منظورتون اين هست که پشت پخش رو بايد چک کنم که مثبت و منفي درست باشه يا پشت باندها رو يا هر دو؟نقل قول:
منظورتون اين هست که پشت پخش رو بايد چک کنم که مثبت و منفي درست باشه يا پشت باندها رو يا هر دو؟نقل قول:
برای هر کدوم حدود 200 تومننقل قول:
خب دوستان حجم صدای بلندی که فقط تا ولوم وسط جواب بده و بعدش خرخر کنه که بدرد نمیخوره.میخام امپ هم ببندم که کیفیت خوب داشته باشم.حیف این دی ال اس گیرم نیومد.به مغازه هم jbl داشت و ایا خوبه؟اگه خوبه کدوم مدلش؟گارانتیش چی هست؟به مغازه داره میگم کواکس دی ال اس داری؟میگه ما چینی کار نمیکنیم!!.داخل مغازش ۴تا پایونیر بود به ملت مینداخت.این سایت همسایه کجاست؟به کنوود ۶۹۳۲ امپ بزنم با کیفیت میشه صداش؟امپ براش چی پیشنهاد میدین؟۲جفت کنوود بخرم براش چه امپی بخرم که سرجمع بشه۴۵۰تومان؟این۶۹۳۲ ساخت کجا هست که کلاه سرم نذارن؟
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
پخش رو که اگر اشتباهی بزنی فیوز میسوزه.باید باندها رو چک کنی.با گوش دادن هم میشه تست کرد
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
سلام امیر جان.نقل قول:
ببین دوست خوبم من خودم به شخصه سعی کردم و میکنم هیچ گاه همینجوری حرف نزنم.یا خودم تست کنم یااساتید تست کرده باشن و نطر بدن.
پایونیر قبلا مدلهای خوبی داشت.ولی متاسفانه افت شدیدی هم تو پخشها و هم تو اسپیکر و ساب ووفرها داره. البته نه سریهای بالا مثل PRS یا ODR که واقعا حرف نداره.
الان با توجه به قیمت و امکانات پخشهای کن وود واقعا خوبن و راه رو بر پایونیر سد کرده. کن وود روی 7016 تا همین سال گذشته واقعا داشت یارانه میداد:n02:(اشتباه نشه ها؟!)پخشی با این امکانات قیمت چند 290 تومن(البته بود و کسانی که تو اون رنجها خرید واقعا برد کردند چون به نظر من 200 تومن زیر قیمت میخریدند)
ولی الان اگه بتونید 8019 بگیرید ضعفهای 7016 مثل هنگ کردن تو برخی از تولیدات که اغلب با آبدیت نرم افزاری مشکلش برطرف میشد رو نداره.به روز تر هست و....
دیگه چی بگم گلم.
فروشش اگه نداشه باشن میگن 560 70 ولی 600 راحت می ارزه حتی 650 هم ارزش داره این پخش به نظر من در مقابل 7150 که واقعا نمیدونم چرا با این قیمتهای مزخرف به فروش میره.نقل قول:
من اگر مایل بودید 580 میتونم از دوستانم براتون تهیه کنم با گارانتی روز.
در مورد اسپیکر و اینکه با HU باید مچ باشه خیر. همچین چیزی اصلا صادق نیست.
دوست خوبم دوران 6975 دیگه به سر اومده. چرا اگه سریه قدیم مثل 6975 های جناب محمد رضا خان(Mohamadreza2010) باشه. بله ارزش داره ولی مابقی خصوصا V2 رو اصلا طرفش نروید که پشیمان خواهید شد.
MC609 گلیدن 400 قیمتش هست که من برای دوستان 380 گرفتم و الحمدولله راضی هستند.البته آمپ نیاز داره و بسار با آمپ صدای بهتری داره.
1073که واقعا اعجوبه ایه تو BASS .فروشش تهران 420-470 هست بسته به انصاف فروشندگان. البته اینم در نظر داشته باش که چون دیگه وارد نمیشه همین تعداد در سطح جامعه هست و لذا امکان افزایش قیمتش هست چون دیگه نیستنقل قول:
از برند آدیو سیستم Co 609 PLUS میتونید بگیرید که 495 هست.
و در نهایت MC 609گلیدن که 400 هست.
منتها آمپ خوب فراموش نشه.از 350-60 تومن به بالا.
