انزلی- پارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اندیشه بهتره
Printable View
انزلی- پارس
از اندیشه بهتره
دیشب اندیشه قاطی کرده بود، از ساعت 1 صبح تا 6 که سرعت باید روی 50 باشه اومده بود بین 80 تا 100 !
خلاصه بگم دیشب خیلی حال داد، دموی PES 2012 که 1 گیگ بود رو تا ساعت 5 صبح دان کردم از سایت آسان دانلود
اینجا رشت است
هم اکنون پس از 4 ساعت قطعی براتون گزارش میدم!
اندیشه خط 3 نامحدود
دوستان کمک کنید - این مقدار Snr و crc طبیعیه ؟
بعضی وقتا سرعتم خیلی میاد پایین یعنی مشکل از نویزه ؟
درود
از دوستان کسی نمیدونه چرا سرعت دانلود شبانه پارس آنلاین اینقدر کاهش پیدا کرده ....
بارها بهشون زنگ هم زدم اما جواب درستی به من نمیدند...
جالبه اول میگفتن مشکل تو بخش قزوین رشت هست و درست میشه بعد که درست نشد دوباره زنگ زدم خودشون هم نمیدونن مشکل از کجاست!!یا شاید هم میدونن و نمیگن!!؟؟؟
به من میگن تهران هم جواب درستی به ما نمیدن!!!جالبه ها اینا خودشون نماینده اونها در رشت هستند اما توسط پشتیبانی تهران پیچونده میشن!!
کسی این کاهش شدید سرعت رو تجربه ایی کرده؟یا اطلاعات درست و حسابی داره ؟ اینها که چیزی به آدم نمیگن....
من 7 بودم اما قطع نبودم.نقل قول:
احتمالا شما داشتی از منبع اصلی تغذیه می کردیا :31: :5:نقل قول:
امروز بدک نبود :6::34:
ولی ما که نفهمیدیم که اینا چه خاکی دارن تو سرشون می کنن فقط ملت و الاف کردن یه روز تبریز,یه روز قزوین یه روز لنگر یه روز دیگه خرس می خوره + حمله حیوانات وحشی :دی
بیشترین مشکلاتش اگه خط تبریز داشته باشه ما چون اول از انزلی میاد رد میشه بعد میاد رشت بد بختیش اول واسه ماست
کسی خبر نداره شاتل می خواد انزلی هم بیاد یا نه؟
تایید نمیشه مرکز 7 که من باشم مشکلی نداشت اما مرکز 3 رو که شما میگی نمی دونمنقل قول:
شاتل هم بیاد خیلی فرقی نمیکنه داداش. غیر از اون 2 تا دوست شاتلیمون که هیچ وقت مشکلی ندارن و وقتی هم مشکل هست پیداشون نمیشه وقتی هم پست میزارن از همدیگه تشکر میکنن بقیه مشکلات مشابه بقیه سرویس دهنده ها رو دارن. مشکل زیر ساختیه . شرکتی که تو لایه access کار نمیکنه به تنهایی نمیتونه کیفیت سرویس رو تضمین کنه اونم وقتی upstream provider فقط یکیه اونم شرکت زیرساخت ایران. ایشالله که رقابت تو بخش زیر ساخت ایجاد بشه و شرکتها هم جنبه رقیب و رقابت رو داشته باشن تا وضعیت بهتر بشه .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز نمی دونم شما چه فکری می کنین ولی من دروغ نمی گم اگه سرویس بد باشه می گم بده اگه هم خوب باشه می گم خوبه ، اگه باورت نمی شه خودت برو یک ماه سرویس شاتل رو بگیر تا متوجه بشی
تازه یکی از همکاراتون نمی دونم کی بود فکر می کرد کارمند شاتلم خواست یه ریموت هم بهش بدم منم موافقت کردم ولی دیگه پیداش نشد روی هم رفته اگه مشکلی هم باشه خیلی از اندیشه کمتره
حداقلش نمی بینم سرویسم هی قطع و وصل بشه لا اقل
نمی دونم شما چرا باورتون نمی شه که سرویستون مزخرف شده :31: :5:
کسی به این سوال ما جواب نمیده؟؟!!...نقل قول:
کسی چنین چیی رو در پارس آنلاین تجربه نکرده؟؟
همکارام؟ سرویسمون؟نقل قول:
تفکرات جالبی داری عزیزم. ولی کاره سختی نیست تو همین فروم لینک شاتل هست زحمت بکشید بخونید اگه نخوندید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258700&page=3302
با توجه به ساعتی که پست زدی و مدت زمانی که اعلام کردی قطع بودی یعنی از 2 بعدالظهر تا 6 بعدالظهر , حتما خودت مشکلی داشتی چون من مرکز 3 هستم و اینترنت داشتم.نقل قول:
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
شاتلی عزیز من جواب پستتون رو دادم , میتونید چند صفحه برگردید عقب و بخونید.نقل قول:
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
ممنون از جواب منطقیتوننقل قول:
نه مشکل از خودش نبودهنقل قول:
منم دیروز قطعی طولانی داشتم(خط 7)
چند تا از دوستام هم قطعی داشتن
امروز صبح هم سرعت اندیشه واقعا افتضاح شده شدید نوسان داره !
پ.ن : سرعت درست شد:31:
منم 7 هستم ولی قطع نبودم چه ساعتی مشکل داشتی؟ پشتیبانی چی گفت؟نقل قول:
خطتو trace کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد قطعی و یا هرگونه اختلال در سرعت , با توجه به شروع روزهای بارونی به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما و حتما سیمهای تلفن خودشون رو خارج از خونه و تا محل اولین پست تلفن کوچه یا خیابونشون چک کنن که وصله پینه نخورده باشه یا درب پست تلفونشون باز نباشه که رده بارون بهش بخوره , اگه هر کدوم از این موارد رو دیدن با خرابی مخابرات تماس بگیرن که مشکل برطرف بشه , اینو با سالها تجربه دیال آپ و نویز و بارون بهتون پیشنهاد میکنم , بسیار بسیار رو سرعت و کیفیت خطتون تاثیر داره.
درست نمیدونم چه ساعتی بود چون خودم خونه نبودم داداشم گفت که نت قطع شده هیچ کودوم از این کار ها رو انجام نداد !نقل قول:
در مورد پشتیبانی هم بهتره این پستم رو بخونی ماله چند روزه پیشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6369455&postcount=10225
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
من نامحدودم خط 7نقل قول:
سریع هم پستم رو ویرایش کرده بودم نوشتم که سرعت درست شد !
اندیشه خط 4
از دیشب تا حالا خط مشکل نداره (خدا شانس بده):31:
نقل قول:
والا من که مشکلی ندارم ، گور بابای شاتل ، شماها دارین خودتونو می کشین ، نگا کنین ببینین من تاحالا چند تا پست گذاشتم شماها چقد گذاشتین همین که اوضاع سرویستون بهم می ریزه چند نفری میاین تابلو حمایت می کنین ، راستی یادم رفت بگم بر اساس آخرین اطلاعات مرکز کنترل اینترنت ایران شاتل با تفاوت زیاد بهترین سرویس دهنده ایرانه همه هم می گن ، تازه جایزه هم گرفته ، برو سایتش ببین البته اگه فیلترش نکرده باشین ، اونوقت باید با چیز پی ان بری برای سرویس دهنده ای که تو کل ایران سرویس می ده همیشه ازین نظرات هست من که نمی گن خیلی خوبه می گم بهتره همین ، مطمئنا اونم یه سری معایب واسه خودش داره سرعتش یه خورده کمتره ولی ساعت رایگانش 3 ساعت از اندیشه بیشتره دوست من قیمت 128 نامحدودشم بیشتره می خوای بازم بگم کیف کنی
اینم پینگ من جهت خالی نبودن عریضه
نقل قول:
من کاری ندارم کی داره بهم سرویس میده واسه من پایداری مهمه و سرعت
سرعت هم سرعت بالا نمی خوام :31: همین سرعت خودشون باشه واسمون کافیه (فقط پایدار):20:
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
داداش خط چندی ؟ 3 یا 4نقل قول:
دیروز هیچ قطعی ای نداشتم. قطعی به هیچ وجه سراسری نبود. اگه گفتن سراسری بوده جمیعا سر کارید!
---------- Post added at 04:01 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------
خودت چرا انقدر سنگ اندیشه رو به سینه میزنی؟ اندیشه ماله بابا ته؟نقل قول:
---------- Post added at 04:02 AM ---------- Previous post was at 04:01 AM ----------
شما گویا زیر دیش نشستی رفیق نه؟؟؟؟؟؟!نقل قول:
منبع اصلی؟نقل قول:
واجب قربت ان اننلاه. نئوز و بلاح
---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
شاتل تو طهران کاملا موفق هست و تایید می شه و من خودم هم تو طهران از طرف داری شاتل هستم.نقل قول:
:8:همه چی آرومه
از دیشب تاحالا اندیشه پدر مارو در اورده:3:
دیشب یه 2 ساعتی کلا دیتا نداشت از امروز صبح هم که همش این لینک ADSL قطع میشه
اخه این چه وضعش :4:
الان این رو من گرفتمنقل قول:
d-link 2740 u
حل شد
دارم استفاده میکنم
نقل قول::18:نقل قول:
خط4 دو روز آرومه
دوستان خطتون رو بگید
نه جالب نیست. شما چه قدر پول این مودم را رو دادین؟نقل قول:
کسی می دونه اسپید V P N چرا اینقدر پایین اومده ؟
من رشت نیستمنقل قول:
انزلی هستم
65توماننقل قول:
نصب شد
هر چند وایرلسش کار نکردم
بلوتوث ندارم
نقل قول:
تایید مشه . :41:فکر کنم کلیه . چون بنده تو gprs ایرانسلم تست کردم ولی اونجا هم پایین بود . :2:حدودا از سه شنبه هفته قبل سرعتش اومده پایین . :19:قبل از اون خوب بود .
