بروبچ امروز شاهزاده ایرانی رو تموم کردم ( این جدیدش رو ) بعد که رفتم ببینم الطیر باز شدش یا نه دیدم نتنها الطیر بلکه هیچی باز نشدش فقط یکی باز شدش میشد بجای الیکا گذاشتش!
کسی می دونه چجوری بازش کنم؟!
بروبچ امروز شاهزاده ایرانی رو تموم کردم ( این جدیدش رو ) بعد که رفتم ببینم الطیر باز شدش یا نه دیدم نتنها الطیر بلکه هیچی باز نشدش فقط یکی باز شدش میشد بجای الیکا گذاشتش!
کسی می دونه چجوری بازش کنم؟!
ميگم الطير مال Assassin Creed بود چه ربطي داره با شاهزاده ايراني ؟!!
توی POP 2008 با رد کردن یه چیز هایی که من نمی دونم چیه تو اپشن سه نفر دیگه میان که میشه تو بازی با پرنس عوضشون کردش که یکیش الطیره!نقل قول:
ميگم الطير مال Assassin Creed بود چه ربطي داره با شاهزاده ايراني ؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب رو PC هم همینه دیگه، حالا ما کرک می گیریم بدون دیسک بازی می کنیم ولی اورجینالش باید با دیسک باشه، مگه اینطوری نیست؟!نقل قول:
اون هم به زودی :31:نقل قول:
Homebrew ها کم کم داره برای 360 میاد ، من داشتم تو نت ول میچرخیدم دیدم یکی اومده یه Homebrew نوشته که بدون نیاز به دیسک بوت میکنه ، یعنی یه دیسک داری که همه بازی ها رو بوت میکنه . چه قدر حقیقت داره نمیدونم ولی غیر ممکن نیست . چرا که بازی های دمو بدون دیسک اجرا میشن ، پس یه راهی داره .
البته زیاد هم مهم نیست ، یعنی اصلا مهم نیست :31:
سلام رفقا خبری از ناتال و بازی هاش نشده هنوز . اگه هرکسی خبری چیزی داره بگه ما استفاده کنیم
دوستان بازي جديد و به درد بخور جديدا چي اومده؟
البته بعد از GTA
تكن 6
MW2
و AC2
بعد از اينا اگه بازي خوبي اومده لطفا معرفيش كنين
انشاالله اخر های سال 2010 میادنقل قول:
به همین زودی این همه materpiece رو تمام کردی شما ؟ :31:نقل قول:
the saboteur
و امروز هم نسخه pal فوق بازی bayonetta
دوستان 360چندتا خروجی صدا داره برا دالبی
فلش هم می خوره
چند نوع پسوند برا فیلم موزیک و عکس قبول می کنه
چه نوع دیسک هایی پشتیبانی می کنه
قیمتش تو مشهد 320تا 400 خوبه نه
1 - این لینک رو چک کن :نقل قول:
2 - بله میخورهکد:http://www.dolby.com/consumer/setup/connectivity/game-console/xbox360.html
3 - این پست من و برای اطلاعات تکمیلی لینک های داخلش رو بخون
4 - dvd و hd-dvd و cdکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4477762&postcount=10415
قیمت برای elite عالیه
400 پریمیوم
من می خوام بجای سینما خونگی استفده کنم یعنی نمی شه
ااین کار یکسالی هست که انجام شده و بدون گذاشتن هر نوع دیسکی میشه بازی هارو اجرا کرد اما با یکسری دست کاری های سخت افزاری تو Drive DVD کنسول.نقل قول:
ولی خب اگه به صورت نرم افزاری بیاد دیگه خیلی توپ میشه.
