فردا کلاس تشکیل میشه؟
مگه نمیگن تا آخر زمان حذف/اضافه کسی کلاس نمیره؟
فردا کلاس تشکیل میشه؟
مگه نمیگن تا آخر زمان حذف/اضافه کسی کلاس نمیره؟
سلام دوستم ننقل قول:
در رشته قبولی فعلی خود ثبت نام کنید
منتظر کارنامه نهایی در اوایل مهر باشید.
با دانشگاه مبدا و مقصد صحبت کنید.
برای انتفپقالی اگر موافقت بشه موردی نیست
پیروز باشید
داداش من تو نت فعالیت سیاسی زیاد کردم :دی واقعا دلم نمیخواد کسی بفهمه من کیم . امیدوارم ناراحت نشی البتهنقل قول:
پ.خ ت رو هم جواب نمیدی ببینم کدوم یکی از بچه هایی ! بابا توم با من بودی دیگه ! فردا مبانی داریم 8 ... بهم بگو کدوم یکی از بچه هایی باهات تو دانشگاه صحبت کنم ...
شما ولی فک کنم اونی بودی که ریش داشت و عینک :-؟ یکی دیگه هم بود که رفت اونروز البته
متاسفانه بیشتر ازین حرفاستنقل قول:
اما در مورد اپلای
اینو که میخوام بگم خودم نمیگم، یکی از دانشجویانی میگفت که اپلای گرفته بود و البته امسال هم یکی از بچه ها که میشناسمش از کانادا بورس شده ( پذیرش رایگان که هیچ، پول هم بهش میدن ) اگه سوالی داشتین بگین تا ازش بپرسم، اما میگفت دانشگاه علم وصنعت به دلیلی که گفتید و تهران به دلیل سیاسی بودن یکم بیشتر از امیرکبیر و شریف گیر میدن. اما اینطور نیست که اپلای نکنن. شاید یکم مشکلتر باشه ولی واقعا چقدر موثره؟! فکر نکنم خیلی باشه. قبول دارید؟ این همه اپلای گرفتن، شما چرا نتونید! ( اگه بدونن فقط تو این دانشگاه ها درس خوندی و وارد مباحث سیاسی نشدی مطمئنا خیلی گیر نخواهند داد )
از آشنایان ما یه خانومی بود مکانیک علم و صنعت . با معدل 18 واسه ارشد رفت اپلای کنه واسه دانشگاها
این قبل ازین همه تحریم و اینا بود ! من یادمه خیلی ناراحت بود چون آمریکا و کانادا و انگلیس بش پذیرش ندادن ! آخرش مجبور شد بره ایتالیا اونم با کلی زحمت !
بعد یکی از دوستاش که صنعتی اصفهان بود به راحتی پذیرش گرفت واسه کانادا ! معدلش هم مشابه همین بود .
الان که کلی تحریم و ...
اولا من اصلا اسم حراست نیاوردم.نقل قول:
دوما من نگفتم چرا عمران 4 تا دختر گرفته. کاش همون 4 تا رو هم نمی گرفت. دخترا دست و پا گیرن و جلوی حال و حول پسرا رو می گیرن. من میگم دانشگاه پسرانه چون ورودی خواهران برادران ندیده بودم. ندیده بودم که تو محیط دانشگاه دخترا از یه ور برن پسرا از یه ور. ندیده بودم خیابونای دانشگاه هم فقط یه دیوار کم داشته باشه واسه این قضیه. در مورد سازمان سنجشو انتخاب دانشجو هم من یه دخترو شنیدم که با 831 منطقه 2 عمران امیرکبیر آورده که من با 770 نیاوردم. من که هیچی تو همین اردو با 480 منطقه 2 هم عمران امیرکبیر نیورده. حالا شاید دختره سهمیه چیزی داشته ولی به هر حال.
سوما. من بهترین رفیقامو همون روز اولی که تو مدرسه و دبیرستان دیدم باهاش جور شدم. اینجا که اصلا هدفم از این اردو همین بود هرچی خودمو به در و دیوار زدم جواب سلام هم به زور میدادن. اینجوریشو ندیده بودن.
چهارما. اول یا دوم بودنش بخوره وسط فرق سرم. خودم اطلاع دارم که عمرانش ردیفه ولی چه فایده.
پنجما. بودجه ای که رئیس عجیب غریب عمرانش بخواد واسه من خرج کنه هم بخوره وسط فرق سر اینجانب.
ششما. من از حراست حرفی نزدم ولی خدا شاهده درگیرم با چه لباسی فردا برم که گیر بهم ندن روز اول کلاسی. با دختر گشتن هم بخوره وسط فرق سر اینجانب. من میخوام یه فرقی با دبیرستان داشته باشه. آدم احساس دبیرستان بهش دست میده. من اصلا این کاره نیستم.
هفتما. دکتر عمومی و دندون پزشکشم بخوره وسط فرق سر شخص بنده. من تو عمرم دندون پزشکی نرفتم که حالا بخوام. استخرم که دانشگاه یاخچی آباد هم داره. من دنبال تنیس بودم واسه تربیت بدنی 2 که اونم مالوندن رفته.
هشتما. فضای سبز دانشگاهم اگه اولویت بود میرفتم دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران. هم کرجه هم از اینجا جنگل تره. هم رودخونه داره.
من دارم نیمه پر لیوانو میبینم ولی به قول وودی آلن پر از زهره.
در هر حال به شدت خورده تو ذوقم و کاریشم نمیشه کرد. کنکوری های سال آینده هم بزنن علم و صنعت. به درک. من دارم میگم که نگن نگفتی. چون خودم الان دارم میگم چرا کسی به من هیچی نگفت. باز دم صنعتی اصفهانیا گرم که تمام هشدارهای لازم رو به من دادن.
شما هم بهترین دانشگاه یا همون دبیرستان پهنه گیتی قبول شدی. اگه اینقدر حال کردی چرا اصرار داری منو متقاعد کنی؟ برو حالشو ببر.
ولی من رو هیچی تعصب ندارم و اگه غلط بکنم میگم غلط کردم.
آخه یکی به من بگه کدوم دانشگاه بی در و پیکری پیدا میشه که انجمن صنفی هم نداشته باشه؟ انجمن اسلامی هم ایضا بخوره وسط فرق سر بنده حقیر
به خدا وقتی از خاطرات دوران دانشجویی این و اون میشنوم میخوام خودمو بکوبم به دیوار.
میگن همه دانشگاه در خدمت دانشجو باید باشه و آزاد باشه ولی با این وضعیت فقط برای مردن آزادی. حرف اول هم بخوره وسط فرق سر من احمق حرف آخر هم که هیچ اصلا حق حرف زدن داریم اونجا با این همه تدابیر امنیتی و فلان؟ از چی محافظت میشه اون تو؟
جالبه بدونین همین برادر بنده کارشناسی خواجه نصیر بوده و ارشد امیرکبیر. از خواجه تعریف میکنه و میگه خیلی راحت بودم. از امیرکبیر انتقاد کرده و میگه جو بیخودی داره و استادای عمران بی سواد و فلان فلان شده. از جمله آقایان چینی فروش و رهایی.نقل قول:
من از تمام دانشگاه های معروف آدم دور و برم داشتم به جز همین علم و صنعت. امیرکبیری هم برق بود که استاداش رو تعریف میکرد. چیزی که گفتم در مورد عمرانش بود.
خواهشا وسط دعوا دیگه سنگ دانشگاه خودتونو به سینه نزنین. چون همین طوری که میبینی من اصلا اهل این کار نیستم و از تعصب بی بهره. ببخشید ولی با توجه به پستایی که از شما خوندم به نظرم خیلی با تعصب رو دانشگاهتون نظر میدین. و اگه من تو تیریپ انتقادم شما تو تریپ تعریف و تمجید.
حالا اصلا بحث امیرکبیر نیست.
والا آگهیشو ندیدم و اگه صنعتی اصفهان باشه که عمرا برم.نقل قول:
ببینید اگه واقعا فکر میکنید بعدا پشیمون نمیشید، مطمئنا تا الان آگهی های جابه جایی رو دیدین. با دانشگاههای شهرستان بعضیاش هم خیلی خوبین مثل صنعتی اصفهان با دانشگاه های تهران تازه یه پول حسابی هم معمولا بهت میدن. جابه جا شو.
ولی اگه دو روز دیگه پشیمون شدی ( که احتمالا میشی ) دیگه نگی من پیشنهاد دادم.
ولی دیگه اینقدر هم همه چیز رو تیره و تار نبین.
خواجه نصیر هم احتمالش ضعیفه بذارن بری، چون وزارت علوم جابه جایی در دانشگاههای تهران رو اجازه نمیده به جز موارد معدود.
من حس میکنم بیشتر از اینکه مشکل از دانشگاه باشه، مشکل از دیدگاه خودتونه و تعاریفی که برادرتون کردن از دانشگاه. من نمیدونم چطور دو سه روزه تونستید اینقدر کشفیات انجام بدید.
با این دیدگاه دانشگاه خواجه که هیچی، MIT هم به نظرت هیچی نمیاد.
یکی گفت اگه تو انتخابای بعدی خواجه نصیرو آورده باشی اوکی میدن. با توجه به این که میگین تهرانو اجازه نمیدن جابه جا کنیم پس این حرف مالیده.
برادر من تعاریفی از دانشگاه نکرده. چون علم و صنعت نبوده. حتی گفت خوبه. اگرم منظورتون از دانشگاه کلی باشه همین حرفا رو بهش زدم گفت همه دانشگاهای ایران همینه. ولی من باور نکردم چون حرفایی که از دامادمون و آشنا و فامیل می شنوم چیز دیگه ای میگه. بدبختی اینه که هیچ علم و صنعتی ندیدم و فکر میکردم تو مایه های دانشگاه تهران باشه که دیدم یا ابالفضل.