آمپ jvc 8004 حدود 420-450نقل قول:
آمپ آدیو سیستم ML75/4 که اونم هست 600 تومن.تکنولوژیه آلمان و ساخت کره.
پیشنهاد من:نقل قول:
1-پخش کنوود 8019 قیمت 580(فروشش حدود 600 هست)
2-استیج جلو کامپوننت گلیدن RS 165 قیمت 550.000
3-استیج عقب آدیو سیستم Co609 قیمت 495
4-آمپلیفایر گلیدن RS100C4 قیمت 1.130.000
آمپ X-ion 70.4 محمد جان هم عالیه.اونم اکبنده .قیمت رو از خودشون سوال نمائید.الان اگر باشه(چون تو بارشون نیاوردن) حدود 900 قیمتش هست.
5-اکسسوری از 30.000 تومن تا 100.000 تومن
یه سیستم قدرتی /کیفیتی.درسته قیمت کمی رفت بالا ولی صدا رو که بشنوید لبخند رضایت مندی روی لبهاتون نقش خواهد بست.:n12:
دوست گلم نظر من:نقل قول:
1-اگر کواکسیال خوب میخواهید برای استیج عقب همون MC 609 یا DLS962 گلیدن 400 تومن هست.
2-ساب ووفر خوب و با کیفیت آدیو سیستم MX 12 Plus که 250 تومن هست.آمپ هم 8105 کن وود که قیمت ندارم.ML600.1 هم هست 790.0000 تومن.
بله دوست خوبم.نباید از پایونیر خیلی توقع داشته باشید.بنده و دیگر عزیزان بارها تکرار کرده ایم ولی خب متاسفانه گوش نمیفرمائید.نقل قول:
البته همونطور که دوستان اشاره کردند اتصالات رو مجددا چک بفرمائید.
گلم عجله نکن. من شاید بتونم تهران براتون گیر بیارم و ارسال کنم. فقط باید قیمت بگیرم.1073 نمیخواهید؟خیلی بهتر از 960 هستش.خصوصا ار نظر حجم BASSنقل قول:
اصلا عجله نکن. پولتون رو هم به پای پایونیر ندید.
آخ آخ آخ ساعت 2:40 بامداد شد.دست از سرم بر نمیدارید که.:n02::n12::n12::n12::n12::n16:مزاح کردم.
دوستتون دارم، شب و صبح و روز همگی بخیر.:n02:شاد باشید.
سلام دوستان گل . یه سیستم قدرتی تا 4-4/5 میلیون معرفی میکنید 206 sd . :n25:
سلام مجدد به همه دوستان عزیز :n12:
من یکم تو برنداهایی که نظرم بود و دوستان برای آمپ معرفی کردن چه اینجا و چه بیرون جستجو کردم. یه چیزایی دیدم که خواستم با شما هم مشورت کنم. هر چندقبلا کم و بیش و تک و توک بعضی هاشون توسط بنده یا دوستان مطرح شده بود، گفتم بطور کامل تر اینجا بیان شن و نتیجه گیری بشه تا بقول دوستان اگه 500 واسه کواک هزینه می کنیم با 200 سر و ته آمپ رو هم نیاریم و یا اگه مبلغ بیشتری هزینه می کنیم هم مطمئن باشیم و هم در مورد این 3 تا کواک معروف
CO609 ، MXC 609 , 1073 چندتا انتخاب مشخص تو دو کانال یا چهار کانال داشته باشیم
1- به نظر شما یه جفت 1073 رو با کدوم درایو کنیم
2- به نظر شما با توجه به هزینه، برای استیج جلو هم از آمپ خروجی بگیریم یا فقط تمرکزمون رو بذاریم واسه تغذیه کواک 1073 عقب کافی هست؟ (که در این حالت یه دو کانال کافیه)
3- در نهایت بنظر شما با توجه به موارد بالا و امکانات هر یک از آمپ ها، کدوم آمپ برای خرید به صرفته تر و ارزشمند تره . (اگه قیمت حدودی هم دارید ذکر کنید)
آمپ های 4 کانال
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آمپ های 2 کانال
نکته آخر اینکه با توجه به اینکه توان کواک ما مکس 200 و بطور متد 100 هست (در مورد 1073)، درایو کردن آمپی مثله M-LINE 75.4 بصورت بریج یعنی چیزی حدود 220 وات برای هر کانال برای این کواک بیشتر از حد توانش نیست؟ و به کواک صدمه نمیزنه؟
خیلی خیلی ببخشید که زیاد شده اگه اشتباه و کم و کاست هم داره عف بفرمائید :n16:
پهاما جان اینفینیتی کاپا 4 کانال رو خط بزن محمد جان ببینه دعوا میشه دل خوشی از اینفینیتی نداره:n08:نقل قول:
نقل قول:
این اولین review تخصصی از حاج علی :)
چشم. ما شاگردها درس پس می دیم شما اساتید اصلاح کنید :n26:
ارادتمندشما، امیر هستم
سلام
من قصد خرید هدیونیت دارم بنظرتون بین این دو مدل کدوم بهتره از هر لحاظ مخصوص کیفیت صدا؟
sony gt522u
kenwood 3357
در کل کدوم مدل پیشنهاد میشه.
