کاملا اشتباه کردی اسیاتک تخلیه کردی همه برای شبانه از اسیاتک های وب یا مخابرات میگیرننقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
کاملا اشتباه کردی اسیاتک تخلیه کردی همه برای شبانه از اسیاتک های وب یا مخابرات میگیرننقل قول:
قطعا زمان هم مطرح هست. بینید من ماه پیش با ارت 1 حدود 30 گیگ دریافت داشتم! در حالی که همه نهایتا تا 22 گیگ بودن. دلیلش اینه که من رو دانلود نمیذاشتم. نهایتا شاید 2 گیگ دانلود کردم ممتد. بقیش حدود 10 تا موبایل و لپتاپه که به نت وصل اند و تلگرام و اینستاگرام و آپارات و وب گردی. یعنی من عملا هیچ وقت پهنای باند اشغال نکردم و واسه همین هم با این حجم بالای دریافت مطابق صفحه مای شاتل ولی محدود نشدم.نقل قول:
برای آرت 1، حجم 11 گیگ در ماه مفروض است (حداقل تبادل ترافیک)، اگر مثلا شما تو دو روز اول 11 گیگ رو دانلود کنید، قطعا همون 11 گیگ محدود میشید. ولی هرچی دانلود با دانلود منیجر نباشه و فقط وب گردی و نرم افزار های موبایلی باشه، این حجم بیشتر میشه...
یه چیز جالب، من ماه پیش زمانی که 24 گیگ مصرف کرده بودم، زنگ زدم گفت الان با توجه به نرم افزار 10 گیگ برای شما ثبت شده! و زمانی که به اون 11 گیگ برسه محدود میشی!
یعنی مصرف با نسبت ها و ضریب های مختلف تبدیل میشه.
اون 24 گیگی که من دانلود کرده بود چون ممتد نبود برای سیستم 10 گیگ حساب کرده بود. ولی اگر تو دو روز با دانلود منیجر 11 گیگ دانلود کنی قطعا نرم افزار 11 گیگ واقعی براورد میکنه و محدود میکنه!
پس هر چه دانلود های یهویی تون کمتر، و در پارت ها و تکه های بیشتری باشه، و زمان های مختلف، بیشتر سرویستون کار میکنه.
مثلا یه فیلم 800 مکی را ، در4 بخش 200 مگی در 2 روز دانلود کنید قطعا سیستم احساسش نمیکنه تا اینکه یهو بذارید 2 ،3 ساعت مدام که کلشو دانلود کنه.
موفق باشید
البته ربط مستقیم داره به مرکز مخابراتینقل قول:
دوستم تو یه مرکز هست که 90 درصد خطوط فیبرن
با ارت 4 حدود 90 گیگ دانلود کرد همش با سرعت 250
خداییش 800 مگ چیه که بخوای دو روز دانلودش کنی !!!
افسوس که ما هنوز تو 800 مگ گیریم
من شبانه رایگان ندارم! یکساله دارم بدون شبانه. راهی هست که بشه یه بسته شبانه خرید؟
سلامنقل قول:
من دقیق نمیدونم فک نکنمم کسی بتونه دقیق بگه بستگی به مرکزت داره اگه خلوت باشه خوب بیشتر میگیری همین باعث اختلافه بین دانلود رایگان با شرایط یکسان خرید در کل کشور.
شایدم اینیکه شما میگی هم دخیل باشه مثلا طوری به برنامه گفتن مثلا 3 شب بیشتر از یک مقدار خاص دانلود نشه ولی من اختلاف اعدادم فک نمی کردم براتون تا 10 یا 20 گیگ در ماه مهم باشهنقل قول:
منظورم خیلی بیشتر از این اعداد بودش
موفق باشین
دیگه تا این حد پشیمون شده بودم که خطم که قراره فردا رانژه بشه برم تخلیه کنم اول کاری! اما با این اوصاف 1 ماه تست میکنم ببینم با ما میسازه یا نه. مرسی از شمانقل قول:
اگر از سرویس های ECO استفاده میکنید با واحد فروش شاتل تماس بگیرید تا طرح شبانه با مبلغ 5250 تومان در ماه به فاکتور شما اضافه شود.نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ممنون از شما،نقل قول:
شبانه شاتل از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟
1تا 8 صبح هستنقل قول:
دوستان تو مدمتون نگاه کنید ببینید ارت 1 رو چند بستن براتون دقیق بگیم مرسی