نگران نباش فعلا دارن تعدیل نیرو میکنن نندازمون بیرون کار کردن!نقل قول:
Printable View
نگران نباش فعلا دارن تعدیل نیرو میکنن نندازمون بیرون کار کردن!نقل قول:
نقل قول:
آرمین جان شما تو مخابرات کار می کنی؟
طرحش چه جوریه ؟
دانلود رایگان شبانه داره؟
طرح نامحدود نداره؟
نقل قول:یعنی جواب هر 4 تا سوالت تو همین یه خط بود!نقل قول:
یکم دقت ...
دوست عزیز من میدونم که مخابرات به کارمنداش 3 سطح adsl میدهنقل قول:
ولی نمیدونم طرح هاش چه جوریه
فقط می خواستم بدونم
من نه د دی کارمیکنهنقل قول:
والا طرحشو نمیدونم هنوزم نگرفتم چون بعثت دارم !
دانلود شبانه اون طور که گفتن مثل این که داره
طرح نامحدودم نه فک نکنم
بعدش مخابرات معلوم نیست چ ریگی تو کفششع چون مجانی تو این دوره کسی چیزی نمیده بعدا 3-4 برابر فک کنم از حقوق کم کنن
والا اون 3 سطح رو نمیدونم شاید یک سطحش ماله کسایی که تو بالا ها هستن مثلا مدیریت مخابرات یا هیئت مدیره
بعدش 4 تا سوال نبود گفتن شنیدن نامحدود میدن که منم جوابشونو دادم اون 4 خط ماله سوال بعدیه که الان دیدم ج دادم!:n06:
الو .......نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستانی که واردن یه راهنمایی بکنن ببینم این کار شدنیه یا نه؟
چندسالی هست که خونمون رو عوض کردیم و از اون موقع خط تلفن خونه قبلیمون بلا استفاده مونده حالا من میخوام برم دفتر خدمات یه adsl برای اون خط بگیرم ولی نمیخوام بگم جابجا کنن و خط رو بیارن خونه جدیدمون
ولی از اون طرف میخوام در حالی که مودم روی همین خط جدیدمون وصله از adsl اون خط هم استفاده کنم
میشه؟
ضمنا اگه رمز کانکشن رو از تو سایت عوض کنم دیگه کسی میتونه رمزم رو بزنه؟ با توجه به اینکه با این وضعیت اون خط قدیمی به هیچ مودمی وصل نیست
در مورد سوال اول بله میشه فقط باید این خطی که می خوای مودمو بهش وصل کنی چراغ ADSL داشته باشه یعنی روش اینترنت فعال کرده باشی بعد می تونی هر اکانتی که از مخابرات داری باهاش کانکت شینقل قول:
در مورد سوال دوم هم اگه رمز کانکشن و رمز مودمتو عوض کنی هیچ کس نمی تونه از اکانتت استفاده کنه
رو خط فعلی که adsl وصلهنقل قول:
بعد همزمان میشه استفاده کرد؟
مودم به خط فعلی وصله، کانکشن بریدج میذارم، اون خط دیگه هم adsl رو فعال میکنم، حالا با دو تا سیستم به هر دو تا وصل میشم (با یه مودم)
افت سرعت نداره؟
2 گیگه ما رو که دزدیدن:n13: