سلام دوستان
من امروز یک PS3 خریدم ولی کارتونش با اونهایی که دیده بودم فرق داره
عکسش رو میزارم و ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره بهم بده
راستش دلم شور میزنه نکنه اصل نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
من امروز یک PS3 خریدم ولی کارتونش با اونهایی که دیده بودم فرق داره
عکسش رو میزارم و ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در موردش داره بهم بده
راستش دلم شور میزنه نکنه اصل نباشه
نقل قول:
از اینکه جواب دادی ممنون .
نه عزیز منظورم خود کنسول ps3 هستش چون امروز خریدم و روی جعبش نوشته بود پلاتینیوم .
مبارک باشه. باید چه شکلی باشه ؟؟؟ سریال نامبر دستگاه با جعبه چک کن از جای معتبر خریده باشید که نگرانی نداره
جعبه که نرمال میزنه داخلش که ندیدیم جعبه من 160 گیگ هست شبیه همینه فقط go نمیدونم چیه نوشته کناره 320 گیگ
مال منم عين همينه بازش كن بازي كن حالشو ببر :31:نقل قول:
همون طور كه دوستمون گفت سريال نامبرشم چك كن :21:
به احتمال زيادم رجيون PAL هست كه خوبه :46:
منظور از این که فلان بازی ها باید رو هارد داخلی ریخته باشه هارد اورجینال خودشه؟؟؟و یا میشه هاردش رو با هاردهای لبتاپ عوض کرد و رو اون هم همین بازی ها اجرا بشه؟
من الآن میخوام یه هارد 640 لبتاپ بگیرم(2.5 اینچی) که 7200RPM هستش و sata 3 هستش.این رو بندازم به ps3 تمام بازی ها بدون دیر لود شدن محیط و بدون مشکل اجرا میشن؟
برای ps3 هاردش sata 2 هستش؟مشکل ایجاد نشه؟
آقا ممنونم مشکلم حل شد از آموزش هم متشکرم راضی به زحمت نبودیم شما با این حالت :31:نقل قول:
هارد برای کنسول چی بخرم seagate خوبه مدل usb3 کدوم بود مطمعن که کنسول میشناسه هارد را؟
usb3 بود یا اینکه با کارتریج تبدیل میشد به 3؟؟؟؟؟؟ هارد کنسول تا چقد ارتقاع میشه داد؟؟ sata چنده؟ بنظرتون کدام کار بکنم؟
هارد من 160 هست. از هارد اکسترنال بازی لود کنه طول میکشه و موقع بازی بازی اسلو موشن بشه و .....
هارد ها قیمتم بدید که عالیه
به هارد كنسول دست نزن :21:نقل قول:
اينم بازي از رو هارد خود كنسول يا هارد اكسترنال لود ميشه كه سرعتاش تو بازي تاثير داره كلا به نظر من شرو وره
يا هارد مشكل داره يا مشكل از يه جاي ديگه است
يه هارد 1TR پاسپورتي سيگيت بگير حالا USB2 و USB3 نميدونم هر كي يه چيزي ميگه قيمت هم 120-130 تومن :31:
ممنون رفقا از راهنماییتون,بازی killzone 3 هم توش بود.......
فقط امکان ریختن بازی روی هارد دستگاه یا هارد اکسترنال و اجرای بازی وجود داره یا فقط باید بازی اورجینال بخرم؟
و اینکه بنظرتون کپی خور یا اپدیتش بکنم یا اصلا دست بهش نزنم؟
دیگه ببخشید بابت املتور بودن ما:11:
منظور از هارد گایا در ps3 چیست ؟؟؟؟
بازی pes 12 رو فریمور 3.55 اجرا میشه ؟
یه هارد اکسپنشن سیگیت 1t خریدم واسه بازیهای کپی تو بازار میگفتن فقط این هارد را ps3 میشناسه هارد خوبی یا نه ؟
من دیشب یه ps3 250 g کارکرده با دو دسته و 60 تا بازی کپی و یه بازی pes 10 ارجینال گرفتم 405.000 تومان بنظرتون گرون نگرفتم ؟
غیر حضوری خریدید؟ کیلزون که خوبه بازی اورجینال من سبکه بدرد نخوری به من دادند.نقل قول:
برو تو قسمت سیتینگ دستگاه ببین ورژن دستگاهت چنده 3.5 3.55 باشه -- میشه بالای این ورژن فعلا نمیشه.
-- کردن هم نرم افزاری هست عنوان بازی کبی راحت تر گیر میاد تا گیر اوردن بازی اورجینال و اینکه بازی اورجینال برای همه ارزون نیست.بستگی به خودت داره.
ببین مولتی من کلا فایل منجری نصب نکردن مطمعنی -- نکردند برای شما موقع خرید؟
-- کنید بازی از هارد داخلی و خارجی میشه. فقط باید یک دیسک اورجینالم داخل کنسول بزارید.
بهتر بود قبل خرید تو فروم سوالاتت میبرسیدی که کل جریان -- کردن و چه فرمویری بخرید و .... دستت میومد
بچه ها اطلاعات بهتری دارند و واردند بد توضیح دادم راهنماییت میکنند
بله بازي هم ميتوني رو خود هارد دستگاه بريزي هم رو هارد اكسترنالنقل قول:
فقط يه سري بازي ها روي هارد اكسترنال اجرا نميشن و يه سري هم روي هارد كنسول اجرا نميشن كه خيلي كم هستند
اگر مي خواي كپي خور كني بايد ببيني ورزن دستگاهت چنده همون طور كه دوستان توضيح دادن اگر از 3.55 بالاتر بود كه بايد يه يكي دو هفته صبر كني كه انگار قراره هك جديد بياد كه بتوني بازي هاي جديد هم اجرا كني
اگر خود 3.55 يا كمتر بود كه مي توني راحت نرم افزاري هكش كني كه بتوني بازي هاي كپي خور روش بريزي فقط بازي هاي جديد روش اجرا نمي شن مثل FIFA12 كه بايد اين يكي دو هفته هم صبر كني ببيني چي ميشه
تا اونجايي كه من ميدونم يه گايا منيجر است كه مثل مولتي من است ولي خوب مولتي خيلي بهترهنقل قول:
نه اجرا نميشه
تمام شر و ور كه فقط اين هارد مي خوره منم خواستم هارد بگيرم دقيقا همين مدلو به من گفتن فكر كنم رو دستشون مونده مي خوان رد كنند بره ولي هارد خوبي هم هست كلا سيگيت هارداش عاليه :31:
بچه ها من ميخام يه كنسول بگيرم فقط واسه لايو.خودم الان يه ايكس دارم كه بن شده از لايو. بي اس تري ارجينال راحت ومجاني لايو ميره؟
بله از این نظر مشکلی نیستنقل قول:
ممنون رفیق:40:نقل قول:
از کجا بفهمم که ورژن دستگاهم چنده؟
اگر بعد از بازی CD رو در نیاریم و خاموش کنیم به لنز اسیب میرسه یا مشکلی نداره؟
بچه ها این خوبه بگیرم؟؟؟
HDD 320++GB (7200 RPM) 2.5" SATA
- Hard Disk Drive 320 GB for LAPTOP
- 2.5" SATA
- 7200 RPM دوربالا
- SATA 3.0Gb/s
- Seagate / Samsung / Toshiba / Western / Hitachi
قیمت : 56,000 تومان
بچه ها فرق بین PS3 80GB و PS3 Slim 160 گیگ چیه ؟ 80 گیگ ضعیف هست ؟
الان قیمت PS3 80GB چنده ؟
هيچ مشكلي نيست PS3 رو بگير و حالشو ببر :31:نقل قول:
خواهش مي كنم دوست عزيز :11:نقل قول:
SETTING / SYSTEM SETTING / SYSTEM INFORMATION
خط اول SYSTEM SOFTWARE
نه هيچ مشكلي نيست :21:
اين اعداد هارد PS3 است 80-160-320 كه الان تو بازار فكر كنم 160 و 320 موجود باشد :21:نقل قول:
دوستان عزیز یعنی الان هر چی بازی جدید میاد روی ورژن 3.55 قابل اجرا نیست . بنظرتون من اشتباه کردم ایکس باکسو با Ps3 عوض کردم . الان که gears of war 3 اومده :41::41::41:
pes 12 روی ایکس باکس اجرا میشه یا نه ؟
يه 2هفته صبر كن ان قدر عجله نكنيد :21:نقل قول:
با چه نرم افزاری میشه هارداکسترنالم رو به FAT 32 فرمت کنم اخه هاردم فقط به NTFS فرمت میشه
دوستان کسی میدونه بازی های driver و rage روی چه فریموری اجرا میشه .؟
خدا کنه دیگه اینارو بشه با 3.55 اجرا کرد .
