گزارش ویژه: توده ابر در آسمان مادرید و تاخیر30 دقیقه ای پرواز کاتالونیایی ها
بارسایی ها با تاخیری 30 دقیقه ای به سمت مادرید پرواز کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- سفر کاروان بارسلونا به سمت مادرید با آرامش و بدون دردسر نبود. چرا که یک توده بزرگ ابر باعث شد تا پرواز آنها به سمت مادرید با نیم ساعت تاخیر انجام شود و به همین دلیل آنها با تاخیر به پایتخت اسپانیا رسیدند.
بازیکنان، اعضای کادر فنی، مدیران باشگاه و ساندرو روسل حدود ساعت 10.30 صبح وارد فرودگاه ال پرات شدند تا با هواپیما به سمت مادرید پرواز کنند ولی این پرواز با حدود 30 دقیقه تاخیر انجام شد. چرا که توده ابر بزرگی آسمان مادرید را پوشانده بود. پیش از این قرار بود پرواز ساعت 11 انجام شود که حدود ساعت 11.30 انجام گرفت
کاروان بارسا به صورت تمام و کمال وارد مادرید شد و البته آنها همین امشب و بعد از بازی با رئال عازم ژاپن خواهند شد تا در رقابتهای جام باشگاه های جهان شرکت کنند. علاوه بر بازیکنان اصلی بارسا، اویر، جاناتان دوس سانتوس و ایساک کوئنکا هم بازیکنان پایه ای بارسا هستند که شاگردان گواردیولا را همراهی خواهند کرد.
تنها غایب کاروان ورزشی بارسا، تیتو ویلانووا دستیار گواردیولا بود که طبق توصیه های پزشکان، با قطار به مادرید سفر کرده بود و روی نیمکت مربیگری این تیم حضور خواهد داشت
کاروان بارسا ساعت 12.30 وارد مادرید شد. بازیکنان و اعضای کادر فنی بارسا مثل همیشه در میان تدابیر شدید امنیتی وارد مادرید شد و به هتل محل اقامتش منتقل شد و تا ساعاتی قبل از آغاز بازی در هتل خواهند بود .ساندرو روسل هم بلافاصله از هتل برای شرکت در مراسم ناهار رسمی با پرس عازم شد.
لوئیس فرناندز: بارسا بیش از اندازه به مسی وابسته است/ رئال برنده می شود
دو غول فوتبال اسپانیا امشب در شرایطی در برنابئو مقابل هم قرار خواهند گرفت که رئال با سه امتیاز برتری در صدر قرار دارد و با پیروزی در این دیدار می تواند حاشیه امنیت بالایی پیدا کند
سایت گل- لوئیس فرناندز، ملی پوش سابق فرانسوی، معتقد است تیم بارسا بیش از اندازه به مسی وابسته است و انتظار دارد رئال در دیدار امشب ال کلاسیکو پیروز میدان خارج شود.
دو غول فوتبال اسپانیا امشب در شرایطی در برنابئو مقابل هم قرار خواهند گرفت که رئال با سه امتیاز برتری در صدر قرار دارد و با پیروزی در این دیدار می تواند حاشیه امنیت بالایی پیدا کند.
سرمربی سابق اسپانیول و بتیس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من در انتظار این دیدار هستم. بارسا و رئال از بهترین های دنیا هستم. دیدن بازی بارسا ترسناک است اما رئالی ها پیشرفت زیادی داشته و اشتباهات گذشته را دیگر مرتکب نمی شوند.
برای قرار گرفتن مقابل بارسا باید با ترکیبی هجومی به میدان رفت. بارسا چند سالی است که قدرت اول فوتبال اروپاست اما من فکر می کنم رئال در این دیدار پیروز می شود."
با توجه به حضور ستاره هایی مانند مسی، ژاوی و کریس رونالدو در این دیدار، لوئیس فرناندز در انتظار نبردهای جذابی در این دیدار است.
" بارسا خیلی وابسته به مسی است. اینیستا و ژاوی بازیکنان مهمی هستند اما تنها در بازیسازی نقش دارند. رئالی ها یک سال بزرگتر شده اند.آنها پخته تر شده اند و اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده اند. حتی اگر کریس رونالدو شب فوق العاده ای نداشته باشد، بنزما، دی ماریا، ایگواین و اوزیل می توانند سرنوشت بازی را رقم بزنند."
به بهانه آخرين كلاسيكو 2011: بررسي تاريخچه مصاف هاي شخصي مورينيو با بارسلونا
رویارویی های آقای خاص و باشگاه کاتالانی همیشه جنجالی و پرحاشیه بوده است
سایت گل- همانطور كه مي دانيد آخرين كلاسيكو 2011تا ساعاتي ديگر در ورزشگاه سانتياكو برنابئو برگزار مي شود. به همين منظور قصد داريم پانزده رويارويي مستقيم ژوزه مورينيو سرمربي مشهور پرتغالي رئال مادريد را كه زماني كه مترجم سربابي رابسون در آبي و اناري هاي ايالت كاتالان بود در تيم هاي مختلف با بارسلونا بررسي كنيم. كه البته آمار 4پيروزي، 7 شكست و 4 تساوي را آقاي خاص برجاي گذاشته است.
1- درديدار مرحله رفت يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در فوريه 2005خوزه مورينيو سرمربي آن زمان آبي پوشان استمفورد بريج شكست دو بريك را دريافت كرد.
2- درديدار برگشت همان رقابت درمارس 2005 با پيروزي 4بر دو چلسي برابر بارسلونا در استمفوردبريج پيروزي دست يافت. كه درنتيجه مورينيو ضمن جبران نتيجه قبلي آبي و اناري هاي در دو ديدار مرحله رفت و برگشت حذف كرد.
3- درمرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال 2006 ساموئل اتوئو با گل دقيقه 80 خود باعث پيروزي بارسلونا در استمفورد بريج برابر چلسي مي شود تا يكي از خاطرات تلخ آقاي خاص رقم بخورد.
4- در ديدار برگشت همان رقابت ها چلسي و بارسلونا در نيوكمپ در عدد 1 مساوي مي شوند تا اين بار آبي پوشان استمفوردبريج از اين رقابت ها كنار روند.
5- شيرهاي لندني اين بار با درايت مورينيو در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا سال 2007 در استمفورد بريج با گل دقيقه 46 ديديه دررگبا برابر بارسلونا پيروز مي شوند.
6- در ديدار برگشت مرحله گروهي نيز چلسي و بارسلونا در نيوكمپ به تساوي 2 -2 رضايت مي دهد.
7- خوزه مورينيو در رقابت هاي گروهي ليگ قهرمانان اروپا 2009-2010 به عنوان سرمربي اينترميلان در سنسيور به تساوي بدون گل برابر بارسلونا و شاگردان جوزپه گوآرديولا رضايت مي دهند.
8- بارسلونا در ديدار برگشت همان مرحله گروهي اينترميلان و شاگردان خوزه مورينيو را در نيوكمپ با نتيجه دو برصفر با گلهاي پيكه و پدرو شكست مي دهند.
9- اينترميلان درمرحله نيمه نهايي دور رفت ليگ قهرمانان اروپا درفصل 2009 و2010 با نتيجه سه بريك پيروزي تاريخي را برابر آبي و اناري هاي كاتالان در سنسيرو كسب مي كنند.
10- بارسلونا هر چند در ديدار برگشت برابر اينترميلان ده نفره با يك گل پيروز مي شود اما شاگردان گوآرديولا نمي توانند مانع رسيدن مورينيو به فينال شوند.
11- در ديدار رفت رقابت هاي لاليگا فصل پيش در چارچوب ال كلاسيكو خوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد نتيجه شكست خفت بار 5بار برصفر را برابر بارسلونا تحمل مي كند.
12- رئال مادريد و بارسلونا در ديدار برگشت ال كلاسيكو در سانتياگو برنابئو به تساوي 1-1 دست مي يابند.
13- رئال مادريد در وقت اضافه فينال جام حذفي موسوم به كوپادل ري با درايت مورينيو برابر بارسلونا با يك گل پيروز مي شود تا قهرمان اين رقابت ها شود.
14- درچارچوب ديدار رفت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا فصل پيش طي يك ديدار جنجالي كهكشاني ها درخانه 2 بريك شكست را دريافت مي كنند.
15- رئال مادريد در ديدار برگشت در نيوكمپ تنها به تساوي 1-1 برابر بارسلونا اكتفا مي كند.
گابریل میلیتو: هنوز شانس بارسا برای پیروزی در ال کلاسیکو بیشتر است
بارسا در حالی مقابل رئال قرار خواهد گرفت که با سه امتیاز کمتر و یک بازی بیشتر، در مکان دوم قرار دارند.
سایت گل- گابریل میلیتو، مدافع سابق بارسا، امیدوار است تیم کاتالانی در دیدار امشب مقابل رئال به پیروزی برسد و معتقد است آبی و اناری ها هنوز از دشمن قدیمی بهتر هستند.
بارسا در حالی مقابل رئال قرار خواهد گرفت که با سه امتیاز کمتر و یک بازی بیشتر، در مکان دوم قرار دارند.
میلیتو در گفتگو با مارکا گفت:" امیدوارم اتفاق سال گذشته تکرار شود و بارسا به پیروزی برسد. رئال بیش از هر حریفی می تواند خطرناک باشد اما من هنوز فکر می کنم بارسا می تواند به پیروزی برسد.
این دیدار تقابل دو سبک بازی متفاوت است. آنها دو تیم از بهترین های دنیا هستند. من همیشه مدیون بارسا و هم تیمی هایم هستم و همیشه امیدوارم آنها پیروز شوند."
این مدافع آرژانتینی همچنین مسی و گواردیولا را مورد ستایش قرار داد و گفت:" پپ بهترین مربی ای است که من در عمرم داشتم. او نقش مهمی در موفقیت های باشگاه داشت. این باشگاه هیچ وقت از قهرمان شدن خسته نمی شود.
کریس رونالدو بازیکن خوبی است اما مسی بهترین است.
لئو عاشق این است که مسئولیتی را در تیم برعهده بگیرد. او بازیکن یگانه ای است و کسی مانند او وجود ندارد."