نقل قول:
با عرض سلام و وقت بخیر
در مورد درس ِ ........ ؛
آیا با بررسی NET Framework. به عنوان موضوع کنفرانس موافقت می فرمایید؟
با تشکر
اسم
شماره دانشجویی
Printable View
نقل قول:
با عرض سلام و وقت بخیر
در مورد درس ِ ........ ؛
آیا با بررسی NET Framework. به عنوان موضوع کنفرانس موافقت می فرمایید؟
با تشکر
اسم
شماره دانشجویی
در مورد برخورد بد باید چیکار کنم؟مثل تو صف یکی هل میده و با کلمات بد -که الزاماً فحش نیستند ولی تحقیرآمیزند- میگه برو جلو!
1.خوب در این جور مسائل باید به فردی که در اون مکان مسئول هست گزارش کنبم...مثل مدرسه باید به معون یا مدیر گفت.نقل قول:
2.اگه امکان نداشت من توصیه میکنم دو سه بار اول رو بی محلی کنید.
3.اگه به قول معروف اگه کسی نیستید که این رفتار به غرورتون بر نخوره جوایش رو بدید و اون رو سرجاش بنشونید.
4.جوابی که میگم شاید بی ادبی باشه: مگه کوری نمیبینی نمیشه.
باتشکر... / حسین
یه روش شرمنده کردن طرف از کارش هست با کنایه و تیکه انداختن به خود طرف البته سعی کنید عصبی نکنید طرف رونقل قول:
نقل قول:جواب:نقل قول:
عجله نکنید؛ میبینید که نمیشه!
نقل قول:
سلام؛
برابر برخورد بد بهترین کار سکوته، چون صف نانوایی ارزش اینو نداره که خودتون رو عصبانی کنید. چندبار که این حرفو تکرار کردند شما هم با آرامش آگاهشون کنید که امکانش نیست از این جلوتر برید.
در کل اگه تو اینجور برخورد های دیگران خنسردی خودتون رو حفظ کنید، این بهترین پاسخ به رفتار اونها هست.
سلام. ضمن تشکر بابت جواب های مفیدتون میخاستم بدونم پای برگه امتحان چه جمله قشنگی بنویسم که این منظورمو برسونه.
از اونجا که من کاردانی حسابداری بودم برام این درس خیلی سخت بود و مطعنم نتیجه امتحان برخلاف انتظارم خاهد بود
چون رشته مو خیلی خیلی دوس دارم میخام معدلم بالا بشه ازتون خاهش میکنم مساعدت بفرمایید
با کلاس و کوتاه باشه مرسی.:n16:
از دید 90% اساتید اینکار اصلا جالب نیست یا نمیخونن و یا با خنده خواهند خوند حالا با هر لحنی که نوشته باشید!نقل قول:
بنظرم اصلا کار شایسته ای نیست برای نمره گرفتن پای برگه چیزی بنویسید:n16:
ولی میتونید در اولین فرصت بعد از امتحان استاد رو ببینید و اگر حرفی در این زمینه هست حضوری بهشون بگید به مراتب تاثیرگذارتر هست
موفق باشید
به نظر من هیچی ننویسنقل قول:
نامه نوشتن پای امتحان فقط باعث سرگرمی و خنده استاد میشه
اول امتحانو بده ببین چی میشه اگه نمره ت خراب شد اونجا یه اعتراض بنویس شاید جواب بده یا نهایتا حضوری برو پیش استادت باهاش صحبت کن
در کل شرافتمندانه افتادن خیلی باحال تره از پاس شدن با خواهش و درخواسته[emoji12]
تو برگه چیزی ننویسید. اینکار احتمالاً ذهنیت منفی برای استاد ایجاد میکنه.نقل قول:
بعد از امتحان در اولین فرصت حضوری برید پیش استاد؛ اساتید ما که بعد از امتحان کلاً غیب میشدن و نمیشُد پیداشون کرد.
اگه حضوری حرف زدن براتون سخته، بعد از امتحان یه متن بنویسید و ایمیل کنید. اگه زیاد با ایمیل کار نمیکنه، حضوری بهش بگید که ایمیل فرستادید.
البته متن رو از قبل آماده کنید تا کلی معطل انشا نوشتن نشید!
کلاً درخواست برای نمره سه حالت داره:قبل از امتحان »» نمیخوام درس بخونم و نمره ی مفت میخوام :n02:
روی برگه »» حوصله نداشتم به اندازه کافی درس بخونم :n13:
بعد از امتحان »» چاره چیه؟ :n27:
این حرف رو نـنویسید.نقل قول:
چون رشته مو خیلی خیلی دوس دارم میخام معدلم بالا بشه
جواب:
کسی که رشته ش رو دوست داره واسش زحمت میکشه تا لنگ نمره نـَمونه!