هردو اجرا نمیشن
نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition میتونه این کار رو بکنه که دوست خوبمون shahin_mp3 معرفی کردنقل قول:
همون طور كه دوست عزيزمون M.T.7 گفت به وسيله اون نرم افزار مي توني از چند پارتيشن هم براي وصل كردن به PS3 استفاده كني كه در اين تاپيك توضيحشو دادمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520344
با سلام خدمت دوستان میخواستم بپرسم فایلهای صوتی وتصویری با فرمت wmv در ps3 چطور اجرا میشود ایا نرم افزاری برای اجرای این فایلها هست؟
PS3 بعضی از فرمت ها رو نمیخونه که با مولتیمن های جدید میشه این کارو کرد من خودم WMV رو تو مولتیمن امتحان نکردم ولی MOV که PS3 نمیخونه رو مولتیمن میخونهنقل قول:
سلام عرض شد مولتی من بنده ورژن 1.15 هست به نظر شما اجرا میشودیا نه درضمن میخواستم بپرسم چطور میتوانم نسخه های جدیدتر مولتی من را گیر بیاورم روش اپدیت کردنش را برای من اگر ممکنه توضیح بدید.یک سوال دیگر هم داشتم من یک هارد W.D 320GIG دارم ایا برای انتقال بازی به کنسول باید فرمتش کنم یا نه چون وقتی هارد به دکنسول وصل میشود چیزی نمیاد لطفا اگر ممکنه کاملا توضیح دهید اینقدر تو اینترنت گشتیم دیگه حالمون به هم خورد واسه اینکه 4 تا بازی قراضه کپی کنیم
بهترين راه حل براي اپديت مولتي من اينه كه به وسيله خود مولتي من از طريق اينترنت PS3 اپديتش كنيد كه اپديت در گزينه ي اول است و روي اپديت ضربدر زده و اپديت ميشودنقل قول:
براي هاردتم بايد فرمتش كني به FAT 32 اگرم نمي توني فرمت كني برنامشو اينجا گذاشتم
حتي اموزش چند پارتيشن هم هست كه يه پارتيشن با فرمت FAT32 براي PS3 درست كني
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520344
سلام
دوستان من ps3 v هنوز اپدیت و کپی خور و هیچ کاریش نکردم
با این تفاسیر میتونم رو هاردش بازی بریزم و بدون مشکل بازی کنم؟مخصوص pes12 یا fifa12 رو.
