سلام
می خوام دوتا کامپیوتر رو که برای هر کدومشون یه مودم وایرلس دارم، با هم به صورت وایرلس شبکه کنم.
لطفا اگه شدنی هست راهنماییم کنین.
Printable View
سلام
می خوام دوتا کامپیوتر رو که برای هر کدومشون یه مودم وایرلس دارم، با هم به صورت وایرلس شبکه کنم.
لطفا اگه شدنی هست راهنماییم کنین.
يكي از سيستمها رو به صورت اكسس پوينت تعريف كنيد.نقل قول:
سيستم ديگه به اون كانكت ميشه و به راحتي يه شبكه ايجاد ميشه.
شاد باشيد:40:
سلام
بین قدرت آنتن و بردی که پوشش میده چه رابطه ای هست ؟
با سرچ کردن به چیزی نرسیدم !
کسی میتونه فرمولش رو بذاره ؟
سلام به دوستان
اگر dc دیگه بالا نیاد و از system state هم بک آپ داشته باشیم اونوقت چه جوری dns ,active directory رو میشه بطور کامل روی یک ویندور سرور 2003 جدید restore کرد؟
البته من system state رو restor کردم و از ntdsutil هم استفاده کردم اما نه active directory users and computers و سایر کامپوننتهای اکتیو دایرکتوری برگشت نه dns اگه میشه یک راهنمایی بکنید ممنون میشم.
با سلام
یه سوال
میشه از یه پورت لن مودم adsl برا دو تا دستگاه استفاده کرد (به این صورت که یه دو راهی لن بین مودم و دستگاهها بزاریم و دو تا خروجی از یه لن بگیریم)؟؟؟
خیر امکان اش وجود نداردنقل قول:
اگه هر کدوم از سیستم های شما دو پورت LAN داشته باشه میتونید کابل LAN رو از مودم به یکی از سیستم ها وصل کرده و از خروجی دوم LAN روی سیستم کابلی به سیستم دوم وصل کنیدنقل قول:
اگه مودم USB هم بخوره امکانش هست
برد اون شعاعی هست که سیستم پوشش میده ولی Signal strenth قدرت و توان ارسال دیتا هستش که هر چه بیشتر باشه سرعت انتقال فایل ها بیشتر خواهد بودنقل قول:
رابطه خاصی وجود نداره!!! ولی هر چه دورتر باشید قدرت سیگنال ازسالی کاهش پیدا میکنه که اگه قدرت سیستم شما 300مگابیت باشه کاهش سرعتش با وقتی که قدرت سیگنال شما 54 نگابیت هست فرق میکنه
درست نشد متاسفانه..نقل قول:
ای پی کارت شبکه اصلی از رنج 192.168.1.0 هست که توسط dhcp تخصیص داده میشه
ای پی کارت شبکه دوم 192.168.200.2 , ای پی مودم 192.168.200.1 هست
خب ببین IP کارت شبکه که از DHCP میگیره رو Static کن. یعنی دستی ست کن به مثلا 192.168.1.100 . بعد CMD رو باز کن و بزن:نقل قول:
سیستم رو ریست نکن و تست کن ببین درسته؟نقل قول:
route add 192.168.1.0 mask 255.255.255.0 192.168.1.100