حالا اینطور ندیده بودم.
نظرتون چیه؟
فقط تا میتونی ازشون بد تعریف کن تا بهتر رسیدگی بشه.نتیجه رو بهم بگو که چی شدهنقل قول:
بنظرت بهتره همین الان بفرستم شکایت رو یا صبر بکنم شب که افت سرعت داد عکس بگیرم و با مستندات بفرستم ؟؟ یا مستندات انچنان تاثیر گذار نیست و مهم خود شکایته هست ؟؟نقل قول:
چون از افت سرعتشون الان عکس ندارم . شب ساعت 10 سرعت رو میکنن 90 تا صبح ساعت 10 .
برو تو سایش مرحله به مرحله پیش میری برای ثبتنام اونجا نوشته نصب تلفنی یا حضوری قیمتش هم جلوش نوشته.مخابرات 3000تومن میگیره برای رانزه.اون 5000نباید بدی از سایت ثبتنام کنی مدارک رو باید آپلود کنی.حالا ثبتنام کن اونجا نوشته که چقدر شده چقدر نصب و چقدر هزینه سرویس.نقل قول:
من وقتی میخواستم تخلیه کنم بهم گفتن 2 هفته زمان میبره همون لحظه شکایت کردم .جالب اینجاست که هنوز جمع آوری سرویس رو نزده بودم شکایت کردم اونا هم به آسیاتک فشار اوردن جمعه شکایت کردم شنبه بهم زنگ زدن و جمع کردن.حالا چون تو 2 مگداری حداقل سرعتت به گفته خودشون 32 باید باشه عکس بگیر از سرور داخل بفرستی بهتره.نقل قول:
آقا برای ثبت نام اینترنتی نوشته بعد از ثبت نام باید فرم مخابرات رو پر کنی و ارسال کنی! این دیگه چیه؟
اگه 90 میکنن که هیچی عکس نگیر جون دارن بهت زیاد میدن تو نمیتونی حرفی بزنی اگه شکایت کنی اونا بهت میگن که سرعت شما عالیه.همین الان شکایت کن بگو که سرعت بالا 20 نمیاد:n09:
امروز یا فردا بهت زنگ میزنن
اون فرم رو هم پر نکنی مهم نیست ثبتنام رو بکن یا قبل از واریز پول بهشون زنگ بزن برات میگن.من که حتی حضوری رفتم هیچ چیزی رو امضا نکردم.ولی از یکی شنیدم که اون فرم پرش هم نکنی مهم نیست.حالا یه زنگ بزن بهشوننقل قول:
متاسفانه زنگ میزنم جواب نمیدن.نقل قول:
ولی هیچ قسمتی هم برای آپلود اون فرمها نداره! و این خودش یعنی اون فرمها کشکیه!
تو استان ما یکی از دوستامون زنگ زد گفتن که اینا رو هم پر نکنی مهم نیست یا باید چاپش کنی بعد پرش کنی بعدش باید به آسیاتک ایمیل کنی.به 1544زنگ میزنی؟نقل قول:
یعنی چی ؟؟نقل قول:
حداقل سرعت قانونی اینترنت 2 مگ چقدر هستش ؟؟
2 مگ 250 تا باید بهت بده که تقسیم بر 8 میشه میشه 31.5نقل قول:
ولی هیچ وقت این سرعت رو نمیدن.
الان عکس بگیری میگه سرعتت خوبه.ولی شکایت رو بزن و بگو که سرعتت رو 20 میچرخه.
نصب که نیازی ندارم.نقل قول:
خود سایت فاکتور داد دقیقا همون مبلغ باید پرداخت کرد؟ به این نمایندگیاش ربط نمیدن باز یه پولی بعدش بگیرن!:n02:
الان مشهد گفتن 256 برنزی ماهی 15700! شما هم همینطوره؟
انگار من از یه سیاره دیگه اومدم . الان اینارو می گی من دقیقا اینطوریم : :n04: :n04: :n04: :n04: :n04: :n04: :n04: :n04:نقل قول:
باید در این تنظیم مقررات رو تخته کرد پس . با این احتساب 128 هم اگه سرعت 2 کیلوبایت بده کاملا قانونی هست و کار خلافی نکردن نه ؟؟
آره.الان کلا چقدر پرداخت کردی؟نقل قول:
هزینه نصب و سرویس رو ازت چقدر گرفتن؟
وضعیت یکم بهتر شده:n29:
دقیقا.چون وقتی میگی سرویس512 کیلوبایت اون کیلوبایت نیس کیلوبیت هست که باید / 8 کنی تا کیلو بایت بشه تا اینجا که هیچی.....نقل قول:
ولی بعد از این یعنی اینکه سرویس دهندت اگه خیلی بهت حال بده همون سرعت رو بهت بده اگه نخواد بهت نمیده.
در ضمن اون سرعتی که به کیلوبایت به دست اوردی چون ضریب اشتراکت یک به هشت هست بین هشت نفر تقسیم میشه یعنی سرویس 512 که گرفتی اگه سرعتت زیر 8 بیاد حق شکایت کردن داری.
ولی خوب تو شکایت خودتو بکن
پس برمیگردیم به همون سخن قدیمی که این خانه از پای بست ویران است ...نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه برادر ، اینطور که شما میگی نیست
1 به 8 یعنی اینکه یک پهنای باند یا سرویس رو به 8 نفر میدن . فکر کنید یک اینترنت 1 مگی گرفتید و با مودم وایرلس 8 نفر دارن ازش استفاده میکنن
من فکر میکنم منظورشون اینه . وگرنه چرا میگن 1 مگ ! ( اینی که شما میگید با عقل جور در نمیاد )
2 - اینطور که بنده متوجه شدم فقط توی ساعات پر مصرف شیر میشه . مثلا 1 تا 6 صبح ( بنده به شخصه تست کردم . ساعت 1 تا حدودا 5 سرعتم واقعی یعنی سوریس خودم هست و از 5 تا 9 میشه یک الی دو مگ )
3 - دوست عزیز خیلی عجله نکنید ، این یکی دو روز برای همه اینطور شده و سرعت اومده پایین ! احتمالا مشکلی براشون بوجود اومده . الان برای بنده درست شده و برگشته به قبل .
یک مقدار صبر داشته باشید
با تشکر
اگه باور نمیکنی خودت یه سوالی از خود شرکت بکن.بگو وقتی سرعت واقعی میشه جداست با اون ضریب اشتراک یا نهنقل قول:
ما که نگفتیم تو تمام ساعت 1به8
اگه شرکت بخواد میتونه تا این سرعت بهت بده شما هم حق اعتراضی ندارید.
اون 1 مگابیت هست نه مگابایت دوست عزیر.الان من پس سرویس 256 کیلوبیت دارم نه بایت.اونم مگابیت هست
قبل از اینکه مصوبه 152 اجرابشه.سرویس 2 مگابیت ضریب اشتراکش تو آسیاتک 1.1بوده الان چون خودم هم رفتم و نمیدونم.1.1 و 1.4و1.6.1.8حتی 1.10هم داریم.طبق قانون جدید 1.10 رو اجرا کردن
اگه برگردی به پست ها قبلی خود دوستمون
گفت که اپراتور بهش چی گفت
نقل قول:
منم در کمال تعجب دارم با شما همنظر می شم . با این رویه فکر بکنم تا چند ماه بعد اینترنت های 128 ، سرعت دانلودشون 2 کیلو باشه .
کسایی که مصوبه رو تصویب کردن یا نمی دونن بیت و بایت چیه . یا اینکه عمدا به این موضوع اشراف دارن و فکر میکنن 2 کیلو بایت لیاقته ملته .
اینجوری که نمیشه یعنی اگه بشه که دیگه کسی نمیاد اینترنت بخره تمام شرکت ها ورشکسته میشه سازمان رادیویی روی این تعرفه ها و با این سرعت رو ساپورت میکنه حالا اون دست شرکته که سرعت شما رو بالا میبره الانشم که مخابرات سرویس میده اگه فقط30%درصد تمام شرکتهای خصوصی بپره میدونی چه ضرری میکنن؟
برای همین مجبورن که سرعت رو بالا ببرن تا مشترک بیاد سمت اون شرکت.
راستی سرویست محدوده یا نامحدود؟
اگه محدود باشه به محض اینکه شکایت کردی برات تنظیمات رو تغییر میدن درست میشه.
100%شکایت کن.
اگه نکنی درست میشه ولی معلوم نیست که کی خوب میشه.
از همین الان پیگیر کارت باشی بهتره.اگه من پیگیر نبودم تو یه روز هم خط رو برام تخلیه نمیکردن هم پشت سرش رانژه رو هم نمیکردن
دوستان عزیز سرویسای حجمی ضریب اشتراک ندارن ، ضریب اشتراک برای سرویسای نامحدوده
اگه سرویس 2 مگ حجمیتون سرعتش زیز 256(256=2048/8) اومد شما میتونید شکایت کنید(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه)
ولی اگه سرویس 2مگ نامحدود دارید سرعتتون نباید کمتر از 32 (32=2048/8/8) باشه(سرویس 2 مگا بیته که تقسیم بر 8 که بشه تبدیل به بایت میشه و یه بار دیگه تقسیم بر 8 میشه که ضریب اشتراکه)
نمیدونم والا
ولی اینطور که من تست کردم و دیدم فقط زمان پر مصرف واقعی میشه ! نمایندگیش هم رفتم برای گرفتن سرویس اینو بهم گفت . گفتش تو روز سرعتت چند برابره و زمان پر مصرف یا رایگان میشه واقعی
من که میگم یک مقدار صبر داشته باشید ، بالاخره پیش میاد که یک شرکت برای یکی دو روز با مشکل مواجه بشه
من 3 هفته ست آسیاتک گرفتم ، سرعتش عالیه و ازش راضیم . فقط همین دو روز سرعتش اومده بود پایین ( که همه جا اینطور شده بود ) که امروز درست شد
با تشکر