بله میشهنقل قول:
من الان سیمکارت TD فعال نشده و با usim عادی وصلم
Printable View
بله میشهنقل قول:
من الان سیمکارت TD فعال نشده و با usim عادی وصلم
من b5142 رو توصیه میکنمنقل قول:
دلیلش اینه، خودم دارم و مشکلی نداره، اکثرا هم روشنه
تنها ایرادش نداشتن کلید خاموش روشنه!!! یعنی باید از برق بکشی
در مورد بقیه، نداشتم نظری ندارم
دوست عزسز بیست بار گفته شدهنقل قول:
با سیم معمولی هم شما به آنتن های تی دی پصل میشی نه به ۴ جی معمولی
یعنی شما یه جایی بری که پوشش تی دی نداشته باشه با سسم معمولی هم به جایی وصل نمیشی
سلام . دوستان من b5142 به دستم رسید ولی با سیستم خودم هرکاری میکنم کانکت نمیشه !!! لازم به توضیحه که بسته اینترنتی ، سیمکارت و ... کاملا فعاله .
اینم بگم که وقتی همین مودم رو در شرایط یکسان سیگنال دهی و ... ، به یه سیستم دیگه که از سیستم خودم قوی تره وصل میکنم ، بدون مشکل کانکت میشه ولی با سیستم خودم ، فقط لودر مرورگر همینجوری میچرخه و سایتی رو بالا نمیاره .
مشکل از چیه به نظر شما ؟
زنگ زدم میگه 15 گیگ هم هدیه یک ماهه دارید که تو نرم افزار نشون نمیده این که تموم شه از حجم اون کم میشه!:n31:
من بعدازظهر که از سر کار آمدم خانه دیدم که روی تلفن خانه شماره 935100000 آفتاده بود احتمالا از ایرانسل جهت هماهنگی تحویل مودم زنگ زده بودند اما من نبودم که پاسخ دهم دیگه هم زنگ نزدند ولی نمی دونم چرا به همراهم زنگ نزدند دوستان کسی در این خصوص اطلاعی دارد یا نه و آیا کسانی که مودم را دریافت کرده اند با انها هم با همین شماره تماس گرفته شده است . ایرانسل هم که زنگ میزنیم از هیچی اطلاع ندارد فقط فرم پیگیری پر میکنند.:n33:
معمولا به شماره ی همراه زنگ میزنن مگر بعضی وقت ها..نقل قول:
فرستاده شده از SM-J710Fِ من با Tapatalk
این هم پروژه دیشب من که حدود 5 ساعت وقت منو گرفت -از بد ترین انتن ها در این مودم استفاده شده خیلی ضعیف هستن هم انتن تی دی هم انتن وای فای
کل دل و روده مودم رو ریختم بیرون
مواد لازم
انتن 10 db جهت td lte ا(انتن بزرگه)لبته انتن مخصوص 3.5 گیگاهرتز نداریم ولی خب باز خوب اثر گذاشت حدود 10 db بهتر شد سیگنالم10 تومن
انتن 5db جهت wifi (انتن کوچیکه) قیمت 8 تومن
کانکتور SMA نری و مادگی ریورز 2 عدد هر عدد 6 تومان
1 متر سیم 50 اهم قیمت 6 تومان
جمع قیمت مواد لازم شد 36 هزار تومان
باقیش هم دیگه فرایند نصب بود
و بد ترینش آماده سازی سوکت SMA بسیار کار ظریف و وقت گیری بود و مجبور شدم آموزش از یوتیوب بگیرم تا مونتاژ کنم
البته سیم آمادش با سوکت ufl بود ولی خب طول سیم کوتاه بود و من سیم بلند تری می خواستم که مجبور شدم بسازم البته سوکتشو چند تا مغازه تو پاساژ امجد داشتن
عکس ار مراحل کار نگرفتم چون وقت نداشتم و عکس مرحله نهایی شد این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بخش وای فای خوب اپتیمایز شد با وای فای انالیزر تست کردم
در بخش تی دی هم خوب بود ولی خب نه به خوبی وای فای دلیلش هم متناسب نبودن انتن با طول موج بوده -انتن برای طول موج 2.4 تا 2.6 گیگاهرتز بود
انتن از کجا خریدینقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
پاساژ امجد طبقه زیرین لاین چپ پروژه الکترونیکنقل قول:
سوکت ها هم همون طبقه ارشاک الکترونیک و یا طبقه 4 موج الکترونیک و جاهای دیگه هم مونتاژ شده با ufl دارن که فقط سوکت رو جدا میکنید و اینو نصب میکنید و مثل من لحیم نمیکنید به برد