نوشته شده توسط Vaioman
دوست گلم قبلآ هم به شما در این باره متذکر شدم که از بحث و مناظره با دیگران بپرهیزید و مطالب رو هم به بیراهه نکشید.هدف از ایجاد این تاپیک کاملآ عمومی است.برای بار آخر تذکر میدم که از بحث های تشنج آمیز و پستهای بیهوده خودداری کنید، در غیر این صورت هم پست شما توسط مدیریت حذف خواهد شد و هم اخطار خواهید گرفت.من کاملآ از همکاری شما در این تاپیک به صورت دوستانه استقبال میکنم.
لطفا واضح و عمومی جواب پستم رو بدین.
همونطور که در بحث گذشته به شما متذکر شدم ، اینجا یک تاپیک عمومی برای استفاده همه است.بحث های تخصصی در حوصله همگان نیست و باعث بی محتوی شدن و دور شدن تاپیک از هدف اصلی میشه.شما اگر نمیتونید که با اهداف اصلی این تاپیک پیش برین تصمیم با خودتان است.اگر هم لازم بود که این بحث عمومی مطرح بشه، من به شما پست خصوصی نمیزدم و شما هم با مطرح کردن در تالار عمومی کار درستی نکردین.
آقای وایومن و دوستان!!! من چی کار کنم .... میشه هر کی نظری راجع به پستهای من داره بگه.
اگه تو این جمع فکر کنم 20 نفری یا بیشتر ... آقا اصلا ده نفر ... بیشتر از سه نفر با پست های من مشکل دارن بگن پست تو این تاپیک نمیدم. اصلا اشکالی هم نداره. فکر کنم حق با آقای وایومن باشه تا حدی ...
حالا لطفا نظرتون رو بگین. ممتنع و این چیزا هم نباشه خواهشا ... رک و پوست کنده بگین ... اصلا از رودرواستی یا تیکه پرونی یا خنده و شوخی تو این مباحث خوشم نمیاد.
کافیه فقط بگین مشکل دارین یا خیر. دلیلش رو هم نمیخوام بپرسم به هیچ وجه.
متظکر از آقای وایومن و برو بچه های ان 61.