بابا من خودم اماتوری بیش نیستم از رو علاقه میام اینجا چه مایه ای ازمون گذاشتی حال کردم امیر جان:n16::n08:نقل قول:
نمیگم کنووده حرف نداره ولی سونی اکسپولدا صداشون جالب نیست حداقل به دل ما ایرانی ها نمیچسبه ولی هدیونیتای سونی یه امکان دارن اونم جستجوی راحت اهنگه که خیلی خوبه من کار نکردم باهاش ولی یکی از دوستام میگفت اکثر سونی ها این قابلیتو دارننقل قول:
به کنوود شما فکر کن بعد هم پایونیر بعد به سونی. سونی رو در حد جی وی سی بدون
نقل قول:آقايون هر کسي اين پست رو ميخونه و در مورد 6964 به دليل مشکلي که من ديشب اينجا نوشتم براش دو دلي ايجاد شده بگم که مشکل من کاملاً حل شد و باورم نميشه باند 6964 ويتنامي بدون آمپ همچين بيس نرمي بزنه. مشکل يکي از سيمهاي پشت ضبط که فکر کنم سبز رنگ بود اشتباه وصل شده بود و صدا رو به هم ريخته بود. الان همه چيز رديفه و با کيفيت باورنکردني، هد يونيت من 3550 (تايلند) هست ضمناً يک جفت باند 1044 ويتنامي هم به جاي فابريک هاي جلو مشغول به خدمت هستند. در مجموع صدايي که الان دارم از نظر کيفيت و بيس (باس) حدأقال 10 برابر سيستم فابريک پرايد هست و براي من کاملاً راضي کننده بود.نقل قول:
نقل قول:اشکال از اتصالات بود، پايونير نسبت به خرجي که من کردم خيلي عالي جواب داده شايد چون ضبط و باندهاي بيضي و باندهاي جلوم همشون مارک پايونير هستند خوب مچ شدند باهم و اصلاً موافق نيستم که نبايد از پايونير توقع زيادي داشت. 6964 اگر آمپ بهش وصل شه که ميسوزه شايد با کم قدرت نسوزه؟ ولي ديگه نيازي نيس.نقل قول:
خدا رو شکر که مشکل حل شد و از صدا هم راضی هستید.مهم اینه که خود آدم از صدایی که داره راضی باشه مخصوصا وقتی با هزینه کم این کار انجام بشه- خلاصه مبارک باشهنقل قول:
حالا من میخوام تجربم رو از.پایونییر و همچنین مشاوره های دوستای گلم تو این سایت،مخصوصا حمید آقای عزیز، عرض کنم.
من هم رو ماشین خواهرم یه جفت 6964 با پخش pioneer 145u بسته بودم. وقتی میخواستم برای ماشین خودم سیستم ببندم چون اون موقع پول نداشتم یکم تو اینترنت گشتم تا به اینجا رسیدم. با بودجه ای که داشتم با مشورت بچه ها یه جفت dls 960 گرفتم و با یه آمپ sony 222 واسه عهد بوق و پخش پایونیر همدورش (تو خونه داشتم) بستم رو ماشین خودم.انقدر از این صدا راضی بودم که ماشین خواهرمو بردم و پخش و باندخا رو باز کردم یه سیستم توپ (کنوود8019,pioneer 5500,dls 1073) بستم روش و آقا چه صدایی(البته اینکارو کردم چون چندوقت دیگه قراره اون ماشینو بردارم :))
خلاصه که مشورت های دوستان نتیجه تجربه چند سالشون در این راهه و خوب نبودن صدای پایونییر در مقام مقایسه با این مدل هاست
از دید من هم صدای پایونییر خوب نیست(6975 اصلی که رو ماشین داییم هست هم به نظرم از لحاظ کیفیت به dls 960 که رو ماشین خودم دارم نمیرسه)
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
مرسي.نقل قول:
اتفاقاً من هم از مطالب دوستان در اينجا و فروم TuningTalk استفاده کردم بعد باند و ضبط گرفتم.
براي رفع اشکال ُسرچ کردم همينجا و با استفاده از نتيجه اون بود که مشکل رو تونستم پيدا کنم.
شايد همه مارک ها در شهر هاي ديگه به جز تهران موجود نباشه که بشه به راحتي و مطمئن گير آورد.
اين رو هم اضافه کنم که اول 2550 خريده بودم ولي روي ماشين استفاده نکردم و فقط تو مغازه تست زديم چون کيفيت ساختش مخصوصاً قسمت پنل جالب به نظر نميرسيد و پنلش در برابر خاک نفوذ پذيري زيادي داشت با 3550 عوض کردم که کيفيت ساختش در قسمت پنل خيلي بهتر هست بعلاوه ميشه از بين چندين رنگ نور قابل تنظيم جداگانه کليد و پنل يا هر دو براش انتخاب کرد در حالي که نور 2550 فقط قرمز هست. 3550 قابليت Mixtrax داره ولي 2550 نداره.
قطعا همینطوره،من هم عرض کردم البته صدا کاملا سلیقه ایه و مهم اینه که خود آدم راضی باشه ازشنقل قول:
یه چیز جالب در این مورد،پسر عموم میگه صدای باندای خودت (dls 960 با یه آمپ قراضه:)) از اون که رو ماشین خواهرمه (dls 1073+pioneer 5500+ kenwood 8019) باحالتره میگه بابا این خیلی بیسش سنگینه من اصن نمیتونم تحمل کنم- دیگه سلیقه از این بیشتر!؟ صدای یه سیستم ضعیف و ارزون نسبت به اون یکی رو ترجیح میده:D
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دیروز که یه جور در مورد ارزونترین باند پایونیر بد گفتی که من ترسیدم آخه 6964 رو به خیلی ها معرفی کرده بودم فکر کنم مناسب ترین باندی بدون آمپی باشه که تو بازار باشهنقل قول:
ما قبلا با دو جفت 6963 پرایدو تکون میدادیم
خداروشکر راضی شدی ایشالا تو شادی ها ازش استفاده کنی:n16::n12:
یه سوال ماشینتون پراید داشبورد قدیمه؟
1044 رو بستی قاب اصلی داشبوردت روش راحت بسته شد؟
مرسي.نقل قول:
پرايد 131 EX هست، 1044 مثل هلو جا رفت در قاب بلندگو داشبورد هم راحت جا رفت سر جا خودش يعني اصلاً معلوم نيس اون زير باند پايونيره ولي واقعاً 1044 با اينکه 10 سانته صداي خوبي توليد ميکنه در کنار يک جفت خربزه اي البته.
همينطوره. من تا امروز باندهاي EX 718 کنوود 6902 پايونير و چند مدل ديگه پايونير و هد يونيتهاي سوني، پايونير و ساب ووفر پايونير داشتم ولي يادمه اون زماني که دو جفت 6963 + آمپ 600 وات سوني و هديونيت نيمه حرفه اي سوني داشتم صداش رو بيشتر از وقتي که يک جفت 718 + 6902 + ساب + آمپ داشتم ميپسنديدم و يادم نميره چه قدر ناراحت شدم وقتي با اون همه بيس ساب نتونستم بيسي که از 6963 ها + آمپ ميگرفتم رو دوباره تجربه کنم.نقل قول:
سلام. من یه پراید دارم. میخوام یه سیستم ببندم. محدودیت مالی ندارم. اما نمیخوام وزن ماشینم زیاد شه. ترجیحا ساب نزارم. پیشنهادی دارین؟ قیمتشم اگه بهم بگید ممنون میشم
نقل قول:
همونطور که شما و دوستان هم اشاره کردین هدف رضایت خوده آدمه، خداروشکر که شما هم مشکلت حل و شد و انتظارت برآورده
برد با شما ست که تو این شرایط بازار با هزینه کمتر کیفت کوکه :n06:
ایشالا به سلامتی استفاده کنی برادر
بدون در نظر گرفتن قیمت، این صنعت از تنوع خیلی زیادی برخورداره و انتخاب های خیلی زیادی وجو داره و خیلی سلیقه ای میشهنقل قول:
مثل اینکه شما بخوای ماشین بخری ولی قیمت برات مهم نباشه!! خوب انتخاب خیلی سخت میشه.اگه میزان هزینه مشخص باشه راهنمایی خیلی مفیدتر می تونه باشه.
پخش | آمپ | اسپیکر 9*6 | کامپوننت ا اکسسوری |
پخش
KEENWOOD 7016 ,8019 یا سری های بالاتر PIONEER مثل PRS با مینیمم هزینه 600 میشه پخش های خوبی پیدا کنی
هر چند که شما حتی بیش از 2.000.000 هم می تونی برای هدیونیت مانی کنار بذاری
آمپ
از 4 کانال های به قول بچه ها پدر و مادر دار پایونیر GM-D8604 بگیر تا محصولات با کیفت مثل HERTZ , GLADEN, MOSCONI که مینیمم از 1.000.000 شروع میشه
اسپیکر 9*6 (7.68X10.4)
DLS 1073 که بیشتر دوستان پیشنهاد می کنن ، از لحاظ بیس و مید بیس توانایی خوبی داره و برای سیستم ها بدون ساب پیشنهاد میشه.قیمت حدود 50-450 . هر چند هم رده هایی مثل هرتز و راکفورد با توان بیشتر هم داره اما با توجه به سایز بزرگترش بیشتر مورد توجه هستش در واقع اندازش195x 265 هست در مقابل HCX690 هرتز یا راکفورد با اندازه 230x150
کامپوننت
سری های انرژی هرتز HSK 165 XL و سری MILLE که یک از خوب های بازار بوده و هست.
فکر می کنم حدود 650 به بالا باشه
اکسسوری
حدودا با 200 جمع و جور میشه
دوستان، تهران جایی میشناسین، جنس خوب و با انصاف باشه؟ الان پاینویر و جی و سی ، کیفیتش مثل سابقه ؟
دوستان قیمت Gladen AS 100.4 ؟
عجب داستانیه این G L A D E N !!!
- 100 Watt per channel @ 4 Ohm
- 155 Watt per channel @ 2 Ohm
- 310 Watt BTL mode @ 4 Ohm
- 480 Watt BTL mode @ 2 Ohm
جدیدا از این دوتابرند چیزی نخریدم.نقل قول:
شما کدوم پارت نظرته؟
نقل قول:
سلام
شما درست میگی
منم تجربه پایونیر رو داشتم ولی الان که به سیستمم که تو امضام هست دقت کنی میبینی اسمی از پایونیر نیست
به نظرمن (نظر شخصی) پایونیر داره پول مارکش رو میخوره به نظرم حتی با پولی که پای prs80 بخوایم بدیم میتونیم انتخاب بهتری از آلپاین یا برند دیگه داشته باشیم که حرفه ای تر باشه
واقعا صدای mxc609 رو نمیشه با 6975 که حتی ارزون تر از 6975 هست مقایسه کرد .
ولی در کل صدا سلیقه ای هست و اینکه شما از صدا راضی هستی خوبه . ایشالله برات بکوبه:n02:
من عاشق بیس هستم آقا حمید صدای سیستمم رو گوش کرده محمد رضا عزیز هم گوش داده . صدای خاننده تو بیس گم شده ولی من عاشقشم(ولی کم کم باید سلیقه م رو عوض کنم)
اکثر بچه هایی که الان سیستم دارن ، از پایونیر و جی وی سی و سونی سیستمو شناختن بخاطر اینکه تو ایران جا افتاده تر بودند حالا یا بخاطر نداشتن رقیبی با این میزان تنوع و قیمت در ایران یا بخاطر عدم آشنایی حتی فروشنده ها و نصاب های ما با خیلی از برند های دیگهنقل قول:
مثلا rockfordfosgate، دنیای تنوعه اما تعداد کمی از محصولاتش اینجا در دسترس هست.
ولی در کل صدا یه چیز سلیقه ای هستش مثله لباس و بنظرم همین فاکتور که جذابیت این شاخه از سرگرمی ها رو همیشه زیاد نگه داشته
سلام دوستان . اقا حمید یه سیستمی رو بهم معرفی کردن که برا نابستون میخوام بریم برا خرید و نصب . میخواستم نظر دوستان رو بپرسم :n01:ماشین 206 هاشبک
امپیلیفایر spl 1800 c1 gladen
ساب ووفر X--ION 15-1000 که تو باکس 130 لیتر هست
پحش 80prs
کامپ SQX165
خازن استریت وایرز
کابل صفر هم برند گلیدن
+باتری اصافه + big3 + ....
:n16:
قطعات گرون و لوکس و در عین حال بسیار با کیفیتی هستند دوست من.نقل قول:
در خریدشون شک نکن.
کابل صفر گلیدن ؟!!!!
خازن استریت وایرز هم که به قول معروف امتحان پس داده.
نقل قول:
WOW
فکر کنم برای سومین باره خوابم نبره! ! !!!
عالیه
ترکیب فوق العاده ای میشه
اقا داریم نزدیک میشیم به روز کل انداختن
.
راستی اگه خریدی عکس ها رو بذار ببینیم. مرسی
حتم میگیرم میزارم ا:n16:نقل قول:
جفت باند پایونیر 6975 + یه جفت باند کنوود 718EX دارم میخوام ببندم روی ماشین . حالا میخواستم یه پخش برای ماشینم بگیرم . پخشی که صدای عالی داشته باشه
با توجه به گرانی های اخیر تا 350 پخش چی پیشنهاد میکنید حالا 20 تومن پایین یا بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟ یه پخش میخوام 4 تا باند خربزه ای رو بکشه ....حالا چی پیشنهاد میکنید ؟ چه امپلی فایری رو هم پیشنهاد میکنید ؟
من اصلا به ساب اعتقاد ندارم . صدا رو خیلی خفه پخش میکنه ...مگر برای بیس دادن بخوای ازش استفاده کنی .
به خاطر همین ترجیح دادم فعلا این 4 تا باند رو داشته باشم .
حالا راهنمایی برای بهترین پخش تا 350
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6975 هاتون اصل نیستن بفروشین برن خونه بخت 718 هم همینطور بفروشید که جز صدای آبشار مانند تیوتر ها چیزی به شما نمیرسه.نقل قول:
پخش با 350 فقط میتونید یه ناکامیچی فیک یا یدونه کلاریون دست دوم و در نهایت سری های پایین جی وی سی و کنوود بخرید.
به نظر من 70 تومن دیگه بذارید روی بودجه پخش و یه 7016 بخرید.
با مابقی پول فروش اون دو جفت هم یه co 609 بخرید که عالی هست.اتفاقا یه جفتشو یکی از دوستان داره برای فروش.
این عکس ها عکس بلند گوشی های من نیستند اینا رو از انجمن تیوتینگ اپلود کردم .
باند های من هم اصل هستند و سری اول .....
پخش کمیگن پایونیر انگار بهتره ؟! نظرتون چیه ؟
7016 کنوود بهتره یا پایونیر 7150؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
7016 خیلی بهتره دوست عزیزنقل قول:
نقل قول:
P E R F E C Tآمپ کامپ چی؟
چقدر برآورد شده؟
حدود 5و نیم . امپ کامپ هنوز تصمیم نگرفتیم :n01:نقل قول:
سلامنقل قول:
پخش 8019 یا kiv-700 کنوود بدلیل کامل بودن اکولایزر راحتت کنم پایونیرم این نوع تنظیماتو نداره
امپ p500.4 راکفورد
میتونی جلو رو در پراید کاری که خودم کردم یه جفت کامپانت t1652-s راکفورد و رو طاقچه عقب t1692 بیضی راکفورد ببندی
با اتصالات مانستر یا اتینگر یه صدای واضح و کیفیتی کنار قدرت خوب
این یه پیشنهاد خوب حالا هزینه نمیتونی انقدر بکنی مدلای پرایم با پانچ و ببندی خوبه کیفیتش
کیفیتش از 90% برندهای موجود بازار هم از نظر کیفیت هم متریال ساخت هم قدرت بالاتره