برای premium گرونه خیلی که خوب طبیعی هم هست چون دیگه تولید نمیشه و پیدا هم نمیشهنقل قول:
ولی الان تو تهران elite رو میتونی با هارد 120 بخری 390
ولی میتونی arcade هم بگیری 290 با 70 تومان هارد که کمتر در میاد
میتونی استفاده کنی ولی خوب primary job این کنسول برای videogame هست نه entertainment center
با سلام
آخرین ixtreme که برای درایو LT اومده چیه ؟
کجا میتونم این آپدیتو انجام بدم و هزینش چقدره؟
با تشکر
بيشتر از دو هفتس كه تموم شدننقل قول:
كال آو ديوتي كه خيلي كوتاه بود
اساسين كريد هم كونتراتي نشستم پاش و 3 روزه تموم شد
تكن رو هم چند دست بازي كرديم و بعد گذاشتيمش كنار، چون خيلي بچه گونس
جي تي اي رو هم همين طوري تفريحي بازي ميكنيم
حالا اين دوتا بازي كه ميگي چه سبكي دارن و تو چه مايه هايي هستن
البته مختصر مفيد بگيد
ممنون
الان خودم يه چنتا عكس ازشون نگاه كردم
the saboteur شبيه اسپلينتر سل به نظر ميرسيد
و bayonetta شبيه دويل مي كراي
حالا بازيهاي جالبي هستن؟
ماله كدوم كمپاني ها هستن؟
نقل قول:
The Saboteur
Bayonettaکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309341
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345725
سلام میخواستم اگه میشه چندتا بازی توپ تو سبک Shooter بهم معرفی کنید
ممنون
آره ميشه . من خودم تو همين پاساژ لباف چند مدلشو ديدم . قابهاي آبي - زرد - قرمز - سبز . يك دو تا هم قاب و داشبورد داشت كه عكس بازيها روشون بود . فكر كنم 30-40 هزار تومن قيمتشون باشه . كه اگر بخري بايد كنسول خودتو باز كني و قاب اورجينال رو با اينا عوض كني :46:نقل قول:
بچه ها بازی تو سبک بازی black چی پیشنهاد میکنین؟
1 سایت خوب هم برای خرید پستی بازی معرفی کنین
ممنون
راستی رفقا این بخش کنسول چرا بخش بازی واسه بازی نداره؟!
خب میتونیم یه تاپیک به مثلا معرفی بازی بزنیم و جدیدترین بازی ها معرفی بشن به همراه یه توضیحات مختصر
مثلا اسمش میشه گذاشت بازی هفته یعنی به روز هم هستش!
میشه؟
سلام میخواستم اگه میشه چندتا بازی توپ تو سبک Shooter بهم معرفی کنید
سلام برادران...
من امروز بازي saboteur رو گرفتم وقتي ميزارم تو دستگاه ميره كه بازي رو اجرا كنه عكس ايكس باكس مياد و قفل ميكنه!!
نقل قول:
بازي شوتر اول شخص خوب براي ايكس باكس 360 :
call of duty:mw2 وبقيه شماره هاي اين شاهكار
call of juarez
halo3 و halo odst (البته اين سليقه اي هستش)
wolfenstein
bioshock
fear2
left4dead1&2
فعلا اينا به ذهنم ميرسه اگه بازم موردي يادم اومد مينويسم.....
کسی نمیتونه کمکی کنه؟نقل قول:
سلام رفیق.منم همین مشکل برام پیش اومد.به نظر من بهترین روش اینه که دستگاهتو بدی که درایورشو کپی کنن.تقریبا همه ی بازی ها یی که بعد از تیکن میان این آپدیتو لازم دارن درسته 10 15 تومنی آب می خوره ولی ارزش این همه اعصاب خوردی داره.این آپدیت هم سخت افزاری هست به این صورت که دراویرو در میارن یه کارایی روش انجام میدن و...که بعدش درست میشه . علتشم این قفل هایی هست که مایکروسافت هی میزاره رو این دیسک ها که مثلا کسی از دیسک کپی استفاده نکنهنقل قول:
موفق باشید
سلام دوست عزيز.... با ديسك activate.iso درست ميشه؟؟؟نقل قول:
دوستان یه وال من چند ماه پیش کنسولم خراب شد و انداختمش دور
حالا بازم میخوام بخرم ولی چند وقته چیزای اجیبی از اجرا نشدن بازی و کپی خور نشدن میشنوم
الان من دستگاه جدید بخرم 100 در صد همه بازیهارو اجرا میکنه؟
نقل قول:
آره دوست عزيز اجرا ميكنه الان واسه همه ها درايوا فريمور جديدو ميشه زد و تازه ديسك active.so هم هست........... .
شما با خبال راحت كنسولتو بگير.....
بله روح الله جان حل ميشه ....فعلا يه چند مدت از همين ديسك اكتيو استفاده كن و نبر واسه ارتقا فريمور چون يه چند مدت ديگه بازم فريمور جديد مياد و ميافتي تو زحمت در نتيجه با همين ديسك يه مدت مديدي كارت راه ميافته....... .نقل قول:
رفیق اگه از من می پرسی فک نکنم برا همه ی بازی ها جواب بده مثلا اساسینز کرید رو دستگاه من نمیومد حتی با دیسک بوت.یه بار برای همیشه ببر برات درایورشو کپی کنن .نقل قول:
موفق باشید
با سلام.به نظر من شما که میخوای پول بدی یه دستگاه دیگه بخرید بهتره بهترینشو بردارید به عبارتی همو eliteنقل قول:
من خودم دارم مرگ نداره هر وقتم هر چقدر بخوام باش بازی میکنم بدون اینکه حتی 1 ثانیه فک کنم الان ممکنه بسوزه
این چیزی هم که شما میگین به احتمال زیاد وقتی دستگاه رو بردارید خودشون کپی کردن برات ولی خودت بهشون
بگی بهتر بعدشم همون جا بده برات چند تا بازی مثل اساسینز کرید و تیکن و... که جدید اومده اجرا کنن تا مطمئن شی البته بدون بوت
موفق باشید
سلام.اگه منظورتون اول شخص اکشن هست دوستمون چند تا گفتننقل قول:
call of duty:mw2 وبقيه شماره هاي اين شاهكار
halo3 و halo odst (البته اين سليقه اي هستش)
bioshock
fear2
left4dead1&2
wolfenstein call of juarez
منم بت من :تیمارستان آرخام و اساسینز کرید 2 رو بهتون پیشنهاد میکنم (این بازی ها سوم شخص هستند ولی واقعا شاهکارن)
آرکید،پرمیوم و الیت از نظر سخت افزاری با هم هیچ تفاوتی ندارن و احتمال خراب شدنشون کاملا مثل همه!!!!نقل قول:
سلام.
چه جوری میشه فرق بین هارد های اصل ماکروسافت و هاردهای هک شده رو فهمید(از همینا که هارد لب تاب گذاشتن توش)؟
سلام قصد خرید این بازی ها رو دارم نظرتون چیه؟
GHOST RECON AW 2
CALL OF JUAREZ 2
UFC 2009
BATMAN ARKHAM ASYLUM
THE ORANGE BOX
بخر...........
آقا قضیه این بازیا که مال لایو هست و ABGX برای دانلود گذاشته چیه؟؟؟
یعنی می شه آفلاین بازی کرد؟؟؟
پس اگه میشه لطفا علت تفاوت فاحش قیمت الیت رو با ارکید بگین + اینکه آمار 3 چراغه شدن الیت خیلی خیلی کمتر از الیت هست رو بگین تا منم بدونم.تا اونجایی که من میدونم الیت 2 تا فن داره بخاطر همین انقدر سنگینه .مطمئنن این تفاوت مال لوازم جانبی نیست تا این حد .وقتی من دستگاه خودم رو خریدم قیمتش 500 تومن بود ولی ارکید رو میدادن 200 تومن.چرا؟بگین تا منم بدونم.:13:نقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
با سلام
این دوتا که مرگ ندارن مخصوصا بت من که خیلی خفنه
BATMAN ARKHAM ASYLUM
CALL OF JUAREZ 2
ولی من cod:mw2 , assasin's creed2 ,uncharted 2, left 4 dead 2 رو هم پیشنهاد می کنم (البته اگه بازی نکردین)
دوست عزیز همه 3 مدل کنسول 360 دو عدد فن دارند و از لحاظ build quality هیچ تفاوتی با هم ندارننقل قول:
همه با یک کیفیت ساخته میشن و همه هم یکسان در معرض خطر هستن مثل همه لوازم برقی دیگه
قیمت و تفاوت فقط به خاطر وسایل جانبی هست
تو ایران به قیمت ها نگان نکن که به خاطر تو بازار بودن یا نبودن یک مدلی در حالی که قیمت شرکتی اون کمتر از مدل دیگری هست اون رو گرونتر میفروشن
الان arcade تو دبی 210 تومان هست و elite برابر 330 تومان ایران
که این 120 تومان اختلاف دقیق برای hard disk 120gb و headphone اون هست
و در گذشته هم داشتن HDMI Cable