نقل قول:
تایید میشه به شدت سرعت چیز پی ان پایین اومده
بچه ها من سرعت دانلودم از 120 رسیده به 45 (سرعت دانلود در روز )
128 - 1گیگ - مرکز 8
شما این مشکل رو ندارید ؟
اگر وضع به همین منوال ادامه داشته باشه وی پی ن فروشا باید برن کشک شون بسابن.
با vpn از fileserve ، دانلود میکنم سرعت به 10 - 11 میرسه ، بدون vpn هم که فیلتره. قبلا با vpn به 140 میرسید.
بقیه سنتر ها رو هم چک کردم با این وضع بیچاره میشیم. سرعت دانلود با vpn نهایتا میشه 15-20 و بدون اون به 100 و بیشتر میرسه.
راه حل موقتی که پیدا کردم اینه کسایی که vpn شون از sstp پشتیبانی میکنه ، فعلا باید از این پروتوکل استفاده کنند تا لاقل
بتونن 40 کیلو بایت رو دانلود کنن.
بابا یعنی یه فیسبوک مزخرف و 10 دقیقه طول میده که باز کنه.
بدبخت شدیم رفت.
به هر حال جمهوری اسلامی کار خودشو کرد.
تایید میکنم! احساس میکنم بی چاره شدیم !:31:نقل قول:
متاسفانه خبر دار شدم مشکل تو کل ایران وجود داره.
وای نکنه راهی پیدا کردن که پورتشون رو ببندن.بعضی میگن به خاطر زد و خردی که بابت دریاچه ارومیه تو تبریز بوده فعلا این
بچه ها همه کلافه ان.
مشکلات و به وجود آوردن. خدا کنه همین باشه و دوباره درست شه
وگرنه ملت بدبخت میشن. باید دوباره بریم سراغ onspeed و ultrasurf و... اونم برای پیج باز کردن.
برای دانلود نمیدونم چی کنم؟
بابا من شبی 1/5 گیگ دانلود میکردم.
مخابرات تعداد زیادی از پورت های PPTP رو بسته. اگر از پروتکل های دیگه ارتباطی استفاده کنید، مشکلی ندارند. البته این بستن ظاهرا موقتی هست، و به احتمال زیاد ظرف چند روز آینده برطرف بشه.نقل قول:
کسی می دونه اسپید V P N چرا اینقدر پایین اومده ؟
SNR شما خیلی خوب نیست، ولی در اون حدی هم نیست که بخوایم بگیم مشکل کاهش سرعت شما لزوما از SNR هست. SNR شما اگر زیر 6 باشه، معمولا موجب قطع و وصل اتصال میشه، و براتون مشکل ایجاد میکنه. هر چی از 6 بالاتر باشه، بهتر. البته دقت کنید که مقدار SNR در طول شبانه روز متغیر هست، و عوامل متعدد محیطی روی مقدار آن تاثیر میذارند.نقل قول:
دوستان کمک کنید - این مقدار Snr و crc طبیعیه ؟
بعضی وقتا سرعتم خیلی میاد پایین یعنی مشکل از نویزه ؟
در خطوط ایران با توجه به اینکه پهنای باند نامحدود یا با محدودیت کم به کاربر داده نمیشه، معمولا پارامترهای خط بالاتر از حد مورد نیاز اتصال خریداری شده هستند. مثلا در همین مورد شما، SNR شما بالا نیست، ولی در حدی هست که مودم شما به طور تئوریک میتونه با همین وضعیت سرعتی در حدود 5 مگابیت را تامین کنه.
در هر حال، با توجه مقدار Power و Line Attenuation خط شما، مقدار SNR شما میبایست بیشتر از مقدار فعلی می بود. من با پارامترهایی تقریبا مشابه پارامترهای خط شما، SNR هایی بین 12 تا 19 دسیبل دیدم. در ساعات مختلف روز بررسی کنید که آیا پایین ترین مقدار SNR شما همینقدر هست، یا از این هم پایین تر میاد؟
با این SNR، با توجه به اینکه Power و Attenuation ظاهرا مشکل خاصی ندارند، احتمال این هست که جایی در مسیر نویز داشته باشید، که موجب کاهش SNR شما شده.