ورژنش هم 3.55 هست و ایا نیاز به اپدیت داره؟
یکی هم اینکه زبونش انگلیسی نیست و تو مایه های المانیه..... و هرچی میگردم قسمت مربوط یه زبونش رو نمیتونم پیدا کنم,از کجا باید تغییر زبان داد؟
این دو بازی که نمیشه چون هردو 3.70 میخوان
برای زبون هم تو تنظیمات قسمت زبون اونجا میشه تغییر داد
بازیهای دیگه رو میشه؟نقل قول:
با مولتیمن شما نمیشه چون مولتیمن های جدید یه منو مثل منو (XMB) خود PS3 دارن که اون جا تو بخش Video میتونی بیشتر فرمت ها رو اجرا کنی اگر نمیتونی با خود PS3 مولتیمن رو آپدیت کنی که shahin_mp3 توضیح داد میتونینقل قول:
1- از لینک های زیر هر دو فایل رو دانلود کنی
کد:http://ps3.dashhacks.com/system/files/multiMAN%20ver%2002.07.01%20FULL%20(20110918-220000).rar
2- بعد RAR رو از فشرده خارج کن و با بقیه فایل ها مستقیم روی فلش میریزیکد:http://ps3.dashhacks.com/system/files/multiMAN%20ver%2002.08.10%20UPDATE%20(20111005-203000).pkg
3- فلش رو به PS3 وصل میکنی
4- میری قسمت Games بعد تو Install Package File
5- هر چی فایل هست رو اجرا میکنی مولتیمن آپدیت میشه
توی همین سایت بالا آپدیت های مولتیمن قرار داده میشه که میتونی همیشه آپدیتش کنی اون یکی سوالت هم shahin_mp3 به طور کامل جواب داد
قدیمیهارو آره جدیدارو نهنقل قول:
عزیزان با توجه به وضعیت بازار و این که تا یه مدت دیگه( 2012 یا 2013 ) سری جدید کنسول ها میاد به نظرتون خرید PS3 میتونه معقولانه باشه ؟
دوست عزيز يكي دو هفته صبر كن چون قراره هك جديد بياد ولي هيچي معلوم نيستنقل قول:
اينم بدون كه الان اگه كنسولتو اپديت كني ديگه نمي توني كپي بازي كني يه 2هفته صبر كن بعد تصميم بگير
من بازم ميگم حالا كنسول نسل جديد 1 سال ديگه بياد كو تا هكش كنند كلي دنگ و فنگ دارهنقل قول:
هر كنسولي دوست دارين بگيرين بازي كنيد حالشو ببريد گور باباي كنسول هاي نسل جديد :31:
منم مثل شما موندم چیکار کنم ؟نقل قول:
PC رو ارتقا بدم یا کنسول بگیرم
از همین نسل جدید میترسم زود بیادو این کنسولا رو بزنه کنار
ولی من چون همه بازی هارو روی تنظیمات پایین تموم کردم میخام یه کنسول بگیرمو
همه بازهای یکی دوسال اخیر رو دوباره انجام بدم
چون سیستم الانم دیگه Fifa 12 رو هم نمیتونه اجرا کنه...:31::31:
محتوای مخفی: System Re
نقل قول:
آره دیگه ...
حالا فرض کنیم نسل بعد کنسول شرکت سونی 2013 بیاد (مثلا ) تا بیاد ایران میشه 2014 تا قیمتش متعادل بشه (شایدم نشه ) میشه 2015 حالا تا -- بشه (شاید) میشه 2016 :31:
میشه 5 سال بعد که دیگه وقت زن گرفتنه :31: نمیشه بازی کرد ...
پس به این نتیجه میرسیم که گور بابای نسل بعد ... پس میمونیم بین پی سی یا پی اس تری ...
اگه یه پی سی خوب بگیریم یه تومن خرجش میشه که با این پی سی تا 2015 ساپورتی ...
حالا اگه پی اس تری بگیریم »
خود دستگاه » 400
مانیتور » 250
هارد اکسترنال » 80
مجموع » 730
با این پی اس تری هم که تا مدت ها بعد اومدن کنسول جدید هم براش بازی میاد ...
حالا چه کنیم ؟ :18:
730 تومان ارزش تا سال 2016 بازی کردن (به حرف خودت) را نداره ؟..نقل قول:
هم PC رو ارتقا بدين هم كنسول بگيرين :31: