جی 700 بگیرین . نسبت به قیمتش چیز خوبیه شارژش زیاده 12 ساعت شارژ نگهمیداره دوربینش 3.2 و ...اگه بیشتر پول دارین جی 900 بگیرین.
جی 700 بگیرین . نسبت به قیمتش چیز خوبیه شارژش زیاده 12 ساعت شارژ نگهمیداره دوربینش 3.2 و ...اگه بیشتر پول دارین جی 900 بگیرین.
من وقتي با كا 800 بعضي وقتها بازي اجرا مي كنم بازي در اندازه خيلي كوچك در صفحه اجرا مي شه ايا راهي هست كه صفحه نمايش رو بزرگتر كنه
بابا می گم من تبدیل نکردم به W880 موقعی که سیم وصل می کنم این اررور رو می ده ببینم فکر کنم موقعی که c رو نگیریم این رو نشون می ده؟نقل قول:
اول بزار وصل بشه گوشی رو بشناسه بعد تبدیل می کنم به k810
در ضمن یک سوال دیگر این برای گوشی خودمه!
من چندتا پوسته واکمن 2 رو دانلود کردم اینارو چطوری بریزم؟ازشون پتچ درست کنم؟
یه چیز یادم رفت بپرسم
قبلا شنیده بودم W880 رو نباید دکمه c رو بگیریم برای فلش یه دکمه دیگه بود فکر کنم 2 بود
کسی می دونه کدام دکمه بود راستی من یه بار گوشی خودمو بدون اینکه c بگیرم فلش کردم (شانس اوردم)
ولی می گم همچین کاری می شه کرد
اخه می ترسم گوشی k800 بسوزه نه اینکه مال من نیست می ترسم سرش فقط اگه یه بار سیتول بخونتش هله بک اپ بگیرم هر کاری خواستم می کنم
فقط یکی کمک کنه
یعنی هیچ کس به اون پیغام بر نخورده تاحالا!!!
باز هم سلام ، خدمت همه بروبکس .
آقایون 2 تا سوال :
1 _ من همیشه مسیج ها مو آرشیو می کنم ، با مای فون اکسپلورر ، اما سنت آیتم ، تاریخ نمی زنه ، به هیچ وجد نمی تونم بفهمم که کدوم اس ام اس مال کی هست ؟ ( توی برنامه ) کسی راهی می دونه ؟
2 _ یکی از دوستان ما ، 960 گرفته ( عجب چیزیه خدا وکیلی :دی دلم خواست یه لحظه :دی ) یه گزینه داره تو قسمت کالز ، که علاوه بر ریجکت و اکسپت و این چیزی ها ، یه اسم دیگه بود ، وقتی من رو می ذاشت تو اون لیست ، اصلا نمی تونستم بگیرمش ، یه ارور می داد و قطع می شد ( مثلا تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد ) دایورتی هم نبود ، جالب این که شماره من به عنوان میس کال می افتاد رو گوشیش ، اسم اون ستینگ فقط یادم نمیاد ، کسی می دونه چطوری این کار رو گوشی انجام می ده ، بلکه ما هم بتونیم بکنیم ؟ ( اگه اسمش لازمه ، می تونم بپرسم )
ادیت : اسمش رو گفت ، Drop
مرسی
آقا من گوشيمو تبديل كردم به w610 مي خوام روش پچ نصب كنم اين اخطار رو ميده
welcome to setool2 lite edition v 1.08
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35273302871183 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
Starting to process VKP patch script: C:\Documents and Settings\ya ali\Desktop\brightness control.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 21
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $452C0000
New block #0001 added: $45380000
New block #0002 added: $45A80000
Blocks selected OK. Reading blocks: 3
Block @ $452C0000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:2 secs.
شما فکر کنم اشتباه دارید پتچ نصب می کنید به اختمال زیاد شما Main را add نکردیدنقل قول:
اگر از من میشنوی اول Quick Patch نصب کن بعد هر چندتا پتچ می خوای نصب کنی با خیال راحت نصب کن
سلام جمیعا خسته نباشید من دیکشینری برا p990 میخوام
بخشنودي اهورا مزدا
=============
با درود بيكران
دوستان و سروران گرامي ، گوشي كا810 بنده با رم 2 گيگ مشكل اساسي داشته كه براتون مينويسم و از دوستان وارد ميخوام راهنمايي كنن :
بنده با دو رم از برند SanDisk با ظرفيت 2 گيگ مشكل دارم ... يكي از رمها رو گوشي به سختي و پس از بارها روشن و خاموش كردن شناسايي ميكنه .. و پيغام فورمت رم رو ميده ... در اين لحظه ميزنم رم رو فورمت ميكنه ولي در منوي گوشي وقتي وارد قسمت مموري ميشم ، پيغام ميده كه رم در گوشي نيست !!! و اگر هم شناساييش كنه ، روي رم چيزي سيو نميشه و اگر هم سيو بشه ، نيمي از اطلاعات ذخيره ميشه .. فرضا اگر هم عكس بگيرم و هم فيلم ... ممكنه يكيش سيو نشه ... و يا وقتي با كامپيوتر اطلاعات رو در رم كپي ميكنم ... گاهي نمايش داده نميشن و بارها و بارها بايد كپي كنم ... در ضمن گاهي هم پس از فورمت رم وقتي با گوشي رم رو تست ميكنم ظرفيت رو درست نشون ميده و مقدار فضاي خالي رم رو هم كاملا نشون ميده ... ولي همون لحظه با سيستم كه چك ميكنم ميبينم بيشتر از نيمي از فضاي رم گرفته شده در صورتيكه چيزي در درون رم نشون داده نميشه و اصلا چيزي در درون رم وجود نداره !!!!!!! مورد ديگه اينكه گاهي پروسه فورمت رم خيلي سريع و در عرض يك ثانيه انجام ميشه ولي گاهي حدود 5 ثانيه طول ميكشه ... ولي در كل هرگز در زمان فورمت بيشتر از 5 طول نكشيده ...
رم دوم رو هم كه مشخصاتش مثل رم اولي هست رو بسيار سخت شناسايي ميكنه ولي اصلا قادر به فورمت كردنش نيست و پيغام Formatting Failed رو ميده .
يادآوري ميكنم كه هر دو رم كاملا دست اول و نو هستند و گوشي رو هم كمتر از يك هفته هست كه خريداري كردم . در ضمن روي گوشي يك رم 128 بود كه اصلا با اين رم هيچ مشكلي ندارم و به راحتي كار ميكنه ...
مدل گوشي : كا 810 رجيستر اصلي
رم اصلي 128 مگ
دو عدد رم با برند SanDisk و ظرفيت 2 گيگ
نسخه فرم ور گوشي : R8BA024
لطفا دوستان راهنمايي كنند
سپاس پيشاپيش
بدرود
ياشا
سلام به همگی
من رو w700 قبلا الف نصب کرده بودم ( تاریخ شمسی ، ساعت ، . . . و از همه مهم تر دسکتاپ و کال ویبره )
حالا گوشیم بعد از فلش بعضی از الف ها رو اجرا نمی کنه . ( مخصوصا همون دو تایی که گفتم )
قبلا هم دقیقا از همین الف و داین استفاده می کردم
کسی میدونه مشکل کجاست ؟