من با خیلیا حرف زدم و خیلی جاها گشتم ولی چیزی که اونجا دیدم هیچ جایی نبود و چیزایی که بقیه جاها اینجا خبری ازش نیست.
من 3 روزه هیچی کشف نکردم. پرسیدم که مثلا انجمن صنفی تون چجوریاس؟ گفتن نداریم. خیلی کار سختی نبود. من دوست داشتم برم تو این کارا که دیدم به هر امیدی اومدم دانشگاه اینجا مالیده.
MIT نیز در راستای خوردن وسط فرق سر بنده قرار دارد.
ناراحت نشدم. طرز فکرم فرق بکنه یا نه اونجا فرقی نمی کنه. میکنه؟نقل قول:
ناراحت نشی بذار رک بگم
اینکه الان میگی حالم گرفته و میدونم بهتر نمیشه فقط نشان از یک طرز فکر خام و نپخته را میده.اینکه نمیخوام حرف بچه ها را بپذیری و گیر دادی به چهار تا جمله بقیه که حالم گرفته شده
طرز فکر بچه هایی که میخوان تازه برن دانشگاه با سالای بعدشون خیییییییییییییییییییییییل ی فرق میکنه
هر چی باز بچه ها بیان اینجا تعریف کنند باز شما حرف خودت میزنی که غلط هم هست.
باز میگم این طرز فکر خام و نپخته است.ناراحت نشو و جبهه هم نگیر این جوری گفتم چون خودم هم همین طور بودم (من علمص نرفتما تجربی بودم)
سعی کن حالا که میری دانشگاه و وارد یه مقطع جدید شدی یه کم بزرگ تر فکر کنی
انجمن صنفی دار میشه؟ یه چارتا فعالیت میشه توش کرد؟
بر فرض که تفکرم تغییر کرد و شدم در راستای اونجا. یعنی کلا شدم بوق. این خوبه؟
بزرگ تر فکر کردن هم میشه بگید چجوری؟ دستگاه فکر گشاد کنی چیزی داریم؟
حرف من غلط و حرف بقیه درست. ما بد بقیه خوب.
من یه سوال پرسیدم و چندین جور جواب مختلف شنیدم. یکی منت سر ما بزاره با منبع جواب ما رو بده.
یکی گفت غیر ممکنه. یکی گفت آسونه. یکی گفت سخته. یکی گفت شدنیه. بالاخره چه گلی به سرم بگیرم؟
میحوام هر چه زودتر برم
واااای ! چرا طرفداری میکنم فکر میکنید من هم مثل این بچه های ریش دارم ؟:دی شاید شما برای درس علم و صنعت رو زدید اما دلیل اصلی انتخاب علم و صنعت من خاطر خواهی بود ! اما الان که واردش شدم دیدم دانشگاه بدی هم نیستنقل قول:
داداش من تو نت فعالیت سیاسی زیاد کردم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واقعا دلم نمیخواد کسی بفهمه من کیم . امیدوارم ناراحت نشی البته
شما ولی فک کنم اونی بودی که ریش داشت و عینک :-؟ یکی دیگه هم بود که رفت اونروز البته
بابا وضع من خراب تر از توه ! اون پسره که خراسانی بود دیگه ! اون تخت بغلیم بود .
بزار نشونه بدم :دی
روز اول هی حرف از حمام میزدم
اسمم مرتضی است
روز دوم رفتم عروسی و نموندم .
شب اول رفتم برای فوتبال ولی سریع برگشتم
روز دوم که اون پسره که سال پنجمش بود اومده بود حرف از بورسیه میزدم .
و ...
حالا نمیخوای بگی حرفی ندارم .
این دوستمون که عمران هست شرمنده . الان وقت نکردم پیغامشو بخونم چون دارم میرم دانشگاه . برگشتم حتما میخونم و جوابش رو میدم
دوستان من برای ثبت نام به تاریخ دقیق اخذ مدرک دیپلم و پیش نیاز دارم.از کجا اینارو بیارم؟رو مدارکم زده مثلا نیمسال دوم 90-89.تاریخ دقیقشو از کجا بیارم؟
باتشکر
یه تیکه 5 شنبه تو حیاط دیدم ! یه جا دختر و پسر داشتن رد میشدن حراست اومد جداشون کرد ! گفت آقایون ازین مسیر خانوما ازون مسیر !
اصلا کف کردم !
گفتم برای سالای بعدی که بدونید بقیه جاها هم حذب اللهی هستن ولی این قضیه تو علم و صنعت به شکل خنده داری زیاده اصلا !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دخترا از راست و پسرا دارن از چپ میرن ! :دی
نیم سال 89-90 یعنی سال 90نقل قول:
این درست ولی هم روز میخواد هم ماه.من یادم نیست که.اونارو از کجا بیارم؟نقل قول: