[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکیو همینجوری تستی زدم تو این ساعت با وای فای این بود و بقیه سرورا تست نکردم
سرعت دانلود با لن حدود 20 مگابیت بیشتره
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکیو همینجوری تستی زدم تو این ساعت با وای فای این بود و بقیه سرورا تست نکردم
سرعت دانلود با لن حدود 20 مگابیت بیشتره
فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات در توئیتر خود نوشت:
امروز با عقد قرارداد شرکت مخابرات ایران و آسیاتک، بر اساس مصوبهی شماره ۲۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات، «انحصار» شرکت مخابرات ایران در ارائهی خدمات اینترنت خانگی فیبر نوری و VDSL شکسته شد.
حالا سوال اینجاست که با رفع مشکل اینترنت خانگی فیبر نوری، آسیاتک سرویس تانوما ارائه می کند یا صرفا قرار است همان سرویس ADSL را در اختیار متقاضی قرار دهد؟ اگر دومی باشد، باز هم تحول آنچنانی در افزایش متوسط سرعت اینترنت شاهد نخواهیم بود.
نقل قول:
خیلی عالیه، فقط پینگ مقداری بالاست.
شوخی میکنید؟ :blink:نقل قول:
با اینکه خودم خبرشو گذاشتم ولی همش فیلمه صد سال طول میشکهنقل قول:
رییس شاتل داره خودش میگه تا اخر سال همین تهرون طول میکشه!
مودمت پورت سبز یا آبی ؟ از کف مودم معلومهنقل قول:
عدد rx ی خورده بالاعه
داخل خونه فیوژن زدن با دستگاه ؟
چند متر سیمکشی شد ؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
نه فعلا که پیگیریهاشون خوب بوده:biggrin:نقل قول:
اره فیوژن زدننقل قول:
از فت بیرون تا مودم حدود ۴۰ متر فیبر کشیدن
پرت سبز رنگه
بدون اینکه بهشون بگید براتون سرعت ۲۰۰ مگ بستن؟؟من راجب ۲۰۰ مگ حرف زدم راجب اینکه بقیه مشترکین دارن گفتن چی میگید!!!پینگم در بهترین حالت زیر ۸۰ هست ولی سرعت اپلود روی ۵۰ قفله و دانلود در بهترین حالت ۹۴..
اینا باید از خوداشون باشه سرعت بالاتر ببندن که مشترک زودتر حجمش تموم شه :worried:نقل قول:
سرعتم زیادی بالاست لپ تاپ روشن میشه 2 گیگ میره:goatee::دی:دی
تست با وای فای یا با پرت لن؟
قضیه اینه که بستر رو از مخابرات اجاره میکنن و یه پولی به مخابرات میدن و با استفاده از VLAN ID میتونن به مشترک روی VDSL و FTTH سرویس بدن. مثلا من الان از مخابرات VDSL دارم روی VLAN 555 حالا آسیاتک هم میاد سرویس میده روی VLAN 550نقل قول:
وای فای گوشیم تا ۱۳۰ مگابیت ساپورت میکنه..با لن هنوز تست نکردم چون دم دست ندارم دستگاه..نقل قول: